Pfizer dokumentum: Az mRNS-injekciók 1,6 millió mellékhatást váltottak ki

A nemkívánatos események szinte minden szervrendszerben megfigyelhetők voltak. A mellékhatások harmadát súlyosnak minősítették – írja a “Conservative Review”.

https://transition-news.org/pfizer-dokument-mrna-injektionen-losten-1-6-millionen-nebenwirkungen-aus

Az elmúlt hónapokban megjelentek a Pfizer farmakovigilanciai dokumentumai, melyeket az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) kért ki. Ezek azt mutatják, hogy a Pfizer már korán tudott az oltáskárosodások elrettentő mértékéről.

A “Conservative Review” portál a Pfizer 2022 augusztusából származó bizalmas dokumentumával foglalkozott. Ez azt mutatja, hogy 508.351 egyedi esetjelentés érkezett mellékhatásokról összesen 1.597.673 eseménnyel. Ezen nemkívánatos események egyharmada súlyosnak minősült. (…)

▪️A nők háromszor nagyobb valószínűséggel jelentettek nemkívánatos eseményeket, mint a férfiak.
▪️Az esetek 60 százaléka “ismeretlen kimenetelű” vagy “meg nem gyógyuló” volt, vagyis a nagy részük nemcsak átmeneti volt.
▪️A legtöbb eset a 31-50 éves korosztályban fordult elő és 92 százalékuknak nem volt társbetegsége, így nagy valószínűséggel a vakcina okozta ezeket a széles körben elterjedt, “hirtelen” károsodásokat. (…)

A 393 oldalas Pfizer dokumentumból az is kiderül, hogy a Pfizer több mint 10.000 diagnosztikai kategóriát figyelt meg, amelyek közül sok a nagyon súlyos és nagyon ritka. Például:

▪️A Pfizer 73.542 esetről tudott az érrendszeri betegségek 264 kategóriájában, amelyek közül sok ritka betegség.
▪️Az idegrendszeri zavaroknak több száz kategóriája volt, összesen 696.508 esettel.
▪️61.518 esetet jelentettek jóval több mint 100 szembetegség-kategóriában.
▪️Több mint 47.000 hallászavar volt, köztük közel 16.000 fülzúgás.
▪️225.000 bőr- és szöveti rendellenességet észleltek.
▪️190.000 légúti megbetegedést regisztráltak.
▪️Több mint 178.000 esetben fordult elő szaporodással kapcsolatos rendellenesség vagy emlőrendellenesség, köztük 506 férfinél merevedési zavar jelentkezett.
▪️3.711 daganatos eset volt: jó- és rosszindulatú daganatok.
▪️Közel 127.000 szívbetegség volt, ami a szívkárosodás mintegy 270 kategóriájának teljes skáláját lefedi, beleértve a szívizomgyulladást és azon kívül számos ritka szívbetegséget is.
▪️Több mint 100.000 vér- és nyirokrendszeri rendellenesség volt. Ezzel kapcsolatban rengeteg irodalom áll rendelkezésre arról, hogy ezeket a tüskeproteinhez kötik.
▪️Több mint 77.000 pszichiátriai rendellenességet figyeltek meg az „oltások” után, melyek megerősítik dr. Peter McCullough kutatási eredményeit, mi szerint a pszichózis korrelál a kovid-“oltással”.

https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/03/3.PSUR-1.pdf


2 thoughts on “Pfizer dokumentum: Az mRNS-injekciók 1,6 millió mellékhatást váltottak ki

  1. De persze semmi ok az aggodalomra, ugye? Hiszen “az oltás hatékony és biztonságos”, mármint az “oltóanyag”-maffia és fizetett ügynökei – áltudósok, álszakértők, velejéig korrupt politikusok és agyatlan celebek, valamint az ítéletvégrehajtó dr. mengelék – szerint. Van az a pénz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük