Pamela Popper előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Hogyan nyerhetik vissza a világ polgárai szabadságukat?

7 thoughts on “Pamela Popper előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. A vagyon átszivattyúzása az alsóbb osztályoktól a szuper elithez gyorsabban és „olajozottabban” működik az energiaárak révén, mint ahogy azt a Covid-zárlatokkal elérték. A csillagos egekbe tornászott és láthatóan mindenáron erőszakoltan ott tartott energiaárak nem csak a fogyasztókat, de a nem multinacionális vállalkozások tömegeit is csődbe fogják vinni. Ez a hullám egész Európában meg idehaza hamarosan végigsöpörhet. Teljesen logikusak az összefüggések. Aztán a globalisták oroszozhatnak, fosszilisozhatnak és nettózérózhatnak, ne dőljön be nekik senki. Ismételten szólni kellene a vakcina sorozattól és veleszületett tudományos bölcsességtől még mindig alélt munkatársaknak, szomszédoknak, családtagoknak, hogy ideje felébredniük és nekik is összeszedniük magukat, mert a végén a globalisták mindannyiunkkal tényleg megetetik a bogarakat:
  https://www.technocracy.news/energy-crisis-thousands-of-uk-firms-could-collapse-and-disappear/
  Energiaválság: Egyesült Királyságbeli cégek ezrei dőlhetnek össze és tűnhetnek el

  És, hogy mifélék markában van Európa arról érdemes meghallgatni az EU egyik fődegenerált főképviselőjének, Josep Borrellnek az energiával kapcsolatos parancsoló kívánságát felénk:
  https://www.zerohedge.com/energy/weary-europeans-must-bear-consequences-ukraine-war-putin-will-eventually-blink-eus-borrell
  A fáradt európaiaknak viselniük kell az ukrán háború következményeit…

 2. Nagyon tetszett Pamela Popper előadása. Bárcsak az a 10000000 magyar olyan okos lenne, hogy együtt mondanának nemet, a sok agyament szabályra. De szép is lenne! Egyszer a történelem során végre a jó és egységes döntést hoznák meg.

 3. Csatlakozom, nagyon tetszett az előadás.
  Ha kicsit számolunk:
  Vegyünk 40 000 fő általi adományt x 2500 ft (1000-1500-3000 ft egy futár házhozszállítási díj, többe kerül, mint a megvásárolt termék, ami persze boltban nem kapható, ott üresek a polcok) = 100 000 000 ft-ot.
  A youtube-on sok, különböző témájú videó nézettsége is kb. ennyi, pár perc zenéért, vagy más jellegű információért.
  Ezért a 100 milláért, mint sikerdíj-céltámogatás, talán lehet néhány jogászt találni, hogy kezdjen el adatokat bekérni, és fontos tartalmakra főmédiás közzétételt elérni. Ha az alternatív internet nem tilt le tartalmat, akkor a főmédia se tilthat le, nem lehet kettős mérce, a google cenzúra pedig nem a magyar választók képviselete (kellemetlen, de ilyen szempontból nem lehet mérvadó).
  Háborús, vagy éppen milyen vészhelyzet van, éppen ezért fontos lenne tisztában lenni a körülményekkel.
  Például, milyen állami engedélyek, megállapodások és gazdasági számítások vannak az 5G és a haarp mögött. Ki üzemelteti belföldről/külföldről?
  Mikor volt üzemeltetve? Mennyiben járul hozzá az aszályhoz, energia ár manipulációhoz, stb.
  Titkosítások feloldattatása az oltáshoz kapcsolódó szerződések mögül. Mi van az oltásban (mondja meg, aki beletette, nem kitalálósdi!!)?
  Az ország GMO kereskedelme (hobbi dísznövényekkel behurcolt beoltott kártevők is), élelmiszer, vegyi anyag ellenőrzések(a már rég betiltottaké is), engedélyezések.
  Vagy éppen mit néznek a szennyvízben, mint covid, stb…., a víz radioaktivitásának vizsgálata, a víz összetételének változása 2010-napjainkig.
  Valós megbetegedési és halálozási statisztikák a 2021-es oltások indítása óta napjainkig.
  Levegőszennyezés részletes tartalmának kimutatása. Pl. mi kerül a levegőbe és a talajba egy-egy mű esővel, vagy csak légi szórással. A mérgezések hatásai.A ‘dezinfektáció’ tartalmának, gyakoriságának, helyének a nyilvánosságra hozása.
  A szennyezések miatti büntetések kiterhelése és befizetése szennyezőnként. Környezetszennyezési szabályozás és károsultak kártalanítása.
  Főmédia megjelenés elérése, orvosi valódi tudományos tartalmakkal.
  Ezek csak ötletek, egy hülyének nézett, nem jogász állampolgártól. Adatok alapján lehet stratégiát alkotni…., vagy ha nincs, akkor jön a külföldi adatokra támaszkodás (amit talán gyorsabban és párhuzamosan be lehet szerezni), és a becslés.
  Ja, és persze a jogászok személyi védelmére szükséges egy profi testőr szolgálat is.-:) és fenyegetés és korrupciós megkörnyékezés felmerülése esetén pedig védőügyvég.
  Amit pedig nagyon szeretnék, az az oltások betiltása, és az oltási kötelezettség betiltása, nemzetközi szervezet se legyen jogosult semmilyen formában (por, étel, szúrás…chip.), semmilyen hatalomként senkinek oltás címen “orvosságot” beadni, egyáltalán “orvosság” címen erőszakot alkalmazni, mérgezés címen pedig pláne. -:) nyilvántartási szándékkal se, se emberi-állati-növényi implantokat(chip, chip darabok, chip alkotók stb.) adat hordozó, tároló, átadó eszközként egyáltalán alkalmazni, az élőlényeket nem természetes (nem napfény) sugárzásoknak kitenni.

 4. Nekünk is szükségünk lenne Pamela Popperhez hasonló személyiségekre, akik felesleges petíciózgatás helyett alternatív közösségeket tudnának létrehozni, amelyek aztán hatékony stratégiákat dolgoznának ki az alapvető emberi jogaink visszaszerzésére. Az eddigi módszerek nyilvánvalóan nálunk sem működnek. A háttérhatalmi pribékek játszanak velünk, mint macska az egérrel, állandó stressz alatt tartanak: vajon miféle szemétséggel állnak elő legközelebb? Újabb kamu-járvány, kötelező pofapelenka és méreginjekció, háziőrizet, egekbe szökő élelmiszerárak és/vagy élelmiszerhiány, megfizethetetlen energiaárak?
  Egy ostromlott várban nem lehet normális életet élni. El kellene érnünk, hogy ezeknek a bűnözőknek se legyen többet egy nyugodt percük sem, csak meg kellene találni a megfelelő módszereket.

  1. Miféle szemétség?
   Remélem nem igaz, hogy az EU -ET vészhelyzetre hivatkozva ‘érvénytelenítette’ a Nürnbergi kódexet.
   Ami józan ész és logika alapján érvényteleníthetetlen.
   Ahogy vészhelyzet nem írhat felül Alkotmányt sem.
   Egyébként is, illegális szervezet (ET) illegális döntése lenne, nem?
   WHO szabályozás nem lehet alkotmány, már csak a létrejötte miatt önmagában nem alkotmányos, és amúgy is ‘vészhelyzetre’ alapul, nem írhat felül semmilyen alkotmányt.
   Külügyi témákban nem lehet elvonni a népszavazási jogot. Illegális. A népszavazási jog nem korlátozható. Már akkor, ha működik egy államrend. Ha Magyarország működik. Pl.
   Vagy a Magyar Köztársaság…. Most akkor melyik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük