Koronavírus: Vakcinák hatékonysága, variánsok, kötelező oltás – FIX TV | Enigma Extra

Dr. Nagy Károly, a Semmelweis Egyetem virológus professzora és Dr. Pócs Alfréd, sebész.

49 thoughts on “Koronavírus: Vakcinák hatékonysága, variánsok, kötelező oltás – FIX TV | Enigma Extra

 1. Megpróbáltam megnézni ! 5 perc, 4 másodpercnél lekapcsoltam. Egyszerűen mára képtelen vagyok tudományosnak álcázott, kenetteljes pofával előadott hazugságokat végig hallgatni. “Vakcina kutatások folynak, a vakcinák hatásosak, …”, és innentől ENTER !

  Ez a jóember nem a Rongyosrezege-i Petőfi MGTsz agromókusa, aki pártutasításra elmakogja a tagságnak, hogy a műtrágya sokkal jobb mint az igazi, egyébként meg teljesen veszélytelen, és gazdagítja a talajt, tehát használják a tehén helyett ! Nem ! Ez a magyarnak, meg tudományosnak, meg akadémiának nevezett gittegylet “tisztelt” tagja. És beindítja a hülyének nézést az első mondatától kezdve !!! Nem tudom mit mondott utána, és soha nem is fogom megtudni, nekem ebből ennyi is bőven sok volt, és az ilyen, és ehhez hasonló “tudósokból”, és “emberekből”, egyszer és mindenkorra elegem volt, és van.

  Érdemes nézni közben Pócs úr arcát, tekintetét !!! Mivel relatíve pontosan, és jól ismerjük a valóságot, az arcáról többet lehet kiolvasni, mint a Jókai összesből. Ráadásul a drága jó műsorvezető úr felvezetése is “pandémiázás” !?

  Mára pontosan tudjuk, hogy manipulált, mesterséges, szabadalmaztatott a “vírus”. Tudjuk, hogy a “vírust”, és a “vakcinát” pár nap eltéréssel szabadalmaztatták. Láttuk a Világbank jegyzőkönyvét 2017-18.-ból, hogy “világjárvány lesz” 2019 és 2025 között !? Nem WHO, nem, a Világbank !!!
  Láttuk néhányan az amerikai kormányzati internet oldalak egyikén, hogy a világ nagy országai, 2030-ra “elvesztik lakosságuk egyharmadát, felét” !!!!!!!!!
  Tudjuk igen jól, hogy a világot titkos társaságok irányítják, és nem párszáz éve !!! Ismerjük a “nagy forradalmak” hátterét, valós történetét. Láttunk filmeket, akár 40 éve, amik a ma történéseit, mint fikciót, mint fantasztikumot mutatják be. Nagyon sok egyebet is felsorolhatnék, de felesleges, mert itt van az oldalon, csak meg kell nézni, vissza kell nézni !

  Ezek a “tudósok” az orwelli állam zsoldosai, és ezt ők körömszakadtáig tagadják !

  Ráadásul, és mindezek ellenére, ezek a “szent tudósok” úgy tesznek, mint ha kivétel nélkül csökkent értelmi képességű, debil idióták lennénk !? Akik nem hogy nem tudnak semmiről semmit, de még analfabéták is egyben ! Az irántuk való megvetésem, és undorom leírhatatlan.

  A fentiekhez, a témához kapcsolom azt a kimondhatatlan nagy csalódást, amit az elnök, Freund Tamás reklámfilmekben előadott oltás propagandája okozott bennem. ” Az egyetlen megoldás az oltás. Az oltás biztonságos, az oltás életet ment. Vegye fel az oltást !” Tökéletesen pontosan tudta, tudja, hogy hazudott !!! Nekem mindegy, hogy megzsarolták, vagy pisztolyt tartottak a fejéhez, de ezt az ő szájából hallani elképesztő. Lenullázta magát, nem csak előttem. Nímand lett, egy senki, egy pária, egy véglény !!! Aki valamikor úgy kezdte az előadásait, hogy “az emberi testet tanulmányozva megállapíthatjuk, hogy teremtett lények vagyunk.”, ezek után a covid, meg a vakcina, és DNS manipuláció !!! Ez az egy eset azt hiszem, hogy sokkal többet mond el a háttérről, mint azt sokan gondolnák !? És ehhez már nincs mit hozzátenni ! Szinte lehetetlen. Amikor a látszat már ennyire mocskos, milyen lehet a nem látható háttér ?

  Van még egy kis “gondom”, hogy ide is írnak emberek, hogy ” jajj, felvettem az oltást, és bajom lett, és meghalt a …, ” !? Az ember tudatlannak születik. Egy gyermek esetében ez magától értetődő. Aki felnőtt korára is tudatlan marad, azt köznyelven hülyének nevezik. Az értelmi képesség nem javítható, legfeljebb és talán párszor reinkarnálódni kellene hozzá. Aki a “pandémia hatására, önmaga és a társadalom megvédése miatt” oltatta be magát, nem sajnálom, viselje ostobaságának a következményeit !!! Aki egzisztenciális kényszer, kilátástalanság miatt tette, annak hajlandó vagyok adott esetben kezet nyújtani, de csak annak !!! Aki ostobasága révén leamortizálja az egészségét, az egész életét, ahhoz nekem nincs és nem is lesz semmilyen empátiám. Ólomdarabok csak egy léket kapott hajón.

  Mindenkinek kötelezően ajánlom Julius Andan, “Világ a színfalak mögött”, könyvét, hangoskönyvét. Az első 24 perc mondatai alapkő a “tudáshoz” !!! De a “tekintély” legalább annyira fontos !!! Mivel “tekintélyek” hazudnak bele a szemünkbe, egészen pofátlanul.

  tisztelettel,: a PorSzem

  1. Tisztelt PorSzem !
   Én az összes mondatával azonosulni tudok.
   Már a müsor felvezetése előtt nekem is hányingerem volt ezen már 3 db. oltást kapott, Dr. Nagy Károly tudóstól,
   meg a hülye riportertől.
   De a végén csak leküzdöttem az undoromat is végigkínlódtam ezt a videót.
   Amit megállapítottam, hogy Dr. Pócs Alfred jól felkészült. Amiért részemről nagy köszönet illeti meg a doktor úrat.
   Meg kell állapítani, hogy ezek a magyar virólógusok semmit sem érnek. Ha már egy ilyen nimand kiáll vitatkozni,
   akarom mondani elmesélni, vagyis a népet elkábítani, az maga a kataszrófa.
   De legalább ez a Dr. Nagy Károly beísmerte, hogy a 3 oltást azért vette fel, mert külömben kirúgták volna a Szotéről.
   A zirci születésü MTA-s, Freund Tamás számomra is egy megvetendő személy.
   Szerintem, az utóbbi két mondatban megnevezett két db. tudós tudományos munkássága kétes alapokon nyugszik.
   Én legalábbis megpróbáltam az MTA-ás úr tudományos érdemeinek utánnanézni, de nem sok minden találtam nála.

  2. A kényszeroltás az emberiség ellenes bün. Az összes járványügyi intézkedések az elejétől
   fogva hibásak. A lassan két éve érvényben lévő vészhelyzetet hamis érvekkel vezették be. Ezt csak háború, vagy
   természeti csapás esetén lehetne bevezetni. Ez a mostani helyzet egyátalán nem felel meg egy világjárványnak.
   A járványügyi intézkedéseket egészségvédelmi szempontból megindokolni nem lehet, mert azok politika célokat
   szolgálnak. Péládul a maszviselés értelmetlen, a PCR-teszt meg alkalmatlan a fertőzés kimtatására.
   A lezárások, a kijárási tilalom bevezetése is teljesen értelmetlen volt. Ez csak az emberek kínzására és a gazdaság
   tönkretételére voltak nagy kataszrófális hatással.

   Forrás:
   1)
   Nach ServusTV-Reportage – Jetzt spricht Haditsch selbst “Der Wind beginnt sich zu drehen”
   https://reitschuster.de/post/nach-servustv-reportage-jetzt-spricht-haditsch-selbst/

   2)
   Pandemie: Strategie und Impfpflicht
   16.01.2022
   https://www.youtube.com/watch?v=IIHDPGP4XhQ

   A világ poltikai elitje a járványőgyben mindig az Izreal politikáját követte, ami teljesen
   hibás volt.

   Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch felolvasta az izreali tudós Prof. Ehud Qimron levelét.
   Amiben az izraeli tudós a politikai elitnek a fejére olvassa azok hibáit.

   Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch azt javasolja a politikai elitnek, hogy kérjen bocsánatot
   a néptől és vonják le a szükséges következtetéseket és lehetőleg mondjanak le.

   Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch beszél a Nürenber II perről, ami nagyon aktuális. És meg kell jegyezni, hogy az emberiség
   ellenes bünők az idő elteltével nem veszítenek érvényességéből. Ezekért felelni kell a bünősőknek.

  3. Tű pontos! Napok óta pontosan ezek az érzések kavarognak bennem is! Eddig még bíztam, hogy talán tévedek és tömegével fognak felébredni a “megvezetettek”.
   Ennek az ellenkezője történik. Hatalmas gúnnyal, megvetéssel fordúlnak a “tisztán” látók felé. Történik ez akkor is amikor sorban jönnek a tünetek (3 x oltás ellenére is betegek, szív és érrendszeri problémák, nő ciklusok felborulása stb.), vonszolva a padlón csúszva sem ismerik be, hogy átverék Őket! Utolsó lehelletükig bíznak (a mára már nem létező) tudományban. Segítséget pedig nem fogadnak el az olyan “alusisakos, laposföld hívő”, oltatlan, jogfosztott, másodrendű államolgáról aki nem képes beállni a sorba és már csak a puszta létezése is fenyegetés számukra. Eddig kitárt karokkal és őszintén fordúltam mindenki felé. Most a kabát zsebébe dugom a kezemet és velük ellentétben végten sajnállattal és szomorúsággal szemlélem az EMBERISÉG megsemmisülését.

  4. Tisztelt PorSzem!

   A leírtakkal tökéletesen egyetértek. A társadalom egy harmada – akik rohantak a 3. oltást felvenni – teljesen menthetetlen mert kimosott aggyal estek áldozatul a “kovid vallás”-nak, amit az alábbi ismérvekkel foglalnék össze:
   A COVID vallást – mint általában az agresszíven terjeszkedő vallásokat a történelem során – ezt az egész emberiség elleni bűncselekmény sorozatot dogmák övezik, visszahozva ránk a sötét középkort. Ezeket a dogmákat – ahogy az a dogmák természete – nem merik tudományos fórumokon megmérettetni, helyette cenzúráznak, boszorkányt üldöznek és ad absurdum kriminalizálják az igazság kimondóit. (Ha lenne még máglyahalál akkor arra ítélnék.) A lentebb részletezett dogmákat – vagy hogy Julius Andan-t a háttérhatalom egykori foglalkoztatottját idézzem “gondolatbálványokat” – mindenható COVID celebek, megmondóemberek szájába adják. Maguk között elemezgetik, vitatgatják, de amit leginkább csinálnak az, hogy folyamatosan változtatják a véleményüket a status quo-val kapcsolatban, ami már önmagában is rendkívül tudománytalan, ha az alanyok szakmai hozzáértését nem is vesszük alaposan górcső alá. Ezek közül a dogmák közül az alábbiak képezik a hazugsághalmaz pilléreit:
   1/ A SARS COV2 rendkívül veszélyes, halálos vírus. (Nem igaz, a 2020-as év adatai alapján morbiditási és mortalitásii paramétereit tekintve hasonló a szezonális influenzához.)
   2/ A PCR teszt „gold standard” vizsgálati módszer a fertőzés, a fertőzőképesség, valamint az ún. COVID – egyébként eddig még orvosilag pontosan nem definiált – betegség kimutatására. (Az alkalmazott PCR teszt 45 amplifikációs ciklusszámon működtetve bármilyen genetikai töredéket vírusnak azonosíthat, ebből kifolyólag óriási a falspozitív arány az eredmények között. Kary Mullis a PCR módszer Nobel díjas feltalálója halála előtt egyébként több videóban figyelmeztetett, hogy nem diagnosztikus tesztelés céljára fejlesztették! 2021. januártól az USA-ban már a CDC sem ajánlja.)
   3/ Létezik a tartósan tünetmentes fertőzőképes hordozó. (A legnagyobb és legundorítóbb hazugság, amivel igyekeznek az egészséges embereket veszélyforrásként feltüntetni.)
   4/ Az egyetlen megoldás a folyamatos oltás. Tudatosan nem vakcinát írok, mert az mRNS alapú géntechnológiai oltásoknak semmi köze a klasszikus védőoltásokhoz bár azokkal mossák össze. (Nettó hazugság, számos tudományos publikáció született az elmúlt másfél évben, amik sikeres alternatív terápiákról számolnak be.)
   5/ Újabb és újabb mutációk jönnek létre, amelyek még fertőzőképesebbek és még halálosabbak. (Ezt sajnos szintén nehéz akkor elhinni, amikor bizonyítottan nem áll senkinek – sem hatóságnak, sem tudományos intézménynek -a rendelkezésére a Koch-i posztulátumok 4 fázisa szerint tisztított és izolált eredeti vírus! Ha pedig nincs eredeti akkor definiálhatatlan a mutáció, nincs meg a mihez képest! Talán Faucciék őrizgetik a wuhani laborban, de soha nem fogják prezentálni, mivel akkor nyilvánvalóvá válna, hogy ez nem egy természetes vírus, hanem egy mesterségesen előállított biológiai fegyver.)
   Az egyik legújabb dogma miután kiderült, hogy az oltottak megbetegszenek, fertőznek és meghalnak:
   6/ Az oltás után enyhébb a betegség lefolyása. (Ilyen irányú kutatások hiányában minden tudományos alapot nélkülöző egyszerű laikus hazugság. Sajnos a magasan átoltott országok – pl.: Izrael, Skócia – adataiból világosan látszik, hogy az oltottak magasabb százalékban képviseltetik magukat az intenzív ellátásban, mint azt az adott országra vonatkozó oltottsági arány indokolná. Tehát nem enyhébb, hanem súlyosabb a lefolyás!)
   7/ A betegségen átesés és az ebből fakadó természetes úton kialakult immunitás nem tekinthető védettségnek. (Ez annyira tudománytalan nonszensz, hogy kommentet sem érdeme!!.)
   Ezek a legfontosabb dogmatikus hazugságok, amikkel soha nem mertek a tudomány reflektorfényébe állni. Csak mantraszerűen ismételgetik a médiapropagandán keresztül, mossák vele az emberek agyát és üldözik, cenzúrázzák azokat, akik ellene szólnak. Még egyszer mondom a sötét középkorba cseppentünk vissza “kitűnő kazár eugenikus filantrópjaink” és az őket alantas módon kiszolgáló média, politikai elit valamint egészségügy jóvoltából.

   Dr. Szabó

 2. Ki szeretne ártani magának egy kamu oltással vagyis másképp egy méreg injekcióval?
  Ebből a beszélgetésből az derül ki, mintha a mainstream szemlélet kifejezetten szeretne ártani. Szóba se került, fennakadást se okozott, hogy esetleg el kellene gondolkozni az ‘árthat’ szó jelentésén, tartalmán. Nem okozott fennakadást a vakcina méreg tartalmának említése se, se az egyéb dolgok, amik normál esetben SOKKOLÓK.

  Köszönet a beszélgetésért.

  Most hirtelen az oltási igazolás határozatlan érvényességéhez kell a harmadik oltás. Az oltási igazolvány érvénytelensége legközelebb akkor várható, amikor kitalálják a következő oltást, akármire.
  Ha már történt büntető eljárás keretében oltóanyag lefoglalás, remélem a bevizsgálási eredményeit hamarosan közzéteszik. Valamint én számítok egy döntésre általánosan a vakcinazasi módszerek használhatóságáról, a jelenlegi sarlatánságok betiltásáról. Ahogy a géndopping is tiltott.

 3. Ez most nagyon OTT volt! Biztos, hogy ha több óra áll rendelkezésre, sokkal több részlet kitárgyalásra kerül. A test beszéd, sok mondatot helyettesített a professzor részéről. De ettől függetlenül a politikára kell figyelni, mert a diktatúra kőművesei nem állnak le. Az (1.0 Alaptörvény után, elővan készítve a 2.0 változat. Olyan módosításokkal ami a totális diktatúrát teremti meg.
  HOLL VAN A HAZÁM????????????????????????????????

 4. Nagyon nagyon nagyon okos ember Alfréd Dr. Úr, köszönjük ismét hogy minket, főként az oltatlanokat képvisel! Fantasztikusan jól érvelt, sarokba szorítva a virológus orvost is, aki egyébként szimpatikusan állt hozzá a kérdésekhez. Száz szónak is egy a vége, a lényeg: Nem kell kötelező oltás!!! Akik kötelezni akarják a jó népet és szorgalmazzák ezt ott fent, no azokat oltatnám be, de persze nem placebóval és megfelelő ellenőrzés alatt hogy meg is kapják azt. Egyből más lenne a hozzáállásuk. Egyébként az összes ilyen szemét már rég minimum fejbelövést érdemelne, nem pedig hagyni őket még pofázni.

  1. De azzal tisztában kell lenni, hogy időben zajlanak az események. Van egy központi irányítás, konkrét tervel és ütemezéssel.
   Az eltökéltségük, 1000 százalékos és rendíthetetlenül meg is lépik. Országomként a társadalom reakciói szerint, lassítanak vagy erősítenek. De nincs megállás. Hogy végig csinálják, kel hozzá a kiszolgáló kormányzatokon kívül, a jogrend megteremtése és a szükséges erőszak szervezet. Minden országban látható-tapasztalható. Mint mondtam, az idő telik és egyre mélyebben a totális diktatúrába viszik az országokat a törvényekkel. Ha pattog a nép, akkor jön az erőszak egyre keményebb formában. Hazánkban az új honvédelmi törvénnyel és Alaptörvénnyel orbán meg is koronázza. De akkor már 1% esély se lesz még megnyikkanni sem.

   1. Teljesen egyetértek Önnel. Már szinte csak hetek vannak hátra.
    Ha ez a törvény megszületik, akkor tényleg legyalulnak valamennyiünket.
    Ez az angliai színjáték is.
    Az itt küzdő orvosok minden elismerést megérdemelnek, de ők nem forradalmárok, és nem is feladatuk ezt a problémát megoldani, mint ahogy más államokban sem.
    Ők ( Dr. Tamási, Dr. Pócs, Dr. Lenkei) amit a felvilágosítással és demonstrációkkal vállaltak és vállalnak megteszik azt, amit kevesen tennének meg.
    De harcolni az embereknek kellene.
    Kellene egy katartikus vezető, aki ezt irányítaná, de olyan jelenleg nem létezik. Rengeteg a dezinformáció, és az elterelő hadművelet.
    A hatalom mér évekkel ezelőtt likvidált minden olyan erőt nálunk, ami szembe mehetne ezzel a hatalommal.
    Jelenleg tényleg úgy néz ki, hogy a háttérhatalom töretlenül hajtja végre a világméretű holokausztot.
    Ez itt elsősorban nem kísérlet, hanem tudatos népirtás, bizonyos statisztikák alapján elsősorban a fehér rasszok, és bizonyos ázsiai rasszok elpusztítása.

 5. vaxx = meghalt

  1100 scientific papers proof it … and it was known before the plandemic started . !!

  get the criminals trailed !

 6. Rendkívül határozott, tudományos nyilatkozatok voltak!
  A másik fél képviselője sokszor szerintem máshova kívánta magát!
  Köszönjük Doktor Úr!
  Köszönjük, hogy kiállnak mindnyájan a magyarokért, a nemzetért!
  Isten álldja Őnöket!

 7. Azoknak akik imádkoznak Ausztriáért, vagy figyelik az ottani eseményeket:

  https://www.facebook.com/107615791799598/posts/117281170833060/?sfnsn=mo

  “Tegnap kaptam ezt a videót és némileg megnyugtatott! ??
  Van egy párt (sajnos nincsenek még bent a parlamentben, de egyre népszerúbbek ) Az MFG (Menschen Freiheit Grundrecht), ami egy zömében jogászokból álló csoport és tegnap tartottak egy satótájékoztatót, ahol beszéltek az oltás károsultak problémáiról is.
  Nekem, ami megütötte a fülem, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ez a törvény hatályát veszítse.
  Elmondja azt is, hogy az emberek mit tehetnek, ha március 15-e után még mindig érvényben lenne a törvény és megkapják a büntetésüket.
  ✅Az emberek fellebbezhetnek, mert van egy olyan jogszabály Ausztriában, miszerint egy folyamatban lévő ügyet 2x nem bírságolhatnak meg. Először az elsőt le kell zárni, ami akár 1 évig is elhúzódhat.
  Ez a dupla bírságolási tilalom szabályozza. Doppelverstrafungsverbot
  ✅Amennyiben mégis meg lennének büntetve utána, akkor ezt is meg lehet fellebbezni és akkor már több folyamatban lévő ügy fut ugyan arra a bírságra.
  100%-ig biztos, benne, hogy fel fogják oldani ezt a törvényt.
  Amennyiben az osztrák alkotmánybíróság ezt nem teszi meg, akkor az MFG fog az európai alkotmánybírósághoz folyamodni.
  Mire mindez lemegy, addig ez a kormány már rég nem lesz sehol.
  Az MFG vezetője Dr. Michael Brunner szerint ez a legnagyobb alkotmányos tévedés a II. osztrák köztársaság óta.
  A kép csak illusztráció! ”
  Videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=kQBFC2_ONAw

 8. 41.25 -től a gyermekek oltása mellett érvel dr. Nagy Károly professzor azzal, hogy az oltás tulajdonképpen nem a megfertőzést állítja meg, hanem a tünetmentesen megfertőzött gyermekek későbbi szövődményeit, sokszervi gyulladásait előzi meg.
  Erre nem reagált Pócs dr, mégis érdekelne, hogy ezt az állítást a professzor úr mire alapozza?

  Melyik oltásnál bizonyított ez a “majdani” védőhatás akár felnőtt, akár gyermekek esetében?

  1. Kamu az egész, összevissza beszélnek. Fogalma sincs, hogy mekkora felelősség, amit mond. Hogyan tudna bármit, ami a jövőben derül ki. Kisérleti nyúlnak tekinti a gyerekeket.

   1. Vajon ö engedi az unokàit beoltani? (Ha vannak unokài) A nyakamat rà merném tenni, hogy ezek az oltàspàrti orvosok mind megkímélik sajàt gyerekeiket ezektöl a kisérleti szerektöl.

    1. ezt sajnos rosszul tudod. nekem van a környezetemben nem is egy ilyen gyerek. bizony, oltva vannak. a szülők, nagyszülők is. azt kell tudni, hogy ők egy egészen más nézőpontból tekintenek az injekciókra. sokszor a gyerekek oktatnak ki engem, hogy mi kockáztatjuk az ő jövőjüket. már 14 éves tanulóm is mondott ilyet. Merkeli szintről beszélek, és bizony, ők tényleg elsőkként oltakoztak. én úgy látom, hogy ha nem tudjuk elhinni, hogy ők ebben tényleg hisznek, akkor nehezebb lesz bármit is elérni. 🙂

 9. A hit fontos, de nem ér semmit.
  Itt és Angliában hittek abban, hogy a brit kormány lazít. Nem fog. Brit kutatók kimutatták a legújabb variánst BA2 megnevezéssel. Ez súlyosabb mint „szülőanyja”, az omikron, állítják a „szagértők”.
  Máris el lehet halasztani a lazító intézkedéseket.
  Einstein igazsága folyamatosan érvényesül. Csak egy dolog, ami biztos, hogy ami végtelen, az az emberi hülyeség.
  Mennek majd mindenütt csőstől oltakozni.
  A hívő az hívő. A tömeget mindig is a hülyeségre gerjesztették, sőt oktatták.
  Néha itt is meglepődöm, az állítólag tisztán látók között. Régebbi hozzászólásban olvastam, hogy azért Orbán mennyi jót is tett. Elárulom, semmit.
  Videók más oldalakon is (pl.: szilajcsikó,) Egy cionista gyarmaton egy „nagy” magyar párt be akar a parlamentbe jutni. Bár a lépéseiket nézve, számomra erősen Jobbik szaga van. Másik új pártot alapít, és kezet fog egy népirtást segítő emberrel, és erre számos ember pozitívan reagál.
  Bár most már az egész világ cionista gyarmattá vált, az élén a Rothschild-Rockefeller párossal, akik a saját fajtájukat is pusztítják, ami nem meglepő, hiszen még a II. nagy égés előtt azt mondták, a világhatalom megér néhány millió zsidó áldozatot. Csak önmagukkal kellett volna kezdeni.
  Vannak, akik a vallásban látnak mentő kezet. Imádkozni kellett volna mindenkinek, akkor biztosan meghátráltak volna.
  Csak sétálgassunk, tüntetgessünk, írjunk beadványokat. Forduljunk a rendőrséghez, bírósághoz, alkotmánybírósághoz, ügyészséghez, önkormányzatokhoz, stb..
  Holott ők mind ezt a hatalmat és nem a népet szolgálják. Legtöbbjükben annyi magyar sincsen, mint egy döglött csirkében.
  Legtöbben a kötelező oltás ellen tiltakoznak, pedig a nem kötelező is rombol, gyilkol, és terjed a kórokozó. Sőt azon dolgoznak, hogy olyan méreg vakcínák készüljenek, melyek kártevése automatikusan terjed, mint egy szokványos, de súlyos járvány.
  Nem lesz békés megoldás. Az emberek lebetegszenek, meghalnak, szép lassan, vagy az is lehet, hogy felgyorsítva. A kiskunhalasi típusú koncentrációs táborok nem erre utalnak, a stadionok és bizonyos égetőművek sem.
  A februári honvédelmi törvénymódisítás pedig a teljes és gyors fasizálódáshoz, náci mintájúhoz vezet.
  Voltak olyanok, akik már a 90-es években vészjeleket adtak, de az csak az összeesküvés- elmélet része volt.
  Az emberiség történetének abban a szakaszában, amit a hivatalos történelem tanít ( a zöme hazugság), az emberiség semmit nem fejlődött. A római cirkuszok, az ókori emberáldozatok, a kultúra elpusztítása, hogy egy vallást elfogadtassanak tűzzel-vassal, a középkor szörnyűségei, a magyarság színe- javának kiirtása István alatt és a későbbiekben is. Az inkvizíció, az álforradalmak a nemzeti vezető réteg és értelmiség megsemmisítésére, stb. azt mutatják, a nép maradt birkanyáj, csak a vallásokat változtatták. Persze hinni könnyebb, mint gondolkodni. A tudást pedig nem az iskolák (közoktatás a hatalom érdekében), nem az egyetemek adják, hanem érzékenység a világ megismerésére.
  Az első ciklus végére már egyértelműen látszott az átverés, na, akkor kellett volna az összes paranoiás, génhibás egyedet eltávolítani.
  Sajnos már az esély a nulla felé konvergál. Sajnálom, hogy negatív voltam, de már fiatalon eljutottam arra szintre, hogy az optimizmus önáltatás. A pesszimista mindig a legrosszabbra készül, így van esélye sok esetben megelőzni a bajt.

  1. “Régebbi hozzászólásban olvastam, hogy azért Orbán mennyi jót is tett. Elárulom, semmit.”

   Semmit, kivéve hogy az országot kihozta a szó szerinti romhalmazból amibe beletaszították a háttérhatalom csatlósai, a becementezett és agyonpénzelt hazaárulók, az akkori ballib és a mostani “mi hazánk” szövetsége.
   FYI, a kuruc.info nevű álnemzeti honlap az USA-ból működtetett Rothschild-féle kontrollált ellenzék parasztvakító portálja.

   Nem nehéz kitalálni hogy a Covid-hiszti egyik nagy célja volt Trump buktatása, hisz még Trump vezetése idején kezdték meg a balhét hogy elvitessék vele. Majd a világelit betette Bident az elnöki székbe aki azért a választások előtt meghazudta hogy nem lesz kényszerítő oltás az adminisztrációja alatt, most pedig meg lehet nézni amit művel. Plusz az első dolga az volt hogy az USA határait kinyitotta.

   Most tessék ugyanezt a mintát alkalmazni a hazai viszonyokra, máris kiviláglik a kép. Elvitetik Orbánnal azt a balhét amibe belekényszerítették mindenféle zsarolással, hisz ha nem teszi amit tesz, a világelit lenullázza az országot egyéb módon, kezdve azzal hogy vonulna az egész ország gazdasága, kereskedelme, turizmusa is örök karanténba. Nem elég Covid-ügyben okosnak lenni, jól jönne egyéb téren is a tájékozódás. Orbán ugyanúgy karaktergyilkosság áldozata mint a mai oltás- és intézkedésellenző szakértők, és azok akik rá prüszkölnek mind hasznos idióták.

   Az a sok millió magyar aki mind kapásból hülyének néz mindenki mást, pedig ma két részre osztott e hamis dichotómia mentén, vagy belefut az oltásokba vagy a kormányváltásba, pedig mindkét alternatíva küldi az örök vadászmezőkre.

   De lehet hogy ezt itt sokan nem hiszik el mert nem emlékeznek a romokra amiben az ország hevert 2010 előtt, vagy mert nem tudják végiggondolni, mi lett volna ha.

   Nem kell nekem hinni, ezt is írtam már többször is, csak ki kell próbálni, meg kell tapasztalni a “katasztrófa” utáni katasztrófát.

   Eszembe jut egy jelenet az egyik kedvenc comic show-ból, amikor a nagycsaládos apuka hazajön, és az egész házat a normál rendetlenség helyett katasztrofális helyzetben találja, hogy még a patak is átfolyik rajta és az állatkertből szökött állatok is a ott vernek tanyát.
   Megkérdi anyukát hogy mégis mi történt?
   Mire anyuka: hát emlékszel, a múltkor kérdezted mégis mitől vagyok olyan fáradt, mi az amit csinálok egész nap? No, hát mindaz amit ma kivételesen elmulasztottam tenni.

 10. Az Egyesült Királyság Gyógyszerügyi Szabályozója megerősítette, hogy tizenkét hónap alatt a Covid-19 vakcinák ötször több halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcina miatti halálozások száma összesen az elmúlt 21 évben.
  https://dailyexpose.uk/2022/01/21/mhra-covid-vaccine-deaths-unprecedented/
  https://civilekatisztanlatasert.hu/a-covid-19-vakcinak-otszor-tobb-halalesetet-okoztak-mint-az-osszes-tobbi-rendelkezesre-allo-vakcinaosszesen-az-elmult-21-evbe/
  2021. augusztus 6-án egy információszabadság iránti kérelmet nyújtottak be e-mailben a Gyógyszer- és Egészségügyi Termékszabályozási Ügynökséghez (MHRA), amelyben egy Anderson úr a következő kérdéseket tette fel az MHRA-nak:

  Hányan haltak meg az összes Covid-19 oltás miatt?
  Léteznek más jelentéstevő mesterséges intelligencia-rendszert figyelő rendszerek, mint például a sárgakártya-séma?
  Még mindig tesztelik a Covid-19 vakcinákat?
  Hány haláleset történt az elmúlt 20 évben a Covid-19 vakcina nélküli korábbi oltások következtében?
  Mi történik, ha új vakcina vagy új gyógyszer érkezik? Milyen folyamaton és ellenőrzésen mennek keresztül?
  Az MHRA melyik határpont szerint nem biztonságos az oltás vagy gyógyszer az emberek számára?

  MIVEL LÁTHATÓ, TAPASZTALHATÓ, HOGY MINDEN KORMÁNY TISZTÁBAN VAN A TÉNYEKKEL, ÍGY ÉRDEMES FELTENNI KÉT KÉRDÉST.
  1) MITŐL FÉL ANNYIRA, HOGY VÉGREHAJT MINDENT A TERVBŐL?
  2) MILYEN VÉDELEM AMIBEN ANNYIRA BÍZNAK, HOGY NEM FÉLNEK A NÉPTŐL?
  Személyes kérdésem: Mi van, ha 2006 megismétlődik sokkal, durvábban? (vagy végleg kinyírják az ellenállást a népből, vagy polgárháború) A nép mellett csak egy erő lehetne a katonaság. De az új katonai törvények, jogilag a diktatúra oldalára tagozzák be az egykori Nemzeti Hadsereget.

  1. A kormány akkor is felesleges, ha végrehajtja a tervet, és akkor is, ha nem. Ez az elit gondolkodásának a lényege.
   A mafcia jellegű megbízó szervezetnek mindenki egy senki, jobb-bal nem számít.
   Jó helyre játszanak? A saját megszüntetésükre. Benne van a 25 pontban: előbb ígérni, majd megszegni. Aki kivételezett kiválasztottak gondolja magát, az jó, ha átgondolja még párszor.
   Különösen, mivel szerintem egyszerre minden kormánynak be lehet ígérve, hogy kiválasztott, az érdek ellentétben állóknak is.

   Szerintem egyébként a járvány fedő sztori a népirtásra. Ami fedő sztori a klíma katasztrófára, amiért természetesen nem az emberek a felelősek, hanem az elit. Ebből (is) lettek gazdagok.
   Erős a gyanúm, hogy klíma kérdésben pont mindent fordítva, illetve teljesen másként kellene csinálni, mint amit most tesznek.
   Ennek kellene a fő jelen fókusznak lenni. Hiába próbálják a tech promók elhitetni, hogy már késő.
   Altatás.

 11. Cyrille Cohen professzor Izrael. Az izraeli rák kutatószövetség elnökeként, a rák immunterápiája a szakterületem. Az elmúlt 10-15 évről van tudomásunk arról, hogy az immun rendszer központi szerepet tölt be nem csak a korokozók ellen hanem a rák ellen is.
  IMMUN RENDSZER KÖZPONTI SZEREPET TÖLT BE, NEM CSAK A KOROKOZÓK ELLEN, HANEM A RÁK ELLEN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Magyarra fordítva!!! : Nyírd ki a népesség immun rendszerét vakcinával és majdcsak elviszi a rák. Addig is a gyógyszer cégek, híznak és a népesség is csökken és a vakcinákra sem vezethető vissza!!!

 12. Kezdem kapizsgálni a jövő statisztikai terveit.
  Ha valaki korházba kerül, és az oltás után nem telt még el a 14-nap, akkor az oltatlanok számát növelte, hogy uszítsanak az oltatlanok ellen.
  Mivel vége a védettségi kártyának és jön az oltási kártya, rohamosan fog nőni az oltatlanok száma a korházakban, a bejelentett statisztikákban és nőni fog az oltatlanok elleni hadjárat. Hisz két oltással sem lesz oltottá nyilvánítva. Tehát, oltatlan!!!!!

 13. Miközben dr. Pócs a tények, adatok, csalások, törvénytelenségek tömegét sorolta fel hitelt érdemlően az un. járvánnyal kapcsolatban és kevés volt az adásidő kitérni sok egyéb gyanús, álságos körülményre, addig a professzor a bizonyítékok mellőzésével, vélekedésekkel(!) konfabulált a vírusok viselkedésének, mutációinak rejtélyeiről. Egy kalap alá vette a különböző oltóanyagokat, melyekkel a világ lakosainak egy részét beoltották, mintha mind azonos hatásúak és mind valódi „vakcinák” lennének, holott némelyik mesterséges génmódosító beavatkozás, mely tüskefehérjét termeltet és mérgez. Nem tett különbséget fertőzött és valódi beteg között, védelmébe vette a PCR tesztet, aminek alkalmatlanságát már gyakorlatilag mindenhol elismerték. Az oltások gyors engedélyezését éppen a PCR tesztek hamis adatai alapján kihirdetett vészhelyzetre hivatkozva döntötték el, másszóval nem volt egyéb valós indok. Szóba sem került, hogy egy vírusfertőzés ellen egyéb módon is lehet eredményesen védekezni, sőt, megelőzni, de ez bizonyára kívül esik a hivatalos tudomány hatáskörén, tehát eleve tilos és üldözendő. Ma már egy (akármilyen) vírusfertőzésből felgyógyultak szerzett védettségét is kérdésessé teszik és (covid-)oltásokért kiáltanak. Az oltások valódi védőhatásairól, járványügyi eredményeiről nem esett szó. A professzor nem cáfolta mindazt, amit dr. Pócs felsorolt, jóllehet csak töredéke volt annak a hatalmas anyagnak, amit független és lelkiismeretes orvosok, kutatók az elmúlt két évben (és talán korábban is) összegyűjtöttek. Nehezen tehetné, mert vitába kellene szállnia számos, egykor élvonalbeli, ma már félreállított tudóssal (mint pl. dr. Bhakdy, dr. Malone, dr. Seneff, dr. McCullogh, dr. Fleming, dr. Yeadon, stb.), ami kínos szakmai megpróbáltatást jelentene számára (de bármely MTA tag számára is). És persze ott vannak a hivatalos(!) statisztikák, valamint a leleplezett hamisítású statisztikák is.
  Hiteles cáfolat hiányában tehát hivatalosan is elismertnek kell tekinteni a járvánnyal, vírusokkal és oltóanyagokkal kapcsolatos ellenvéleményeket, figyelmeztetéseket, az emberiség ellen elkövetett gyilkosságokat és egyéb bűncselekményeket. Megalapozott tehát dr. R.Fuellmich ügyvéd vádemelési szándéka is, a nagyszámú előkészítő meghallgatás anyaga döbbenetes terjedelmű.
  Tévedés lenne azt hinni, hogy az egyes kormányok illetékesei nem ismerik a tényeket és a mögöttes szándékokat. Ha mindezek ellenére folytatják a népirtást, akkor annak oka van. (ilyen ok lehet pl. a bejelentés: https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-vakcinak-beadasa-a-feltetele-annak-hogy-a-fold-orszagait-az-imf-bankarai-ellassak-penzzel/ , de lehet bármi más is.)
  Az a társadalom a vesztébe rohan, ahol száműzik a valódi tudományt, sőt, cenzúrázzák azt egy felsőbb hatalom „nemesebb” céljai érdekében és diktatórikus jogfosztással egészségkárosító beavatkozások elviselésére kényszerítik a szuverén állampolgárokat. A népirtás nem ritka az emberiség történetében, egy ideje eugenetikus elköteleződésű filantrópok is szorgalmaznák.)
  …………………
  Melléklet: egy tudományos interjú (cikk) az mRNS oltás ártalmainak biológiai mechanizmusáról
  How COVID Shots Supress Your Immune System- Interview with Stephanie Seneff, Ph.D.,
  https://www.bitchute.com/video/LhTyQAUkwFbH/
  videó átirat: https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/DrJosephMercola-StephanieSeneff-TheSuppressionofYourInnateImmuneSystembytheCOVIDVaccines.pdf
  Kivonat
  Stephanie Seneff, Ph.D. egy, a héten megjelent, nem lektorált kutatási cikkében leírja a COVID-oltások mechanizmusát, amely a veleszületett immunrendszer elnyomását eredményezi. Ezt az 1-es típusú interferon útvonal gátlásával éri el.
  • A COVID-oltás hatására az agy idegsejtjei mérgező tüskefehérjét termelnek, vagy felvehetik a keringő tüskeproteint, és a neuronok az exoszómákon keresztül közvetítve megpróbálják eltávolítani a tüskefehérjét. Az exoszómákat a mikroglia, az agy immunsejtjei veszik fel, amelyek aktiválják a gyulladásos választ, ami hozzájárulhat a degeneratív agyi rendellenességekhez.
  • Két mikroRNS, a miR-148a és a miR-590 központi szerepet játszik ebben a folyamatban. Ezek a mikroRNS-ek – a tüskefehérjével együtt az exoszómákba választódnak ki – jelentősen megzavarják az 1-es típusú interferonválaszt bármely sejtben, beleértve az immunsejteket is.
  • Átlagosan kétszer annyian jelentettek rákos megbetegedést a COVID-oltást követően, mint az összes többi oltás együttvéve az elmúlt 31 évben.
  • Az a tény, hogy a jelzés ennyire erős, még jelentősebb, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb ember nem gondolja, hogy a COVID-oltás befolyásolhatja a rák kialakulását, ezért soha nem jelentenek ilyesmit.

  1. Zseniális elemzések, források és észrevétetek.

   Érdemes hozzátenni, a mostani népirtás sem a Covid-fasizmussal kezdődött.
   A háttérhatalom már egy évszázada folytatja a pénzügyi-gazdasági világháborút a világ országai ellen, de főleg Európa és a Nyugat ellen, amit olykor éles háborúkkal tetéz meg.

   Most éppen az éles fegyverek helyett a Covid-erőszakot használják. Ez sem véletlenül, hanem azért mert Európa és a Nyugat megszállás alatt van, folyik a népességcsere, a fehérek irtása. A fejlett világ országaiba azon népeket telepítik akiket sem know-how, sem tehetség sem szorgalom nem jellemez, emiatt egy földig tarolt fejlett világot már nem tudnának kivel újraépíteni – és nem is akarnának. A háttérhatalom nemcsak végtelenül aljas de építő munkára képtelen és alkalmatlan bagázs. Tehetségtelen senkik, akik vagyona nem azért végtelen mert végtelen a teremtő zsenialitásuk hanem mert a semmiből nyomják, saját maguknak és céljaikra a szó szerinti végtelen számú dollármilliárdokat, és mert maffiaként lopnak, csalnak, erőszakolnak, fenyegetnek és zsarolnak minden kormányt.

   Céljuk az élettérnyerés, emellett a szelektíve népirtó Covid világháborúval a népességcserét gyorsítják az egyébként semmire nem jó és nem alkalmazható honfoglalók javára.

   Döbbenetes itt nyugaton, ahogy a fő- és nagyvárosokban már alig látni fehér embert. Eme “járvány” idején ők kapják meg a placébókat és foglalják el a kamu Covid-kártyájukkal azon fehérek helyét akik oltatlan mivoltukban költöznek ki a vidékre, a tanyákra.
   Az összes bevándorló itt nyugaton sima arccal, kialudva, nyugodtan, nevetgélve mászkál, még a “járvány” tombolásakor is, többségük a méregdrága butikokból felöltözve, pedig nem dolgoznak csak ingyen felélik amit mi termelünk, eközben azért
   ilyesmit olvasni némelyikük pulóvere hátán: “hating YOU”,
   Közben érdemes megnézni ahogy a nyugati fehér ember egyre rongyosabb, egyre üldözöttebb, idegesebb, fáradtabb, elkeseredettebb.
   A nyugati fehér emberek nem veszik észre hogy megszállás és népirtás alatt állnak már egy jó ideje, mert el kell kerüljék a tévesen és aljas módon rájuk nyomott rasszista bélyeget.

   A fehér ember mint olyan mattot kapott, egyetlen irányba sem mozdulhat. Ha Orbán megy, Hazánkba is beáramlik ez a hadsereg és akkor mindennek VÉGE. Ezt jó ha mindenki tudja.

 14. 16:28-tól Dr. Nagy Károly elmagyarázza, hogy Wuhanból hogy érkezett el hozzánk a vírus genomja. Látszólag nincs kérdőjel.

  Stefan Lanka szerint ez nem pontosan így történt:
  Január 10. és 12. között jelentek meg az első genomszekvenciák, amely folyamatos módosításon ment keresztül január 24-ig és február 3-ig publikálták a számítógépes modellezés végeredményét, de az addigi pubikációkban meg volt elítve, hogy a wuhani tudósok nem tudják teljes bizonyossággal állítani, hogy a nevezett genomszekvenciával rendelkező vírus valóban megbetegedést okozna. Január 21-én viszont a Dorsten által kifejlesztett PCR tesztet már ajánlotta a WHO és elkezdődött a tesztelés. Stefan Lanka szerint ez nem tudományos eljárás és ez engem szkeptikussá tesz a narratívával kapcsolatban és hezitálásra késztet a vakcinát illetően.

  “in the meantime, on 10 January 2020 and on 12 January 2020 the first preliminary compilations of genetic sequences related to the virus appeared on the internet, which were subsequently modified and published on 24 January 2020 and on 3 February 2020.11 These publications represented the first attempts of the Chinese scientists to identify the unknown virus. the CCDC virologists used computer programs to theoretically combine the sequences of short genetic particles into a possible genetic strand. the virologists indicate however in both publications that they lacked the necessary evidences to claim that the proposed sequences could cause diseases. the proposed sequences were still preliminary and were not subjected to the strict processes of scientific review. the crux of the matter is that the World Health organization was already recommending on 21 January 2020 the PCR test developed by Drosten, that is, before the first publications of the Chinese experts containing the preliminary virus sequences even came to light on the 24 January 2020 and on the 3 February 2020. Why does all this myriad of dates matter? It shows that Prof Drosten used scientifically untested data for his rapidly globalized PCR test for the detection of the 2019-n CoV. this did not prevent the rapid expansion of the test which, with the acquiescence of the WHo, was starting to be used everywhere. on 7 February 202012, the virus was renamed “SARS-CoV-2” with the cooperation of Prof Drosten.”

  https://kr.1lib.to/book/12636207/5ea9d7?dsource=recommend

  A Kemenesi Gábor virológussal készített interjúban azt halljuk, hogy a vírusgenom meghatározásában adatbázisból származó (korábban gyűjtött) genom játszott szerepet: azt a koronavírustesztet, ami ‘jó volt’ egy korábban gyűjtött mintából ‘lőtték be’ és ahogy Lanka leírta, ez valszeg Dorsten esetében sem volt másként.
  https://youtu.be/JZWudjjCppk?t=3549

  Közben Stefan Lanka elkészült egy kontrollkísérlettel is a víruselmélet citopátiás hatásáról.

  https://www.youtube.com/watch?v=mRuywqbigHw

  Szerencsére Kemenesi Gábor nem állna velem szóba (hiszen szerinte nem szkeptikus, hanem tagadó vagyok és nem egészséges a hozzáállásom). Talán mélybutaságban tengetem életemet, de számomra ezek a kérdések mégis adottak és az elmúlt 2 évben talán a legfontosabb dolog, amit tanultam: energia és időpocsékolás olyan emberekkel beszélgetni, akik képtelenek transzparens és horizontális kommunikációra. Minden tisztelettel és szeretettel a szívemben én ma már max. 1 percet adok bárkinek, hogy elmagyarázza miért kellene félre tennem a kérdéseimet és követnem a szakmájuk paradigmáit megkérdőjelezhetetlen lojalitássa támogató virológusok eszméit és nem hiszem el, hogy a vakcinagyártók nem hazudnának nekünk, mert ‘ha meg akarnának ölni minket, akkor később nem lenne kinek vakcinát eladni’ :))

  https://www.youtube.com/watch?v=vqVHTCgm5yY

  Ha nem megy, akkor beszélgessünk valami szép dologról… mert az élet szép…

 15. Biztos vagyok abban, hogy Pócs doktor úr újra zseniálisan mutatja be a Csoport álláspontját, miként tette azt korábban ő is, Tamasi doktor úr is.
  Később nézem végig, mert akár Porszem, én is csak az elejét voltam képes megnézni.
  Belefáradtam ebbe a végtelenbe nyúló abúzusba. Minden szó hiábavaló akkor amikor Rusvai Miklós hirtelen eltűnik a főáram pódiumáról, ha optimista vagyok azt képzelem, azért mert esetleg ráébredt hogy tévedett, most pedig itt előttünk ez a SOTE professzor aki vagy szemérmetlenül belehazudik a képünkbe vagy önmaga orbitális szellemi, emberi és szakmai elmaradottságáról tesz bizonyságot, már az első percek alatt.

  Eközben ezen bizonyítottan halálos injekciók kötelezővé tétele valóban a küszöbön áll több országban is, amely tényért minden egyes oltáspárti szakértő és laikus felelős. Mert hiába minden perdöntő szakértői érv, hisz a minimális humán ráció is elég kellene legyen ahhoz hogy kimondják, hogy egy olyan szer amely bizonyítottan emberéleteket követel, nem lehetne tárgya semmiféle kényszer-beadatásnak, azon túl hogy semmilyen orvosi beavatkozás nem lehetne kényszerítés tárgya.

  A nyugati országokban emiatt továbbra is tombol a forradalom, amit a TV nem közvetít, és még az alternatív közvetítő csatornák is megszakítanak amikor a jó szokás szerint a békés tömegbe becsempészett kormányoldali gerillaharcosok kis csoportja megkezdi az erőszakot mire reakcióként a rohamrendőrök könnygázzal támadnak a békés tömegre. Akárcsak a baloldali vezetés nálunk, még 2006-ban.

  Erről az jutott eszembe hogy egyedül a magyar nép léphetné meg azt hogy egy sikeres forradalmat kezd és megnyer a Covid-fasizmussal szemben, éppen azért mert az Orbán-kormány nem lépné meg azt amit ezek a nyugati kormányok.

  Sőt, ha sikerülne egy nagyobb tömeget összehozni Orbán Viktor háza közelében való tüntetésre, azzal a kéréssel plusz egy nyomtatott petícióval, hogy ő személy szerint álljon a forradalom és egy nemzetgyűlés élére, szerintem megtenné. Ehhez képest abban bízni hogy egy következő kormány majd megmenti a magyar népet még kevesebb eséllyel kecsegtet mint ezt kipróbálni. Emlékezzünk hogy annak idején a Mi hazánk “harcosai” voltak azok akik annak idején meglépték ugyanazt amit ezen időkben a nyugati kormányok által megbízott demonstráció-megállitó ügynökök.

  Azért amíg elérhető, itt egy-két link a tegnapi és mai mega-tüntetésekről.

  Belgium, Brüsszel, ma:
  https://www.ruptly.tv/en/events/202201231500-LIVE9588-Anti-vaxxers-march-in-Brussels-as-Belgium-hits-record-number-of-COVID-cases
  YT:
  https://www.youtube.com/watch?v=5LROm2KyV-c

  A közvetítést akkor szakították meg, többször is, amikor a rohamrendőrök megkezdték a támadást.

  Németország
  Germany: Police and COVID-sceptics scuffle at protest in Magdeburg
  https://www.youtube.com/watch?v=5LROm2KyV-c

  Franciaország, tegnap és ma:
  https://www.youtube.com/watch?v=W-izJtQ9-R8
  Ott újraindult a sárgamellényes forradalom is, majd küldök arról is közvetítést.

  Svédország, tegnap és ma:
  https://www.ruptly.tv/en/videos/20220123-003
  https://www.youtube.com/watch?v=8eT7GWEeYDs
  https://www.youtube.com/watch?v=hyNPghhpF6U

  Kérdésem eme kiváló SOTE professzorhoz: Ön valóban olyan ostoba hogy beveszi a mesét hogy ezek a robocop rohamosztagok a nép egészsége védelmében ütnek-vernek békésen demonstráló egészséges ártatlanokat, és ezért ölnek ily nagy pénzt és energiát e forradalmak leverésére mert azt próbálják elérni, hogy minden kórházban fekvő krónikus beteg még elélhessen egy-két évet? Ha igen, mégis mikor tetszett látni egy fejdoktort, és melyik bolygón tetszik éldegélni?

 16. Sokakkal abban értek egyet hogy képtelen vagyok eljutni akár az első 10 perc végéig is.

 17. Hogy mit is jelent az ERÖSZAK-SZERVEZET:
  Hány rendör kel és milyen brutalitással, hogy egy személyt letiporjanak. Persze a teljes takarást is ell kel érní, ne legyen látható mi történik utána.
  Ez mind a demokrácia jegyében a tanár gyilkost meg simogatni kell!!! https://www.youtube.com/watch?v=5LROm2KyV-c

 18. Tisztelt M G Miklós úr !

  A fentiekkel egyetértve, február 15-től kihirdetik,( nagyon tervezik kihirdetni), hogy Magyarország új államformája Gulág – Auschwitz köztársaság ! Ne legyenek kétségeink e felől, hogy nem fogják megtenni ! Meg fogják tenni, eljátsszák a “demokráciát”, szavazgatnak, látszólag acsarkodnak, gyakorlatilag le van zsírozva előre minden. Évek óta !!! A ciánt kis dózisokban adják, úgy nem feltűnő. Minden mocskos tettükért cserébe, megengedték nekik, hogy védetté nyilvánítsák magukat, nekik nem kell az oltás, immunisak mindenre, alapból. Az államforma váltáshoz már régen beköltözött az “irodai személyzet”, hogy még véletlenül se legyen zökkenő.

  Egy ‘s más kikívánkozna még belőlem, csak teljesen felesleges leírni is. Ennek a népnek nevezett csődtömegnek soha nem fog leesni a tantusz, mert születésükkor már benőtt rajtuk a bedobó nyílás, vagy ki sem fejlődött, mindegy, agyatlan massza. Ezek még mindig ott tartanak, ( persze tartják is őket ), hogy oltás, meg kell-e ???

  Soha nem fogom elfelejteni, saját szemmel néztem végig, amikor 2002.-ben ( ?), orbán nem volt úgy öltözve, ( !!! ), hogy híveivel felemelje a tv székház sarkát sokadmagával, és utána Kerényi nagymester tornáztatta meg a minden értelmet, és önbecsülést nélkülöző vak orbán híveket. Rá kellett állni, térdepelni, kézen állni egy magukkal hozott Népszabadságra !!! Ez a barom önmagába szerelmes csoda rendező mint Cipolla, úgy bűvölte a tömeget, ha azt kéri, akkor még kézenállva nyakon is fosták volna magukat ! Mostani hű utódaik ugyan ezt megteszik a maszkkal, ha kérik őket !!! Egyetlen nyomorult “Mario” sem akadt köztük azóta sem !!!

  Ez a még trágyának is alkalmatlan biomassza soha nem fog ellenállni semminek, képtelen rá, oda értelemre lenne szükség, ami ezekből nem kis mértékben, de abszolut hiányzik, nincs. A kör bezárult. Ez nem pesszimizmus, meg optimizmus kérdése. Aki nem látja a fától az erdőt, és még mindig a vakcinánál, meg az oltásnál tart, annak lőttek ! És rágják a gumicsontot feszt, erős meggyőződéssel, és elhitetik önmagukkal, hogy gondolkodnak, miközben csak a propaganda hablatyot mondják fennhangon saját maguknak.

  A másik a “fogjuk össze ! ” !!!!!!!!!!!!!!!!!! Most ? Amikor már a kötél a nyakon van, és készülnek kirúgni alóluk a széket, vagy a kivégző osztag már csőre töltött ? Kicsit el vagytok késve !!! Tüntikéznek, petícióznak, öklöt ráznak fotelból, lózungokat hajígálnak a facebook csoportokban, összegyűlnek, énekelnek, haza mennek . Ez annyit ér, mint a három hetes vizihullának a vérátömlesztés. Csak a konteósok nem fognak csodálkozni a cirkusz utolsó díszelőadásán.

  PorSzem

 19. Nem tudom mi a cél az ilyen egymás mellett elbeszélő a végtelenben sem találkozó vélemények ütköztetésének. Minden gondolkodó ember tudja a két oldal véleményét és az előre tudható vélemények ismételgetése engem nem vonz, – különben is a vita témáját már halottam millió egyszer előtte valamilyen formában a különböző vitaműsorokban. Mire jó ismételgetni azokat a véleményeket amik nem vezetnek sehova? Nincs esély az együttműködésre. Remélem az orvosok a tisztánlátásért csoport tagjai is átlátják a helyzetet és elhatárolódnak az ilyen jellegű média meghívásoktól a jövőbe és nem engedik magukat belerángatni unalmas parttalan vitákba.

  1. Tisztelt JupiterTranzit !

   Önnek igaza van, de még sem !

   Sajnos a “harc” megköveteli, hogy fullos ostobaságban is meg kell fürödni gyakran, néha lemenni kutyába, átmenetileg ! Ez a politikai játszmák velejárója. És ez az egész soha nem szólt semmi másról, kizárólag a hangyányi ész nélkül születettek számára !!! Nekik ez “egészségügyi” kérdés, mind a mai napig !!! Az értelem nélküli bio “izé”, aki két lábon jár, és érthetően néha még beszélni is tud (???), még mindig ott tart, hogy beadassam-e a harmadikat ? ( Adasd könyörgöm, de ragaszkodj a Pfizerhoz !!!)

   Nem hinném, hogy Pócs úr mámoros örömmel vett részt ebben a tetves, rohadt, képmutató videóban, ahol az eleve a politikai korrektség hányadékát kortyolgatók eljátsszák a “jóembert” ! Nem tudok, és nem is akarok finomkodni. Már maga a felvezetés is erősen hányingert keltő, nem kevésbé a “tudós úr” “kedélyes bevezetése”, és mint akit anekdotázni hívtak, eljátssza ( vagy tényleg agyhalott ?), hogy csak ennyire képes ! Megjegyzem, Pócs úr korábbi önmagához képest igen sokat fejlődött, megkeményedett, ami nagyon szükséges volt !!!

   Természetesen ezek a “beszélgetések” ténylegesen még szart sem érnek, ( már elnézést kérek!), mert a meghívó feladata csupán az, hogy látszatát keltse, hogy a hivatalos trenddel szemben is van vélemény, álláspont, de úgy kell levezetnie a “műsort” ( circum et panem !!!), hogy még véletlenül se jussanak érthető következtetésre, az igazság ne legyen érthető, és az Istenért ki ne derüljön ( !!!), és a hülye nézőben az adás után még több legyen a kérdőjel, mint előtte !!!

   Ki van ez találva !!! MÉDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És rohadtul mindegy, hogy milyen alsó fokon, milyen kis látogatottságú az adott média felület, a lényeg, hogy még tovább hülyítsék az egyébként is hülyéket !!! Szebben nem tudtam megfogalmazni, meg érthetőbben sem. Akinek nem tetszik, az nem látja a valóságot !

   tisztelettel,: PorSzem

 20. Végtelenül fárasztó lehet(ett) ennek az emberileg stupid kőfal N. K.-nak beszélni. Köszönet a türelméért, Pócs Doktor kiütéssel győzött!

 21. – Mester! Mi a boldogság titka?
  – Nem vitatkozunk idiótákkal.
  – Ez hülyeség, szerintem, nem az.
  – Igazad van…

 22. A svájci olimpia-sprinter ( futó, 400 meteres ) Sarah Atcho-nak ( fekete ) nem sikerült a buszter oltás
  Most szívburok gyúlladással (Perikarditis ) küzd.

  https://uncutnews.ch/schweizer-olympia-sprinterin-bekommt-nach-dem-pfizer-booster-perikarditis-und-neue-us-zahlen-mehr-als-22-193-todesfaelle-nach-der-covid-spritze/

  Swiss Olympic Sprinter Gets Pericarditis After Pfizer Booster, 22,193 Deaths After COVID Shots Reported to CDC
  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-olympic-sprinter-pericarditis-pfizer-booster/

  Nem baj, mert a big pharmát majd kimentik. Majd lesz erre egy jó hazúg duma.

  Mondtam, hogy mi fog történik:
  «Mir kamen Tränen» – Sarah Atcho spricht über ihre Herzbeutelentzündung
  https://www.20min.ch/story/mir-kamen-traenen-sarah-atcho-spricht-ueber-ihre-herzbeutelentzuendung-699426371945

  A svájci Swissmedic-től, valami férfi Schmied nevezetü közölte, hogy az a pericarditis nagyon ritkán fordul csak elő.
  Valami hülye kommentelő meg beírt, hogy ez a pericarditis amúgy is elő szokott fordulni. Tehát nem az oltás a hibás.
  Tehát nyugodjatok már meg ! És most már tovább lehet oltakozni, mert a vakcina bíztónságos.

  Persze a svájci 400 m-es futónőt még mindig sírás kerülgeti.
  De szótfogadott a szponzórának, a támogatójának és ezért megbuszterezte magát, megerősítette az védelmét a covid-19 ellen.

  Most már a szerb teniszes Djokóvicsot már Spanyolba sem engedig be. Holott a járványügyi előírások szerint elég lenne neki egy PCR-teszt.
  De a spanyol hatóságok az oltást ajánják neki.

 23. EZ az ún. “HATÉKONYSÁGI MUTATÓ” is “CSAK” AFFÉLE 9/11-es VILÁGRASZÓLÓ HAZUGSÁG és ORBITÁLIS ÁTVERÉS!!!
  ŐSBŰN!!!
  OLTÁS MINDHALÁLIG!!! A COVID-FASIZMUS és az OMICRON-TALMUDIZMUS “CSAK” a LELKÜNKET AKARJA!!!
  “NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN,
  HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT…”
  Vajon a Covid-oltások előállításánál használatos módszerek és a megalkotásukra szabott szűk időhatárok nem azt üzenik-e mindnyájunknak, hogy ezek átgondolatlan és elsietett mivolta miatt megfélemlített népek és nemzetek millióit teszik ki egy eredményeit tekintve ugyancsak kétséges, világméretű emberkísérlet-sorozatnak?!
  Ha pedig erről van szó, akkor fölvethető az emberiség elleni bűntett kérdése is, ahogy azt már föl is vetették.
  A megfontolt és tájékozott beleegyezésen nyugvó választás alapvető szabadságjoga vajon mit ér akkor, amikor szinte nap, mint nap módosítanunk kell a megfellebbezhetetlen balgaság által működtetett sajtó hirdetéseit, mégpedig ekként: A kockázatokról és mellékhatásokról ne kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mert ezeket ő maga sem ismeri!
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-robert-malone-surgos-uzenete/

 24. Kár, hogy a jó Pócs doktor nem szedte darabokra a tisztelt “virológust”. Ő egy nagyon jó ember, de nem volt elég kemény ehhez, Több olyan magas labdát kapott, amit nem ütött le sőt azonnal elhátrált. Olyan rések,szakadékok voltak a sote-s csinovnyik előadásában,amikbe azonnal bele kellett volna nyomni egy feszítővasat és darabokra szaggatni az egészet. Például “ha sejtes immunitást ad a vakcina,akkor miért kell három,négy … oltás” vagy “miért nem fogadják el a vírus fertőzésen átesettek védettségét”. Sajnálom,hogy ez így történt.

 25. Nagyon ide kívánkozna a Malone video alá korábban írt bejegyzésem ! Kiegészítve, hogy utána kell csak nézni, hogy azokat a bizonyos FEMA táborokat mikor, hol, és kik építették, meg miért ? Kiegészítve sok milliós darabszámú műanyag koporsóval !!!??? Nagyon sok minden összefügg nagyon sok mindennel, és a konteósok csupán kimondták, és kimondják a született vakoknak és süketeknek az igazságot, a valót, a tényeket, egyébként sajnos teljesen feleslegesen. Értelem nem kapható pénzért, nem megvehető, nem beültethető mint egy fogpótlás, az vagy van, vagy nincs.
  A többit ezredszer ismételhetném, az a pár tucat ide író meg úgy is tudja, esetenként nálam sokkal jobban, részletesebben. A menthetetlen nagy tömegek, meg beülnek az autójukba, egyedül, maszkban ! Vagy sétálnak a plázákban, négyéves forma gyermekeikkel, szerencsétleneken “jópofa” vastag maszkkal , anyuka, apuka szintén szájkosárral, és láthatóan “nyugodtak, boldogok”. Tragédia.

  ” Egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye.” Mark Twain a 1900-as évek legelején mondta ki, hogy ” az embereket könnyű hülyíteni, de rettenetesen nehéz elmagyarázni nekik, hogy hülyítik őket”. Mester, ki kell javítsam ! Nem rettenetesen nehéz, hanem lehetetlen !

  PorSzem

 26. Végül végignéztem, tiszteletből Pócs doktor úr iránt, e Csoport iránt és hálából mindazért amit értünk tesznek. Emberfeletti intellektuális, morális és lélektani munka.

  Ugyanakkor őszinte részvétem azoké akik a műsort végignézték. Ami engem illet, engem már a hideglelés kerülget amikor meghallom a “virológia” szót. Azelőtt nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, mert alapvetően tisztelem az orvosi társadalmat és magát az orvostudományt. De ezek az ún virológusok az orvostudományból orvtudományt fabrikálnak.

  Egy bizonyos, ezzel a szerintem fantom-vírussal akkor is leegyszerűsíthetünk, ha van.
  Mert lehet hogy létezik ez a bizonyos vírus, és annak fantom-mutánsai, de pandémia az nincs.

  Amik vannak, az a hazugságok, ferdítések, csúsztatások, tévhitek, rémhírek, adatmanipulációk vírusai, de ezek hatása még a legrosszabb pandémiánál is dimenziókkal rosszabb.

  Hazug emberrel vitatkozni annyi haszna mint tavaszi árban hógolyóval golfozni. Pócs doktor hiába mondta ki többször is a lényeget, mert egyetlen érdemi érvére sem kapott választ. Ami értelme van az ilyen beszélgetésnek, az hogy a hazugságaikon fogni a sánta kutyákat, és ez ezúttal is sikerült.

  Az egyik ilyen pillanat volt amikor a virológus előállt azzal az érvvel hogy ezen mRNA vakcinák memóriasejtes immunválaszt váltanak ki amikor jő az a mumus kórokozó. Erre reakcióként, valahol az 50 percnél Pócs doktor egészen zseniális módon feltette az abszolút jogos kérdést, hogy ha így van, akkor miért is kell rendszeresen oltani? Ezzel Pócs doktor mattot adott nemcsak az itt megszólaló hazulógusnak, de az egész főáramú narratívának. Az adott kontextusban a virológus válaszának hiánya a vereség elismerése volt. Végleg arcot veszítettek.

  Már akkor is amikor a virológus kijelentette őt nem érdekli a járvány politikai gazdasági háttere. Kár hogy nem érdekli, mert anélkül ő sem tudhatja kiknek a kezében van hasznos idiótaként és a narratívát amit sulykol a fejekbe miféle népirtó fegyverként használják és miért. A véleményéhez mindenkinek joga van, de az ő státuszában kihagyni tényeket a véleménye formálásához, ahhoz nincs joga. És a lényeget már az elején hallottuk Pócs doktor úrtól, azt, hogy ez az egész ún pandémia egy hatalmas csalás, átverés, politikai, gazdasági, pénzügyi okokból.

  A másik mindent ütő érv Pócs doktor oldalán, hogy még a hivatalos narratíva érvelési rendszerén belül is, ezek az injekciók kísérleti fázisban lévő szerek, melyeket már csak emiatt nem szabadna sem elfogadni, sem alkalmazni, sem javasolni, még felnőtteknek sem, nemhogy gyerekeknek.

  De sajnos a kiváló SOTE professzort ez sem érdekli. A prof annyira kiváló, hogy megengedhet magának minden mennyiségű érvelési hibát, kitérő választ és csúsztatást, és azt hogy lelkét ne háborgassák az alábbiak:
  – a Covid-narrativa pénzügyi, gazdasági, politikai háttere, és előzményei valós története (H1N1, HIV, stb)
  – a Covid-“vakcinák” kisérleti mivolta és veszélyessége
  – a Covid-vakcinákban kimutatott mérgek és a tény hogy e szerek minden összetevőjét nem ismeri senki
  – a tény hogy ezen vakcinák eddigi kísérleti eredményei titkosítva lettek
  – a tény hogy eme vírus nem lett izolálva és soha nem lett igazolva (Koch posztulátum) hogy az adott “Covid-tüneteket” ez okozza
  – nem jött reakció a válogatás nélküli általános oltáskampány ellen sem.

  Amit én tennék hozzá, ha egy olyan valódi pandémia létezne amiről a pánik-keltő viromókusok és médiáik szónokolnak, most már lassan két éve, akkor mindannyian régen meghaltunk volna, nemcsak az a hivatalosan bevallott 400 valahány, de mindannyian. Ez alap.

  Más szóval, mégha csupán az érvelés kedvéért megmaradunk a virológia szakbarbár érvrendszerén belül, akkor is dől az egész hivatalos narratíva, mint kártyavárra épített pengesor. Minden irányból kilóg a lóláb, az önellentmondások sora.

  Ugyanis az NEM vészhelyzet, ha négyszáz valahányan meghalnak egy állítólagos betegségben. Az pedig nem pandémia, ha annak kirobbanásakor nincs többlethalálozás.

  Mert nem volt többlethalál, egészen a vakcinázás idejéig, ezt a magyar statisztikák is mutatják, emellett egy mega-analizis 145 országra kiterjedően. https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html
  Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries
  https://www.researchgate.net/profile/Kyle-Beattie/publication/356248984_Worldwide_Bayesian_Causal_Impact_Analysis_of_Vaccine_Administration_on_Deaths_and_Cases_Associated_with_COVID-19_A_BigData_Analysis_of_145_Countries/links/61931b0507be5f31b78710a8/Worldwide-Bayesian-Causal-Impact-Analysis-of-Vaccine-Administration-on-Deaths-and-Cases-Associated-with-COVID-19-A-BigData-Analysis-of-145-Countries.pdf

  Emellett én magam még anno végigkövettem az akkori rémhíreket, azt ahogy a főmédiák minden reggel bejelentették a meghülyítendő népnek, hogy ma meghalt tizenvalahány idős krónikus beteg. Az Isten szerelmére, azért haltak meg mert idősek és betegek voltak, és mert miként minden évben, abban az évben is meghal néhány idős beteg.

  Tehát dől már maga a premissza is, ami miatt dől minden egyéb is sorban. A virológusok zseniális társadalma szerint amikor idős krónikus betegek meghalnak egy influenza járvány idején, az egy vészhelyzet, és “halálos járvány”.
  Majd ezt a hamis premisszát szépen megspékelték a tömeges kamuteszteléssel, és az abból eredő szöveggel, hogy az a sokmillió egészséges felnőtt és gyerek tulajdonképpen halálos beteg, akik miatt az összes idős krónikus beteg meg fog halni.
  A halálos fertőzés mantrája ment már akkor is, pedig sem a teszteletlen, sem a tesztelt egészséges tömegek ezen idős betegek közelébe sem mentek. Oly annyira hogy a szerencsétleneket akik éppen akkor kórházban vagy idős otthonokban voltak, még családtagjaik sem látogathatták.

  Eközben éppen a “pandémia” első tavaszán Professzor John Ioannidis az USA, Stanford Egyetem kutatója, a világ egyik legelismertebb epidemiológusa lehozta azt az empirikus tanulmányt ami egy valós populációra alkalmazva egyértelműen igazolta hogy egy normál influenza időszakban voltunk éppen akkor.

  Meg kell nézni a hazai hivatalos statisztikákat, az is ugyanazt mutatja, hogy a 2020 március, április, halálozási szám nemcsak nem magasabb mint ugyanazon időszakok sokéves átlaga, de még alacsonyabb is.
  Pedig sokan bejártunk dolgozni, és kijártunk a szupermarketbe hogy éhen ne haljunk, ráadásul az első időszakban még azt az egyébként is értelmetlen maszkot sem hordtuk.
  Ha létezett volna akkor egy valódi pandémia, hullottunk volna mint a legyek, és hullanánk most is, hisz a narratíva szerint ezek a “vakcinák” nem állítják le az állítólagos fertőzést.

  Na de mivel a való világ komplexitásában ezen állítólagos pandémia-időszakban csak bizonyos egyének haltak meg, abból az következik hogy nem pandémia volt, hanem valami miatt egyes emberek meghalnak, és azt kellene kideríteni hogy miben haltak meg és miért.
  És ha majd ezt kifundálták, akkor egyénekre lebontva kellene megtalálni a megelőzés és kezelés módját, nem pedig mindenkit lélegeztető gépre dobni majd az egész világot beoltani mérgekkel és tüskefehérje gyártatására szolgáló génmódosító szarokkal.

  Mert még a hazug narratíván belül is a kérdés hogy mi okozhatta haláluk? Miért okozna egy “fertőzéssel terjedő vírus” autoimmun tüneteket?
  Nem inkább egyes gyógyszerek okoznak ilyesmit, kiváltképpen azok amelyeket idős, krónikus betegeknek adnak? Csak meg kell nézni egy normál gyógyszer mellékhatásait, ott sorakoznak azok a tünetek melyek egyértelműen immunrendszerbeli károsodás tünetei is Ehhez képest el lehet képzelni miféle mellékhatásai lehetnek azon gyógyszereknek melyeket idős krónikus betegeknek adnak be.

  Most azon túl hogy azóta bizonyítva lett hogy ezen idősek és betegek közül a “pandémia” kezdetén sokan kórházi félrekezelés és egyéb visszaélés áldozatai lettek, ami egy normál logika alapján lehozható, hogy a narratíva szerinti Covid-halálozás azokat érintett, akik immunrendszerük már károsodott és túlterhelt volt (idős, krónikus betegek). Ebből az következik, hogy ezen “Covid-oltások” beadatása után csak tovább romlik a helyzetük, hisz legyengült immunrendszerük minden egyéb mellett még a tüskefehérjékkel és ki tudja milyen mérgekkel is meg kell birkózzon.

  Eközben, gyerekeket, fiatalokat és általában egészséges embereket tömegoltani, sőt kényszerítő módokat alkalmazni arra hogy ezen génmódositó és mérgeket tartalmazó szereket beadatják, pedig az egészséges tömegek immunrendszerét rombolja, azaz éppen abba az állapotba hozza őket amiben a narrativa szerinti járvány veszélyeztetett csoportja van. Tehát megdől a vakcina-párti narratíva minden ponton, de még a semleges álláspont is megdől és minden olyan álláspont effektíve népirtó ami nem követei ezen Covid-“oltások” azonnali leállítását és az oltássérültek megsegítését

  Összességében, a kockázat-előny analízisben az egyik oldalon egy normál influenza áll, mint “vészhelyzet”, azzal szemben pedig egy mindenféle ismert és ismeretlen mérgeket tartalmazó sokak számára halálos “vakcina” ami a legjobb esetben is, amennyiben nem placebo, rombolja az immunrendszert, azaz éppen a járvány látszatát erősíti.

  De mivel olyasmi mint szelektív pandémia nem létezik, mert az egy oximoron, miként a házas agglegény, és mivel a “pandémia” kezdetén az eredeti, kiindulási állapot egy normál influenza volt, nincs semmiféle “nyereség” még azon sem, ha ártalmatlan szurikat osztogatunk a népnek a “Covid” ürügyén, nemhogy olyan génmódosító biofegyvereket amelyek sorba szedik nemcsak a veszélyeztetett csoportokat de az egészséges, fiatal embereket, sőt gyerekeket is.

  Szégyen és gyalázat, az is ha virológus úr mindezt nem képes végig gondolni, de az még inkább, ha tisztában van mindezzel, csak belehazudik a szemünkbe, és elintézi ezt az irdatlan népirtást annyival, hogy az orvostudományban nincs olyan hogy nem ártani. Már csak ezen kijelentése miatt is a minimum az lenne, egy értelmes világban hogy az ilyen szakértőt el kellene tiltani a szakmájától.

  A másik eset hogy a virológia mint szakma önmagában is azért létezik hogy ártson, mert maga a virológia úgy viszonyul az orvostudományhoz, mint a nukleáris fegyverek gyártása a fizika tudományához.
  Arra lett kitalálva hogy ártson az emberek tömegének rémhírek és tévhitek terjesztésével, majd ezek alapján olyan intézkedések javaslatával, melyek által embertömegeket tesznek tönkre erkölcsileg, anyagilag, egészségileg, lelkileg.

  Hogy lehetséges ezt a kozmikus méretű szélhámosságot évekig elhúzni? Hogy lehetséges hogy a járvány-narrativa kitalálói mindig találnak egy újabb akadémiai kirakatarcot arra a célra hogy a szelet, most már szélvihart, még tovább hámozzák az orrunk előtt? Létezik akkora pénz amiért valaki ilyen szégyent felvállal ? Vagy mind meg vannak félemlítve?

  Ha tényleg csak a félelem és a státusz féltése igazgatja e virológusokat és segítő médiáikat, nem a csalóka remény és nem dollárkupacok, akkor üzenem nekik, fogják magukat és álljanak ki a nép elé azzal hogy meg vannak zsarolva, meg vannak félemlítve, és ezért hazudtak eddig a szemünkbe.

  Professzor úr gondolja végig, Ön itt a SOTE professzori székből egy olyan narratívát ad elő ami számtalan felnőtt és gyerek életét követelheti.
  Gondolja végig, hogy ehhez képest Nobel díjas kutatók képviselik azt az igazságot ami ellen Ön oly elszántan érvel. Emlékezzen arra is hogy az mRNA és DNA vacina-technológia feltalálója Dr Malone, akit miként minden tényfeltárót, a nép védelme övezi, sem azonnal állt át az igazság oldalára, de végül megtért és az emberi életek védelmében dolgozó orvosok és egyéb szakértők közé állt. Talán még önök számára sem késő ugyanezt meglépni és a történelem jó oldalára állni.

  Az is biztos, a karma valóban úr, és kardja a lelkiismeret.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük