Dr. Tamasi József: Kérdések és válaszok

Orvosok a tisztánlátásért. 2023.01.15.

https://www.bitchute.com/video/VUu3eYDGZqSV/

9 thoughts on “Dr. Tamasi József: Kérdések és válaszok

 1. Van-e ebben a védőoltásnak, de nem az, mondott oltóanyagban mRNS összetevő ?
  Àllítólag most már nincs ?
  Volt benne valamikor ilyen mRNS összetevő, amit lipidbe ( müzsír ) csomagolnak be és ez a grafén NP segítségével jút el a sejtekhez ?

  Vizsgálta az már valaki, hogy ezeket az idegen anyagokat egy élő szervezet hogy fogadja be ?
  Ha nem, akkor hogy a búbánatban adtak ezekre a löttyökre engedélyt ?

  Tehát a lipidet megint becsomagolják, vagy hozzáragasztják, a grafén részecskékbe(hez), hogy az mRNS a sejtekhez tudjon eljutni.

  Engem csak egy kérdés foglalkoztat.
  Hogy a büdös fenében tudnak nagyüzemileg ilyen mRNS génlöttyöt előállítani ?
  Amit Florian Schilling ezen az oldalom leírt.

  Mert maga az mRNS valami természetes aminosavaknak a szekvenciája, amit még összeviszza még hajtogatni is kell.
  És honnan nyerik ki nagyüzemileg ezeket az aminosavakat ?
  Mert ezen kérdés nagyon komoly etikai kételyeket is magában foglal !

 2. Rendben; logikailag szeretnénk magyarázatot. Tehát hol van dns módosítás – hol nincs. Hovatovább ahova nézünk mást látunk.
  Sztem minden is van a löttyeikben. Talán sorozattól függ mit hova osztottak szét. Plusz még szórják is és szennyezik az élelmet, vizet… régóta már… ill. terjesztenek önterjesztő – talán paraizé- vaccinákkal… és marha jókat röhögnek a markukba – annyi mindent bevetettek amit ki se lehet mutatni hisz nemigen tudunk a techn. létezéséről sem… ill. ha nem csak az oltottak halnak hanem bárki … elég hozzá a maszkhasználat vagy egy vérvétel vagy bmilyen gyógyszerük, mikrohullámnak való kitettség…. na így totál a khaosz. Ez a céljuk. A Sötét fegyverarzenálja.
  Csak hát ember tervez- és máshogy alakul minden. Mert van egy felsőbbrendű rendezési erő. Murphy is erre jöhetett rá ? … ami elromolhat el is fog. Hála Istennek!
  Az Univerzum, az Élet pedig rendezettségre törekszik. Minden khaosz közepette is. “Jól csak a szívével lát az Ember”… nem csoda h annyi embernél ez a szerv adja fel hirtelen a harcot.
  Szomorú idők.

  1. Eléggé meglepő, hogy 2 éve azt halljuk, hogy az oltóanyagban génmódosító technika van, most pedig ezzel ellentétes információt hallunk. A mostani beszámolóban sincs tagadva a nanotechnika és a grafénoxid. Vessük ezt össze a spanyol nyomozó csapat 5G-vel kapcsolatos beszámolójával:
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-koze-a-covid-vakcinakban-talalhato-grafen-oxidnak-es-a-nanotechnologianak-az-5g-hez/
   Ha ott az 5G, akkor minden bejöhet új járványféleségekkel együtt. Nagyon úgy tűnik, szigorúan új vizsgálati módot kéne bevezetni: Az oltóanyagokat mindig az 5G lehetőségeivel együtt vizsgálni, mert csak ez adhat valós képet!

 3. Tisztelt Doktor Úr! Teljesen oltásellenesként családi nyomás hatására, a családtagok megnyugtatására, ill. a munkám elvesztése miatti aggodalmam miatt beadattam 2x kínai vakcinát közel 2 éve, gondolván, hogy egy hagyományos technológiájú oltástól nsgy bsjom csak nem lesz. Szégyellem, hogy nem a saját belátásom szerint cselekedtem. 1 éve merült fel bennem, hogy mi van, ha hazudtak és mást adtak be. Mégis hidegzuhanyként ért mindaz, amit a vakcinák vizsgálatáról mondott. Siránkozni késő, megoldás kell.
  Ön tud-e ajánlani bármit, ami esetleg gyorsíthatja a szervezet méregtelenítését?
  Olvastam már a témában, de Önt tartom hitelesnek, ezért érdekel a véleménye.
  Válaszát előre is nagyon köszönöm! Sz.I.

 4. Egyszeruen Dobbenetes…!Mert akkora gonoszsag ez mar -millio ember szandekos es elore kitervelt megmergezese- hogy jozan emberi esszel egyszeruen ez mar felfoghatalan……….!. Es ha egy pillanatra megallunk es csak ugy bele gondolunk .A mi eltunk mindossze csak nehany ev/ evtized es ezt a nehany evet/evtizedet sem engedik es hagyjak hogy valahogy leeljuk. Mert immaron kozel harom eve nem nem teszuk/nem tehetunk mast mint nap mint nap harcolunk az eletunkert/a gyerekeink jovojeert -es kenytelenek vagyunk foglakozni nap mint nap egy a vegletekig aljas es romlott stanista bandanak-akik a vilagot es az egyes orszagokat manapsag vezetik/iranyitjak – az ellenunk mostmar nap mint nap elkovette/tervezett aljassagaival.
  Es ez a vegletekig gonosz banda-pribekjeivel /kiszolgalaival egyutt eli vilagat/rohog rajtunk- a vegletekig lebutotott tomeg pedig fel sem fogja es eszre sem veszi azt ami valojaban tortenik/amit veluk tesznek-ez az a mareknyi Ember aki pedig latja az valosagot -es tudja az Igazsagot az onmagat orli fel.-ramegy az egeszsege/az elete.
  Ki lelett ez nagyon tervelve -a gonosz es kiszolgaloik altal megpedig jo elore Mint ahogyan az is -es az biztos mostmar hogy ezeken is most is sokan dolgoznak -hogy nap mint nap ujabb es ujabb Isten es ember ellenes dolgokkal allhassanak elo.
  ANGLIA-A torveny tervezet szerint aki faval tuzel az tobb szaz fontra lesz buntetheto es mivel ez majd buncselekmenynek szamit igy a buncselekmenyeket elkovetok jegyzekebe is bekerul majd az elkoveto. . Az hogy tuntetes/tiltakozashoz valo jog meg letezik az a Lordok Hazanak a mult napi hozzaallasanak kosznheto-ez az igazsag..A dolgok eljutottak oda Angliaban hogy a Lordok Haza lett az amelyik-ugy ahogy de probalja vedeni az embereket-mig az emberek altal valasztott kepviselok/un kormany mindent elkovet hogy az emberek eletet tonkre tegye.
  Sajnos de ugy tunik ebben az emeberek teljes tonkre tetelere szakasodott mostani szep es uj vilagban minden idok legnagyobb magyarjank es tarsainak a birodalma az meg ezen az szep es uj vilagon belul is egy kulon fejezet .Hogy Alkotmany nincs…hogy egeszsegugyi miniszter nincs…hogy evtizedekre titositanak es eltitkolnak adatokat ……….hogy egeszsegugyi adatokat eladnak….hogy becsuletes orvosokat zaklatnak….de hogy az emberek akiknek az egeszseget tonkre tettek azoktol meg a lehetoseg is el van veve hogy az Igazukat legalabb megprobaljak keresni/ szova tenni-nos erre -ekkora gonoszsagra -meg a mai vilag szintjen sem igen van pelda.Angliatol kezdve….USA………….Romania….. Hollanadian at…………… stb mindenutt zajlanak perek -az egy mas kerdes hogy majd milyen eredmenyel-de legalabb van ra lehetoseg-nem lettek a dolgok akkora gonoszsaggal alkitva hogy az emberek megcsak ezt se tehessek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük