Gyászoló szülők figyelmeztetnek


https://www.bitchute.com/video/QdCzb8iFeO3z/

7 thoughts on “Gyászoló szülők figyelmeztetnek

 1. Nem szégyenlem bevallani, velük együtt zokogtam végig.

  Napról napra egyre nehezebb kibírni hogy a többség nem érti ami történik, hogy nem hisz e szerencsétleneknek, és nem hisz nekünk akik itt figyelmezettünk mindenkit már másfél éve.

  Isten áldása szálljon milliószor a Csoportra és követőire, hogy ily fáradhatatlanul terjesztik a legényegesebb információkat.

 2. A Pfizer bennfentes/bizalmas dokumentuma, amely feltárja a “vakcinájuk” sokkoló CFR arányát.
  https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf
  (Erre a dokumentumra utalt Füllmich egy itt is közölt interjúrészletben)

  WATCH: BC Doctor reviews ‘shocking’ stats from released Pfizer documents
  https://westernstandardonline.com/2021/12/watch-bc-doctor-reviews-shocking-stats-from-released-pfizer-documents/

  A fenti interjúban a CFR-t tárgyalják

  Összefoglaló – egy internetes forrás magyarra fordítva

  A Pfizer ezt a jelentést 21 junius 6-án adta ki az orvosok információszabadság iránti kérelmére.
  Ez a Pfizer saját tanulmánya a 3 hónapos időszakban, 20. december 1. és 21. február 29. között bekövetkezett mellékhatásokról.

  Az esetek kimenetelének eredményei:

  Összesen 42 086 beteg (a táblázat jobb felső sarka) dokumentum.

  Tehát az eset eredménye a következő:
  *Meggyógyult a következményekkel együtt: (ez azt jelenti, hogy hosszú távú hatásról van szó) 520 olyan ember, aki felépült a nemkívánatos eseményből, de hosszú távú fogyatékossággal vagy hosszú távú állapottal.

  *A jelentés időpontjában nem gyógyult meg: 11 361 beteg (a 42 086 betegből), tehát az emberek 27%-a nem gyógyult meg a Pfizer injekciót követően a mellékhatásból, és * 1223 ember halt meg az injekciót követően.

  Tehát, ha ezeket a számokat összeadjuk 11,361 + 520 + 1,223 = 13,104 ember, ami valamivel több mint 31%, tehát az emberek 31%-a vagy meghalt vagy HOSSZÚ TÁVÚ ÁLLANDÓ MELLÉKHATÁSA VOLT AZ INJEKCIÓ beadásának
  Ez azt jelenti, hogy az emberek 31%-a az első 3 hónapban, amikor ezt a vakcinát kiadták és beadták az embereknek, a jelentett esetek 31%-a vagy meghalt, vagy hosszú távú mellékhatása volt, amiből még nem gyógyult meg, vagy még mindig a gyógyulás folyamatában van, és még nem gyógyult meg!

  EZ EGY DÖBBENETES EREDMÉNY!
  *Lásd a 12. oldal
  Ez azokat a helyzeteket vizsgálja, amikor terhes nők kapták ezt az injekciót.
  Tehát a 274 esetből csak 146 eset volt nem súlyos = nem volt mellékhatás, csak 53%-ban nem volt jelentős mellékhatás.

  Nézze meg a negyedik bekezdést :
  Nézzük meg a terhes nők 124, és 49 nem súlyos és 75 súlyos volt, tehát a 274-ből 75, azaz a terhes nők 27%-a, akik ezt az injekciót kapták, súlyos eseményt szenvedett el, és a súlyos esemény magában foglalja a vetélést és a halvaszületést.

  Tehát ez egy óriási veszély, és ez 21. április 30. óta ismert. Ezt április 30-a óta közzétették és a szabályozó hatóságok elé terjesztették, hogy fontolják meg, tehát hogyan lehetséges, hogy a terhes nők egész nyáron kapták ezt az injekciót anélkül, hogy tájékoztatták volna őket arról, hogy 27% az esélye annak, hogy az injekció beadása után súlyos mellékhatás lép fel náluk.

  Továbbá a szoptatási események : A 133 szoptatós esetből 13%-nak volt mellékhatása szoptatás közben. Ez teljesen elképesztő.

  Miért lenne olyan gyógyszer a piacon, amely 13%-os mellékhatás arányt okoz, ha szoptatás közben szedik. A 17 eset mindegyike gyermek- és csecsemőhatás volt, miután a vakcinának szoptatással való kitettséget követően a vakcinával érintkeztek.

  Ahol az anyának a szoptatás alatt voltak problémái, az itt tárgyalt 17 esetben a csecsemő vagy a gyermek az anyatejen keresztül volt kitéve az injekciónak, így ez a közvetett expozíció mellékhatást okozott. Tehát ez az elképzelés, hogy a vakcina szérumai átkerülnek az anyatejbe, teljesen igaz, és ezt a Pfizer saját adatai is bizonyítják.”

  ***

  Saját megjegyzés:
  Az IFR persze alacsonyabb mert akkor a 160 000 kerül a nevezőbe, de még az is éppen elég sokkoló.

 3. 1. FÜGGELÉK. A KÜLÖNLEGES ÉRDEKLŐDÉSRE SZÁMOT TARTÓ KÁROS ESEMÉNYEK LISTÁJA

  1p36 deléciós szindróma; 2-hidroxiglutaric aciduria; megemelkedett 5′-nukleotidáz; akusztikus neuritis; szerzett C1 inhibitor hiány; szerzett epidermolysis bullosa; szerzett epilepsziás afázia; akut bőr lupus erythematosus; repetitile serematosus; br neutrofil dermatózis;Akut petyhüdt myelitis;Akut haemorrhagiás leukoencephalitis;Csecsemőkori akut vérzéses ödéma; Akut vesekárosodás ;Akut makula külső retinopátia; Akut motoros axonális neuropátia ;Akut motoros-szenzoros axonális neuropátia; Akut miokardiális infarktus ; Akut légzési distressz szindróma ; [megjegyzés: ez úgy hangzik, mint “Covid 19.”] Akut légzési elégtelenség;Addison-kór;Trombózis a beadás helyén;Vaszkulitisz az alkalmazás helyén;Mellékvese trombózis;Mellékhatás az immunizálást követően;Ageusia;Agranulocytosis; Légembólia ;Alanin-aminotranszferáz-kóros;Alanin-aminotranszferáz-szint emelkedett; Alkoholos roham; Allergiás bronchopulmonalis mycosis; Allergiás ödéma;Alloimmun hepatitis;Alopecia areata;Alpers-betegség;Alveoláris proteinózis;………………….>>>>>>>>>>> https://stateofthenation.co/?p=101113

 4. Nagyon -nagyon mely es szivbemarkolo tragediak sora es olyan mely fajdalmak…amik utan megszolalni……. alig lehet ………..!
  A Joisten- kegyelme altal az ember fele- ….- a legnagyobb bunkoket elkoveto embereknek is meg tud bocsajtani DE akik mindezt-az emberiseg ellen elkovette legnagyobb es legaljassabb buncselekmenyt-kiterveltek-vegre hajtjak-cinkosok benne-mint politikus,vezeto,tudos,ujasgiro.orvos …stb…stb. -es akik igy nem masok mint a vegtelen gonoszsag megtestesulesei es szolgai -szamukra -a gonosz szamara – a Joisten az orok idokre szolo orok karhozatot adja majd……

 5. PARADOXON MAGYARUL: TÉRJETEK ÉSZHEZ!!!…- és HALLGASSATOK a SZÍVETEKRE!!!
  ŐSBŰN!!!
  OLTÁS MINDHALÁLIG!!! A COVID-FASIZMUS és az OMICRON-TALMUDIZMUS “CSAK” a LELKÜNKET AKARJA!!!
  “NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN,
  HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT…”
  Tehát az alábbiak, melyek abortált magzatok sejtvonalait használták fel:
  AstraZeneca University of Oxford, USA, Egyesült Királyság CanSino Biologics, Inc.Beijing Institute of Biotechnology, Academy of Military Medical Sciences, PLA of China Gamaleya Research Institute, Oroszország, Szputnyik V. ImmunityBio and NantKwest, USA Janssen Research & Development, Inc. Johnson & Johnson Janssen Vaccine Technologies
  Az alábbiak pedig a nem abortált magzatok sejtvonalait felhasználó vakcinák: Beijing Institute of Biological Products/ Sinopharm, Kína Wuhan Institute of Biological Products/ Sinopharm, Kína Bharat Biotech/Indian Council of Medical Research, India Institute of Medical Biology, Chinese Academy of Medical Sciences, Kína John Paul II Medical Research Institute, USA (ugyenezen gyártó másik termékének laboratóriumi ellenőrzésénél azonban nem állítható az erkölcsi feddhetetlenség!) Israel Institute for Biological Research (IIBR), Izrael Sorrento, USA CureVac, USA Genexine, Korea Osaka University, AnGes, Takara Bio, Japán Zydus Cadila, India
  Téglásy igen markánsan fogalmaz továbbá, mikor azt mondja egy hozzánk eljuttatott tanulmányában, hogy:
  Vajon a Covid-oltások előállításánál használatos módszerek és a megalkotásukra szabott szűk időhatárok nem azt üzenik-e mindnyájunknak, hogy ezek átgondolatlan és elsietett mivolta miatt megfélemlített népek és nemzetek millióit teszik ki egy eredményeit tekintve ugyancsak kétséges, világméretű emberkísérlet-sorozatnak?!
  Ha pedig erről van szó, akkor fölvethető az emberiség elleni bűntett kérdése is, ahogy azt már föl is vetették.
  A megfontolt és tájékozott belegyezésen nyugvó választás alapvető szabadságjoga vajon mit ér akkor, amikor szinte nap, mint nap módosítanunk kell a megfellebbezhetetlen balgaság által működtetett sajtó hirdetéseit, mégpedig ekként: A kockázatokról és mellékhatásokról ne kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mert ezeket ő maga sem ismeri!
  LaNToS JáNoS – Kuruc.info – PáLoS TReND

  https://studio.youtube.com/video/AE-iz1UxKxk/edit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük