Ausztria: Elég volt a szépszavakból, állítsuk le a kötelező oltásokat! – Elsa Mittmannsgruber

Elsa Mittmannsgruber, a “Wochenblick” főszerkesztőjének egyértelmű kijelentése az AUFrecht című műsorban az AUF1 osztrák csatornán:

“Elég a finomkodó beszédből: Közeledik a kötelező védőoltás és MOST kell megállítani”.

https://www.kla.tv/21776

10 thoughts on “Ausztria: Elég volt a szépszavakból, állítsuk le a kötelező oltásokat! – Elsa Mittmannsgruber

 1. Az általam elfogadott egyik állítás az oltás hatásmechanizmusáról az, hogy több lépcsőben, vagy áttételesen a testen belül ionizáló sugárzás terhelés kialakításával is idéz elő betegséget.
  Most azt a fenyegetést éljük meg, hogy direktben bármikor kaphatunk a nukleáris fegyverekből ilyen halálos sugárzás adagot, ha bevetik. A nem azonnal halálos ionizáló adag, a látszólagos túlélés, de megbetegedve, a valódi halál. Mint az az oltás, aminek oltóanyaga 3-5-10 év alatt öl meg. Milyen életminőség élhető ilyen betegséggel?
  Btk. Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság, előre megfontolt szándékkal??
  Feltételezem, hogy az átlagember tudatában az ionizáló sugárzás miatti betegség képe ismeretlen. Talán ennek is van szerepe abban, hogy ahogy az oltások ellen szűk réteg tiltakozik, a halálos sugárzás veszélyét hordozó háborút szintén szó nélkül elfogadja mindenki, mintha két ország belügye lenne, pedig a teljesen érdekeink ellen fennálló szövetségi rendszerek tagsága révén akkor is bele vagyunk kényszerítve, ha csak hátrányuk származik belőle.
  Ha nem sikerül a népirtás oltás “sugárzással”, akkor a mosom kezeimet módszerrel valaki csak meg fogja “nyomni a gombot” egy atomfegyveren. Folytatva onnan, ahol a II.vh-nak vége lett. Akkor is találtak erre egy balekot. Ha bekövetkezne, az átlagemberek meglepődnének. Az meg végképp fel se merülne, hogy akkor most a sugár betegségük az atomháború miatt is lehet.
  Azt most se felejtsük, hogy a kényszer oltás gyilkosságok elkövetői szabadlábon vannak. Ahogy a háború mögött ugyanazon személyek a szarkeverők.
  Lehet, hogy az oltás elleni tiltakozás módszere nem jó? Szerintem jó, például engem is nagyon sok olyan döntéshozó olvas titokban, aki a nagyközönség előtt úgy tesz, mintha a reagálásokkal szemben süket és vak lenne. De azért gondoskodtak a vegzálásomról.
  Mi szólunk. Nem lehet azzal védekezniük, hogy nem tudják. Nem hallják, nem olvassák. Jobb lenne naponta egy tiltakozó rendezvény, és egy írásbeli kérvény benyújtása?
  Mi lenne jó??? Mit hajlandók tudomásul venni? Milyen kérésre, probléma felvetésre hajlandók válaszolni?
  Csak az erőszak?????????

 2. Köszönetem a hölgynek a bátor kiállásért. De ez is, mire lesz elég?
  Abban egyetértünk hogy elég volt a szép szavakból. Sőt, elég volt a szavakból úgy általában, mert már tényleg csak rantolni jók.

  Egy valamit sem e hölgy sem más nem tudat velünk: hogy egészen pontosan mi az amit TEHETNÉNK? Mit és hogyan? Hisz a tömegdemonstrációkat rendre vagy leverik a robocopjaikkal vagy eleve megakadályozzák azokat. Ha sem a jog nem működik, sem a demokrácia egyéb eszköze, akkor mégis miféle eszközeink maradtak az önvédelemre?

  Az ébredtek többsége már az elején ébren volt, egyébként is, és az aki aludni óhajt, most már úgy marad. Ha egy-két hónap hipnotizálás után nem tért magához valaki, majd magához tér két év múlva? Mi pedig akik látjuk ami történik, már úgy meg vagyunk győzve, hogy nem győzzük elviselni a bizonyosságot. A szemünk előtt félhalottra agymosottak pedig már azt sem tudják melyik bolygón bolyonganak és halvány fogalmuk sincs arról ami történik velük, körülöttük. Ilyen mértékű tagadását annak ami a szemünk előtt van, még elképzelni is nehéz, nem hogy végignézni. A tudatlanság világrekordjai. Dr. Kovács Mónika könyvéből ez az idézet jut eszembe: “A tudatlanság legmagasabb foka az, amikor elutasítasz valamit, amiről nem tudsz semmit.”

  Ha megcsinálják ezt a mindenkire kiterjedő oltási népirtást, ami külön érdekes lesz, ki fogja aláírni ezt a nyilatkozott a kényszer-oltott nevében? Mert én bizony nem fogom alárni, arra várhatnak. Aláhamisítják majd? Vagy valami egyéb drasztikus eszközzel fogják rávenni a kényszeroltásra bejelentkezőt?
  Most láttam először, éppen az említett könyv elején.
  https://drkovacs.kovidol.hu/konyv/covid-1984/
  “Alulírott, önként, befolyásmentesen, hozzájárulok… és minden kártérítési igényemről lemondok”
  Hát az a …. Hisz ezek a férgek mást sem tesznek mint kényszerítenek, befolyásolnak, hazudoznak, fenyegetnek, zsarolnak, kirekesztenek, rohamrendőreikkel milliós nagyságrendű tüntetéseket vernek le, de nem baj, azért írjük alá hogy “befolyásmentesen”. Hofi egy frázisa jut eszembe …

  1. A lelekrol es a hatalomrol
   Minden regi bolcselet egeto kerdese volt: “Mi van az ember hatalmaban”? S egyhanguan feleltek mind: “Csak a lelke.”
   Ez a legregibb, igen, az egyetlen igazsag, melyet az ember ertelme megismert es foltetlen igaznak elfogadott. De ez a hatalom korlatlan. Nem sertheti meg senki, nem veheti tolunk senki a lelkunk folott gyakorlott hatalmat, nincs az a zsarnok, nincs az a tarsadalmi rendszer, termeszeti torveny, mely megakadalyozhatna, hogy lelkunkben szabadok legyunk.
   Ez a szabadsag foltetlen. S ehhez a szabadsaghoz odamerve minden mas szabadsag, melyet a tarsadalom, a hatalom es a penz adhat nekunk, toredekes es viszonylagos.

 3. Gondolom nem a kanadai truckereket akarta meggyőzni ezzel a, valjuk be, most már nem sokat érő beszéddel.
  Egy fél évvel, évvel ezelőtt még hatott az ilyen “lelkesítés”, de a dolog szépen halad előre, aránytalanul billen át a mérleg, nem a mi javunkra. Az oltottak száma nő, a jog ereje nemhogy gyengül, hanem megszűnt. Elég hirtelen és elég hamar.
  Tényleg? mit tehetnék, pl én ?Mondjuk tudom mi hozhat igazi változást, de azt nem tudom megtenni, mivel nem vagyok sem Bond, sem Isten. De még egy piros gomb sincs előttem, amivel egy jól irányzott rakétát indíthatnék.
  Bíztam és bízom tovább, hogy valaki előtt van egy ilyen gomb, amit meg is nyom. Lehet, hogy több gomb is van?
  Én már kezdem érezni a depresszió fázisát, amikor már minden mindegy.
  Egyet biztosra veszek: Ha Putint ennyire támadja a Mr Global, ha már a romló elmeállapotáról is kezdtek megjelenni tanulmányok, akkor talán,talán… Lenne tennivalója, a SU kárainak ellensúlyozására az oroszok megítélésének javítására.
  https://vulms.org/putin-announces-total-independence-from-rothschild-controlled-us-dollar/

  1. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a válság sok tekintetben a mindent vagy semmit típusú megoldásokra vár.
   Sokan gondolják, hogy úgysem tudnak tenni semmit. Ez a könnyű út, de a vesztes-vesztes biztos eredmény.
   A másik “semmit” eset, szerintem a legrosszabb, ha valaki azt gondolja, hogy ‘engem elkerül’, vagy ‘bagatell, nem számít’, és gondolkodás nélkül megadja magát.
   Az átgondolt projekt összefogásoknak lenne szerepe, értelme.
   Putyin elkezdett védekezni a dollár ellen.
   Dollár ügyben az értékének a megtalálásához segítene, ha egy ideig mindenki másban kereskedne.
   Nagyon sok kártékony üzlet dollár alapú is: GMO, háború, 5G,
   káros és értéktelen vegyszerek-gyógyszerek, kábítószer, drog-ember kereskedelem, meg nem térülő hitelek. A dollárt vissza lehetne küldeni a feladónak, hogy házon belül rendezze az értékrendet.
   Most mennyi lehet a valós árfolyam? HUF/USD 0,X?

 4. Ha a WHO keresztülviszi a tervét, és világkormányként az összes tagállam polgárait kötelezheti a különböző oltások felvételére (ürügyről majd bizonyára rendszeresen gondoskodnak), akkor a beleegyező nyilatkozat szövegét majd nyilván megváltoztatják. Ha egyáltalán szükség lesz még beleegyezésre (bármiben is), hiszen az egy diktatúrában fölösleges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük