A gyerekek oltása ellen is tüntettek Mohácson

December 11-én a zord időjárás ellenére Mohácson mintegy félezren vettek részt azon a tüntetésen, ahol a kényszeroltás ellen tiltakoztak. Az esemény főszónoka Szakács Árpád újságíró-publicista arra hívta fel a figyelmet, hogy olyan vakcinával kezdik meg a gyerekek oltását is, aminek a szerződéseit titkosították, a klinikai vizsgálatok eredményét pedig nem adják ki.

A demonstráción felszólaltak:

-Hetyei csaba

-Rázsics Zoltán

-Skaliczki Judit

-Szakács Árpád

-Svraka József

-Nagy Erzsébet


10 thoughts on “A gyerekek oltása ellen is tüntettek Mohácson

 1. Csoda, hogy Mohácson akadt 500 bátor ember, aki az arcát felvállalva tiltakozott a kovid-zsarnokság ellen. Csak a XX. században annyi atrocitás érte a magyar népet különböző színezetű diktatúrákban, annyiszor dúlták végig keleti és nyugati nagyhatalmak az országot (az elmúlt 500 évről nem is beszélve), hogy sajnos mostanra a lapítás, a kibekkelés, a kerülő utak keresése már a génjeinkbe íródott mint a túlélés záloga. Nagyszüleink, szüleink gerincét az elmúlt 100 évben számtalanszor törték meg a globalogazdi által ránk lőcsölt zsarnokok, és most mi vagyunk soron.

  Amíg oltottak és oltatlanok nem fognak össze, és nem mondanak nemet a tesztelésre, pofapelenkára, farmaflepnire, méreginjekcióra, addig tovább nyomul előre a kovid-fasizmus.

  Nem kellene eljutni a végállomásig, Auschwitz kapujáig.

 2. ‘Évente lesz szükség a vedőoltásra hogy a robusztus védelemet fent lehessen tartani’. De kinek a védelmét? Biztos nem a lakosság egészség egyensúlyának a fenntartása a cél. Annál inkább a globál elit, kemikália ipari befektetők, politikusok, bankárok védelme akik ezt covid programot finanszírozzák és elrendelték mert ezt látták az egyetlen megoldásnak. De miért nem lehetett másik megoldást választani arra mitől az elit olyan irtózatosan fél?

 3. SZLOVÁKIA: Az omikron ellen a lockdown segíthet
  “60 év feletti személyek mozgásának korlátozása két ünnep között”
  https://mediaforras.com/szlovakia-az-omikron-ellen-a-lockdown-segithet-1260

  Igen, a két ünnep közötti SZEMÉLYES találkozások (családlátogatások) felgyorsítanák a valódi kommunikációt az emberek között. Valódi tapasztalatok és hírek terjednének a mainstream hírek helyett. Valóban ez túl nagy kockázat lehet!

 4. Egy az osztrák iskolai orvosnő aláírta a tiltakozászt, amit Thomas Szekeres-nek, az Orvosi Kamara elnökének küldtek,
  hogy ne legyen kötelező oltás. És különösen a gyerekeknek ne legyen az !

  És erre az Osztrák Orvosi Kamara reakció az, hogy az orvosnőt gyorsan kírúgták.

  Forrás:
  https://de-de.facebook.com/herbertkickl/videos/341244040750389/

  IIIIIIIIIIIIIIIII

  A grazi orvosnő csak ilyeneket mondott az Osztrák Orvosi Kamarának és erre föl kirúgták.

  Maria Hubmer-Mogg: Mutige Ärztin zeigt ihr Gesicht – Teaser
  https://www.youtube.com/watch?v=JA90e4YRomU

  Azt mondja, hogy börtőnbe akaták vetni.

  Erre föl az Osztrák Orvosi Kamarának visszaadta az orvosi engedélyét.

  A Kamara elnöke Thomas Szekres nevezetü ember.

  https://de.wikipedia.org/wiki/Thomas_Szekeres

  Azt mondja az volt orvosnő, hogy neki van egy másik diplomája is és ezért most már coach-ként fog dolgozni.

 5. Az EMI szerint a nevelőszülőknél és nevelőotthonban lévő 5-től 12 éves korú gyermekek oltása KÖTELEZŐ, a nevelőszülő nem mondhat ellent.
  Ez SÚLYOSAN megsért mindennemű emberi és erkölcsi szabályt!!!
  Kérem járjanak utána mindennek, hogy valós hír-e, és tegyék meg a szükséges lépéseket ez ellen az Istentől nem való tett ellen!
  Köszönöm segítségüket előre is!

  J

 6. Nem értem, hogy magukat értelmesnek tartó emberek hogyan dőlhetnek be ilyen átlátszó szemfényvesztésnek. Aki nem látja át tisztán ezt a teljesen átlátható, ok-okozati összefüggései tekintetében kristálytisztán áttekinthető hamis zászlós hadműveletet (amely egyébként hadművelet volta ellenére polgári lakosság, fegyvertelen civilek, idősek, nők és gyermekek ellen is folyik), az meglátásom szerint alkalmatlan bármilyen más probléma felismerésére, elemzésére és megoldására (is). A helyzeten egyébként az a pár százalék viszonylag értelmes ember, aki átlát a szitán (és esetleg még némi humorérzékkel is megáldotta az Ég), elég jól elszórakozhatna,. Ebben a mulatságban “csak” az az akadályozza meg őket/minket, hogy legalább annyira elszenvedői a kialakult helyzetnek, mint az a többség, akik két cigi között beszélik meg, hogy melyik, az éppen divatos oltást kapták meg tegnap, és melyik lesz a következő…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük