A Nagy Újraindításról a Kossuth Rádióban

Mit jelent a „great reset” – avagy milyen, a világjárvány utáni, takarékosabb életre való globális átállást szorgalmaz „a nagy újraindítás”?

Az este – a mai házigazda: Lánczi Tamás politológus, vendége Kiszely Zoltán politológus, a Századvég Politikai Kutatások Intézetének igazgatója és Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottság alelnöke. Minden hétköznap 19 óra után gondolatébresztő beszélgetések a Kossuth Rádióban.

A felvétel itt elérhető: https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2022-05-31_19-05-00&enddate=2022-05-31_19-40-00&ch=mr1#

14 thoughts on “A Nagy Újraindításról a Kossuth Rádióban

 1. Mindegy honnan és milyen témában közelítünk, Európa már egy bohózat és egyre jobban belebonyolódik. Mi lesz, miután a „great reset” kiteljesedik a maga teljes nagyszerűségében?
  Rőzsegyűjtés, de csak továbbképzés után, szabályzottan:

  https://www.zerohedge.com/political/collect-branches-fuel-poles-told-burn-wood-keep-warm-amid-putinflation
  2019 elején, azelőtt, hogy a COVID-válság elérte volna a világot, a dél-lengyelországi Krakkó városa a szmog elleni kampányában betiltotta a szén és a fa égetését.

  A lépés azt jelenti, hogy a lakosokat pénzbírsággal sújtják, ha ilyen tüzelőanyagokat használnak kályháikban, kazánjaikban, kandallóikban, sőt, még a helyhez kötött grillsütőikben.

  Az ellenőrök drónnal, hőkamerával és porfigyelővel ellenőrzik a légszennyezettségi szintet – jelentette a PAP állami hírügynökség.

  Gyorsan előre három évet, amikor Ukrajnából menekültek milliói özönlöttek át a határon, és az energiaárak rekordmagasságban vannak, úgy tűnik, a lengyel kormány megváltoztatta a véleményét a „szmogról” és a „klímaváltozásról”. A polgárok pénteken az erdőkből gyűjthetnek tűzifát, hogy melegedjenek.

  A kormány közölte, lépéseket tesz annak érdekében, hogy megkönnyítse az emberek tűzifa begyűjtését, enyhítve az égbe szökő energiaszámlák és a szénhiány okozta nyomást.

  „Lehetséges az erdészek beleegyezésével ágakat gyűjteni tüzelőanyagként” – mondta Edward Siarka éghajlat- és energiaminiszter-helyettes.

  Ez azonban nem olyan „könnyű”, mint egyszerűen bemenni az erdőbe a fejszéddel.

  A lengyel kormány azt követeli, hogy a fát gyűjteni szándékozóknak először képzésen kell részt venniük, és engedélyt kell szerezniük a helyi erdészettől. Továbbá azt is tisztázták, hogy az emberek csak a földön fekvő ágakat vihetik el, fákat nem vághatnak ki.

  „Csak ágakat lehet gyűjteni. Ugyanakkor az összegyűjtött ágak nem lehetnek vastagabbak hét centiméternél” – mondta a Katowicei Állami Erdészeti Igazgatóság illetékese, Marek Mroz.

 2. Mindjárt az elején annyit, hogy régebbi verziójú böngészőkkel nem indul a lejátszás, így senki se csodálkozzon.

  Érdekes maga a beszélgetés! Végre nyíltan is szó van erről, bár azt gondolom csak kevesen hallgatták, és mint olyan, hogy “gondolkodó ember” még jóval kevesebb. Persze lehet valaki pesszimistának ítél meg engem ez elapján.

  Magának az elképzelésnek (terv) van jó oldala is, de a kérdések amelyek felmerülnek:
  – Ki akarja ezeket?
  – Ki kérte?
  – Kinek jó?
  – Ki kérdezett meg bárkit, ahogy engem sem, hogy: Akarom ezt?
  – Mi lesz, az Istentől kapott szabad akarattal?

  És itt jön egy óriási kérdés: Aki vagy akik mindezeket meg akarják valósítani, nemde Isten FÖLÉ emelik magukat?
  Másként fogalmazom: A TEREMTŐ, aki a Mindenség Ura, Ő nem foszt meg senkit a szabad akaratától, és “valamelyik” ember meg igen?
  Vagy 20 évvel ezelőtti eset: Besurranó Arisztid a Közértben lopott, és valaki, vásárló megfogta! Mi történt? Némelyek felháborodtak, hogy „Milyen jogon korlátozta a szabadságát B. Arisztidnak??!!”
  Érzékelhető? Ha a rossz cselekedet végrehajtóját megakadályozzák, az baj, de ha másvalaki hatalmaskodik bárki felett az jó??
  A látszat ilyen.

  Emlékeim szerint a „haza bölcse” Deák Ferenc úgy fogalmazott: „A földön jogot szolgáltatnak, az égben igazságot”
  Na, de ma nem épp arra törekszenek néhányan, hogy már jog se legyen?

  1. Üdv Miskey!

   Őszintén úgy véli, hogy Ön a mostani társadalomban szabad akarattal rendelkezik?
   Ha igen kérem mondja el mire alapozza, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy már a szüleim sem voltak szabadok és a gyermekeim még kevésbé mint én. 🙁

   Szabad ember? Azt csinálja amit éppen szeretne szabad akaratából, vagy inkább azt csinálja “szabad emberként” amit szabad ?
   Nekem úgy tűnik az emberek szabadok és börtönben is vannak egyszerre!

   Mi lesz, az Istentől kapott szabad akarattal?
   Ez továbbra is filozófikus értelemben létezik akárcsak ma. Ilyen összefüggésben vizsgálva, semmi változás.

 3. Erről Orbán Viktor már 30 évvel ezelőtt tudott, amikor elvégezte a davosi diktátor-segéd képzőt. Én bő másfél évvel ezelőtt hallottam a Great resetről , transzhumanizmusról a Szkeptikus Kerekasztal adásaiban és Torockai Lászlótól.
  Vajon miért írhatott egy hónapja Fritz Tamás a Magyar Nemzetben egy hasonló témájú cikket, és miért adhat le a Kossuth rádió ilyen témájú beszélgetést?
  Mi változott?
  Azon kívül konkrétan, hogy a Mi Hazánk bekerült a Parlamentbe és ezekről az “összeesküvés elméletekről” is hallat. Csak nem akarják kifogni a vitorlájából a szelet?

 4. Azt a celeb műsorból nem sikerült kideríteni, hogy mit jelent a great reset. Az derült ki, hogy a beszélgetők összemosták a valóságot az NWO képzelt valóságával, delíriumával, időzítésben pedig mintha már ez a múlt lenne, vagy a jelen ‘valahol, valahogy’. Valamint szégyentelenül csúsztattak, elhallgattak, kihagytak, zagyváltak. Ha ez az első főmédia próbálkozás a téma felvetésére, kifejezetten gyászosra sikeredett, gondolat ébresztőre semmiképp.

  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/vajda-miklos-mi-folyik-itt-nem-az-egeszsegunk-a-fontos-hanem-az-alcazott-onkeny
  A karantén törvény kitelepítési törvénnyel is kiegészült. Mindkét intézkedés indokolhatatlan, a szükségességük bizonyíthatatlan.

  Javasolnék egy VALÓBAN ZÖLD témát, a biológiai tápláléklánc helyreállítására tett intézkedésként az 5G és az időjárás manipuláció azonnali leállítását. Bizonyított, indokolható és szükséges -:).

 5. Wales most lisztkukacokkal és tücskökkel eteti az iskolásokat a Great Reset bevezetése részeként:

  https://www.naturalnews.com/2022-06-07-wales-feeding-schoolchildren-mealworms-crickets-great-reset.html#
  Az Egyesült Királyságban Walesben egy új kísérleti iskolai program az ebédlőtányérokon az összes húst növényi alapú és rovaralapú alternatívákkal helyettesítette, beleértve a „bolognai bogaras spagettit”.

  Tücskök és lisztkukacok teszik ki az iskolásokkal etetett élelmiszerek nagy részét, akiket nem emberként, hanem állatokként kezelnek. Ahelyett, hogy emberi táplálékot kapnának, ezek a gyerekek most olyan élelmiszereket fogyasztanak, amelyek jobban megfelelnének a csirkéknek és a hüllőknek.

  A Rair Alapítvány jelentése szerint „arra kívánják ösztönözni a diákokat és a szülőket, hogy az éghajlat védelme érdekében hagyják el a húst”.

  Az egész az élelmiszertermelés új, „fenntartható” modellje megfosztja a hétköznapi embereket attól, hogy hozzáférjenek ahhoz, amit az idők kezdete óta ettek.

  A több évtizedes globális felmelegedési propaganda, amely beszivárgott az iskolákba, és egy egész generációt átprogramozott olyan dolgoktól való félelemre, mint a szén-dioxid (CO2), most meghozza azt a rohadt gyümölcsöt, amelyet az „elit” mindig is szándékozott: a hús és más életfenntartó élelmiszerek kiiktatását.

  Két évvel ezelőtt az Európai Unió (EU) az „új élelmiszerek” közé sorolta a rovarokat – magyarázza Rair. „Más szóval: a rovartáp előkészületei már régóta folynak. Ennek eredményeként az ehető rovarokat egyre nagyobb mennyiségben értékesítik az EU-ban. Az Egyesült Királyságban az Élelmiszerbiztonsági Hatóság (FSA) pedig júniustól engedélyezi ideiglenesen az ehető rovarok kereskedelmét a szupermarketekben és a kiskereskedésekben, a teljes jóváhagyás jövőre várható.”

  Végül, ami az emberiségből ebben az új húsmentes paradigmában megmarad, azokat „fenntartható polgároknak” fogják tekinteni, akik azért léteznek, hogy megőrizzék az „etikus élelmiszer-jövőt”. Carl Evans, a Roch Community Primary School igazgatója azt mondja, izgatottan várja, hogy „támogassa a gyerekeket a fenntartható és etikus állampolgárság kialakításában”.

  Ugyanerről a walesi iskolai étkezési programról, de már lelkes, veszett globalista szemszögből itt írnak:
  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-10867737/Scientists-plan-feed-primary-school-children-crickets-mealworms-make-UK-greener.html
  Ezt a cikket még inkább érdemes elolvasni!

 6. Mégis, kinek a great reset-je?

  Pozitív fejlemény hogy végre a főmédiák is kezdik behozni a lemaradást. Nemcsak a Kossuth rádió.

  A Magyar Nemzet május eleji számából egy cikk (egy itteni hozzászóló küldte a forrást), amely tartalma jóval erőteljesebb mint a fenti interjú:
  “Óvakodjunk a vírusszakértőktől!”
  https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/05/ovakodjunk-a-virusszakertoktol

  De sem az itt közölt rádió-interjúban sem az MN írásban nem esik szó a tervezett világrend lényegéről, azok fő kigondolóiról és haszonélvezőiről.

  A “great reset” valójában nem más mint az ENSZ jó öreg Agenda 21/30 agendája átcímkézve.

  Ann Bressington Exposes Agenda 21, Club of Rome
  https://www.youtube.com/watch?v=sES6_OXPwOU

  Szöveges átirat:
  http://lybio.net/ann-bressington-exposes-agenda-21-the-united-nations-club-of-rome/news-politics/

  Továbbá, az ENSZ-t az iszlám vezető államai irányítják, ők hajtják végre a nyugati régiók iszlamizációját. Eközben az európai iszlamizáció az EU Eurábia és Eurázsia projektjei segítségével zajlik.

  Eurábia: a politikusok eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért │ Gertrud Galster
  https://www.bitchute.com/video/ZhG37xcGV1Fo/

  “EURÁBIA: Iszlamizáció és bevándorlás! Ez árulás a legmagasabb szinteken, „Euro-mediterrán partnerség” vagy „Mediterrán Unió” fedőnévvel.
  Az EU elit vállalatai – melyek mindegyikének kapcsolata van nagy elit csoportokkal – folyamatosan a versenyképes olajtól és üzemanyagtól függenek (a gépek, a gyárak, a közlekedés, az infrastruktúra, a repülés, a tengeri közlekedés stb. számára).
  Azért, hogy a piaci verseny feltételeinek megfeleljenek, jóban kell lenniük az arabokkal, mivel Oroszország és Kína nem preferált partnerek. Emellett az arabok rengeteget fektettek be az EU-ba, mely nélkül az EU vállalatai nem igazán lennének meg. Mindezért cserébe az arabok kedvező körülményeket kértek az embereiknek – vagyis a muszlimoknak – és Európa iszlamizációjának.
  A teljes rejtett tervet olyan kifogások mögé rejtették, mint a stabilitás, fejlődés és integráció, melynek főleg a kulturális aspektusát hangsúlyozták ki. Ez egy okos lépés volt a lakosság szimpátiájának elnyerésében – főleg a baloldalon. Ugyanakkor a számok nem hazudnak. Gyakorlatilag a hivatalos célok egyikét sem érték el vagy nem értek el jelentős előrelépést (mivel hamis kifogások voltak). Úgy tűnik, csak a nagyvállalatok nyertek mindezen, miközben az iszlamizáció gyorsan terjed és megosztja a népességet.”

  Forrás:
  http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/28/eurabia:-a-politikusok-eladtak-europat-az-iszlamnak-olajert-es-hatalomert-│-gertrud-galster/

  ***
  Ebben az új világrendben – amit oly sokan, mind a bal és jobboldalon hasznos idiótaként támogatnak – a fenti dán tényfeltáró elemző (Gertrud) is egy üldözendő “zsidó” lesz. Azért mert az illető tényfeltáró, a világ-iszlamizáció ellen és a demokratikus rendünkért és kultúránkért küzd.

  Zseniális, hogy csak azért mert egy “zsidó” áll a great reset cimet viselő agenda mögött, mindenki aki zsidónak vallja ill képzeli magát azt képzeli, hogy
  ő maga haszonélvezője lesz ezen új rendnek. Ezért lapulnak mind mint a süket disznó a rozsban.
  A másik oldalon pedig ott a kriszlám és annak hasznos idióta fehér támogatói, akik azt képzelik hogy mű-kereszténykedéssel és zsidózással majd megmenthetik bőrük. Pedig ott áll előttük is a 2. vh példaként. Akkor is ment a zsidózás, és mi lett a vége? Miközben Hitler, az iszlám-bérenc álkeresztény, a zsidók millióit a koncentrációs táborokban gyilkolta, ugyanaz a Hitler, a totális háborúival keresztény fehér millióit gyilkolta, plusz a keresztény kultúrát bombázta semmivé. “Keresztényként”, ugye?

  Az egyik fő minta minden egyes történelmi és politikai folyamat alatt és mögött az a tévhit amit visszaélő szülők gyerekeikkel játszanak el. Mindegyiknek azt adják be hogy ő a kedvenc és a kegyelt és valaki más a bűnbak. Hát ezt a mesét minden gyerek szereti elhinni. Az iszlám által irányított nyugati világvezetés ugyanezt műveli. A fehér régiókban minden egyes népcsoportnak beadták, és mindegyikük elhitte, hogy ők és csak ők a kiválasztottak míg a többiek a szemétbe dobható selejtek, miközben éppen ők maguk azok, illetve ők is, akiknek a világ-iszlamizációt bevégzők a szemétbe dobható selejtek sorsát szánják.

  Mert akik számára adott nemcsak az ideológia de a tömegbázis is arra hogy az új egyvilágrend nyertesei legyenek azok az iszlám államok vezetői.
  További zseniális húzás a részükről azt beadni a világnak hogy az iszlám régiók megosztottak lennének, és hogy háborúban állnak.
  Az egyetlen erő aki győzelemre viheti ezt a tervet az, amelynek tömegbázisa is van, és az az iszlám, és az egységes és osztatlan, mind ideológiáját, motivációit és céljait illetően. A céljuk egy, amit ha nem végeznek be, a poklok pokla várja őket: az egész bolygó elfoglalása, minden nem-iszlám nép leigázása, megtizedelése és aki marad, annak iszlám hitre konvertálása (történelmesek, ismerős ugye?), a világ összes nemzete megszüntetése, a demokráciái eltörlése, az ember törvény előtti egyenlőség, az.emberi- és szabadságjogok megszüntetése, és az iszlám sária rendszerének egyvilágrendként kényszerítése az egész világra.

  Ha a történelmi, közelmúlt-beli és jelen folyamatok gyümölcsét nézzünk, ez.akkor is világos. Akkor is látható hogy a “great reset” fájának gyümölcse micsoda, az iszlám rohamos terjesztése az egész világon, beleértve a fehér régiókat is.

  Emlékezzünk, hogy az USA mindenkori rep ill dem vezetése, a megmondóemberek, akik ugye a fehér régiókat hivatottak reprezentálni, azt az iszlám által megvetett demokráciát próbálták importálni az arab országokba a Közel Keleten vívott végtelen hosszú háborúival aminek eredményeként mi a félre-reprezentált fehér ill zsidó tömegek lettünk elmarasztalva, és ennek okán már megint miattunk van az hogy el kell tűrjük szegény muszlim népek bevándorlását. Ez.többek közt azért is ironikus, mert éppen az a volt USA-elnök, Obama aki egy nem fehér muszlim, vitte a KK-i háborúzást odáig hogy azzal az ürüggyel bekövetkezhetett a minden idők legnagyobb iszlám-arab exodusa a fehér régiókba.

  További óriási irónia, hogy azok a muszlim népek, akik azért marasztalták el az egyébként false-flag nyugat-arab háborúk ürügyén a fehér és zsidó etnikumokat, mert hogy a narrativa szerint a nyugati vezetés ama szemét demokráciát próbálta behozni nekik az iszlám kultúra helyébe, fogják magukat és számolatlan millióik tódulnak azon.nyugati és európai régiókba, amelynek rendje ugyanaz amelyek ellen ők a maguk iszlám régióiban véráldozatos háborúkkal védekeztek.

  Pedig, ha az iszlám országai egyikének is valóban menekültjeik lennének, azok ellátására a saját régióikon belül végtelen kapacitással rendelkeznének. Akik még eddig nem futottak bele: az egyik indirekt bizonyíték a sok közül arra hogy akkor sem valódi menekültekről volt szó – már ha szükség lenne egyáltalán bizonyítékra – az, hogy az állítólagos KK-i háborúk állítólagos menekültjei többek közt SZA alábbi óriás-táborban * is helyet kaphattak volna, már ha lett volna az akkori “szegény menekülteknek” efféle szükségük, ehelyett az egész hatalmas terület üresen maradt, és mint tudjuk, ezek a menekültek csudamód válogatósak, saját kultúrájuk és környező országaik helyett éppen Európát kellett elfoglalniuk, többek közt Hazánkat is megcélozva.

  *Saudi Arabia’s Tent City Could House Three Million Refugees
  https://gatesofvienna.net/2015/09/saudi-arabias-tent-city-could-house-three-million-refugees/

  Gépi fordítás:
  Szaúd-Arábia sátorvárosa hárommillió menekültet tudna befogadni.
  [fotó: A Mekka melletti Mina-völgyben lévő klimatizált sátorváros húsz négyzetkilométert foglal el].
  “A Szíriához közeli arab államok leggazdagabb országa egyetlen menekültet sem fogad be. De vajon hogyan néz ki a helyzet a kapacitásaikat tekintve?
  Európában hetek óta rendkívüli állapot van érvényben. A második világháború óta ez a legnagyobb embertömeg vándorolt át Európán. Sok nyugati kormány nyomás alatt van. Még olyan vádak is elhangzottak, hogy nem tesznek eleget.
  Ugyanakkor az arab kontinensen hatalmas kapacitások állnak rendelkezésre.”

  Sőt, az iszlám népei, akik annyira gyűlölik a demokrácia nevű rendszert, hogy az elleni védelmükben háborúztak, vérüket ontották és lettek földönfutó menekültekké lettek, oly annyira imádják mégis azt a gyűlölt demokráciát, hogy a nyugati demokráciákban már sokadik generációikat nevelik fel az általuk annyira gyűlölt rendben és eszük ágában sincs hazaköltözni az imádott kultúrájukba. Vajon miért? Azért mert azért vannak itt hogy ők iszlamizáljanak minket és ehhez.a nagy többség még tapsikol is. Pedig ami a valódi “great reset” végkifejletét illeti, az egy olyan vérfürdő lenne, olyan dimenziókban, amit még nem látott ez a nyomorúságos emberi társadalom még a vérzivataros történelme során sem.

  Mi lenne ha újra megtanulnánk gondolkodni és látni is amit nézünk?

  Az egyik nagy szégyen amit mi fehérek és zsidók elmondhatunk magunkról, hogy az arabok akik értelmi szintjét oly sokan lenézzük, sokszorosan is leiskoláztak minket, hisz a legtöbb “keresztény ősmagyar” szinte semmi mást nem tesz mint zsidózik, a legtöbb zsidó pedig tapsikol az ún “zsidók” vezette great reset-hez, ahelyett hogy észrevennék, hogy ami készül, az minden idők leggigászibb holokausztja mindkét etnikai-vallási csoport számára, akkor ha nem ismerjük fel hogy mi történik, ha nem fogunk össze az iszlám terjeszkedése és divide et impera taktikái ellen – ha lehet, még tegnap.

 7. Üdv Miskey!

  Őszintén úgy véli, hogy Ön a mostani társadalomban szabad akarattal rendelkezik?
  Ha igen kérem mondja el mire alapozza, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy már a szüleim sem voltak szabadok és a gyermekeim még kevésbé mint én. 🙁

  Szabad ember? Azt csinálja amit éppen szeretne szabad akaratából, vagy inkább azt csinálja “szabad emberként” amit szabad ?
  Nekem úgy tűnik az emberek szabadok és börtönben is vannak egyszerre!

  Mi lesz, az Istentől kapott szabad akarattal?
  Ez továbbra is filozófikus értelemben létezik akárcsak ma. Ilyen összefüggésben vizsgálva, semmi változás.

 8. Kiegészítésként:
  Korábban itt azt írtam, hogy pozitív fejlemény hogy a főáram is kezdi behozni a lemaradást.

  Pozitív, de csak azért, mert ez azt jelzi, hogy a régi narratívával már nem tudják a szőnyeg alá söpörni a mindenkori titkolnivalót.
  Most éppen ezt fizetik meg busásan.

  Két évvel ezelőtt még mindenkit lehülyekonteóztak aki a “great reset” tervét említette, most pedig oly természetességgel “great reset”-eznek mint amiről már csak a hülye nem tud. Vélhetően a következő fázis az lesz, hogy “szuper ötletként” üdvözlik majd.
  Mint sokan észrevettük, ugyanez az összevissza beszéd a Covid-narrativa minden fázisában is észrevehető volt. Az ami tegnap még őrült képzelgés volt, holnap már valóság lett, és mint olyan még örvendeztek is. (Jaj de jó az az oltáskártya, így biztiben vagyunk, ujjongtak azt az intézkedést fogadva amit tegnap, amikor kifejtettük hogy erre készül az elitnek nevezett bűnbanda, még agyrémnek neveztek.)

  A fősodratú médiák olykor az igazat is megírják, mert csak úgy teljes a konfúzió. Ha néha a tényeknek megfelelő szöveg is olvasható lapjaikon, az feléleszti a bizalmat irántuk, amivel újra a hurokba kerülünk.
  Udo Ulfkotte néhai újságíró, tényfeltáró, könyvszerző neve ugrik be. És Lovas Istváné.
  https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/Az_ulfkottei_fordulat
  “Az ulfkottei fordulat
  Megvásárolt újságírók című könyvének végén Udo Ulfkotte azt ajánlja olvasóinak, ne olvassák a nagy lapokat, ne higgyenek a fősodratú médiának.”

  „Ha a fasizmus visszajön, nem azt mondja majd, ’én vagyok a fasizmus’, hanem azt, hogy ’én vagyok az antifasizmus’”, olvashatjuk a Contra-magazin cikkének összegzésében. (A két Európát elválasztó ideológiai vasfüggönyön innen élők számára a fordítás: ha a kommunizmus visszajön…) Az összegzés pedig így zárul: „Ha hagyjuk, hogy ez így menjen tovább”.
  E cikk azért íródott, hogy ne hagyjuk. (Lovas István)

 9. Fontos kiegészítések az itt küldött első kommentemhez:

  A fent hivatkozott videó “Ann Bressington Exposes Agenda 21, Club of Rome” egy dél-ausztrál parlamenti képviselő történelmi jelentőségű beszéde 2013 évéből, amely során leleplezte a ma “great reset” néven futó ENSZ-Agenda 21 globális hatalomátvételi és népességcsökkentő projektet, a Római Klubot, a fenntartható fejlődést, és részletezi az ENSZ-Agenda 21 mögötti valódi összeesküvést, amely a Római Klub és a Világgazdasági Fórum napirendjét tolja előre a háttérben az Új Világrend megvalósítása érdekében.
  A beszéd helyszíne és dátuma, a Lord Monckton 2013. február 2, az Adelaide Convention Centre-ben.

  Észrevettem hogy a link amit a beszéd szöveges átirathoz megadtam, törölve lett.
  Itt elérhető angolul, plusz bővebb információ és hivatkozások is.
  https://pennybutler.com/bressington-agenda21/

  Rumble-link ugyanehhez a videóhoz
  https://rumble.com/vp5o7h-south-australian-mp-ann-bressington-exposed-agenda-21-in-2013.html

  Az Rumble-bevezető már említi, hogy maga a kötelező vakcinázás is az Agenda 21 része.
  “A politikus figyelmeztetett az Agenda 21 depopulációs programjára hivatkozva:
  A népesség-csökkentés folyamat másik célja, hogy a következő generáció sterilizációnak vesse alá magát, hogy megmentse az anyaföldet”. És ezzel a mondattal Bressington összekötötte a pontokat a “klímaváltozás elleni küzdelem” és a “kötelező védőoltások” között, mindkettő Agenda 21 stratégia a bolygó elnéptelenedésére és egy egységes világkormány létrehozására.”

  Végül, és elsősorban, az angolul nem tudóknak idemásolom a beszéd magyar változatát, (gépi fordításban és időhiány miatt csak átfutva ellenőrizve, a hibákért elnézést):

  “Ann Bressington leleplezi az Agenda 21-et, a Római Klubot, a fenntartható fejlődést, a Lord Monckton 2013. február 2-i bemutatóján az Adelaide Convention Centre-ben.

  “Ausztrália és én magam is rendszeresen hallunk arról, hogy milyen nyomás nehezedik a gazdáinkra és az élelmiszer termelőkre. De hadd mutassak rá arra, hogy ezek a politikák messziről jönnek. És el kell viselniük velem néhány percet, amíg felolvasom a beszédemet, és fel is fogom olvasni, mert különben órákig itt leszek fent. Kicsit elragadtattam magam, bár ezt egy kisebb beszédre korlátoztam, amennyire csak tudtam. De bajban vagyunk, és mindannyiunknak össze kell fognunk. És először is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik támogatták a Flag Australia-t abban, hogy ezt a szót terjesszék Leon Byne Don’t Sell Australia Short Facebook kampányában, amelynek már több mint 7 és fél ezer tagja van, akik mindannyian ugyanezért aggódnak. Sean Perrynek, a FiveAA talk back-től, aki sokszor megengedte, hogy Peter és jómagam órákon keresztül beszélgessünk, hogy ezeket a kérdéseket megszólaltassuk és megvitassuk, és holnap este 7 órától éjfélig Lord Monckton is ott lesz, hogy az emberek telefonálhassanak, kérdéseket tehessenek fel és vitatkozhassanak erről, szóval a FiveAA mögöttünk áll, ami nagyszerű. És a Déli [ ] Újság is nagyon támogatott minket abban, hogy eljuttassuk az üzenetet a stresszről, amely alatt az elsődleges termelőink állnak. Nem tudjuk eléggé megköszönni mindezeknek az embereknek.

  Most pedig elkezdem a felolvasást. És még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy eljöttek ma ide. Szeretnék köszönetet mondani annak a sok embernek is, akik a színfalak mögött állnak, akik segítettek abban, hogy megismerjem a globális kérdéseket, és hogy hogyan valósulnak meg állami szinten, hogy hatékony választott képviselője lehessek az Önök parlamentjének, és miközben ma Önökhöz beszélek, számos embert fogok idézni a nemzetközi színtér különböző befolyásos pozícióiból. És Önökre bízom, hogy döntsenek, ha továbbra is abba az irányba akarnak-e haladni, amerre mi megyünk.

  Az Agenda 21-be először 2008 körül botlottam bele, és őszintén szólva, az első reakcióm az volt, hogy elvetettem, amit olvastam, mert nem hittem, hogy bármelyik ausztrál kormány elvisz minket erre az útra. Aztán elkezdtem látni, hogy a Parlamentben olyan jogalkotási minta kezdett kialakulni, amely nagyon aggasztott, és kezdtem látni az általunk elfogadott jogszabályok irányvonalát is. Ezeket az aggodalmaimat a Parlamentben is kifejtettem, de elutasítottak és figyelmen kívül hagytak. Az “Agenda 21” szavakat, hölgyeim és uraim, soha nem akarták kimondani, és ha kimondták volna, akkor természetesen összeesküvés-elméletként utasították volna el, mert ha az emberek tudnák, hogy mi az Agenda 21 és mit jelent, akkor rengeteg információ lenne kint, ahol megtudhatnák, hogy mi a végjáték, és a kormányok nem akarták, hogy ez kiderüljön. Apám mindig azt mondta nekem, hogy az emberek csak két okból hazudnak. Az egyik ok az, hogy szégyellik, amit tesznek, a másik ok pedig az, hogy nem akarják, hogy az embereket figyelmeztessék, mielőtt kicsesznek velük. És őszintén hiszem, hogy ezeket a titkokat mindkét okból megőrizték.

  Hölgyeim és uraim, az általunk ismert környezetvédelmi mozgalom eredete 1968-ban kezdődött, amikor megalakult a Római Klub. A Római Klubot úgy jellemezték, mint egy válsággondolkodási központot, amely a válságteremtésre specializálódott. Ennek az agytrösztnek a fő célja az volt, hogy olyan válságot fogalmazzon meg, amely egyesíti a világot, és arra az elképzelésre kondicionál bennünket, hogy a helyi problémákra globális megoldásokat találjunk. Az “Első globális forradalom” című dokumentumban, amelynek szerzői Alexander King és Bertrand Schneider, a 104. és 105. oldalon olvasható: “Amikor egy új ellenséget kerestünk, amely egyesíthet bennünket, arra az ötletre jutottunk, hogy a környezetszennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a célnak. … Mindezeket a veszélyeket természetesen az emberi beavatkozás okozza, ami globális választ igényel.” Ez a globális felmelegedés eredete, hölgyeim és uraim. 1975-ben Ausztrália az ENSZ Ipari Fejlesztési Szervezetének második konferenciájáról szóló limai nyilatkozaton keresztül beleegyezett egy új gazdasági rend bevezetésébe. Ennek eredménye volt, mint mondtam, a Lima-i Nyilatkozat, amely az eszközök, a munkahelyek és a gyártás átcsoportosításának tervezete volt a fejlődő nemzetekbe, így az olyan országok, mint Ausztrália, technológia, gyártóbázis és munkahelyek hiányában maradtak. A vak Freddy most már láthatja, hogy mi lett ennek az eredménye országunk számára a megvalósíthatatlan kereskedelmi és vámmegállapodásokkal, amelyek kéz a kézben jártak ezzel, ami természetesen következett. Ez most már valóság, a mezőgazdaságunk és a gyártásunk mintegy 90%-a eltűnt. Ausztrália aláírta a limai nyilatkozatot és több száz másikat, az összes jelentős politikai szereplő támogatásával: Whitlam, Fraser, Hawk, Keeting, Houston, Howard, Rudd, a demokraták, a zöldek, sőt még a nemzeti pártok is. Azt mondták nekem, hogy mindezek a szerződések az Agenda 21 bevezetésének alapját képezték, és úgy tűnik, hogy Ausztráliát a globális sakktáblán mozgatják, és az úgynevezett vezetőink vagy cinkosok, vagy naivak a hosszú távú következményekkel szemben, és most már majdnem sakk-mattban vagyunk. Sajnálom.

  1992-ben az Egyesült Államok korábbi elnöke, idősebb George Bush azt mondta: “Az Agenda 21 hatékony végrehajtása az emberi társadalom olyan mélyreható átrendeződését igényli, amilyet a világ még soha nem tapasztalt – a kormányok és az egyének prioritásainak jelentős változását, valamint az emberi és pénzügyi erőforrások példátlan átcsoportosítását. Ez a váltás megköveteli, hogy minden emberi cselekedet környezeti következményeinek figyelembevétele minden szinten beépüljön az egyéni és a kollektív döntéshozatalba.”

  Ami a lényeg, szeretném, ha mindenki elgondolkodna azon, hogy mit is jelentenek: “az egész emberi társadalom mélyreható átrendeződése, valamint az emberi és pénzügyi erőforrások példátlan átcsoportosítása” szavak. Mindenkinek, aki ma este itt van és nem ismeri az Agenda 21-et, azt javaslom, hogy ez a tanulási folyamat kezdete, nem a vége.

  1992-ben Maurice Strong, az ENSZ Föld-csúcstalálkozó főtitkára és a Római Klub tagja azt mondta: “Egyértelmű, hogy a jómódú középosztály jelenlegi életmódja és fogyasztási szokásai, amelyek magukban foglalják a magas húsfogyasztást, a nagy mennyiségű fagyasztott készétel fogyasztását, a fosszilis tüzelőanyagok használatát, a gépjárművek, elektromos kisgépek, otthoni és munkahelyi légkondicionáló berendezések és a kertvárosi lakások birtoklását, nem fenntarthatóak.”. Ha ezeket a kijelentéseket összevetjük az előzőekkel, világossá kell válnia, hogy az Agenda 21 az életünk minden területének ellenőrzéséről szól: Hogyan étkezünk, mit eszünk, mennyit eszünk, hogyan mozgunk, az élelmiszer-termelés, az élelmiszer mennyisége és még az is, hogy hol élünk.”

  Dixy Ray, Washington állam volt kormányzója, az óceánokért, valamint a nemzetközi környezetvédelmi és tudományos ügyekért felelős helyettes államtitkár kijelentette: “Az Agenda 21 egy olyan mechanizmust kíván létrehozni, amely a polgárok vagyonát a harmadik világra ruházza át. A környezeti válságtól való félelmet használnák fel egy világkormány és az ENSZ központi irányításának létrehozására”.

  Az 1976-os ENSZ Habitat One konferencián elhangzott jelentésből: “A földet nem lehet közönséges vagyontárgyként kezelni, amelyet magánszemélyek ellenőriznek, és amely ki van téve a piac nyomásának és eredménytelenségének. A föld magántulajdona a vagyon felhalmozásának és koncentrációjának egyik fő eszköze is – ezért hozzájárul a társadalmi igazságtalansághoz.” Más szóval, hölgyeim és uraim, ha keményen dolgoznak, és jó pénzügyi gazdálkodást folytatnak, és ingatlanba fektetnek, akkor hozzájárulnak a társadalmi igazságtalansághoz.

  Az Elnöki Tanács fenntartható fejlődéssel foglalkozó jelentése: “Olyan új, együttműködésen alapuló döntéshozatali folyamatra van szükségünk, amely jobb döntésekhez, gyorsabb változásokhoz és az emberi, természeti és pénzügyi erőforrások észszerűbb felhasználásához vezet céljaink elérése érdekében.” És ugyanakkor,Harvey Ruvin, a Wildlands Project alelnöke szerint: “Az egyéni jogoknak háttérbe kell szorulniuk a kollektív jogok mögött”. J. Gary Lawrence, Clinton elnök fenntartható fejlődéssel foglalkozó tanácsának tanácsadója: “Az ENSZ által támogatott tervezési folyamatban való részvétel nagy valószínűséggel sok összeesküvés-fixált csoportot és egyént hozna elő társadalmunkból.” És itt vagyunk. “Társadalmunknak ez a szegmense, akik félnek az Egy Világkormányzattól és az ENSZ inváziójától, amely által egyéni szabadságjogainkat megfosztják, aktívan azon dolgoznának, hogy legyőzzék bármely választott tisztségviselőt, aki az Agenda 21 vállalásával csatlakozik az összeesküvéshez. Ezért a folyamatunkat valami másnak fogjuk nevezni. A nevük lehet “Átfogó tervezés”, Növekedés-menedzsment, vagy intelligens növekedés” (smarth growth). Végül a “Fenntartható fejlődés” szlogennél kötöttünk ki.”

  Az emberi és pénzügyi erőforrások átcsoportosítása mostanra mindannyiunk számára láthatóvá vált a betegeket, fiatalokat, időseket segítő szolgáltatások és programok csökkentésén keresztül, és természetesen a szegénység egy újabb szintjének létrehozásán keresztül, amelyet most a “dolgozó szegények” kifejezéssel azonosítanak. Múlt héten beszélgettem egy emberrel, és azt mondta nekem: “Ha Hitler még mindig itt lenne, hátradőlne és azt gondolná: “Nem volt szükségem golyókra a globális hatalomátvételhez”. És igaza lenne.”

  Naponta látjuk, hogy új adókkal, úgynevezett illetékekkel próbálnak pénzt szerezni, állítólag azért, mert ebben az államban pénzszűkében vagyunk, és ugyanakkor olyan nagyszabású projekteket látunk, amelyek nem illeszkednek ahhoz az üzenethez, hogy pénzügyi válságban vagyunk. Nekünk, az embereknek szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat, miközben a kormány úgy tűnik, egyáltalán nem tud és nem érdekli, hogy mekkora adósságot halmoz fel. Ez viszont azt jelenti, hogy az adók, illetékek, bírságok és egyéb büntetések növekednek, valamint a megélhetési költségek exponenciálisan emelkednek, és az átlagpolgár jó egzisztenciáját szinte minden általunk elfogadott törvény veszélyezteti.

  Folyamatosan fizetünk ún. szolgáltatásokért, amelyeket nem kapunk meg. Ez a vagyon alulról történő újraelosztása, a pénzügyi források átcsoportosítása, amely csak nehézséget okoz azoknak a polgároknak, akik csak szeretnék élni az életüket.

  A Parlament belemerült az emberek azon jogaiba is, hogy birtokolják és megtartsák a tulajdonukat, és kormányzati beavatkozás nélkül kezeljék azt: Különösen a vízfelosztással, a természeti erőforrásokkal való gazdálkodással, az őshonos növényzetről szóló törvénnyel, a fejlesztési és tervezési törvénnyel kapcsolatos törvények, amelyek mind ugyanolyan mérgezőek az élelmiszer termelőinkre nézve, mint amilyenek a hosszú távú biztonságunkra, a városlakókra nézve. Mindenkinek emlékeznie kell arra, hogy mindannyian fizetünk természeti erőforrás-gazdálkodási adót az adónkban. Tehát ez nem csak az élelmiszer termelőket fogja érinteni. A tulajdonunkba való beavatkozás, amiről Peter beszélt, amin a földtermesztők keresztülmennek, ki fog terjedni a külvárosokba és a városba, mert erre van felhatalmazásuk.

  A Parlamentben már eddig is babráltunk a vidéki területeken élő emberek földtulajdonjogával, és most a Burroughs from McLaren Vale törvényről beszélek, amelyet elfogadtak, és a “Heritage Status” volt az indoklás, ugyanakkor a földünk birtoklásához és kezeléséhez, a vízhez való hozzáféréshez, a megfelelő élelmiszer termeléshez való jogunkkal, hogy ne az legyen az egyetlen lehetőségünk, hogy olyan helyekről, mint Kína, gyakran mérgező és nem megfelelő minőségű élelmiszereket fogyasszunk. A Common Law az, ami garantálja számunkra az igazságtalanságok korrigálásának lehetőségét. Ígérem Önöknek, hogy a jövő évben is hallani fognak egy sor olyan jogszabályról szóló vitát, amely tovább fogja csorbítani a Common Law jogainkat, és Önöknek, hölgyeim és uraim, mögém kell állniuk, hogy megakadályozzuk ezek átvételét.

  Ahogy az Agenda 21 egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, a Parlamentben elkezdtem azt a szöveget használni, hogy a kormány most már háborút hirdet saját polgárai ellen, és ez egészen 2008-ig visszanyúlik. Ez természetesen azt eredményezte, hogy összeesküvés-elméletinek bélyegeztek. De most itt vagyunk, nyíltan beszélünk az Agenda 21-ről és a következményekről, amelyeket rövid időn belül látni fogunk, ha ezt nem állítjuk meg.

  Hadd mondjam el, hogy gyakran hallom, hogy nem tudjuk megállítani azt, ami történik. Kétpárti preferált rendszer, szavazzunk a munkáspártiakra, szavazzunk a liberálisokra, mit számít ez? És valójában ez valószínűleg igaz a Képviselőházra, mert ott alakul meg a kormány. De, hölgyeim és uraim, itt Dél-Ausztráliában van a Törvényhozó Tanács, a felülvizsgálati ház. És, barátaim, ott van az igazi hatalom. És az utolsó dolog, amit a kormányok meg akarnak értetni önökkel, hogy nem számít, ki van hatalmon, a Törvényhozó Tanács a fékek és ellensúlyok miatt van ott. És ha a Törvényhozó Tanácsot nem befolyásolják túlzottan a nagy pártok, akkor a törvényhozást meg lehet akadályozni.

  Ne feledjék, hogy a legtöbb politikában, amelyről ma itt beszéltem, minden, ami átment, kétpárti támogatásban részesült. Amikor a nagy pártok összefognak, akkor a keresztpártiak és a kisebb pártok, alapvetően a mi szavazatunk semmis. Ezt úgy lehet elkerülni, ha biztosítjuk, hogy amikor a nagyobb pártok összefognak, ne legyen meg a számuk. Túl sokáig aludtunk mi, az emberek a kormánynál, és itt az ideje, hogy felébredjünk és részt vegyünk a demokratikus folyamatban. Ehhez pedig meg kell értenünk azt a parlamenti és politikai rendszert, amelyet megpróbálunk megzabolázni. 1972-ben a Római Klub közzétette a “A növekedés határai” című riogató dokumentumot, amely a világméretű túlnépesedésre és a fenntartható fejlődés szükségességére figyelmeztetett. Ez volt a kezdete a társadalmi mérnöki munka lassú folyamatának és az emberek programozásának, hogy elfogadják, hogy a bolygó küzd az élet fenntartásáért.

  1973. október 8-án a New York Times közölt egy idézetet Ted Turnertől, aki szintén a Római Klub tagja volt: “A Mao elnök vezetésével Kínában végrehajtott társadalmi kísérlet az egyik legfontosabb és legsikeresebb az emberiség történelmében.”

  1987-ben Mihail Gorbacsov, aki szintén a Római Klub tagja volt, azt mondta: “Egy új világrend, a kommunizmus világa felé haladunk, és erről az útról soha nem fogunk letérni”. Őt idézte 1996-ban a Monetary and Economic Review 5. oldalán is: “A környezeti válság lesz az a nemzetközi katasztrófa, amely feloldja az Új Világrendet, az Egy Világkormányt”.

  1992-ben jött a Föld-csúcstalálkozó, amely a Föld Charta nevű dokumentumot hozta létre. Ezt a dokumentumot Maurice Strong, aki régóta globalista, elitista, a Római Klub tagja,és Mihail Gorbacsov közösen írták. Mind Strong, mind Gorbacsov kijelentette, hogy remélik, hogy ezt a dokumentumot az új tízparancsolatként fogadják el, és a környezetvédelem lesz az új Egy Világvallás. Ebből a csúcstalálkozóból született meg az Agenda 21.

  Ted Turnert, aki szintén tagja a Római Klubnak, 1996-ban idézték, amikor azt mondta, hogy a 250-300 milliós össznépesség ideális. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi szinthez képest 95%-os csökkenés még ideálisabb lenne. Bárki, aki irtózik a kínai egygyermekes politikától, az egyszerűen ostoba.

  1998-ban a Baltimore Sun július 7-én számolt be arról, hogy Ted Turner első, az ENSZ-nek adott 22 millió dolláros adományának nagy részét olyan programokra fordította, amelyek a népesedés megállítására törekednek. Az elnéptelenedési folyamat másik célja, hogy a következő generáció sterilizációnak vesse alá magát, hogy megmentse a Földanyát.

  Hölgyeim és uraim, minden, amit ma este itt elmondtam, dokumentált, és kereséssel igazolható, és eljött az ideje, hogy mindannyian levegyük a szemellenzőt, és arra bátorítsuk szomszédainkat, hogy vegyék le a szemellenzőt ők is. És itt az ideje, hogy Önök is megköveteljék, hogy minden általuk megválasztott személy teljes mértékben megértse ezt a politikát, amelyet a helyi, állami és szövetségi kormányzat aggasztó ütemben terjeszt ki. Nem évtizedekről beszélünk, hanem csupán évekről, mielőtt ez teljes mértékben megvalósul. És minden nap egy újabb törvényt vezetnek be, hogy az Agenda 21 teljes megvalósulását eredményezze.

  Tehát a Lord Monckton által feltett kérdésre: “Szén-dioxid-adó, éghajlatváltozás és Agenda 21: túlélheti-e a demokrácia mindhármat?” választ kell adni, mégpedig most. És ki kell deríteni a megválasztott képviselőktől, hogy mit tudnak az Agenda 21-ről, és ha nem tudják, akkor oktassák ki őket. És ha nem tudják, akkor sürgetni kell őket, hogy megértsék, miről szavaznak a Parlamentben, mert ez egy válaszút.

  Köszönöm mindenkinek az idejét és a figyelmét, és most szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutassam Lord Christopher Moncktont, köszönöm.”

 10. Szeretnék felhozni egy újabb szempontot az ‘eszköz, munkahely, gyártás áthelyezése a fejlődő nemzetekbe elv ‘felállításának megértéséhez.
  A nyugat számvitelében ki kell mutatni az üzemek bontási, valamint a hulladék gazdálkodás, és a környezetszennyezés költségeit, amiket, ha komolyan vesznek, jelentősen csökken a profitabilitás. Nem beszélve arról, hogy a gyártás mérgező melléktermékeit el is kell helyezni valahol, hiszen olyan, hogy újrahasznosítás, valójában alig létezik. Ha a nyugaton a szennyezés miatt jogilag sem megengedettek a mai szennyező technológiák, az egy újabb érv a szennyezés export mellett.
  Olyan területre, ahol ennek a hatása költségként soha nem kerül kimutatásra semmilyen formában, és jogilag nem tiltott. És mondjuk nem a gyártó, hanem az állam feladata a téma kezelése.
  Így lehet olcsó, szennyezett és melléktermékében is szennyező és hulladékként nem hasznosítható terméket előállítani, forgalmazni.
  Ezt jelenti az ‘erőforrásokkal való hatékony gazdálkodás’. Fenntartható fejlődésként.
  A jelenlegi tőzsdei értékeléseket és a ‘gazdaságosságot’ alapjaiban meg kellene kérdőjelezni. Valamint számomra a ‘bolygó küzd az életéért’ elvet hangoztatók számolási képessége is kérdéses. (NWO riportok tartalma is.)
  Újra kellene számoltatni a szuper számítógépekkel az elmúlt 100 év tőzsdei cégeinek valós profitabilitását, egységes, a valós környezeti hatásokat figyelembe vevő elvek szerint, a valós kép megállapításához. (Ismert hazai példa a vörös iszap katasztrófa.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük