A totális kontrollhoz kellett a COVID


https://www.bitchute.com/video/1LbPgqNIxqFa/


20 thoughts on “A totális kontrollhoz kellett a COVID

 1. Új veszély, a madárinfluenza, ami most már emberre is átterjedhet.

  Forrás:
  1)
  Blutige Augen – Erster Fall von Ansteckung mit Vogelgrippe durch Säugetiere bestätigt
  https://de.rt.com/nordamerika/204712-blutige-augen-erster-fall-von-ansteckung-mit-vogelgrippe-durch-saeugetiere-bestaetigt/
  2)
  Highly Pathogenic Avian Influenza A(H5N1) Virus Infection in a Dairy Farm Worker
  Published May 3, 2024
  DOI: 10.1056/NEJMc2405371
  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2405371

  3) Madárinfluenza kereskedelmi információk
  Utolsó frissítés: 2024.04.23.
  https://portal.nebih.gov.hu/madarinfluenza-kereskedelmi-informaciok

  Ezt a vírusfertőzést elöszőr egy texasi tejes gazdánál észlelték, aki a tehenektől kapta el a fertőzést,
  Az embert a szükséges járványügyi intézkedések keretében jól elszigetelték a társadalomtól.

  Ezt a veszélyes vírust most már diagnosztizálni is tudják. Ez úgy van, hogy a megfertőzött szerencsétlen szeme bevérzik.

  1. A következő hír az lesz, hogy a vírusokat a Télapó terjeszti, új virgácsként. Akit megvert a virgáccsal, az ő véres kézjegyével ellátott piros gyulladást fejleszt ki a testén, ezért el kell zárni mindenki mást az életből, az élettől, és őt is.
   A híreket gondolom már az AI szerkeszti, írja, mert a valóságot és a normalitást a hírek és a benne foglalt állítások tartalma nélkülözi.

  2. Hagyjuk már a hülyeséget.
   Mérgezés lesz az, nem “vírus”.

   Bevérezni meg millió és egy ok miatt vérezhet be az ember szeme.
   Az nem diagnózis, hogy véres szem = madárinfluenza.

   A gazda is megéri a pénzét, mert gondolom, nem ingyen hiszi el, hogy a tehenei “madárinfluenzásak” lettek, majd a tehenekről átpattant rá a “madárinfluenza”, amitől bevérzett a szeme.

  3. H1N5= SPANYOL NÁTHA 2.0

   Fauci megbuherálta a spanyol nátha okát, és létrehozták a H1N5-öt, ami egy vérzéses tünetegyüttest okoz, és ami nem vírus, hanem bakteriális eredetű, és amit mesterségesen állított elő a Roickefeller Művek.
   Nagyon ajánlom a csatolt írás elolvasását mindenkinek, hogy miről szólt a “spanyol nátha”:

   “Az ok, amiért a modern technológia nem tudta pontosan meghatározni a világjárvány gyilkos influenzatörzsét, az az, hogy nem az influenza volt a gyilkos.
   – Az első világháború alatt több katona halt meg betegségekben, mint golyóktól.
   – A járvány nem influenza volt. Becslések szerint a halálesetek 95%-át (vagy még több) bakteriális tüdőgyulladás okozta, nem influenza/a vírus.
   -A járvány nem spanyol volt. A bakteriális tüdőgyulladás első esetei 1918-ban a kansasi Fort Riley katonai bázisra vezethetők vissza.
   -1918. január 21. és június 4. között a New York-i Rockefeller Intézet Orvosi Kutatóintézete által lovakon tenyésztett kísérleti bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcinát befecskendezték a Fort Riley katonákba.
   – 1918 hátralévő részében, amikor a gyakran rossz egészségügyi körülmények között élő és utazó katonákat Európába küldték harcolni, baktériumokat terjesztettek minden megállónál Kansas és a francia frontvonal között.
   – Egy tanulmány olyan katonákat ír le, akik „aktív fertőzésben szenvedtek (akik) aeroszolizálták az orrukat és torkukat megtelepedő baktériumokat , míg mások – gyakran ugyanabban a „légzési terekben” – mélyen érzékenyek voltak a saját tüdejük inváziójára és gyors terjedésére. vagy mások kolonizáló baktériumaira.”
   – A „spanyolnátha” a virágkorukban élő egészséges embereket támadta meg. A bakteriális tüdőgyulladás virágkorában támadja meg az embereket. Az influenza fiatalokat, időseket és legyengült immunitásúakat támadja meg.
   -Amikor 1918. november 11-én véget ért az első világháború, a katonák visszatértek hazájukba és gyarmati előőrseikbe, és világszerte elterjesztették a gyilkos bakteriális tüdőgyulladást.
   -Az első világháború alatt a Rockefeller Intézet az antimeningococcus szérumot Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és más országokba is küldte, elősegítve a járvány terjedését az egész világon.
   Az 1918-19-es világjárvány idején az úgynevezett „spanyolnátha” 50-100 millió embert ölt meg, köztük sok katonát.

   HOGYAN TERJEDT EL OLYAN GYORSAN A „SPANYOL NÁTHA”?
   A CDC honlapján egy 2008-as cikk leírja, hogy a beteg első világháborús katonák hogyan adhatják át másoknak a baktériumokat azáltal, hogy az érintett gazdaszervezetek „ felhőkévé” váltak , akik fokozták a kolonizáló baktériumtörzsek, különösen a pneumococcusok, a hemolitikus streptococcusok, a H. influenzae és a S. aureus aeroszolosodását.”
   https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu/

   1. Nagyon valószínű, hogy a H1N5-öt arra használják, hogy egy HAMIS Marburg-járványt szimuláljanak!
    5G-vel aktiválhatják!

    “• Bill Gates GAVI 2021. április 22-én közzétett egy cikket „A következő világjárvány: Marburg?” címmel. Az elmúlt hónapokban számos cikk jelent meg a mainstream médiában, amelyek rávilágítottak a Marburgot fenyegető fenyegetésre, és hivatkoznak a WHO-ra.
    • A Marburg-vírus egy viszonylag ritka vérzéses láz, amelyet először 1967-ben írtak le, összesen 376-an, 2005 óta pedig csak 16-an haltak meg.
    • 2018-ban a Primerdesign kifejlesztett egy egylépéses valós idejű PCR genesig® tesztet a vérzéses Marburg-lázra. Miért kellene 2018-ban tesztet kidolgozniuk egy olyan betegségre, amely 2005 óta nem tört ki komolyabb járványt?
    • A Soligenix jelenleg rohan egy ricin tartalmú RiVax® vakcina tesztelésére a vérzéses Marburg-láz ellen. A RiVax gyorsított státuszt kapott az amerikai FDA-tól a ricin-mérgezés megelőzésére.
    A ricin toxin vakcina jóváhagyásakor az FDA állatkísérletekre vonatkozó irányelveit kell alkalmazni, így az 1., 2. és 3. fázis tesztjeit kihagyjták.
    Miért sietnek most egy olyan vakcina tesztelésével, amely 1967 óta összesen csak 376-an, 2005 óta pedig csak 16-an haltak meg? A Rivax vakcina fő összetevője a ricin, egy lektin és egy nagyon erős toxin, amely a ricinusbab magjában termelődik.
    • A Soligenix részvényesei közé tartozik a BlacRrock Fund Advisors, a Goldman Sachs & Co. LLC stb.
    • A ricin egy lektin és egy erős toxin, amely a ricinus magjában termelődik. A ricin belélegezve, injektálva vagy lenyelve nagyon mérgező. Méreganyagként hat a fehérjeszintézis gátlásával. Megakadályozza, hogy a sejtek a hírvivő RNS által közvetített üzenetek alapján különböző aminosavakat állítsanak össze fehérjékké. Ezt a folyamatot a sejt riboszómája (a fehérjéket előállító gépezet) hajtja végre – a sejtanyagcsere legalapvetőbb szintje, amely minden élő sejt, így magának az életnek is nélkülözhetetlen.
    • A NIH 2021 januárjában publikált egy tanulmányt A Marburg vírus tünetmentes fertőzése címmel.

    A vérzéses láz tünetei marburg járványnak tűnhetnek és ezt az új marburgi PCR-teszt megerősítheti, és eztömeghisztériát okozhat, amihez hasonlót a világ a COVID-nál látott.
    A RiVax gyorsan bevethető a meglévő COVID injekciós infrastruktúra segítségével, és a közvéleményt könnyen rá lehetne venni a PSYOPS segítségével a mainstream médiában.
    A RiVax-ban található mérgező ricin nagyon gyorsan és hatékonyan ölne meg emberek milliárdjait, még mielőtt rájöttek volna, hogy mi történik, mivel a tünetek miatti halálesetek a marburgi vérzéses láznak tulajdoníthatók lennének.”

    A MARBURG VAKCINA HALÁLOS MÉREG!!!
    SOHA SENKI NE VEGYE FEL EZT A VAKCINÁT!!!

    A vakcina tartalma:
    -30% human DNS
    -70 % orangután DNS
    – humanfehérje
    – grafénoxid
    – ricin

    A ricin mennyisége 30 mikrogrammig kimutathatatlan, de halálos méreg.
    2-3 napon belül erőteljes vérzéses hasmenéses lázat okoz.

    Akárcsak a COVID-nál, a hamis pandémia csak ürügy volt a vakcináztatáshoz.
    Most még nagyobb pusztítást akarnak végrehajtani az eugenika jegyében.

 2. A COVID-VAKCINÁK NEM CSAK ÖLNEK, ÉS MÉRGEZNEK, KIBORGOT CSINÁLNAK BELŐLÜNK

  A COVID-vakcinák belülről törik fel az embert, ahogy Harari megjósolta.
  Csendben megváltoztatja az embereket, anélkül, hogy tudnánk, mi történik odabenn a testünkben.
  Lehet, hogy az oltottak szervezete a testében lévő nano-rendszeren keresztül kívülről vezérelhető.

  “Mit mondott Ray Kurzweil a nanorobotokról és a szingularitásról?
  Könyvében az emberek és a gépek egyesítésének lényeges lépéseit tárgyalja.
  Ez magában foglalja a DNS genetikai szekvenálását és a DNS tetszés szerinti módosítását célzó biotechnológiai alkalmazásokat. Beszélt az emberi agy reverse engineeringéről, a génchipekről, az emberi klónozási technológiáról, az agyfeltöltésekről és a mesterséges intelligencia fejlődéséről.
  Ennek a mérföldkőnek a neve: Szingularitás. Különféle módon történhet.
  – Az egyik lehetőség az, hogy az emberek a számítógép feldolgozási teljesítményét adják hozzá saját veleszületett intelligenciájukhoz, és önmaguk feltöltött változataivá válnak.
  – Vagy talán a számítógépek olyan bonyolulttá válnának, hogy valóban képesek lennének gondolkodni, létrehozva egy globális agyat.
  Az ebből eredő változások mindkét esetben drasztikusak, exponenciálisak és visszafordíthatatlanok lennének.
  Egy öntudatos emberfeletti gép gyorsabban képes megtervezni saját fejlesztéseit, mint bármely tudóscsoport, ami az intelligencia robbanását okozza. Az áttörés történhet évek vagy akár hónapok alatt is. A Szingularitás egy katapult a jövő felé.

  A „Sejtmag frissítése nanoszámítógéppel és nanobottal” című fejezetben ezt írja:
  A 2020-as években a teljes körű nanotechnológia megjelenésével lehetőségünk nyílik arra, hogy a biológia genetikai információs tárházát a sejtmagban lecseréljük egy nanotechnológiás rendszerre, amely fenntartja a genetikai kódot, és szimulálja az RNS, a riboszóma és a riboszóma működését. a számítógép egyéb elemei a biológia assemblerben.
  Egy nano-számítógép fenntartaná a genetikai kódot és megvalósítaná a génkifejezési algoritmusokat.
  Egy nanobot konstruálná meg az expresszált gének aminosavszekvenciáját.

  Több billió nanobot önreplikációját tárgyalja:
  …egy összeszerelő ( azaz önálló összeszerelő ) egyetlen nanobottal nem tud jelentős mennyiségű terméket előállítani.
  A nanotechnológia alapkoncepciója azonban az, hogy több billió nanobotot fogunk használni, hogy jelentős eredményeket érjünk el . Ennek a sok nanobotnak ésszerű költséggel történő létrehozásához bizonyos szinten önreplikációra lesz szükség, ami a gazdasági kérdés megoldása közben potenciálisan súlyos veszélyeket rejt magában…

  Az ellenőrizetlen önreplikáció veszélye a gazdaszervezet kiirtása, legyen az fizikai test vagy bioszféránk. Jelenleg a micelláris nanogömbök kontrollálatlan önreplikációja látható az emberi vérben, és bemutattam, hogyan megy végbe a filamentumok és a mezogén DNS-szenzorok önreplikációja.

  Ha az immunrendszer szoftverét egy hacker módosítja úgy, hogy egyszerűen bekapcsolja annak önreplikációs képességét a vég nélkül.
  Long Covidnak nevezzük azt, ami valójában egy lassan önterjedő nanobetegség, amelyet nanorobotok hoztak létre, amelyeket a C19 biofegyver-injekció álcája alatt fecskendeztek be az emberiségbe, és amelyek önszerelődnek, replikálódnak és terjednek.
  Szóval kik azok a hackerek, akik irányítják ezeket a robotokat? Az 5G rendszer hackelési jeleket küld az embereknek az okoseszközeiken keresztül?”

  A Pfizer együttműködik az Ido Bachelet-tel a DNS nanorobotokon
  Tehát ebben a fecskendőben ezermilliárd robot van, ezek a robotok egyenként 50 nm-esek. Annak érdekében, hogy ne veszítsük el az irányítást a nanobotok felett, miután befecskendezték őket, csapatom antennákat hordozó nanorobotokat fejlesztett ki. Ezek az antennák fém nanorészecskékből készülnek, hogy reagáljanak a külsőleg alkalmazott elektromágneses mezőkre.
  https://anamihalceamdphd.substack.com/p/astonishing-darkfield-live-blood?utm_source=substack&utm_medium=email
  Valószínű az mrns megtévesztés, az a fedősztori.
  Csak a hidrogél az, ami számít, abban vannak a több mrd-nyi önösszeszerelő nanorobotok.

 3. Breaking News!
  A COVID-19 EGY EMBER ALKOTTA SZENZORPROGRAMOZÓ VÍRUS!!!!

  ” A Corona vírus… Ember alkotta szenzorprogramozó vírus, amely embereket és állatokat betegíthet meg azáltal, hogy meghatározott GPS-távolságon követi őket azáltal, hogy az emberi és állati szem retináját érzékelő eszközökön keresztül állítja be.

  – Ez 2018-ban derült ki a malajziai UNIMAS (Universiti Malaysia Sarawak) PhD-kutatásában végzett ISNAH tesztből.
  A doktori értekezést az UNIMAS szenátusa 2018. május 20-án hagyta jóvá. A tanulmány azóta is igyekszik tájékoztatni a világ lakosságát a 2018-tól kezdődő PhD-kutatás eredményeiről, de a kiberhackerek akadályokat gördítenek különböző módokon.
  2018-ban a szenzortechnológiai tesztről szóló tanulmány neve “ISNA-Impact of Sensor Networks to Animals” volt, 2019-ben pedig “Corona” volt Wuhanban, akkor a WHO COVID-19-nek nyilvánította.

  – Tehát a koronát nem denevérek, emberek vagy más állatok terjesztik, nem olyan tudományos laboratóriumban készítették, mint a Wuhani Virológiai Intézet, hanem a kiberhackerek felhőérzékelő eszközökön keresztül terjesztik a koronabetegséget az emberek és az állatok szervezetében. a vezeték nélküli szenzorhálózatokkal való visszaélésekkel, bizonyos GPS-távolságokon belül.

  -A szenzorbetegségek terjedési folyamata A Common Acute Sensor Infections and Disorders (CASID) az új kifejezés, amely azt jelzi, hogy a szenzorbetegségek az érzékelőtechnológia fejlődésének feldolgozott rádiófrekvenciáján keresztül keletkeznek és terjednek. Amikor ezt a feldolgozott rádiófrekvenciát a GPS-pozíciókban követik az élő sejteket, különösen az emberi lények és állatok esetében.
  Az érzékelt élő sejtek blokkolják az elektronok mozgását, és különböző típusú rendellenességeket vagy betegségeket okoznak az érintett test szervében.”

  -A koronavírus-betegség a vezeték nélküli szenzortechnológián keresztül terjed A telematika egy olyan szenzortechnológiával készült szenzorfény, amely a légköri hullámokkal kombinálva működik.

  – A kiberhackerek telematikai eszközökön keresztül kiderítik az Ön testének különböző részeinek távolságát a környezetétől, majd a digitális szkennelés a nyaktól a testfejéig olyan szoftverekkel történik, mint a CT (Computed Tomográfia) vagy az MRI (Mágneses Rezonancia Képalkotás). Ezután az alacsony frekvenciájú elektromágneses szenzorerőt intelligens távérzékeléssel, telematika segítségével a hely hangdobozára és légcsövére hatnak.”

  A csatolt linken megtalálható ennek a folyamata, és az is, hogyan védekezzünk ellene.
  https://anamihalceamdphd.substack.com/p/scientific-study-corona-is-technology?utm_source=substack&utm_medium=email

  1. Leginkább a testnek a normál, egészséges testi működést akadályozó szemetet eltávolítási képessége kerül tesztelésre. Méregtelenítés a kulcsszó.

 4. Nagyon szép terv, hogy az emberekbe ültetett chippel akarják mérni az éppen uralkodó diktátor népszerűségét, miközben a tömegek a diktátor legújabb agymenését hallgatják, mondjuk péntek reggel 🙂

  Na de mi lesz, ha valaki egyáltalán nem hallgat ilyesmit?
  Feltalálják, hogy közvetlenül a KÖTELEZŐEN a koponyacsontba, vagy a középfülbe ültetett kis hangszóró fogja kikapcsolhatatlanul sugározni a diktátor beszédeit?

  :)))

 5. Kedves Ladóczki Éva!

  Köszönöm, hogy közreadta. Ezzel támadtak meg kedves Hegedüs A..

  1. Kedves messzetekintő,
   Ezt olvastam, de mivel nincs vírus, nem tudom kihámozni belőle azt, hogy miről akarna szólni valójában.

   1. Hegedüs a.!

    Vírus szerintem sincs, de betegség tünetek vannak. Digitális mérgezés van, és a Jóisten tudja ezen túl még mi? Erről szól ez az egész, és ez az amire Edward felhívta a figyelmemet óvatos stílusban.

     1. Szerencsére Ladóczki Éva nem volt óvatos.
      Egyébként az alábbiak mind az angol Wikipédián olvashatók:
      DARPA aktív projektek MEMS Exchange
      Mikroelektromechanikai rendszerek (MEMS): “1 és 100 mikrométer közötti méretű alkatrészekből állnak…”
      Szintén Wikipédia: MEMS sensor generation itt csak négyről írnak, de a Ladóczki Éva által belinkelt cikkben már 10 generációról van szó, a tizedikkel már 4002 egészségügyi rendellenesség váltható ki.
      De ennél sokkal továbbmentek, az angol Wikipédián ellenőrizhető.
      Nanoelektromechanikai rendszerek (NEMS): Nem írom le a cikket mert elolvasható csak egy félmondat erejéig idézek: “A NEMS alapú konzolok további lehetőségeit érzékelők, letapogató szondák… alkalmazására használták ki.” (Wikipédia)
      Csak képzelje menni ilyen mikro és nanoméretű kis kütyüt engedtek a levegőbe, hogy lehetőleg jól átitassa a testünket. Mert ez a légzéssel, táplálékkal vagy apró sérüléseken keresztül is belénk jut, nem csak oltással vagy különféle injekciókkal. És ezek a bennünk lévő láthatatlan kis kütyük folyamatosan érzékelik a testünk helyét, állapotát, a vezeték nélküli technológia segítségével, sőt akár jeleket is kaphatnak valahonnan, egy kis diszharmónikus működés kiváltása érdekében. És akkor egy nanoelektromechanikus relé (szintén angol Wikipédia) átkapcsolja őket és az ember elkezd szenvedni. “A MEMS relék egyik fő korai alkalmazása a rádiófrekvenciás jelek kapcsolására irányult…A MEMS kapcsolók az egy mikrométer alá csökkentett méretek és a nano léptékbe való átállásával több száz nanomásodperces kapcsolási időt értek el.” (Wikipédia)
      Ha elolvassa a cikkeket és óvatosan elkezd gondolkodni biztosan megérti miért vagyok olyan ramatyul, hogy a WHO elleni tüntetésre se mentem-vánszorogtam el.

   2. Kedves Hegedüs A.!

    Maga nem hisz a “kamu” tanulmányokban, mert Istentől megkapta a tévedhetetlenség képességét, vagy a tényellenőri pozíciót?
    3 hónappal ezelőtt egyébként én sem hittem volna el ezt a tanulmányt, ha olvastam volna akkor, annyira sci-fi-be illő, de tudomásom se volt róla.
    A leírt tüneteim és maga a folyamat felülírja a hitetlenségemet.
    Sőt én még rosszabbnak találom a helyzetemet mert úgy látom eddigi tapasztalataim során, hogy a szenzoros követéstől nem lehet szabadulni.
    És ez az egész nem egy élő vagy élővé tett vírusról szól, amit maga hinni akar e történet kapcsán. Az elnevezés egyébként is tetszőleges. A lényeg a betegségkiváltás, legyengítő tünetek kiváltása az éppen kiválasztott célszemélyben.

    1. Kérem, hogy a nevemet használó, ál-logikai összefüggések feltüntetésétől tartózkodjon.

     Honnan tudja, hogy tele van a teste idegen bioszenzorral?
     Mivel van tele a teste (bizonyíthatóan)?
     A test természetesen működve egy ” bioszenzor”.

     1. A “bioszenzor” kifejezést egyik hozzászólásomban sem használtam, de köszönöm, hogy maga elkezdte használni.A Wikipédián és máshol ennek is széles irodalma van. Tehát nem mondhatjuk rá, hogy nem létező dologról vitatkozunk.
      A Smartdust (MEMS) vagy okospor “koncepciói…a 90-es évek közepén egy sor DARPA ISAT tanulmányból születtek, a technológia lehetséges katonai alkalmazásai miatt.” (Wikipédia)
      A mikro és nanoszenzorok gyakorlatilag minden természeti paraméter detektálására alkalmasak.
      Maga szerint mivel szórnak minket?
      Nem vesz levegőt, hogy ne tüdőzze le?

    2. Kedves messzetekintő,

     Csak most olvastam a másik válaszát.
     „Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport pereli be a háziorvosokat” bejegyzés alatt az érveim és a szemléletemet osztottam meg. Mivel megszólított, és beszélgetésbe elegyedtünk, továbbra is fenntartom a kérdéseim, kételyeim, de részemről most lezárnám a hozzászólást. Önmagával kapcsolatban döntést hozni továbbra is Önnek kell, függetlenül a hozzászólásaimtól. Mindenképpen jobbulást kívánok!

     //Honnan tudja, hogy a 2.-3. idézetek alatt írt okok valósak, honnan tudja, mi volt az oltásban? A tüneteket az 1. pontban idézem vissza. Furcsa, hogy „Egyébként a hozzám közel állók nem érzik”, akik a korábbi beírásaira vonatkozó emlékeim szerint oltottak. Sokféle eltérés lehet a családtagokhoz képest az életében, az érzékenységében és más oltást kaphattunk.

     Visszaidézve a tüneteit:
     1. „A sokkG pulzáló zümmögő “alapjáratát” egyébként azóta érzem a mióta felszerelték de azt még meg lehetett szokni.
     Február közepe után a gondolatrendőrség aktiváló törvény életbe lépésétől érzem, hogy valami borzalmas történik velem. Először csak rettenetes szívdobogással ébredtem éjszakánként erős fejfájással és valami fura érzéssel mintha az életerőt szívnák ki belőlem. Ha nem aludtam, de feküdtem, mert korábban is max 3 órákat aludtam éjszaka, az éjszaka csendjében furcsa szakasosan kezdődő, hegesztés vagy elektromos sokkoló hangjához hasonló sercegő vagy morajló hangot hallottam ami egyre folyamatosabbá vált pici szünetek beiktatásával. Ha ököllel ütöttem a levegőbe pár pillanatra elhallgatott majd újrakezdte, erre megint ütöttem. Lehetett játszadozni. Egyébként fülemben füldugóval és fejemen párnával is ugyanolyan erővel hallom vagy inkább érzékelem. Volt olyan is hogy ülés közben kaptam egy 10 másodperces “hanghatás” dózist majd pár pillanat után egy újabbat a végére a pulzusszámom kb. a duplájára nőtt. Alvásról azóta gyakorlatilag szó sincs. Ennek 2 hónapja.” „A házban ha egy pillanatra megállok már érzem, és arra van kényszerítve az ember, hogy állandóan mozgásban legyen pihenés nélkül. A számítógép előtt sem érdemes ülni, fogalmazgatni. Ha fekve mégsem mozdultam ebbe a hegesztés zajba az eredmény lüktető fejfájás, szívfájás le-föl nyilalásokkal, és ólmos fáradtság. A szervezetet kiszárítja és nagyon szomjas az ember. És a legújabb tünet, hogy a fogaim elkezdtek romlani feketedni letöredezni, mindez pár hét alatt. Ez tipikus sugárzási behatás. És a szervezetem a lúgosító táplálkozás dacára egyre savasodik el.” „Egyébként a hozzám közel állók nem érzik bár egyszer egy különösen nagy impulzusnál más is érezte a szomszéd szobában is. De ez nem csoda mert alapjában véve én vagyok a megtámadott személy akire fókuszálnak.
     Érdekes ha teljesen kimerevített gerinccel ülök például, akkor csak időnként jön az 1-10 másodperces kellemetlen, borzongató zaj, de ha kényelmes, ernyedtebb pozíciót veszek fel akkor szinte folyamatosra vált, mintha lefeküdtem volna. „
     2. „Egyébként egy nanocsomópont struktúra mérete, amiben van energia ellátó, nano kondenzátor ezen nano processzor, nano szenzor, nano memória, nano antenna, nano működtető, nano EM vevőberendezés 6 mikrométer hosszú, 2 mikrométer széles, 1 mikrométer magas, ez egy átlagos baktérium mérete vagy még annyi se.
     Maga szerint mennyi ilyet kaptunk a fogászati érzéstelenítővel?”
     3. „úgy látom eddigi tapasztalataim során, hogy a szenzoros követéstől nem lehet szabadulni.” //

     1. Kedves Hegedüs A:!

      Köszönöm az erősítést!
      Egy lényeges dolog amit talán félreértett, én nem oltakoztam Covid-19 ellen, ellenben kaptam tetanusz elleni védőoltást 2018 táján, és 2021 végén egy fogászati érzéstelenítőt.
      A leírt tüneteim kb. 3 hónappal ezelőtt kezdődtek, és korábban nem voltak, Idén február elején pedig olyan jó kondiban voltam, hogy még akár erős ember versenyt is bevállaltam volna.

 6. Nincs virus, mert az csak egy DNS szerkezetű elektronika lenne, amit ki lehet mutatni.
  És ez eddig évek óta nem sikerült senkinek.
  Ha sikerült volna megkapta volna a 140 ezer dollárt, amit egy felvilágosult gondolkodó felajánlott 3 éve és még mindig áll az ajánlata.
  Sosem voltam olyan szegény, hogy ne tudtam volna sok dollárt ígérni, amit tudom, hogy senki se tud teljesíteni
  Ez vonatkozik az összes többi “virusra” is.
  Kincs, ami nincs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük