Dr. Kovács Mónika előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

COVID–1984: Fekete doboz – Egy mentális járvány forgatókönyve és a kiút

A figyelmünk – érthető módon – elsősorban ennek a meglehetősen furcsán viselkedő vírusnak, illetve az ellene kifejlesztett kísérleti vakcináknak az egészségügyi hatásaira összpontosul.

De mitől is olyan furcsa ez a járvány?

Még a történelem legdurvább világjárványai is lecsengtek 2-3 hullám alatt. A COVID–19 esetében pedig már a hatodikat helyezték kilátásba, a széles körű átoltottság ellenére. A pandémia körüli ellentmondások szembeszökőek, de az összkép összetett.

Több mint egy évig vizsgáltam a koronavírus-járvány anomáliáit és mozgatórugóit: az átírt járványügyi alapfogalmakat és protokollokat, a manipulált statisztikákat, a bio-pszicho-szociális háttértényezőket és következményeket, mert ezek megértése alapvető a kiút megtalálása szempontjából.

Az eredmény: egy átfogó bizonyítékgyűjtemény arról, hogy hogyan vezettek az átírt rendelkezések és a propaganda (az esetek zömében!) egy virtuális, azaz laborjárványhoz. Akinek összeáll a kép, érthetetlennek látja, hogy hogyan hihette el a kovid-narratívát egy földgolyónyi (szak)ember. Az ok: védtelenek vagyunk. Nem az immunrendszerünk (az nagyon is jól tenné a dolgát, ha hagynánk), hanem az elménk felkészületlen, és ezért kiszolgáltatott a mentális háborúban, ami ellenünk folyik, és amelynek legfontosabb fegyvere a médiapropaganda, a pszichológiai manipuláció, befolyásolás: a félelemben tartás, nyílt és érzelmi zsarolás, megosztás…

A pszichológiai mechanizmusok megértése a megoldások megtalálásában is nagyon fontos. Óriási az elme hatalma! Segít abban, hogy kifejlesszük az immunitásunkat a propaganda ellen, sőt abban is, hogy az intézkedések és a vakcinák káros hatásait is kivédjük, azaz megőrizzük/helyreállítsuk a testi-lelki egészségünket, és visszanyerjük a szabadságunkat, a normális életünket.

Weboldal: https://kovidol.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük