Számos mennyiségű újabb bizonyíték és tanulmány mutatja, hogy az mRNS COVID-19 boosterek káros hatással lehetnek az immunrendszerre!

Tanulmány: mRNS-vakcinák és a károsodott immunrendszeri válasz immunhiányos egyéneknél: narratív áttekintés!

Az elmúlt 2 évben egyre több bizonyíték van arra, hogy összefüggés van az mRNS COVID-19 vakcinák és a COVID-19 fertőzés és más kórképek gyakoriságának növekedése között. A legújabb munkák a korrelációt lehetséges ok-okozati összefüggéssel egészítették ki. Az mRNS vakcina-boosterek károsíthatják az immunrendszer válaszát immunhiányos egyéneknél.

Az mRNS COVID-19 vakcinák többszöri adagolása az IgG 4 antitestek sokkal magasabb szintjét eredményezheti, vagy a CD4 + és CD8 + T-sejtek aktiválódásának károsodását is. Az mRNS-vakcina emlékeztetők immunrendszeri válasz károsodásának lehetőségét alaposan meg kell fontolni, mivel ez befolyásolja az emlékeztetők alkalmazásának költség-haszon arányát.


Tanulmány megtekinthető és letölthető: https://link.springer.com/article/10.1007/s10238-023-01264-1#Sec3


Összegzés

Jelentős mennyiségű bizonyíték utal összefüggésre, sőt, néhány nemrégiben készült tanulmány még ok-okozati összefüggésre is, kiemelve, hogy az mRNS COVID-19 erősítők káros hatással lehetnek az immunrendszerre. Ez különösen fontos az immunhiányos egyének esetében, ahol az általános költség-haszon arány a negatív irányba hajlik. Az átfogó, bizonyítékokon alapuló értékelés elengedhetetlen ahhoz, hogy azonnal értékelni lehessen a COVID-19 vakcina folyamatos emlékeztető alkalmazásának következményeit e speciális populáció esetében.

Tekintettel a vírus csökkent súlyosságára, amint azt a különböző joghatóságok elismerik, jogos aggályok merülnek fel az immunhiányos betegeknél az emlékeztető oltások gyakori beadásával kapcsolatban, ami kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy ez a gyakorlat nem okoz-e több kárt, mint hasznot.


2 thoughts on “Számos mennyiségű újabb bizonyíték és tanulmány mutatja, hogy az mRNS COVID-19 boosterek káros hatással lehetnek az immunrendszerre!

 1. https://magyarjelen.hu/oriasi-penzre-perelik-a-covid-vakcina-gyartojat/

  Én azt az indoklást nem értem, hogy megmentett embereket az oltás bármitől. Ez egy alátámaszthatatlan, hamis állítás. Hol az alátámasztás?
  Az oltást erőltetők felé a kérdés jogos: milyen isteni csodát tud az ‘oltás’?? Mit bizonyított eddig?
  Nincs bizonyíték, csak a károkozásra.
  Viszont arra a kérdésre, hogy mit tud, senki nem válaszolt még. (Az immunitás és antitest válaszok magyarázatainak helyessége megdőlt. Dr. Cowan ennek az alátámasztását már nagyon sokszor bemutatta.)

  //Korábbi kérdéseim ismétlések, ezért zárójelben:
  Ha egy bármi más termékről kiderül, hogy hibás, bármelyik felhasználó országban, a gyártó visszahívja a teljes hibás szériát és kártalanítja a felhasználót. Nem a terjesztő kártalanít, és nem a terjesztőt kártalanítják.
  Ez mitől nem alapjog? Kivétel nélkül. Az ezzel ellentétes megállapodás semmis kellene legyen, józan logikával. Márpedig itt kimondták az ok-okozati kapcsolatot is.
  Az oltásban mi az a különleges valami, amitől ha egy oltóanyag átlépi a határt, rögtön hatásos és biztonságos lesz? Ha valahol már hibás volt egy termék(jelen esetben a teljes legyártott sokmillió darabos mennyiség, hivatalosan azonos recept szerint készítve), akkor mitől nem hibás egy másikban?
  Mi az indoklás arra, hogy egy teszt nem okozhat kárt, csak a végtermék?
  Mi az a különleges az oltásban, hogy semmilyen logikusan rá, mint gyártott termékre vonatkozó garanciális törvény mégsem vonatkozik rá? Mondjuk nálunk… Hogyan fordulhat elő, hogy nincs kötelezve a gyártó nemzetközileg a termék visszahívására és az egységes kártérítésre?//

 2. Az ok-okozatot az bizonyítja, hogy a korábban tünetmentesek (100%-ban, kivétel nélkül mindenki, aki oltást kapott, mivel nemlétező a hivatkozott betegség) az oltást követően azonnal, vagy rövid időn belül:
  – elhunytak,
  -allergiás rohamot kaptak,
  -turborákosak lettek,
  -stb.

  A nemlétező vírusra és a nemlétező immunrendszerre hivatkozva ugyan mit állapítanak meg a tanulmányok? Ezek írói (számos mennyiségben) milyen céllal szeretnék a hitelüket rontani?
  A károsultaknak nem segítenek, és a további, többi kitalált vírus hivatkozáson alapuló károkozást se állítják meg.
  Majd megírnák legközelebb is, hogy jajj,
  hát nem működött az ‘immunrendszer’?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük