Michael Yeadon, a Pfizer volt ügyvezetője: Mit érdemel az a bűnös…?


https://www.bitchute.com/video/BfG49DEewOJI/

6 thoughts on “Michael Yeadon, a Pfizer volt ügyvezetője: Mit érdemel az a bűnös…?

 1. Nevezz meg 5 amish embert, akik covid-ban haltak meg ! Ezért adnak neked 2500 US$-t.
  A kiírás 2023 május 30.-án jár le. De eddig egyetlen jelentkező sem akadt.

  Forrás:
  1)
  Can you name >5 unvaxxed Amish who died from COVID?
  https://stevekirsch.substack.com/p/can-you-name-5-unvaxxed-amish-who

  2)
  Können Sie mehr als 5 ungeimpfte Amish nennen, die an COVID gestorben sind?
  https://uncutnews.ch/konnen-sie-mehr-als-5-ungeimpfte-amish-nennen-die-an-covid-gestorben-sind-warum-eigentlich-nicht-sie-sollen-doch-in-scharen-sterben/

  Most már egyesek kényszerrel akarják az amish-okat beoltani.
  Mert irigykednek ezzekre, hogy ezek még egészségesek.

  Hol laknak az amish-ok ? Usa-ban Lancaster (Pennsylvania)-ban.

  Az amish népek az összes oltást elutasítják. És ezért nincs közöttük egyetlen autista beteg sem.

  Miért tudják ezt ezek a népek megcsinálni ? Mert nem néznek TV-t és nem nyomogatnak mobil készülékeket.
  És ezeknek a népeknek van egy kulturájuk, hogy inkább összefognak és a templomban járnak.

 2. Ez kemény, de egyetértek vele! Csak így lehet kisöpörni a bűnösöket és megtisztítani a jónépet.

 3. A VESZÉLY NEM MÚLT EL. AMÍG MI A COVIDON RÁGÓDUNK, A GLOBALISTÁK SZINTET LÉPTEK. VÉGSŐ TERVÜK A TRANZHUMANIZMUS:

  “Biden 2022. szeptember 12-én aláírt végrehajtó parancsa, amelynek célja a transzhumanizmus felszabadítása az amerikaiakon.
  Ennek a dokumentumnak a címe is orwelli:
  “Vezetői rendelet a biotechnológia és biogyártási innováció fejlesztéséről a fenntartható, biztonságos és biztonságos amerikai biogazdaságért” .
  Karen Kingston, a Pfizer korábbi alkalmazottja, a gyógyszeripar és az orvosi eszközök iparának jelenlegi elemzője segít megfejteni, mi történik ebben a végrehajtási utasításban:
  Biden 2022. szeptember 12-i végrehajtási rendelete kimondja, hogy az amerikaiaknak fel kell adniuk minden olyan emberi jogot, amely a transzhumanizmus útjában áll.
  A klinikai vizsgálatok biztonsági előírásait és a tájékozott beleegyezést felszámolják, mivel ezek az emberek és a mesterséges intelligencia egyesítéséhez szükséges génszerkesztő technológiák egyetemes felszabadításának az útjában állnak.

  Az Új Világrend társadalmi céljainak elérése érdekében az emberiség elleni bűncselekmények nem csak törvényesek, de kötelező.
  „A Big Pharma transzhumanistái teljesen átvették a kormány politikáját és az adófizetők pénzeit, hogy előmozdítsák saját, emberellenes programjukat az élet szoftverének feltörésére” – mondta Wood. „Ez is világosan megmutatja, hogy kié a hatalom, és ki határozza meg a politikát Amerikában.”

  Az Egyesült Államokban élő felnőttek legalább 70 százalékának testébe már bevitt mRNS injekciók jelentik a transzhumanizmus kapuját. Ezt mondta nekünk Kingston, valamint a néhai Dr. Zev Zelenko és Dr. Robert Malone, az mRNS platform társfeltalálója.

  A LeoHohmann.com volt az egyik első oldal, amely sípot fújt a Moderna egykori főorvosára, Tal Zaksra, aki 2017 decemberében egyenesen azt mondta a világnak, hogy „feltörtük az élet szoftverét”, és hogy ez az mRNS génszerkesztés.
  A biotechnológiát beépítenék az oltásokba mindenféle betegség kezelésére és megelőzésére.
  Láttuk, milyen jól működnek, milliók betegednek meg, sőt halnak meg, miután két vagy több adagot kaptak a Moderna és a Pfizer által felajánlott Covid injekcióból.
  Mivel az FDA és a CDC már teljesen a fedélzeten van, ezt az mRNS-technológiát számos más vakcinában, köztük az influenza elleni oltásban is beépítik.

  Biden nemcsak finanszírozást ígér, hanem az egész kormányra kiterjedő átalakulást, hogy tetőtől talpig támogassa ezt az emberellenes rendszert. Automatikusan blokkolja az ügynökségeket vagy részlegeket az ellenvélemény elől.

  Ez azt jelenti, hogy az emberi lényeket a legszemélyesebb birtokukra, DNS-ükre és genomi tulajdonságaikra bányászják majd, és a kormány nem nyújt védelmet.
  Valójában ösztönözni fogják, és zöld lámpának tekintik az orvosbiológiai szakemberek számára világszerte. Az Agenda 2030 technokrata tulajdonosainak az a célja, hogy katalogizálják, feltérképezzék és figyelemmel kísérjék a Föld minden élőlényét.
  Ne félj.
  Ne ijedj meg.
  Az igazságot nem fogják legyőzni.
  Az emberiség győzni fog ezekkel az emberellenes eugenicista szörnyekkel szemben, mert élő lelkünk van, és a Szent Isten képmására vagyunk teremtve, egyéni szabad akarattal.

  Emiatt mi, emberek képesek vagyunk személyes kapcsolatot kialakítani Jézus Krisztussal és a Biblia egyetlen hármas Istenével.
  Azok, akik ragaszkodnak a globalisták csalijához, és alávetik magukat a világrendszernek, lényegében átadják emberségüket a biztonság és védelem üres ígéreteiért cserébe.
  Transzhumánok lesznek, így egy bizonyos ponton lemondanak arról, hogy képesek legyenek kapcsolatba lépni Istennel.
  Ez egy nagyon nagy lépés, és egy olyan döntés, amellyel előbb-utóbb minden emberrel szembe kell néznie, ahogy ez a technológia felfut.
  A te lelked függ attól, hogy milyen döntést hozol. Istent követed, vagy a globalistáknak hódolsz be?
  Ez életed legfontosabb döntése.”
  https://thewatchtowers.org/leo-hohmann-bidens-executive-order-designed-to-release-transhumanism-on-americans/

 4. Dr. Mike Yeadon: Mindig is a totalitárius kontroll volt a cél: Íme, mit tehetünk, hogy meghiúsítsuk a programjukat:

  “CBDC és a digitális tranzakcióvezérlő rács mechanizmusa:
  1. A globális COVID-csalás célja a totalitárius ellenőrzés.
  2. Az ellenőrzés egy része úgy történik, hogy mindenkit kötelező digitális azonosító birtokában és bemutatására kényszerítenek. A tömeges vakcinázás nagyon sikeres volt ennek a kontrollrácsnak a kontrasztjában.
  3. Ki akarják kényszeríteni a kötelező digitális azonosító elfogadását, és egy korlátozott, de alapvető erőforráshoz, például élelmiszerhez vagy benzinhez való hozzáféréshez kötik.
  4. Ha már mindannyian használunk ilyen digitális azonosítót, a szélhámosok újabb pandémiás vírust jelenthetnek be, és előírhatják az oltást az azonosító érvényességének feltételeként (nincs szúrás, nincs gáz/étel/nincs munka).
  5. A vezérlőrács másik eleme a készpénz nélküli digitális valuta. Azzal vezetik elő, hogy azt mondják nekünk, hogy a meglévő szuverén valutákba vetett bizalom elveszett, másodlagosan a túlzott pénznyomtatásra hivatkoznak.
  2023.június 1-én kezdik bevezetni a FedNow nevő digitális valutát, ami a CBDC-előszobája, ami egy csapda. amikor elég számú ügyfél használja, azt hazudják, hogy ez a tömeg, és kötelezővé teszik. Nem lehet fellebbezni.

  Mit tehetünk ellene:
  1. Ragaszkodjunk a készpénz megtartásához. Semmi ok a készpénz törlésére. Léte korlátozza a végrehajtó hatalom hatalmát, hogy örökre mindent megtudjon rólad. A készpénz megszüntetése a szabadság utolsó bástyája, és a magánélet vége.
  2. El kell utasítani minden vakcinát.
  3. Hívd fel mindenki figyelmét a közelgő veszélyre.

  Meg vagyok győződve arról, hogy az elit a legtöbbünk meggyilkolását tervezi, kihasználva azt a totalitárius zsarnokságot, amelyet ez a rendszer ad nekik, ha passzívak maradunk.”
  https://thewatchtowers.org/totalitarian-control-was-always-the-goal-heres-what-we-can-do-to-thwart-their-agenda/

 5. Na és kik fogják letartóztatni és elítélni a kitervelőket, végrehajtókat és közreműködőket? Azok, akik máig tőlük kapják a parancsokat?
  Ráadásul olyan sokan sárosak a kovid-átverésben, hogy még egy jól működő, valódi IGAZSÁGszolgáltatás sem győzné a munkát, ha lenne rá egyáltalán bármilyen hivatalos szándék, amit én erősen kétlek.

  Gondoljunk csak a gengszterváltásra. Elítéltek itt bárkit jogerősen a főkolomposok közül? Dehogy, pláne, ha idejében köpönyeget váltott. Ma is ott ülnek ők vagy a leszármazottaik a legzsírosabb posztokon, és a tőlünk ellopott állami vagyonból, ill. a privatizációnak hazudott szabadrablás menedzseléséből mesés vagyonokat halmoztak fel. Természetesen a “nemzeti megbékélés” jegyében, miközben az áldozataik elszegényedtek, lecsúsztak, munkanélkülivé lettek, az ország meg a Nyugat gyarmata, örökös uzsora-adósa, összeszerelő üzeme, emberi erőforrás-lelőhelye és szemétlerakója lett.

  Pedig lesz végelszámolás, csak valószínűleg nem a velejéig korrupt hivatalos szervek fogják végrehajtani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük