6 thoughts on “Dr. Tamasi József: Kérdések és válaszok

 1. Van-e ebben a védőoltásnak, de nem az, mondott oltóanyagban mRNS összetevő ?
  Àllítólag most már nincs ?
  Volt benne valamikor ilyen mRNS összetevő, amit lipidbe ( müzsír ) csomagolnak be és ez a grafén NP segítségével jút el a sejtekhez ?

  Vizsgálta az már valaki, hogy ezeket az idegen anyagokat egy élő szervezet hogy fogadja be ?
  Ha nem, akkor hogy a búbánatban adtak ezekre a löttyökre engedélyt ?

  Tehát a lipidet megint becsomagolják, vagy hozzáragasztják, a grafén részecskékbe(hez), hogy az mRNS a sejtekhez tudjon eljutni.

  Engem csak egy kérdés foglalkoztat.
  Hogy a büdös fenében tudnak nagyüzemileg ilyen mRNS génlöttyöt előállítani ?
  Amit Florian Schilling ezen az oldalom leírt.

  Mert maga az mRNS valami természetes aminosavaknak a szekvenciája, amit még összeviszza még hajtogatni is kell.
  És honnan nyerik ki nagyüzemileg ezeket az aminosavakat ?
  Mert ezen kérdés nagyon komoly etikai kételyeket is magában foglal !

 2. Rendben; logikailag szeretnénk magyarázatot. Tehát hol van dns módosítás – hol nincs. Hovatovább ahova nézünk mást látunk.
  Sztem minden is van a löttyeikben. Talán sorozattól függ mit hova osztottak szét. Plusz még szórják is és szennyezik az élelmet, vizet… régóta már… ill. terjesztenek önterjesztő – talán paraizé- vaccinákkal… és marha jókat röhögnek a markukba – annyi mindent bevetettek amit ki se lehet mutatni hisz nemigen tudunk a techn. létezéséről sem… ill. ha nem csak az oltottak halnak hanem bárki … elég hozzá a maszkhasználat vagy egy vérvétel vagy bmilyen gyógyszerük, mikrohullámnak való kitettség…. na így totál a khaosz. Ez a céljuk. A Sötét fegyverarzenálja.
  Csak hát ember tervez- és máshogy alakul minden. Mert van egy felsőbbrendű rendezési erő. Murphy is erre jöhetett rá 😉 … ami elromolhat el is fog. Hála Istennek!
  Az Univerzum, az Élet pedig rendezettségre törekszik. Minden khaosz közepette is. “Jól csak a szívével lát az Ember”… nem csoda h annyi embernél ez a szerv adja fel hirtelen a harcot.
  Szomorú idők.

  1. Eléggé meglepő, hogy 2 éve azt halljuk, hogy az oltóanyagban génmódosító technika van, most pedig ezzel ellentétes információt hallunk. A mostani beszámolóban sincs tagadva a nanotechnika és a grafénoxid. Vessük ezt össze a spanyol nyomozó csapat 5G-vel kapcsolatos beszámolójával:
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-koze-a-covid-vakcinakban-talalhato-grafen-oxidnak-es-a-nanotechnologianak-az-5g-hez/
   Ha ott az 5G, akkor minden bejöhet új járványféleségekkel együtt. Nagyon úgy tűnik, szigorúan új vizsgálati módot kéne bevezetni: Az oltóanyagokat mindig az 5G lehetőségeivel együtt vizsgálni, mert csak ez adhat valós képet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük