Dr. Robert Malone sürgős üzenete

Dr. Robert Malone virológus, immunológus, az mRNS-technológia feltalálójának S.O.S. üzenete a szülőknek a gyermekeik oltásával kapcsolatban.

https://www.bitchute.com/video/Rc4sFdTwHDzP/

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/malone:c1

17 thoughts on “Dr. Robert Malone sürgős üzenete

 1. Nem lehet sajnos megnézni a videót, nem játssza le sem a laptopom, sem a telefonom.
  Feltudnák még egyszer feltölteni?

  1. Kedves Ivett!
   A Civilek A Tisztánlátásért honlapon, “Robert Malone üzenete minden gondolkodni tudó szülőnek”
   címmel megtalálja szöveges,és videó formájában. Osztani a kisgyerekes szülőknek.
   Üdvözlettel:Tóth-Kovács Katalin

 2. Egy dolgot nem értek (lehet, hogy többet se) itt,a videóban. Arról beszél, hogy (gyerekeknél, hiszen velük kapcsolatban beszél) ez az oltás “gyökeres változásokat okozhat az immunrendszer működésében”. Miért csak a gyerekek esetében? Ebből a szempontból miben különbözik egy gyerek és egy felnőtt? Ha ennyi potenciális és visszafordíthatatlan veszélyt hordoz magában az oltás, akkor Ő, aki úttörője volt a rendszer feltalálásának, miért oltotta be magát?
  Mielőtt valaki rosszul értelmezné a gondolataimat, nem a túloldalról kiabálok ide 🙂

  1. Mert Ő is emberből van és tud hibázni. Ő pedig csak, mint ahogy írtad, a “rendszer”, az mRNS TECHNOLÓGIA feltalálásának volt az úttörője, nem pedig a Moderna, Pfizer,Sinopharm stb vakcináknak. Hogy miért tette, nem találtam pontosat (valahol azt írták, hogy rákényszerítették, valahol azt, hogy kísérleti szenvedélyből…), el sem tudom képzelni… de már bánja, hogy beoltotta magát:

   “And I am not the only one that made a mistake that I regret in this case. I am confident that there are many others. We all make mistakes, including myself. I should not have taken Moderna after having been infected in late Feb 2020. That was also a mistake.” (twitter fiókjában közli 2021 augusztus 28-án)

   Itt elmondja egy műsorban, hogy milyen tünetei voltak: https://www.bitchute.com/video/4hnA0KgvnUUP/

   Az szerintem is furcsa, hogy miért csak a gyerekekre vonatkozólag mondta… Azt gondolom, hogy a világban még nem sok 5-11 éves gyereket oltottak, és ez egy figyelmeztetés, hogy ezek a gyerekek milyen testtel, milyen egészségi állapot mellett fognak élni, miután felnőttek… Belebabrálnak a DNS-ükbe mialatt még fejlődésben vannak, még nincs kifejlődve az immunrendszerük… A felnőttek már nincsenek (testi) fejlődésben. Természetesen hatással van a felnőttekre is… mint látjuk most még kicsiben…

 3. Igen, itt legalább elmondja mégis. Viszont ez vonatkozik a felnőttekre és az idősekre is! Persze ha hozzátette volna, hogy ő csak placebóval oltatott, akkor nem zavarná össze a hiszékeny embereket, akik így azt gondolhatják, hogy mégse olyan veszélyes ez az anyag, mint ahogy mondja….!

 4. https://basedunderground.com/2021/12/14/is-omicron-another-lab-creation/
  A Bannons War Room fenti interjújában Dr. Robert Malone, az mRNS- és DNS-vakcina alapplatform-technológiájának feltalálója 1 áttekinti, mit tudunk eddig a SARS-CoV-2 úgynevezett Omicron-változatáról.

  Most egy Petr Chumakov nevű orosz virológus is támogatja annak lehetőségét, hogy az Omicron törzset mesterségesen hozták létre.
  Chumakov az Orosz Tudományos Akadémia levelező tagja és a V.A. Engelhardt RAS sejtburjánzási laboratóriumának vezetője.
  A vírusszakértő a Radio Russia rádiónak adott nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy a szakemberek nem tudják megmagyarázni, hogyan jelent meg hirtelen magától a törzs.
  “Ez nem csak egy mutáció” – mondta.
  “Ők voltak azok, akik összegyűjtötték az összes ismert mutációt, amelyek már spontán módon, vagyis a vírus kialakulásakor is előfordultak ebben a vírusban… Összegyűjtötték ezeket a mutációkat egy törzsben, ráadásul egy három aminosavból álló, a koronavírus szezonjára jellemző insertet is bevittek oda. Senki sem tudja megmagyarázni, hogy ez hogyan keletkezhetett önállóan ebben a törzsben.”
  Csumakov arra célozgatott, hogy a britek esetleg azért szabadították ki a vírust, hogy megállítsák a világjárványt, mondván:
  .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
  “Úgy gondolom, hogy ezek a britek lehettek. Úgy döntöttek, hogy most véget vetünk a világjárványnak, mert most jött el az idő, hogy döntő változások történjenek a világban.”
  Az elméletét, miszerint az új törzset szándékosan, összességében jó okból hozták forgalomba, alátámasztja az a tény, hogy az Omicronról kiderült, hogy “szuperhígított”, gyenge vírus.
  Most éppen egy olyan pillanat jött el, amikor valamilyen politikai okból úgy döntöttek, hogy gyorsan lezárják a világjárványt” – mondta a virológus a legyengített vírusról.
  Csumakov testvére, vezető kutató, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) oltóanyag-kutatási és – elemzési osztályának laboratóriumának vezetője nemrég a ČEZ műsorában azt mondta, hogy az új törzs végleg véget vethet a világjárványnak.

  Még az is lehet, hogy ez a vírus végig söpör a világon, és a világjárvány véget ér”
  Nem lesz tüdőgyulladásuk, két-három nap alatt felépülnek.”- mondta.
  Ez a narratíva egybecseng Dr. Houman Hemmati doktorandusz kutató véleményével, aki a múlt héten a Fox Newsnak azt mondta, hogy egy gyenge Covid-törzs, amely jól átvihető, segíthet túljutni a világjárványon.
  .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
  Hirtelen létrejöhet egy olyan forgatókönyv, amelyben a népesség egy nagy részhalmaza, ha nem is az egész népesség, aki a betegség egy enyhe változatát kapta el, vagy akár semmilyen változatát sem, de olyan ellenanyagokat fejlesztett ki és olyan ellenálló képességgel rendelkezik, hogy ha később valaha is jön egy halálosabb változat, akkor már védve van” – magyarázta.
  https://www.alternativhirek.com/2021/12/az-omicron-egy-ujabb-laboratoriumi.html

  1. Hát igen. Már Bill Gates is megmondta, hogy ez a szörnyü világjárvány majd 2022-ben véget ér. A forrást még én is elő tudnám
   keresni, de minek és kinek ? Kit érdekel ez ?

   A rablóhadjáratot egyszer be kell fejezni, mert lassan túl sok lesz az elégedetlen ember. Meg már úgy is látszik a mostani katonai
   gyakorlat eredménye. Hogy legközelebb mit kell tenni az emberek megtévésztése érdekében.

   De a filantróp Bill Gates valami fekete himlőről is beszélt. De lehet hogy csak véletlenül cmagában gondolkodott, amit nem
   kellett volna hangosan a világ tudomására hoznia ?

   De ebben a világban ez az ember már ezt is megteheti. Mert neki ezt is szabad.

   Vagy csak ugy burkoltan megfenyegette a még egy kicsit nemzeti kormányokat, hogy azok engedelmesek legyenek ?

 5. Hát ez elég érdekes egy fordulat. Az egyik kutatót kinyírják, a másik meg szabadon beszélhet? Ráadásul ő az mRNA vakcina kifejlesztője. Nem értem, ez megint valami nem tiszta ügy.

  1. Na ez az. Fura itt már sokminden. Egy dolog biztos, a történelem során egyik trágyalelkű politikus sem akart jót a népnek, aki meg ebből kivételnek nézett ki, azt válogatott módszerekkel eltüntették. Most sincs ez másképp, csak annyi változott az idők során, hogy a rabszolgasorsba kényszerítéshez felhasználható eszközök tárháza rengeteget változott.
   És ezt a sok-sok fejlődést mi finanszíroztuk a munkánkkal és a pénzünkkel. A kezükbe adtuk a töltött puskát, hogy lőjetek le. Gondolkodás nélkül meg fogják tenni, ebben senki ne kételkedjen egy percig sem.

 6. controlled opposition, hamis ellenzék. A kezdetektől óva intett mindenkit az RNA ‘oltástól’ de most azt nyilatkozza, kapott covid oltást. Egy szavát se hinném el.A világunkat uraló gazdag rétrg úgy maradt életben több száz éven át, hogy mikor túl sokat lopott és bukásra állt, elébe ment egy irányított ellenzékkel. Az összes -izm ők voltak.

 7. https://www.armstrongeconomics.com/international-news/japan/japan-no-vaccine-will-be-provided-without-consent/

  Üdvözlöm a japán kormányt, amiért etikusabb megközelítést alkalmaz az oltásokkal kapcsolatban, és biztosítja a polgárok számára a saját egészségügyi döntéseik meghozatalának jogát. Az ország bejelentette, hogy az oltásokat ösztönzik, de nem teszik kötelezővé:

  “Bár minden állampolgárt arra bátorítunk, hogy kapja meg a COVID-19 oltást, ez nem kötelező vagy elrendelhető. Az oltást csak az oltandó személy beleegyezésével, a tájékoztatást követően adjuk be”.

  Az oltóanyagok mostantól figyelmeztető címkéket fognak tartalmazni, mint minden más gyógyszer is a COVID-19 oltóanyagok listáján kívül. “Ez a termék olyan adalékanyagot tartalmaz, amelyet még soha nem használtak oltóanyagban” – fog szerepelni a termékleírásban. A mellékhatásokat, például a szívizomgyulladást is fel fogják tüntetni a csomagoláson az átláthatóság érdekében; azoknak, akik a vakcina mellett döntenek, tisztában kell lenniük a kockázatokkal. Az ország egy lépéssel tovább megy: szigorú jelentéstételi kötelezettséget ír elő az oltás mellékhatásairól, amelyet a második injekció beadását követő 28 napon belül kell benyújtani. Ahelyett, hogy azt feltételezné, hogy polgárai birkák, akik vakon követik a parancsokat, a japán kormány választási lehetőséget ad az embereknek, miközben tényszerű információkkal látja el őket. Érdekes lesz látni, hogy a japán kormány milyen mellékhatásokat állít össze, mivel jelenleg egyetlen más ország sem nyújt átlátható tájékoztatást.

  Továbbá, és talán ez ugyanolyan fontos, mint az elrendelés megtiltása, a japán kormány azt mondja, hogy sem a köz-, sem a magánszektor nem diszkriminálhatja az oltatlan embereket. Az egyéni orvosi döntésekkel szembeni diszkrimináció tiltása változást jelent a legtöbb fejlett országhoz képest, amelyek ma a lakosság egy részét a társadalom leprásaként kezelik.

  “Kérjük, hogy saját elhatározásából oltassa be magát, megértve mind a fertőző betegségek megelőzésének hatékonyságát, mind a mellékhatások kockázatát. Egyetlen oltást sem adunk be beleegyezés nélkül. Kérjük, ne kényszerítsen senkit a munkahelyén vagy az Ön környezetében élők közül arra, hogy beoltassa magát, és ne diszkriminálja azokat, akik nem oltatták be magukat.”

 8. Az ilyen tudósok mit gondolnak, hogy akik megbízza őket az ilyen technológia kifejlesztésére, mire fogják használni?!
  Hiába állt most elő azzal amit elmond. Az én számomra az ilyen tudósok tömeggyilkosok!

 9. Üdv,emellett én sem mehetek el.Nem tudjuk pontosan mi a motivâció,de miért nem mondta ezt az oltàsprogram előtt? Màr mindenki(kivéve az új vallàs hívőit) làtja,hogy idősek,fenőttek,fiatalok is szívtàk meg bőven. én úgy gondolom,hogy még az oldalon is mintha nem lenne következetesség.Miért merülnénk bele abba,hogy a covid-ot magyaràzgatjàk,ilyen kutatàsok,olyan kutatàsok? Ez mind figyelemelterelés a valódi lényegről! Mert nem kell,ahhoz új szupervírus,hogy ezt a màr megbukott propagandàt lehessen tolni.Hol vannak a bizonyítékok a szupervírus létezésére?? Miközben TUDJUK,hogy màr meglévő,ismert betegségekre aggattàk rà a program nevét protokoll szerint! És a félelem is generàl belső elvàltozàsokat-amiből lehet akàr tüdőgyulladàs.Hagyjuk màr! Teljes àtbaszàs! Akkor minek még itt is következetlenül felesleges dolgokat elemezgetni? Inkàbb a fasizmust kell elkerülni vhogy tömegesen,és nem belemenni màr rég figyelemelterelő szarsàgokba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük