SZKÍTA rendezvény 2023. szeptember 17.

Valódi alternatív, független hírek magyarul a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/2 thoughts on “SZKÍTA rendezvény 2023. szeptember 17.

 1. Tisztelt Tamasi doktor.
  Önök az elmult években kitartóan álltak ki az igazság mellett és nem voltak hajlandóak megalkudni a hazugsággal, hamissággal.
  Saját útjukat járva jutottak el oda, hogy sok ezren figyelték önöket és merítettek erőt, hogy ellenálljanak a hazugságnak és azok képviselőinek.
  Most, hogy a covid hazugság propaganda átmenetileg szünetel azok az erők, szervezetek, személyek, akik a hazugságot képviselték ill. össze játszottak a hazug képmutató hatalommal most megpróbálkoznak önökhöz közelebb kerülni, hogy beférkőzve önök közé belülről rombolják le azt, amit önök felépítettek az elmúlt pár évben. Vigyázzanak, hogy kivel ülnek le egy asztalhoz ill. kivel működnek együtt, mert báránybőrbe bújt farkasok ők.
  Konkrétan, Király Tamás-alias Soukaseum Tamás, alias Cseszko Tamás- ő egy a HIT gyülekezetének média embere, annak a Német Sándornak az egyik médiakutyája, aki az Orbán-Semjén hatalom egyik szövetségese és több ezer emberért felelős, akiket a covid idején befolyásolt, manipulált a covid-vakcina elfogadásával kapcsolatban ill. festett ellenség képet azokról, akik nem akarták beoltatni magukat a covid vakcinával.
  Nem érdekes, hogy a covid holokauszt ideje alatt pl. király tamás nem akart önnel egy asztalhoz ülni. most pedig igen? Mit keres ő az önök asztalánál?
  A másik embert-valamilyen Ferencet, aki sokat beszélt a videon- nem ismerem, de nekem gyanús az ő személye is. Bár logikus és jónak tűnő mondatokat mondott, de vigyázzanak, mert könnyen csapdába eshetnek. Azokba bízzanak inkább, akik a nehéz időkben is magukkal voltak!
  Rafinált az ellenség és minden hájjal megkentek ezek láthattuk az elmúlt 13 évben. Ha önök valóban kitartanak továbbra is az igazság mellett- és igazság csak egy van, nincs olyan, hogy mindenkinek a maga igazsága az abszolut igazság- akkor ne akarjanak olyan dolgokba belemenni, ami gyors sikert , nagy előrelépést, tömegbázis szerzést ígér. Van a közmondás lassú víz partot mos. Amúgy meg sokan vannak, akik a széles úton járnak és csak kevesen, akik a keskeny ősvényen mennek-az igazság ösvényén.
  üdvözlettel
  Horváth Zoltán

  1. Bingó!
   Az “összefogás” és “társadalmi bázis építés” ürügyén beszivárognak az ügynökök, aztán vagy belülről szétverik a szervezetet, vagy átveszik benne a vezetést, kirúgják az alapítókat, és 180 fokkal megfordítják az irányt. MINDEN jó szándékkal alapított civil szervezet előbb-utóbb erre a sorsra jut, ha nem járnak el nagyon körültekintően már a kezdet kezdetén. Sajnos rengeteg a rossz példa, a Greenpeace-től a Project Veritasig. Mindenhol ugyanaz volt a recept, úgyhogy vigyázat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük