Dr. Reiner Fuellmich német ügyvéd videoja a Corona botrányról

Dr. Fuellmich a Corona vizsgáló bizottság tagjaként és praktizáló ügyvédként felfedi az igazságot a Corona 19-nek nevezett átverésről.

9 thoughts on “Dr. Reiner Fuellmich német ügyvéd videoja a Corona botrányról

 1. Hálásan köszönöm a megosztást.
  Támogatásomra számíthatnak ha további megosztásra és országos összefogásra van szükség.

 2. Nagyon lelkesítő, hogy vannak emberek, akik a tudásukat az emberiség javára fordítják… Mindenképpen és feltétlenül hiszek az igazságban!!!!

 3. Örülök hogy sok orvos ügyvéd összefogva biróságra vitte az elszámoltatás kérdését e coronahiszti kialakitásáért amiben a gazdagok pont annyit nyultak le az államokról és benne lakókról amennyivel azok szegényebbekké váltak! Elszámoltatásnál örömmel olvasom a kártéritési kötelezettséget is megemliti a Német ügyvédet hallgatva.
  Sajnos Isten malmai lassan örölnek mert már 2021 van és még pofatangát köteleznek amikben fulladozik az ember oxigénhiánya miatt, de már belengetgetik a következö évekre is. Nagyon megtettszett a gazdag rétegnek a pofarongyos népség és az üresen hagyott utcák.
  Abbakéne hagyni és fizessenek adót és ne lehessen alapitványaikba majd onnan hatalmi szándékaikra költeni a szerzett vagyont mertha a legszegényebbekre a 16% adó kivethetösége jogos akkor legyen örájuk IS! És ne lehessen “emberbarát” ként felhasználni az emberek ellen a adósáok elöl elsiboltakat nekik se!
  Probáltam volna ne adózni mig dolgoztam kaptam volna alapos büntetéseket. Adóztam söt eleve levonták és nettó kaptam alkalmazotti béremet meg. Nem irigy vagyok de ha rám vonatkoztak a § akkor legyen az mindenkire egyformán érvényes!
  És az oltás legyen önkéntes választás és nem kötelezöen rendészetileg elrendelt mert nyilvánvaló a georgiai tornyok feliratai szerint felesleges zabálónak tart az a gazdag réteg amelyik emberbarátilag kiakarja irtani a föld lakosságát.

 4. Az ébresztgetés igen nehéz mert mindig letiltanak a cenzék hol itt hol ott ha erröl a témáról felteszek. 2 portálra belépni se tudok. Ok lehet ügyetlenke is vagyok de….elképesztö számomra hogy még diplomások is az oltásosdi mellett vannak és én vagyok a “bogaras”.
  Ez van. Én hálás vagyok mindazon orvosoknak akik elöadásaikban megerösitik azokat a gondolataimat hogy ez az egész egy hatalmas pénzügyi csalás mintahogy látható már de eleinte kérdéses volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük