Szívizomgyulladásban megbetegedettek száma 2016 és 2021 között Németországban

72 millió államilag biztosított személy, orvosok által hivatalosan dokumentált diagnózisainak elemzése alapján.


Biró Éva

3 thoughts on “Szívizomgyulladásban megbetegedettek száma 2016 és 2021 között Németországban

 1. Biztosan ők is a méreginjekciókról szóló “hamis” hírek miatti szorongásba betegedtek bele, ahogy azt egy újabban publikált, rendkívül “tudományos” tanulmány állítja. Szegény oltottakat teljesen összezavarják azok a csúnya, gonosz konteósok, és annyira aggódni kezdenek, hogy a végén belebetegszenek, sőt bele is halnak. Már persze azon kevesek, akik egyáltalán találkoznak bármiféle konteóval az “oltottak” közül, mivel nem arról híresek, hogy bárminek utánanéznének az alternatív médiában, az álvalóság-show meg a focimeccs között. Ha meg véletlenül összeakadnak egy konteóssal, menekülnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.
  Hogy akkor a többiek, akik véletlenül sem találkoztak konteóval, ami szorongást okozhatott volna bennük, mitől betegedtek meg? Az injekciónak természetesen semmi, de semmi köze nem lehet hozzá, puszta véletlen az egybeesés! Punktum!

  1. Minden szóval egyetértek!
   Sajnos széleskörű tapasztalat mutatja. Még olyanok is bedőltek a hazugságnak akik évek (évtizedek óta) fennhangon hirdették, hogy „E világ sátán világ aki HAZUGSÁGOKKAL félrevezeti az egész lakott földet.”. Külön érdekesség, hogy ezen “próféták” erős hányada mára váltott, és már NEM is hazudik a világ, mert ami a „Koronahíreket” illeti az mind színtiszta igazság szerintük,, és az ELLENTMONDÁSOK ellenére simán bevették a 90°-os kanyart (sarkosan!).
   DÖBBENET!
   Annyira, mintha egy közismerten prostituált nőről egyszer csak azt kezdenék állítani, hogy bár elmúlt 40 éves de még SZŰZ!
   2 lehetőség van. Vagy megbolondult az egész világ. Vagy EMLÉKEZET KIESÉSben szenvednek a “tömegek”.
   Sajnos egy dolog csak “szóbeszéd”:
   „menekülnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.” Ez csak amolyan népi hiedelem. Ha így lenne, akkor a Fősátánistákat rég ki lehetett volna szó szerint FÜSTÖLNI tömjénnel.
   :-)))
   És ebben az a vicc, hogy ez nem vicc!

 2. Cassandra:
  Na ma a zöldségesnél egy ffi bejött. Az eladók megkérdezték “beteg vagy”? Jött ám a panaszáradat… felháborodva, kínban, értetlenül. ” Első az influenzaszerű volt aztán mikor épp jobb lett estére jött a másik légszomj mellkasi nyomás… nagyon durva talán már gyógyulok”
  Nem bírtam ki beleszóltam “ez sugárzás, 5g” az egyik eladó bólogatott de a ffi sietve mondta “ah, dehogy annak semmi köze hozzá ezek vírusok. Tudom mert 5g-vel foglalkozom”
  Hát. Isten nem ver bottal.
  Lassan ezek a “szakemberek” is elfogynak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük