Mi köze a Covid vakcinákban található grafén-oxidnak és a nanotechnológiának az 5G-hez

Interjú Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal a Kla.tv-n

Forrás videó és a videó teljes szövege magyarul: https://www.kla.tv/24216

A tudományos kutatások és a súlyos oltási károkról szóló jelentések megerősítik a vakcinák összetevőivel kapcsolatos aggasztó felismeréseket. Interjú Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal a Kovid vakcinákban lévő grafén-oxidról és a nanotechnológiáról. Ki rendelte el ezeknek a mérgező anyagoknak az oltóanyagba való felvételét, és mi közük van az 5G mobiltechnológiához? Talán ez után jobban megértjük az Agenda 2030-as menetrendet és a Világgazdasági Fórum tervét? …

11 thoughts on “Mi köze a Covid vakcinákban található grafén-oxidnak és a nanotechnológiának az 5G-hez

 1. Vajon hányan hajlandók megnézni ezt a videót azok közül – és itt főleg fehérköpenyesekről van szó! -, akik a mai napig körömszakadtáig ragaszkodnak a kamu-vírus sztorihoz, miszerint “egy wuhani laborból szabadult ki a vírus”? Teljesen véletlenül pont akkor, amikor teljes kapacitásra kapcsolták az 5G-t Wuhan belvárosában, ahol hullottak az emberek, mint a legyek, de a külvárosban nem, mert ugye a vírus csak a belvárosban öl?
  Gyanítom, hogy édeskevesen, mint ahogy még arra sem képesek, hogy belenézzenek a mikroszkópba. Mert akkor ugye előbb-utóbb észre kellene vegyék azokat az izéket a méreginjekciózottak vérében. Úgyhogy inkább nem néznek bele. Biztos, ami biztos.

  Vajon hányan nézik meg azok közül, akik nem “oltatták” be magukat, mégis “kovid”(nak titulált) betegségük vagy tüneteik voltak? Akiket azzal cikiztek a kárörvendő “oltott” társaik, hogy “nézd meg, hogy jártál, mert nem oltattad be magad!” A méreginjekciózottak közül nyilván nem sokan fogják megnézni, mert akkor szembe kellene nézniük az igazsággal.
  Vajon hányan nézik meg azok közül, akik nevetségesnek találták, hogy a tüneteiknek esetleg valami köze lehet az újonnan beszerzett trendi 5G-képes mobiltelefonjukhoz, pláne az 5G telepítéséhez? Akik eleve kizárták még a lehetőségét is, hogy a tüneteik valójában a sugárbetegség tünetei, és arra sem vették a fáradságot, hogy utánanézzenek?

 2. Ehhez a poszthoz kapcsolnám a következő linket: https://beforeitsnews.com/alternative/2022/12/is-5g-killing-us-video-3785315.html (angol nyelvű), amelyben elmondják, hogy nem a C-19 öli meg az embereket, hanem a sűrűn telepített 5G tornyok, melyek a sugárzásukkal un. “sejtmérgezést” okoznak az emberi szervezetben. És hogy miért Wuhan a C-19 origója? Mert itt aktiválták abban az időben a legtöbb tornyot, másrészt pedig kellett egy bűnbak, mint a spanyol nátha esetében Spanyolország. A halpiac tiszta hülyeség volt, amire ugye a pandémia kitörésekor hivatkoztak. 2019 végére Kína-szerte kb. 130 ezer 5G tornyot telepítettek, 2020-ra pedig a nagyobb városok már lefedettek voltak. És hasonlóan jártak el Európában is, pl. Olaszország, Spanyolország. Ezekben az országokban volt a legmagasabb a halálozások száma. Bizonyított tény, hogy a C-19 nem okoz ilyen nagyságú elhalálozást. Még valami, ami a gyerekeket illeti, az adóvevő tornyok, a mobiltelefonok, az “okos” oktatási segédeszközök a kiváltó oka a fejfájásnak, a koncentrációs- és viselkedési zavaroknak, a férfiaknál pedig a spermacsökkenésnek, továbbá a fejfájásnak, mellkasi fájdalomnak, nehéz légzésnek, emésztési problémáknak, DNS károsodás a sejtekben, stb. Szó sincs semmiféle fertőzésről!! A tesztelésekkel pedig terjesztettek és fedezni akarták a halálos sugárzásokat. A háttérhatalom 3 stratégiai eszközt vetett be: 1) méreganyaggal teli vakcinák, amik a tornyok által kibocsátott jelekre érzékenyen reagálnak (a DNS fraktál-antennaként működik az elektromágneses mezőben: jeleket fogad és küld), 2) a vakcinákban lévő nyomkövető mikrochipek (ki oltott és ki nem oltott), 3) digitális valuta (bitcoin). Vagyis a cél a mindenek feletti ellenőrzés, akinél a pénz, azé a hatalom, de ezt már tudjuk.

  1. Kedves Tisztánlátó !

   Van szó fertőzésről !!!

   A nanotechnológiás módszerrel nyakunkba szórt “mindenek” a méreg, ami a nehézfémek, könnyűfémek, és egyéb létező káros anyag, ami a testbe jutva aktiválható az 5G-vel, a technika ott tart, hogy az emberbe juttatott “okos anyagok”, megfelelő elektromos térben összeépítik magukat, és az elektromágneses sugárzásnak megfelelően végrehajtják a parancsot .
   Ez is le van írva, illetve ki van mondva, erre szolgál alapvetően a grafén, mint a legújabb (?) félvezető anyag !!! Nem kizárólag az 5G a hunyó, az csak egy vivőfrekvencia az érzékelők számára, ( amit a legkülönfélébb módszerrel, így chemtraillel, “vakcina-val”, és génmanipulált élelmiszerekkel, “gyógyszerekkel” juttatnak a testbe ), hogy az utasítás megérkezzen, amit a bejuttatott anyagok végrehajtanak .
   Olyan technológiák léteznek, hogy eszméletlen.

   Nem mellékesen, az ember mint olyan egy elektrofizikai és elektrokémiai folyamatok összessége, mára pontosan megállapított szervi rezgésekkel. Itt jön elő azonnal, hogy az emberi szerv rezonanciájának megváltozása ( megváltoztatása ) betegséget, vagy halált okoz, a szerv eredeti rezonanciájának visszaállítása ( bármilyen módon, például mágneses rezgéskeltéssel !), gyógyulást eredményez.

   Azt is “tudjuk”, hogy MINDEN REZONANCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem felfogható, de és csak tudomásul vehető !

   Ennek fényében megállapítható, hogy a legkülönfélébb rádiófrekvenciás befolyásolással ( HAARP és társai !), betegítik, ölik az emberiséget. Aki “szakember” létére azt meri állítani, hogy ez nem igaz, az vagy valóban nagyon hülye, vagy csak nagyon aljas, mert jól megfizetik, hogy “hülye legyen” !?

   Csak azon tessenek elgondolkodni, hogy például a szívsebészet hol tart !!! Van az úgynevezett “barkácsolás”, amikor értágító hálókat juttatnak fel az artérián keresztül az elmeszesedett koszorúerekbe, azt előtte kifúrják ( !!! ), a stent-nek nevezett fémrácsot feljuttatják, majd 20 -26 atmoszféra nyomással ( !!!) kitágítják, hogy a véráram helyre álljon . Ez sem tűnik, vagy tűnt fel senkinek, csak úgy általában, hogy “Istenkém, hogy fejlődik a világ”, és kész !? Egy rühes francot, ez nem földi eredetű technológia !!! Csak egy kicsit mélyebben tessenek belegondolni, és elemezni, hogy ezt hogyan lehet !? Mert nem az a kérdés, hogy van-e, mert van, hanem az a kérdés, hogy honnan, és hogyan ?

   Ezek után el lehet azon is gondolkodni, hogy mennyi amerikai Sci-Fi film mutatott be ember-“gyík” hibrideket, rádiófrekvenciás távirányítással, mint gyilkoló eszközöket !? Ez ami a nyilvánosság elé kerül és került, egészen nyilvánvalóan csak töredék, morzsa, amiről meg nem tudunk, az attól még létezik, és az is jól látható, hogy a “tudomány” aljassága a maximális fokozatra van kapcsolva !

   Valakiknek nagyon sürgős lett a Földön a teljes hatalmat, egyeduralkodást megszereznie ??? Jelenleg ez zajlik ezerrel !!!

   Nem “városi legenda”, hogy a németek ufókat építettek 1938-ban, az sem mese, hogy ott voltak ( vannak ?) a Déli Sarkon, a Marson van élet, meg hogy a Hold, egy műbolygó, csak hogy pár “hülyeséget” példának említsek. Írhatnám a “konteokat” hetekig.

 3. Én 2020 márciusban ott tartottam, hogy járvány nincs. Szemmel láthatóan nem volt semmi, csak napi normál elhalálozás, amit szépen naponta lehetett követni. Ezt utólag a statisztika igazolta is.
  Ami hirtelen történt, az az 5G aktiválások indulása a világon.
  Akkor még elhittem a halpiaci mesét, holott már valamennyit megértettem az áram (lás) manipuláció egészségre ártalmas voltáról.
  Kellett némi idő, és ezen oldal megtalálása, hogy összeálljon a történet.
  Viszont innentől már nem lehet visszamenni a ‘barlangba’. (Dr Cowan, Plato’s cave)
  A politikusok a legnagyobb követői az oldalnak. -:) Nem tudják letagadni, hogy kiléptek a fényre.

 4. Csak az a kérdés merült fel bennem, hogy ugye korábban sok helyen lehtett olvasni, a c19 mérgezést ivermectinnel, hidroxichlorokinnal vagy hasonlókkal sikeresen kezelték, akkor ezek a szerek a mérgezés (esetleg káros sugárzás) ellen hatnak? Leginkább az ivermectin érdekes, mivel féreghajtó, érdekelne egy ilyen hatásmechanizmus, hogy ténylegesen hogy hat, vagy mire hat

  1. Kicsit késői hozzászólás, de ha még visszanézne:
   Ellentmondásosak az Ivermectin visszajelzések, az orvosok sem értenek egyet, de egyes vélemények szerint úgy működik, hogy visszaaadja a vörösvérsejteknek a negatív töltést, ezzel segítve a keringést, meggátolva a sejtek összetapadását és jobb oxigén szinttel ellátva a szervezetet. Dr Lee Merrittnek volt egy anyaga erről, a Rumble-on láttam.
   A sugárzás (telefonok, antennák, stb) ilyen értelemben hasonlóan működnek, mind a vér besűrűsödését okozzák mert (és ismét két verzió van), lemerítik a sejt töltését vagy részben pozitívvá változtatják.
   Az biztos, hogy a Rouleaux vérformáció bizonyított, mind okos villanyóra környékén, mind mobiltelefon hurcolása miatt. Csak normálisan ha távolabb kerülünk ezektől a hatása is megszűnik.

 5. Úgy gondolom, a film témájához közvetlenül és szervesen kapcsolódik a BlueTruth című spanyol dokumentumfilm is. Habár az ember hajlamos bizonyos biotechnológiai kérdéseket egészséges szkepticizmussal fogadni, mindazonáltal érdemes lenne az alábbi videóban szereplő méréseket valamilyen eszközökkel mifelénk is tesztelni, már a bemutatott tényfeltárás alátámasztása végett és okán is.

  https://comusav.com/wp-content/uploads/conferencias/CC_2022_05_14-DocBluetruth.mp4
  (spanyol nyelvű, eredeti)

  https://comusav.com/wp-content/uploads/conferencias/CC_2022_06_11_DocBluetruth_English.mp4
  (spanyol nyelvű, angol felirattal)

 6. Végre valahàra. Persze màr lassan egy éve szólt a spanyol csapat ia. Én is kifejezetten kivàncsi lennék,, példàul Baghdi mester és màs olyanok véleményére,akik szóltak,hogy àtverés van,de akkor mekkora is???? Halvàny gőzöm sincs , hogyan lehet még fenntartani a vallàst. De persze érrem,lavina összeomlàs és bukó lenne. Naés- Miért Ne!

  1. Az oltó orvos nem mond nemet a pénznek.
   Az orvosi kamarai orvosok se mondanak nemet a pénznek.
   A politikus nem mond nemet a pénznek.
   Az EU és a WHO celebek nem mondanak nemet a pénznek.
   A kutatók nem mondanak nemet a pénznek.
   A gyárak nem mondanak nemet a pénznek.
   Pedig csak nem -et kellett volna mondani.

   1. Abszolút! Mindannyian egyenként és egyénileg is felelősek, bár nem egyenlő mértékben, és az általuk elkövetett emberiség elleni bűncselekményekre nem ad felmentést az áldozataik naivitása, tájékozatlansága, hiszékenysége vagy ostobasága, mert az nem jogosította fel őket arra, hogy visszaéljenek az embertársaik bizalmával! Nem takarózhatnak az áldozataik hibáztatásával, rájuk hárítva a felelősséget! A csalót sem mentik fel a bíróságon azért, mert az áldozata túl hiszékeny vagy ostoba volt!
    Nürnberg után semmire sem hivatkozhatnak! Senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy tiporják sárba a nemzetközi szerződésekbe foglalt alapvető emberi jogokat, a nemzeti alkotmányokat, a törvényeket, a hippokratészi esküt, az emberséget és a könyörületet, a morális aggályokat!
    Mindannyian előre megfontolt szándékkal, anyagi haszonszerzés céljából tették, amit tettek. PEDIG CSAK NEMET KELLETT VOLNA MONDANIUK.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük