Van remény! Jön még kutyára dér!

A jelen állapotban közvetlen módon, magas szinten szervezett, nyílt és leplezett támadások érik naponta saját és hozzátartozóink életét, egészségi állapotunkat, élet és létfeltételeinket.

Ezen hatások jogszerű és rövid időn belüli hatékony megszüntetéséhez 100.000, azaz egyszáz-ezer választásra jogosult embertársunk által kitöltött érvényes nyilatkozatra van szükség.

További információk: https://sorsfordito-nemzetgyules.hu/

https://www.bitchute.com/video/TK99jiddraAu/


E-mail cím: info@sorsfordito-nemzetgyules.hu

Nyilatkozatok küldési címe:

Rideg-Tóth Katalin (jelige: Sorsfordító-Nemzetgyűlés)

2800 Tatabánya, PF.: 1441 vagy info@sorsfordito-nemzetgyules.hu


53 thoughts on “Van remény! Jön még kutyára dér!

 1. Kedves DR Tamasi!
  Szeretnék érdeklödni,hogy a Tanúk kik lehetnek?például ha Családom kitölti mi tanúk lehetünk egymásnak?Én tudnék pár nyilatkozatot kitölteni csak itt ezt a dolgot szeretném tisztázni.Békés megyében lakunk ezért mi postai úton küldenénk el a megadott címre ha ez önnek megfelel.Köszönöm a fáradozásait és remélem igaza lesz,hogy az idén kiderül minden és vége lesz az örületnek.

 2. Elvileg kitűnő elképzelés, de legalábbis számomra, fontos lenne megismerni a konkrét jogi információt amire támaszkodik, és jó lenne csatolni a kezdeményezést támogató jogi szakértők nyilatkozatait is.
  Egy kívülálló számára ez így önmagában túl általános és az üres térben lebeg.

  Azt is tudnunk kellene hogy személy szerint kik állnak majd a nemzetgyűlés élére, mely szakértők milyen szerepkörben vezetnék, mi az elképzelés arról hogy a visszaállított állam miként nyerne nemzetközi diplomáciai elismerést, hisz ezt a jelen állam élvezi, mi lenne az alkotmánya, fizetőeszköze, milyen lenne az állam szerkezete és felépítése, és miként nézne ki legalább a fővonalakban a kül- és belpolitikai programterve, miként képzeli el maga mellé állítani a rendőrséget, katonaságot, és hogy mennyiben reális-e ez az elképzelés. Nemcsak a mennyiségi, azaz a támogató tagok száma de minőségi faktorok is szerepet játszanak, hisz egy államvezetéshez magas szintű és sokoldalú szakértelemre van szükség. Egy olyan intellektuális “elitre” van szükség amely az egész magyar nép érdekeit képviseli, azaz egy csoport Széchenyi-re.

  A másik gondom pedig ez: továbbra is úgy vélem, hogy egy nemzetközi, de legalább európai összefogás nélkül egy kis ország mint a miénk önmagában nem lesz képes kitörni a nemzetközi elit markából és az általuk diktált Covid-fasizmusból.

  Egy korábbi kommentben ezért is javasoltam, hogy a nemzetgyűlés élére Orbán Viktort kellene felkérni. Egyrészt mert egy ilyen horderejű lépéshez az ő személyére, tudásra és tapasztalatára lenne szükség, másrészt azért mert Orbán a magyar nép nagy többsége hitelét élvezi, így mellé és az ügy mellé állna, emellett azért is mert ha az európai országok is meglépnek egy hasonló váltást, Orbán személye számukra is hiteles. Az EU-tól szabadulni próbáló európai nép már most hősként tekint minden olyan országvezetőre és kormányra (V4) akik legalább egy viszonylagos szinten saját népe és Európa őshonosai érdekeit képviselik.

  Tehát, szerintem a magyar nép egyetlen menekülési ösvénye kitörni a téves dichotómiából, abból a tévhitből, hogy valaki vagy kormány- és oltáspárti, vagy Orbán-ellenes és oltásellenes.

  Orbán személyét NEM azért javaslom mert bármi személyes érdek fűzne ehhez, hanem politikai tisztánlátás alapján és azért mert saját értesülés alapján TUDOM hogy Orbán egy belső kormány-puccs, média-puccs és zsarolás áldozata.
  A háttérhatalom a magyar kormány és médiák belső árulói segítségével, túszul ejtette Orbánt és a magyar kormány többi jóhiszemű tagját, és azzal zsarolja, hogy ha nem követik a nemzetközi szervezetek által diktált intézkedéseket, akkor a háttérhatalom a járvány-narratíva ürügyén ellehetetleníti majd Hazánk gazdaságát, kereskedelmét, turizmusát, minden hitelezést megtagad, stb, sőt ki és beutazási tilalom alá rendelheti az egész országot, és még mélyebbre értékeli majd a magyar forintot.

  Ugyanez a zsarolás lenne a sorsa az elképzelt régi-új magyar államnak is. Így felmerül az a kérdés is, hogy amennyiben ez a régi-új magyar állam visszaáll, és e minőségében megtagadja a háttérhatalom diktátumait, miként kezeli majd a háttérhatalom által rázúdított általános válságot.
  Ahhoz hogy Magyarország nemcsak a Covid-diktátumoktól, de a világkormány minden szorításából kitörhessen, ahhoz nemzetközi szinten kell megtörténjen a váltás.

  Az én javaslatom továbbra is az, hogy mindent de mindent megpróbálni ahhoz hogy terjesszük ezen honlap létét, megtagadni az oltást, minden létező fórumon megszólalni a hazugságok ellen, minden módon ellenállni. Én az alábbi beszámolóból és konkrét tanácsokból sok erőt merítettem, és mindenkinek javaslom:

  A Füllmich-féle korona bizottság egyik legutóbbi ülésén meghívtak (újra) egy pszichológiai szakértőt, akire érdemes odafigyelni, több okból is. Praktikus tanácsot ad arra hogy milyen módszerek működnek eme rendszer ellen és azt is elmondja hogy miért. Ha ezt most egyre többen jól csinálnánk, mi is megmenekülnénk és a rendszert támogató alvajárók, akiket a rendszer, annak ellenére hogy a gyermekei, “megeszi.”

  ATTORNEY REINER FÜELLMICH & PROF. MATTIAS DESMET | SCA SESSION 87: WE ARE ALL DAVID
  https://www.bitchute.com/video/PPlzvlqnlsCq/

  Megértem azt is ha e hozzászólásomban vannak elemek melyekkel nem értenek egyet.
  Minden itt és máshol megfogalmazott kérdéseim és gondolataim segítő szándékkal írom, és honfitársaim iránti szeretettel küldöm.

  1. Szégyen ahogy ön már a horvát képviselő hozzászólásában is felmagasztalja a klas schwab genocidium gyilokmester
   egyetemén végzett ov s tsai-t,akik pénzért az anyjukat is me…nék.Ön szerint még nem elég a megnyomoritott,enyészetbe masiroztatott idősek s egyéb korosztályok tömegei?Ezek megizlelték a büntetlenül g–ás mámorát,amiről soha nem mondanak le önként.
   Miért nem a hazugságcunami kormány lapoknál kommentel?

   1. Nos a véleményével egyetértek. Engem az itteni válaszban kimoderáltak.
    Valószínű nem volt helyes az állapotok valódi megállapítása.
    Ugyanakkor egy olyan személy írása (A. Éva) maradhat, aki a népirtó vezért dicsőíti. Nos ebből most mire lehet következtetni?
    Lehet, hogy most is ki leszek moderálva. Ezzel az erővel, akár valamelyik közösségi oldalon, vagy bármely népellenes oldalon is véleményezhetnék. Úgy néz ki szöges az ellentét.
    De ez nem baj. Ami viszont baj, hogy nem lesz összefogás, és nem tudom, hogy lesz ebből legalább 100 ezer ember. Ideológiák mentén nem lehet összefogást elérni.
    És még valami, nem lesz attól még valaki magyar, mert magyarul ír, beszél és magyar állampolgársággal rendelkezik, ehhez valódi nemzetben kell gondolkodni.

  2. Kedves Éva!
   Nekem is hasonló gondolatok fordultak meg a fejemben, amikor megnéztem a videófelvételt. Ahhoz hogy helyesen tudjunk dönteni, több információra van szükségünk, mint amennyit Tamasi doktor úrtól hallottunk. 
   Azonban az Orbánnal kapcsolatos elképzelésével nagyon nem értek egyet. (Már korábban is észrevettem, hogy elfogult vele kapcsolatban, de végül is ez szíve-joga mindenkinek, hogy így érezzen bárki iránt.) Tudja, hogy Orbán is évfolyamtársa volt Angela Merkelnek Klaus Schwab “kiképző táborában”, ahol azokat a fiatal diplomásokat képezték ki, akiket  a későbbiekben fel kívántak használni a Globális Nagy Újraindítás tervének a megvalósításához? Dokumentum van róla, láttam leírva a nevét az okmányon. Orbán aktív résztvevője ennek a gyalázatos tervnek, helyesebben az egyik madzagon rángatott bábja ennek a bűnöző társaságnak. Ő lenne alkalmas az új állam vezetésére? Hiszen épp az általa irányított kormánytól, illetve annak jogellenes intézkedéseitől szeretnénk minél messzebb kerülni! Teljesen abszurdnak érzem ennek az ötletnek még a felvetését is. Hogy zsarolják? Igen. Ahogy a többi ország vezető politikusait is, az összes kiképzésben részesülő vezetőt. Azonban mindegyikük pontosan tudta, hogy mire vállalkoznak. Ellenszolgáltatást is kaptak érte cserébe. Szóval az, hogy zsarolják, az nem menti fel őt a tettei alól. Istenem, hogy hány ember meghalt a meghozott rendelkezései miatt és még mennyien fognak! És akkor a tartósan megrokkantakról, az állás nélkül, megélhetés nélkül maradtakról nem is beszéltünk.

  3. Kedves válaszadók:

   Elmondom, mi a szégyen, az hogy ezen a szinten megmaradnak “érveik”, hogy tudás és ismeretek nélkül üres véleményekkel felelőtlenül állást foglalnak egy olyan kérdésben amire milliók élete mehet rá.

   Arra az esetre ha Orbán menne a gyakorlati megoldást sehol nem olvasom és kiváltképpen nem olvasom sehol a választ kérdéseimre.

   Már annyival is el lehetne intézni ezt a beszélgetést, hogy valóban jön még kutyára dér, ha tényleg ezt akarják, ha ezt akarjátok. Ha azt szeretnétek, hogy a nem túl hosszú távon egy muzulmán polgármester, idővel országvezető üljön a nyakatokba és bevezesse nektek a sháriát a demokrácia és emberi jogok helyébe, akkor tessék nyugodtan elküldeni Orbánt és valaki mással próbálkozni. Rövid távon pedig lehet majd élvezni a Covid-fasizmus Makron-féle verzióit és azok rendőrségi rohamosztagait, akik a földbe döngölnének minden nagyobb Covid- vagy nyomor-ellen tüntetést. Majd megéljük újra a böszme-féle gumilövedékek reneszánszát is, de az már csak hab lesz a tortán.

   Mertidővel nemcsak a maszkviselés lesz kötelező, hanem a maszk+hijab, esetleg mindjárt a burka, mert az egymagában megoldja hogy a fajgyűlölő “felsőbbrendű” honfoglaló idegen népek ne utálkozzanak a tisztátalan honfoglaltak látványán. Tiltja a vallásuk a látványunk is nemhogy a demokráciánk. A vakcinázás pedig továbbra is fog tartani, csak azzal a különbséggel, hogy minden magyar a méreginjekciókat kapja majd, az összes bevándorló pedig vagy placebo-t vagy vitaminokat. Alapvetően az egész Covid-háború a népességcserére lett kitalálva, illetve annak gyorsítására.
   Majd az a néhány infidel akit megtartanak, maszkban dolgozhatja végig életét rabszolgaként a sok millió ingyenélő honfoglaló eltartására.
   Nyugaton már a jelenben is ennek egy szintje zajlik

   Érdemes elképzelni hogy egy nem-Orbán kormánnyal hogy nézne ki az ország etnikai összetétele, kultúrája és gazdasága a 2015 év ún migránsválsága évétől. Mindenkinek ajánlom végiggondolni, mert nyugaton a helyzet katasztrofális.

   És ott feszülnek ezek a kérdések is:

   Hol áll a bizonyíték arra hogy egy következő kormány majd nem lesz megzsarolható a háttérhatalom által?
   Hol áll a bizonyíték hogy egy végtelenül aljas világelit markában jobban teljesít majd, mind közgazdasági-pénzügyi kérdésekben, mind a migrációs politikában, mind Covid-ügyben?
   Hogy lehetséges országunkat megmenteni anélkül hogy egy nagy váltás a demokrácia és emberi jogok irányába nemzetközi szinten is megvalósuljon?
   További óriási kérdés, ki hogyan látná a megoldást arra ahogy az ország úgy egymagában, akár Orbánnal, akár nem, akár a jelen alkotmánnyal, akár egy újjal, akár egy régi-újjal, kiléphet a globális Covid-fasizmusból? Hogyan?

   A fentiekre adandó válaszok az adott kontextusban a leglényegesebb információk lennének.

   Egyedül Magyarországon van még demokrácia egy bizonyos szinten, emiatt Magyarország lenne alkalmas a váltás megkezdésére, és azon belül Orbán azért mert a nyugathoz képest, ahol nyílt diktatúra tombol egy ideje, nálunk a demokrácia bizonyos szintje még létezik.
   Az aki azt állitja hogy Orbán nem bizonyított mind bel- és külpolitikai kérdésekben, vagy amnéziás, vagy tegnap született, vagy hazudik mert nagyon meg van fizetve erre.

   Orbán számunkra az, aki Trump az amerikaiak számára, az egyetlen esély. Okos ember azzal főz amije van, nem pedig azért siránkozik amije nincs, és eközben éhen hal.

   Ma egyedül Magyarországon léteznek még a demokrácia maradványai, ezért lenne most a magyar tömegek kezében a megoldás. De nem Orbán ellenében, hanem vele összefogva. Tudni kell kivel összefogni és azt is hogy miért. A szomszéd közértes bácsival azért jó összefogni, és nála vásárolni a multik helyett, mert a Covid-mizéria a kisvállalkozók ellenére van és a multik javára. Orbánnal azért kell összefogni mert egy hiteles országvezető és mert a szerencsétlen mellettünk áll, és állna, ha nem szorítanák minden irányból.

   Egyetlen dokumentum alapján elítélni valakit? Ti hogyan éreznétek ha ezt valaki veletek szemben meglépné? A karaktergyilkosság kedvéért bármely dokumentumot meg lehet hamisítani, de tényeket NEM, és a tények mind Orbán mellett szólnak, kiváltképpen mindaz amit a ballib rezsim távozása után 2010-től tett.

   Azt is érdemes elképzelni hogy egy valódi háttérhatalom-csatlós kormány esetén ez a honlap létezhetne-e? Nyilván nem. Maximum a gőzkiengedés lenne megengedve de egyetlen kormány-ellenes megnyilvánulás után törölnék ezt az oldalt.

   Ha nyugaton éltek, nézzetek körül. Nem véletlen hogy a nyugati őshonosok közt azok akik még épelméjűek, és nem lúgozták ki az agyukat az óvodától kezdve az öngyilkosság mint erény betartására és arra hogy még a nemüket is elfelejtsék, mind hősként tekintenek Orbánra. A franciáknál olyan nagy a baj mind gazdasági és kulturális értelemben hogy számos helyen fehér ember már meg sem fordulhat, a saját hazájában, és eközben már a Covid-éra előtt is milliókat küldtek éhező sorba. A sárga mellényesek folyamatos forradalma zajlik most már kb négy-öt éve, de gondolom azt sem közvetíti a tévé. Lovas eltétele az útból annak a média-puccsnak volt fontos eleme ami jelenleg kiteljesedett, hisz Lovas lapszemléi megszűnte óta valódi lényeges külhoni hírekről a magyar nép nem értesül, és a kivándorló magyar pillanatok alatt az agymosott tömeg részévé válva, nem látja ami zajlik körülötte. Mert nem akarja látni.
   A többség saját sikereikkel van elfoglalva, elájulva a viszonylagos jóléttől amit ott elérhetnek, miközben elfelejtik hogy egy magyar értelmiségi és szakmunkás fizetése Orbán idején dimenziókkal magasabb mint 2010 előtt, sok esetben ugyanakkora mint kint.

   Az én bizonyitékom arra hogy Orbán kiállt az országunkért a szikér tények. AHHOZ KÉPEST amit ez a végtelenül aljas világkormány elér a fehérek fokozatos népirtására, Orbán egyenesen hősies módon ellenállt a nyomásnak. Miközben minden fejlett-ország kormánya zuhanórepülésben kell tartsa gazdaságát és kultúráját, Orbán visszahozta az országot a romokból ahová a Gyurcsány-Kóka féle társaság lökte. Ezek utódai ma még mélyebbre zúznák az országot. A ballib rezsim már akkor, a Covid false flag nélkül is szétverte a gazdaságunk, egészségügyünk, oktatásunk, most mámoros kéjjel fejeznék azt be.

   Tény, hogy Orbán a ballib rombolása után kihozta az országot a romokból és fellendítette annak gazdaságát és kultúráját, hisz mindezt még a nyugati népek is irigykedve nézték végig. Csak az vitatkozik ezen tényekkel, aki vagy teljesen tudatlan, amnéziás, vagy valami hátsó agendával a szemünkbe hazudik. Tényeket letagadni és átírni a jelent és múltat, egyébként egy súlyos mentális abúzus, gázlángolásnak hívják.

   A témakörben ajánlom e hozzászólásaim is:

   https://orvosokatisztanlatasert.hu/koronavirus-vakcinak-hatekonysaga-variansok-kotelezo-oltas-fix-tv-enigma-extra/#comment-11156

   https://orvosokatisztanlatasert.hu/koronavirus-vakcinak-hatekonysaga-variansok-kotelezo-oltas-fix-tv-enigma-extra/#comment-11153

   https://orvosokatisztanlatasert.hu/koronavirus-vakcinak-hatekonysaga-variansok-kotelezo-oltas-fix-tv-enigma-extra/#comment-11154

   1. Ma ért egy felismerés amit az előzőek folytatásaként osztok meg önökkel, veletek.

    Amikor a magyar ember önként és dalolva megy a vakcina-vágóhídra, azért teszi mert életét és vérét adja azért a kormányért ami megmentette egy ennél is rosszabb holokauszttól, és mert tudja, vagy zsigereiben érzi, hogy egyébként is mindennek vége, ha csak valami csoda nem történik. Ha valódi változást akartok, úgy alakítsátok a terveket hogy ezt a TÉNYT is számításba veszitek.

    A magyar nép nem hülye. Tudja hogy ki az aki megsegítette és azt is hogy kik azok akik támadják. Tudják hogy Hazánk annak a sorsnak peremén áll a hosszabb távon, amiben voltunk a török megszállás idején. Tudják hogy rövidtávon a sorsuk, amennyiben nem történik egy csoda, az amibe az egész nyugat süllyedt és tudják, hogy az.még a halál is rosszabb. Tudják azt is, amit én is érzékelek a hozzászólók némelyikét olvasva, hogy Hazánk tele van aljas árulókkal, amolyan intelligensnek álcázottakkal is, miként a fehér ember általában.

    A Fészlesbuk kiváltképpen hemzseg ezektől. Érdemes megfigyelni ahogy levegőért kapkodnak és össze-vissza szórják ad-hominem érvelési hibáik valós cáfolat helyett. Mert tényeket nem lehet cáfolni, de azokat akik a tényekre mutatnak máris le lehet karatkergyilkolni.

    További tragédia hogy bővelkedünk hasznos idiótákban is, akik a maguk agymosott állapotában az árulók malmára hajtják a vizet, sok esetben akaratlanul is. Ez utóbbi kategóriába tartozást nehéz kikerülni éppen azért mert sokak számára a főmédiák által közölt narratíva a valóság, mások számára pedig a kontrollált ellentéti narratíva a valóság. Gázlángolás minden irányból.

    Többen is kérdezték miért van hogy nyugaton tombol a forradalom, miközben otthon csak a csend és a lézengés. Hát ezért.

    És mert nyugaton a Covid-fasizmus egy utolsó csepp a régóta lassan betelő pohárban, azért mert az ami most zajlik egy hosszan és lassan kifejlődő diktatúra és népirtásuk utolsó eleme, és mert az életszínvonalbeli zuhanásuk sziklás partot ütő feneke.

    Nálunk ezzel szemben a Covid-éra egy fellendülő időszak végét jelzi. És mert a génjeinkbe van vésve hogy sem egy iszlám lerohanást sem egy ballib visszarendeződést nem akarunk. Mert tudják, tudjuk, hogy itt most egy csoda kell Hazánkat megmenteni de az az irány nem mehet azzal ellenkező irányba ami eddig menekítette Hazánk.

    Hogy mindezt miért nem értitek, még ti sem, akik egyébként szuper-intelligensek vagytok egyéb téren, az azért mert agymosottság ill hipnózis alatt álltok Orbán ügyben, miként a vírusfélő oltáspártiak Covid-ügyben. Minden agymosottság, ami a háttérhatalom malmára hajtja a vizet, éppen ama bizonyos Fészkesbuk nyomás és a Guggoló videók befolyásának eredménye. Azért nem látjátok a tényt hogy Orbán mit tett értetek mert meg vagytok vakítva a nagy Big Tech és Média narratíva által, és azt vélitek valóságnak amit hallotok. Mert gázlángolnak titeket.

    A feketére is rámondják hogy fehér, ez a gázlángolás lényege, és működik akkor is amikor egy egyén műveli egy áldozattal, de kiváltképp amikor egy egész kollektíva teszi a tömeg- és közösségi médiákon keresztül – akkor még hatásosabb.

    Mert ugye ha te magányos disznó, ha nem hiszed el azt amit az a millió lúd mond, őrültnek vagy kikiáltva. Pláne amikor az a millió lúd ráadásul nem is hús-vér ember, hisz többségük digitális vagy legalábbis mű-felhasználó, akik nyomják a
    létező fejekbe az igét. Amikor valaki közbeszól, kizökkenti a gázlángolásból a népet azzal hogy a valósat mondja, akkor a digi-ügynökök odabiggyesztik azt a hülye vigyorgó ikont, az érvelési hibák legkönnyebbikét és leghatásosabbját, és mindjárt hull vissza a nép a hipnózisba. Vagy miként itt, elég ha bedobják az ad hominemjüket.

    Az aki pedig megmarad a valóságnál, a gázlángolás eredményeként adódó hibás agyfunkció helyett csak néz hogy mi történik. Na hát én is így érzek amikor azt látom, hogy elhiszitek azt a média-agymosást hogy az Orbán nem tett semmit az országért. Gázlángolva vagytok, fel kell titeket rázni a valóságra. Vannak tudatos árulók is, akik művelik ezt a borzalmat Európa és a Magyarság ellen, de azoknak már az Isten sem irgalmazhat, mert szét fogja égetni őket a lelkiismeret.
    Mert van Mennyország, van Tisztítótűz, és van a Pokol, – plusz van egy külön hely az Árulóknak.

    Témán kívüli de vonatkozó megj: Freeman-nel egyetértve ebben is, hatalmas öngól azon Big Pharma platformjain csevegni, hisz azok ikertestvére az a Big Pharma aki ezt a Covid-fasizmust kényszeríti ránk. Média-fasizmus és medikai fasizmus egymással karöltve.

    Nem elég okosnak és felébredtnek lenni csak Covid-ügyben, tisztán kell látni a valóságot minden téren, egyébként minden próbálkozás amit ez a kiváló Csoport véghez vitt és visz, értelmetlen.

    1. Ki gondolja komolyan, hogy hazánk egy mindentől és mindenkitől független állam? Mátyás király óta ilyen már nem volt. 1920 és 1944 között is csak névleg volt független, azt követően aztán ilyen vagy olyan gyarmat.
     Kérem, döntsék el, milyen kormányt célszerű hatalomra juttatni. Rosszat vagy sokkal rosszabbat? Van más választásunk? Van elég pénzünk? Van világverő hadseregünk? Tele vagyunk ásványkincsekkel? Kifizettük az összes adósságunkat? Lépjünk ki a NATO-ból, az EU-ból, a WHO-ból, az ENSz-ből?
     A hatalomhoz sok pénz kell, de csak az un. háttérhatalomnak van elég ahhoz, hogy uralhassa a világot tetszése szerint. Ha népirtani támad kedve, hát megteszi és nincs az a magyar Alkotmány, amely szembeszállhatna bármiféle világfelforgató törekvéssel. A jog és tudomány már nem tényezők sem a nemzetközi kapcsolatokban, sem az egészségügyben. Nincs olyan bíró és büntetést végrehajtó független és támadhatatlan hatalom, amely képes lenne igazságot szolgáltatni emberiség elleni bűncselekménye miatt.
     A lehetőség adott: a kisebb rosszat kell választani, ellenkező esetben ausztrál, kanadai és amerikai mintára Gulágokra lehet számítani, valamint az eddiginél sokkal teljesebb jogfosztásra. A jövőt persze nem láthatjuk előre, bármely leendő kormány bármire rákényszeríthető.
     Nyugaton erőteljesen tüntetnek, talán ez nekünk is segíthet, bár politikai okoskodásokkal, pártoskodásokkal megosztani a magyar népet kifejezetten szerencsétlen folyamat.

     1. mennyi fideszes agymosni óhajtó troll van itt is. kezdve ezzel a fake “Éva” – val, és most Önnel, mr. troll.

    2. Ov gyf egypetéjü ikertestvérek.
     Gyülölnek mindent ami tiszta szép Magyar s emberi!
     Pénzért hatalomért akár enyészetbe masiroztatnak tömegeket,gyermekeket!
     Miért nem a kormányinfón harsog kedves ov imádó magasztaló.

    3. Elrettentő példa, hogy milyen torzulásokat tud okozni az ember gondolkodásában az agymosás! Az elvakult fideszesek például ugyanolyan agymosáson mentek keresztül, mint most azok a megtévesztett emberek, akik a hazug propaganda hatására tartják oda a karjukat a 3. vagy 4. oltásra azt remélve, hogy majd a vakcina fogja megmenteni az életüket. Észérvek nem használnak egyik esetben sem. Az agymosás az agymosás. Valamiféle köd borítja el az agyukat, és ezért nem tudnak tisztán látni. (Legalábbis azokban a témákban, ahol ez a “tudatmódosítás” megtörtént.)

     “Ma ért egy felismerés amit az előzőek folytatásaként osztok meg önökkel, veletek.
     Amikor a magyar ember önként és dalolva megy a vakcina-vágóhídra, azért teszi mert életét és vérét adja azért a kormányért ami megmentette egy ennél is rosszabb holokauszttól, és mert tudja, vagy zsigereiben érzi, hogy egyébként is mindennek vége, ha csak valami csoda nem történik. Ha valódi változást akartok, úgy alakítsátok a terveket hogy ezt a TÉNYT is számításba veszitek.”

     A fent idézett mondatot akár egy vicclap címoldalára is kerülhetne, annyira bizarr.
     Eszerint az lenne a TÉNY, hogy mindenki, aki beoltatta magát hazánkban, az olyan magyar ember, aki önként és dalolva ment a vakcina-vágóhídra azért, hogy életét és vérét adja ezért a jelenlegi kormányért? 
     Nem gondolnám.

 3. https://www.bitchute.com/video/84YG9SyqiRpn/

  NURSE TESTIFIES THAT NONE OF THE MILLIONS OF COVID PATIENTS died from covid, they died from medical mal-practice… hospitals were made to follow government orders that led to the deaths of millions of people… confirmed genocide… nuremberg 2.0 trials needed.

  this happens as well in Hungary !!!

 4. Jó lenne, ha elektronikusan is lehetne csatlakozni!
  Üdv: Szervátiusz Klára

 5. Udvozlom . Erdekesnek tünik az oslakos alamporgasag felvetele .Mi Erdelyben elunk eletszeruen .Magyarorszagon van cegunk lakasunk telephejunk . 2015 ota .A kerdesem az :felvehetjuk e az uj alampolgarsagot ?le kel mondjunk a magyaralamolgarsagrol? Elore is koszonom valaszat .tisztelettel Podolyak Zsolt

 6. Nem tudom,hogy ismerik-e az alábbi videot, ami telegramon van, olasz riportból fordított,az omikronról:

  A vírust minden bizonnyal laboratóriumban hozták létre a baktériumháborúhoz! Mindannyian hazudtak, kezdettől fogva tudták, hogy ismételt adagokat fogunk kapni! Montagnier-nek (francia Nobel-díjas virológus) igaza van, amikor azt mondja, hogy ezek a szérumok veszélyesek!)

  Újságíró:(ÚÍ) Velünk van Giuseppe Tritto, aki a Biomedicinális Technológiák Világakadémiájának (UNESCO) elnöke és sokmindennek szakértője, a fél világ laboratóriumaiban dolgozott,
  tehát többet tud a hivatalos televízióban megjelenő virológusoknál…

  Újságíró:Ezek a vakcinák valóban ellenszerei a biológiai fegyvereknek vagy mások?
  Tritto: Valójában ezzel az ötlettel hozták létre. Egy biológiai fegyver szabadult ki, ami jelen esetben egy laborban készült vírus. A vakcinában egy mini vírust kreálnak, amely bizonyos értelemben egy enyhébb betegséget hoz létre és ellenszerként müködik.
  Emlékszel arra régi koncepcióra, hogy engem meg lehet mérgezni, de ha kis mennyiségben naponta kezdem el szedni a mérget, akkor immunis leszek a nagy adag méregre. Jelen vakcinák-gyógyszer inkább- koncepciója eme vírussal szemben, hogy adok neked egy gyengébb betegséget és ezzel blokkolom a komolyabb betegség kialakulását,mert ez a te Dns-den manipulál.
  ÚÍ:…ez a vakcina koncepció vagy…?
  Tritto: Nem, a vakcinák koncepciója, hogy megelőzés legyen és a vírus ellen menjen.
  ÚÍ:Tehát ez egy vírus ami kevésbé fertőző?
  Tritto: Gyakorlatilag mintha vennék egy kicsi vírust, ami versenyre kel és egy mini tüskefehérjét kezd termelni, ami a te ACE2 receptorodra megy, ott elfoglalja a receptort és amikor a valódi nagy vírus megjelenik, akkor nem tud odatapadni és nem tud semmit sem csinálni többet….vagy ha nem minden receptor foglalt, (nevetve mondja) .…
  De az idő mulásával romlik a hatásfoka.
  ÚÍ: …Miért romlik?
  Tritto: …..a kötés csökken, mert a technológia még nem elég fejlett.
  ÚÍ: Tehát ezt tudták már az elején, hogy 3-4 hónapig tart a hatás…
  Tritto: Persze,hogy tudták
  ÚÍ: …tehát átvertek minket
  Tritto: Persze, teljességgel, én mondhatom, hogy személyesen az izraeliorvosoktól tudtam meg, akik Izraelben a Pfizernek dolgoznak, hogy a Pfizer vakcina hatása 6 hónapot tart, nem többet. De mindenki kutatja ezt a dolgot, a 4. honap végén 40%-os a hatás, az 5. honap végén mindössze 17%-os a hatás, ami azt jelenti, hogy az utolso 3 hónapban nem vagy már védve, ez az első koncepció.
  A 2. koncepció, hogy vizsgálva a pacienseket láttuk, hogy az emberi immunrendszer -e nagyon specifikus és szelektív- válaszreakciójának serkentése érdekében csinálsz egy lefele irányuló szabályozást a természetes immunrendszerben, vagyis lecsökkented az emberi természetes immunrendszer hatásfokát,
  ÚÍ: …tehát immunhiányos leszel (védekező képtelen)
  Tritto: Igen, a probléma ott van,amikor a vakcina hatása eltűnik,akkor a te természetes immunitásodban immunhiányos leszel,
  ÚÍ: …ami bármi betegséget hozhat?
  TRITTO: Igen,
  ÚÍ: ..egyfajta AIDS?
  Tritto: Nem éppen, de alapjában véve az immunrendszered kompromittálva lett,ami azt jelenti,hogy szükséged lesz a booster-ra (ismételt megerősítő oltásra),mert szinten kell tartanod,..egyelőre nem tudni,hogy a te természetes védekező képességed (immunitásod) mikor tér vissza a normál állapotához,ezt nem tudni, egyszerűen nem tudni.Ezt most a népességen látjuk, most azt látjuk,hogy amikor a vakcina hatása csökken, akkor az oltottak megbetegszenek.
  Tudomásunk van arról, hogy Montagnier (Nobel dijas francia virológus) írt az izraeli miniszter elnöknek Netanjau-nak,egy nyílt levélben elmagyarázva miért különösen veszélyesek ezek a mRNS vakcinák a paciensek számára a jövőt illetöleg és valojában nem is ellenőrizhetők.
  A vírus már önmagában is alig ellenőrizhető, mivel gyorsan mutálodik…..
  ÚÍ: Az hogy igy mutálodik, az szintén meglepetés?.
  Tritto: Nem, ez így lett megcsinálva, (hogy ilyen gyorsan mutálodjon)
  ÚÍ: Szóval meglepődnek,hogy mutálodik…
  Tritto: Nem, ez hazugság, ők tökéletesen tudják ,hogy ezen vírus mutálódása nagyon gyors,..
  Tudod, a vírus osztályozása ma , különosen az mRNS tipusuak, mint ez is, a mutálódásuk frekvenciája alapján vannak osztályozva, amit szimulálnak nagy számitógépeken, mert ma ezt lehet, és a vírusosztály mutációs együtthatóját adják meg. Szabályszerűen mutálódik adott idő alatt.
  Ezt ennél is megadták, amikor megvolt a szimuláció a Davos-i Világ Fórumon, ahol megcsinálták a koronavírus szimulációját. A Johns Hopkins belső dokumentumjaiban benne van az a dokumentum is, ami mutat egy koronavírust ebből a fajta típusból , amely 2-3 évente mutálodik ,amelynek a szimulácioját csinálták, s amelynek az ABC betűit adták megnevezésként,egészen az omegáig,..egészen az omegáig (jelentőségteljes pillantás az ujsáiróra),mondván ez a matematikailag számitott ritmus. Érthető? Amit ma látunk és ami aggodalomra ad okot,és ezért Amerikában nagyon aggódnak az omikron miatt. Mert az omikron az elvi szimulácioban 2022. májusában kellett, hogy megjelenjen,
  ÚÍ: …vagyis felgyorsult a dolog…és ez nem volt előre látható
  Tritto: (nevetve) ez a szimulácios modellban nem volt előre látható…
  ÚÍ: Olaszországban nem láttak elöre egy ilyet?
  Tritto:Nem
  ÚÍ: …tehát felrobbant a kezükben…
  Tritto: miért,miért,mert ..tudni kell,hogy van 2-3 fontos dolog,ami kicsuszott a kezükböl .Ez az omikron magába olvasztotta egy influenza vírus egy részét, egy influenza koronavírus egy részét, tehát ez a vírus egyesült egy korona influenza vírussal vagyis egy korona influenza vírus receptorait is magába olvasztotta,t ehát egy hibridet hozott létre. Ez a vírus így, ami az indulásnál is egy kiméra (mesterséges) volt, most egy influenza vírussal is keveredett, tehát a fertőzőképessége is természtesen megemelkedett, erősebb lett.
  A kockázat az, ahogy Montagnier is és az indiai kutatók is mondják az, hogy a Sars2-ben kicsi betűk vannak (kis ismétlődő részek), amik emlékeztetnek az AIDS vírus receptoraira…emlékszel, voltak ama munkák…
  A betűk szét voltak szórva, ha egyenes vonalban rakták a betűket, de ha háromdimenzióban lett rekonstruálva, akkor lehetett látni, hogy az alap 3 betű és másik 3 támogató egy 3 lábú állványt mutat, ahova a tüskefehérje odatapad, ahova a HIV is tapad. Ezt háromdimezióban kell látni és érthetővé válik mi hova tapad.
  A valós veszély hogy ez a vírus az AIDS virusával össze tud olvadni. Ha ez összeolvad az AIDS vírusával, ami egy DNS vírus, ami véglegesen belemegy és bentmarad az emberi DNS-ben és ezért kell az összes AIDS-es betegnek állandoan egész életükben antivirális kezelést kapnia,mert a vírus az emberi DNS-ben van s onnan ki nem jön többet. Igy egy olyan vírus van a szervezetben, ami dupla, vagyis RNS és DNS.
  …Ha blokkolni akarod a vírust, akkor blokkolni kell a furint, a furin csak az emberi sejtben található proteáz, és ezért biztos hogy a vírus mesterséges, mert a furin csak emberi sejtből jöhet, ez a furin jelenléát bizonyítja, hogy ember által létrehozott vírusról van szó. Ha nem lenne ott a furin, akkor nem lehetne bizonyitani, hogy laboratóriumban készült ez a vírus. A furin az emberi sejt proteáza, ami ellenőriz vagy 200-250 metabolikus aktivitást-utat, és ha te blokkolod a furint, akkor megmérgezed az emberi sejtet, tehát nem lehet blokkolni a proteáz mechanizmusát, amely nemcsak a sejt membránon (sejtfal), hanem a sejten belül is van, mert igy az emberi sejtet sértenéd meg.
  Ez ennek a vírusnak a kulcspontja. Az amerikaiak nem akarják kimondani, s valoban a furin mindig titokban volt tartva, annak ellenére hogy a kinaiak publikálták ezt az elején. Nem szabad róla publikálni, sőt szabadalmat is tettek rá 2007-ben, mert ennek a kijelentése bizonyitaná, hogy a vírus mesterséges. Sajátmagukat vádolnák.
  ÚÍ: ..tehát,hogy ne vádolják önmagukat,így megölik az egész bolygót.
  Tritto: Ez az egész teljes eltussolás, a kinaiakat is beleértve, a kulcsa annak,hogy ez a vírus nem természetes.

  https://t.me/dentrolanotizia

 7. Kedves Tamasi Doktor!
  Miért külön és ennyi idővel később ?? Önök ezt már rég tudják, tudták Geri Tibortól. Ő rég ezért szeretett volna tenni, békés és jogi úton. Nem támogatták ebben, mint ahogyan azt olvastam az oldalán. Most mégis hasonlóan 100 000 aláírást gyűjtenek. Nem gondolja, hogy már rég előrébb lehetne az ügy és vele az ország, ha nem őrölnének ennyi malomban? Mi ennek az oka? Vagy a célja? Szándékos hátráltatása az ügynek? Bármi is, én megköszönném, ha tisztán láthatnám végre. Talán nem vagyok ezzel egyedül.

  1. Kedves Anne, nincs egyedül! Sokan vagyunk! De keskeny az igazság útja, kevesen járnak rajta. Geri Tibor 2011 óta következetesen ugyanazt mondja, ugyanazért dolgozik. És nem utolsó sorban: jogász!

    1. Kedves Tamási Doktor! Van ebben igaza! Persze megvan ennek a politikai oka minden bizonnyal. De azt nem tagadhatja, hogy Geri Tibor jogászi meglátásai és munkája adta azt a lehetőséget az Önök kezébe is, amelyet más táborral párhuzamosan megpróbálnak megvalósítani. Nem lenne ezzel baj, ha egyesítenék a táborokat, és együtt küzdenének. Akkor az látszana, hogy a magyar népért akarnak tenni. De így elég furcsa, hogy összefogásról szólnak,összefogásra buzdítanak, miközben külön utakon járnak egyazon cél megvalósításáért, ráadásul így kevesebb eséllyel. Nekem ilyenkor olyan érzésem van, hogy mintha versenyeznének valamiért, ami mégsem az ügy megoldásáról szól… vagy nemcsak arról.

     1. Kedves Hölgyem! Kicsit meg kell tanulnia a pozitív gondolkodás alapvetéseit és mindjárt nem járnak ilyen rossz gondolatok a fejében. Tudja én teszem a dolgomat és az efféle okoskodásokra nem nagyon tudok figyelni. nekem épp elég, hogy tudom mit tettem azért, hogy a Geri úr programjából legyen valami, de mivel minden jószándékot keresztül húzott, ezért egy pillanatig sincs semmilyen lelkiismeretfurdalásom, ha nem őt ugrálom körbe mostmár. Elvesztegetett idő volt, és az lenne tovább is. Ő pedig úgy veszem észre, hogy nem próbál hasonló gesztusokat tenni felénk, mint amit mi próbáltunk felé. Igen így nehéz összefogni,de talán megbocsát, ha nem a Geri urat tekintem a követendő személyiségnek, aki kegyeiért mindenkinek esdekelni kell. Miért érzem úgy, hogy Ön ugyanúgy meg akarja mondani nekünk, hogy mit kell tennünk, mint ahogyan Geri Tibor sem tud mást, csak mindenkinek diktálni összefogás helyett okoskodni. És mennyi ötletet használ mindenki, ami tőlünk származik. Amikor én 2019 őszén az első videokat feltettem, senki nem szólt arról, hogy neki is lennének hasonló jó ötletei, Geri akkor is megüzente már külön videóban, hogy milyen hülyeséget beszélek. A dolgok természete az, hogy tesszük a dolgunkat és mindenki azt használja, amiben lát valami továbbvihetőt. Szerintem Geri úr előtt is nyitva az összefogás lehetősége, mint Ön előtt is. Az összefogás sokszor nem arról szól, hogy csináljátok, amit én mondok, hanem néha támogatni kell a mások aktivitását is. Most mi támogatjuk Geri összefogásra képtelen és bukott akciója helyett a Sorsfordító Nemzetgyűlés csapatát. Úgy tűnik jól döntöttünk, hogy egy évnyi időveszteség után termékeny embereknek adjuk az energiánkat. Nagyon nem érdekel, hogy Geri úr milyen jó jogász, milyen ötletei voltak és mennyire képtelen volt az összefogást előmozdítani. Az sem érdekel, hogy Ön milyen rossz dolgokat vizionál rólunk, amiért nem a Geri Tibort dicsőítjük. Azt tesszük, amit a szívünk diktál és a haza megmentése érdemel. Minden jót Önnek és Geri úrnak!

    2. Tisztelt Tamasi Doktor Úr! Nem Geri Tibor nem jutott semmire, hanem MI. 11 éve nem akarjuk megérteni azt az egyedülálló jogi helyzetet, amely lehetővé teszi az általa javasolt békés utat.

 8. Ez oké is volna, de nem fog ütközni a másik, ugyanilyen törekvéssel, melyet hónapok óta Bertalan Attila kamionos aktivista családapa szervez a fészbukon? Ők is pontosan legalább százezer embert várnak, élőben, egyidejűleg, egy helyen megjelenni, és folyamatban van a szervezés, de nem sokat tudok erről, és nem is szeretnék erről többet mondani, én ott nem vagyok szervező, őket meg lehet kérdezni és válaszolnak, amikre aktuálisan tudnak.

  Kérdésem: tisztelt doktor urak együttműködnek Attilával ebben, vagy két külön folyamatról van szó?
  (Pócs doktor úr már konzultált valamilyen szinten Attilával, hónapokkal ezelőtt, ennyit tudok, valahol volt is erről video, amelyen pár perc kommunikációjuk hallható-látható.)
  Ha két külön folyamat volna, szerintem csak mégjobban szétfogácsolódnánk, fele eséllyel jönne létre mindkét, ugyanazon törekvés, két külön csoportban. Ezért -ha esetleg a helyzet nem állna fent- javaslom, hogy konzultáltanak (ismét) Attilával, mert az ő szervezésében már nagyon izzik ugyanezen törekvés, gyűlnek az emberek nála. Óriási nézettsége van, pl 40ezer fő feletti volt a fészbuk adása pár napja. Attila is a (közjogilag érvénytelen) Alaptörvény megszűntetésében és az összes jelenlegi parlamenti képviselő elszámoltatásában látja a megoldást. Legalább 9-10 hónapja tudok Attila szervezői ötleteiről, és pár hónap óta már végzi alapvetően azt a fajta szervezést, amiről Tamasidoktor úr e videóban beszél. Azt nem tudom, hogy a sorsford.nemz.gyűléssel Attila egyetért-e, vagy sem, ezt vele kellene esetleg megbeszélni. Ő a 89-es Magyar Köztársasági Alkotmány állapotához szeretne visszatérni.

 9. Mint valaki, aki egyre távolódom a tisztánlátó orvosok által képviselt politikai orvoslástantól, és főleg az oldal hangulatától, kérdezem:
  – bár megértem, hogy szükség lehet az állam fogalmának relativizálására, és erre hivatkozva a jogszabálytár átválogatására
  – bár megértem, hogy ezekben a napokban elkerülhetetlennek tűnik a teljes digitális és egészségügyi önkényuralom,
  – és bár látom, hogy az oltásalapú gazdaság rendszerének kiépítése kétségkívül folyamatban van,

  – de hogyan akarnak új államot alapítani olyan emberekkel, akik képtelenek a jót a rossztól megkülönböztetni?

  Nem minden ami rossz ártalmas. Nem minden ami jó, hasznos is.
  Ez a felhőkergetés tőlem idegen. Tényleg hátra kellene egy kissé dőlni, és elengedni az egészet. Ez már a teljes kiégés, ha megengedhetem ezt az észrevételt. Miért nem vonul vissza legalább egy időre, valahova, ahol a csepegő jégcsapokon kívül semmi sem hallható, ahol alapjában véve semmi sem változott, mert nem is változhat meg?
  Ha a magyar lakosság elveszítette a természetes racionalitását, akkor erősebb ingerre van szüksége, hogy egyáltalán összerezzenjen. Ismerve a magyar anyagiasság természetét, majd kivonul az utcára, nyolcszoros oltottként, mikor bevezetik a házadót, és a különböző környezeti felárakat, és áttéti díjakat. Akkor majd ismét érzékeny lesz, mert – fájdalommal mondom, – minden egyéb iránt elvesztette már érzékenységét.
  De ez csak egy vélemény.

 10. Nem tehetjük meg, hogy nem hallgatunk Tamasi és a többi doktorra. Itt van néhány kiegészítés.
  Mi a megoldás? Ludányi Horváth Attila, (a beállított helytől kb 20 percnyi rész).
  https://www.youtube.com/watch?v=AJlgmmA1TbU&t=6050s

  Helyzetelemzés -Megoldás ’22 január 15. Dr.Czeke András, Dr Pócs Alfréd, Forgács Miklós beszélgetése
  https://www.youtube.com/watch?v=O-7EvTj1dgs

  Hogy mi vár ránk, az mástól is meghallgatható, nem is akárkitől:
  A Pfizer volt alelnöke, Dr. Michael Yeadon figyelmeztet mindenkit
  https://rumble.com/vs97cg-a-pfizer-volt-alelnke-dr.-michael-yeadon-figyelmeztet-mindenkit.html

  Tehát nagy költőink szavaival:
  Vagy él nemzet e hazán, vagy nyaktiló.
  Ez a kérdés, válasszatok!

 11. Nagyon de nagyon igaza van !!! Szerintem mindenki írja alá aki az ellenzéket szavaz !!! ???

 12. Tisztelt Doktor Úr,
  igen nagy tisztelője vagyok az oltás ellenes munkájának és teljesen egyetértek ezzel az áldozatos munkájával. Hálás köszönet érte.
  Viszont amiről itt szó van, ez nem egésszen így van. Megmutattam ezt a videót egy alkotmány jogásznak, aki azt mondta, hogy mindez elméletileg szép,de itt Önöknek nagyon sok információ hiányzik a képből. Valószínüleg Önöket hiányosan tájékoztatták, kihasználva az Önök jóhiszemüségét. Azt javasolta, hogy beszéljenek legalább 2 alkotmány jogásszal, aki elmondja hogy hol van ebben a félreértés vagy csúsztatás. Ez ebben a formában csak egy olyan háttér érdeket szolgálna jelenleg,ami megosztja az embereket mégjobban, és ezt kitudják használni az elkorcsosult liberális erők. Mielött még baj lenne, kérem konzultáljanak erről alkotmány jogászokkal,nés megértik, hogy ez a 2012-es dolog ez nem egésszen így van.
  Továbbra is nagy tisztelettel figyelem munkájukat és sok köszönet. László

  1. Kedves László! A konzultációk megtörténtek, azok megtették, akiknek ez volt a dolguk. Az én dolgom nem ez, én most felhívom a figyelmet a lehetőségre és persze lehet, hogy én naivan értem az egész folyamatot, de vannak, akik helyesen értelmezik és tudnak mindent a lépésekről. Higgye el, nincs veszteni valónk. Most a dolgok arra haladnak, hogy mindenkit teljesen sarokba szorítanak, vagy ugrik a kútba, vagy lökik oda. Eddig nem szabad eljutni, pedig nagyon közel vagyunk már ehhez. A lényeg a tömegek ébredése, a tömegek egyet akarása, a tömegek ellenállása. Ők csupán néhány ezren vannak a világon. A többi mind megvezetett, olyan mint mi, és amikor látják, hogy süllyed a hajó, akkor azok mind ide fognak átállni hozzánk. Én azt kérem, hogy ha van, akinek van észrevétele érdemi kritikája, akkor jelentkezzen. Nincs idő találóskérdést játszani, hogy beszéljünk valakivel, aki ért hozzá. Beszéltünk. Ki az aki ért hozzá és másként látja? Akkor jöjjön és vitassuk meg. Ha csak spekulálnak, hogy lehet ám ez másként is, rosszul is, akkor azt mondom, hogy ez csak az elme játéka, a félelem játéka, miközben a tényleges félelem az kéne legyen, hogy már majdnem teljesen bekerítettek minket. Szóval egy percig ne aggódjon. Ott van még a Jóisten is, aki szintén támogatja majd a jó fajta erőket és meg fogja menteni az ártatlan és bátor kiállókat. Ez nem úgy fog működni, hogy magunkra maradunk, valami hibás teóriával. A hiba a túloldalon van, az aljasságot ők akarják megvalósítani, ők akarnak embereket megölni és ellehetetleníteni, ehhez képest semmi hiba nem lehet elég nagy.

 13. Nemcsak az oltást kell megtagadni, az vajmi kevés! Mindent meg kell tagadni, a PCR tesztet, az antigén vizsgálatot, mindent, ami csak ezzel a helyzettel összefügg, és egyetlen fillért sem szabad költeni ezekre a termékekre. Erre rengeteg oltatlan nem képes. Oltatlanok ugyan, gondoljuk, micsoda ellenállók! Ellenállók a nagy fenéket! Rohangálnak összevissza egy PCR tesztért, hogy végre pozitívak lehessenek, aztán megkapják a nyavalyása kártyájukat, amivel bejuthatnak minden helyre, ahova előírták, képesek a gyerekeiket teszteltetni, hogy külföldre utazhassanak, földig hajolnak a szabályok előtt, úgymint karantén, elkülönítés, kézfertőtlenítés, gumikesztyű stb. Észre sem veszik ezek a féleszűek, hogy mindezekkel csak konzerválják a helyzetet, fel se fogják a súlyát annak, amit tesznek. Már rég nem elég az, hogy ne oltasd be magad! Most itt az idő, színt kell vallani! Február 15-től kizárólag oltás birtokában kapható kártya, így majd kiderül, hogy mennyi az annyi, ki az áruló, a sunyi, a meghunyászkodó, az eloldalazó, a kihátráló, akiket mind ellenállónak tartanak, csak mert nincs beoltva! Köpedelem népség az egész! Most fog kiderülni valójában, hogy ki kicsoda! Hagyjuk végre az egymásnak szólongatást! Szóljak a másiknak, hogy ébredjen fel. Szóljak a másiknak, hogy írja alá. Szóljak a másiknak, hogy szóljon egy másiknak. És így tovább. Nem! Mindenki tud itt mindenféle lehetőségről, aki akar, csatlakozzon, aki nem, az ne csatlakozzon.

  1. Sine Lege: Szeretem a hozzászólásaid… Szépen, tisztán látsz. Milyen ritka… Szektások és anti-szektások között is. 🙂 Én az elmúlt 2 év alatt egyetlen maszkot, fertőtlenítőt, oltást, tesztet sem vettem, nem is fogok, mert világos, hogy nem az egészség védelmére megy ki a játék. Tudom, hogy minden fillérrel amit ezekre költünk, a kovid rendszert pénzeljük, amiből finanszírozható a hiszti (is). És amíg kereslet van rá, addig kinálat is van. Pontosabban, adott a kinálat, és készült hozzá kereslet. Amióta ez az egész tart, közben feltűnt, semmi értelme ébresztgetni sem, mert aki akart, képes volt, az mindig is ébren volt, már a kovidba is így érkezett hogy tudta, valami nem kerek, aztán kinyomozta, h mi. Aki pedig nem tudott, az eztán sem fog. Éljen, tapasztaljon, ez kell neki hozzá. Majd kimozdul a gépe mellől, ha kiürült a spejz otthon… Persze, akkor sem fogja érteni, miért történt mindez, csak éhes lesz, és ez motiválni fogja. Nem strapálom magam.
   Részemről, nem fizetek adót, tb-t járulékokat. Nincs bankszámlám, hitelem, hitelkártyám. Van viszont kertem, kajám, tüzelőm. Amíg van, addig részemről nem veszek részt a nagyvilági bohóckodásban. Nem kérek-nem adok, nem veszek igénybe, és nem asziszzálok. Annyit sem mondok, hogy bárki mondjon le vagy fel, azt csinál amit akar, de én nem veszek részt ebben. Részemről a pénzcsap, és a kereslet megszünt egy ideje, s ez már így is marad. Már akkor is, ha minden helyre áll. Mert valójában, nekem semmi szükségem az államra… Rájöttem menet közben. Az államnak van szüksége rám. De engem már elvesztett. Valójában köszi! Ugyanis így tett szabaddá.

 14. Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy a nyilatkozatot hol lehet leadni Kiskunfélegyhàzán és Budapesten?

 15. Geri Tibor ny. alezredes szerint az Alaptörvény közjogilag érvénytelen.
  A Magyarország Alaptörvénye nevű (alap)törvény közjogilag azért érvénytelen, mert:
  1. Nem az alkotta meg, aki erre jogosult
  2. Nem azt alkotta meg, amit a hivatkozása tartalmaz
  3. Nem úgy alkotta meg, ahogy az elő van írva

 16. Egyetértek Anne hozzászólásával, miért nem az eredeti Geri Tibor féle nyilatkozatot támogatja mindenki. Ez is jó kezdeményezés és azt kívánom legyen sikere, de az eredeti és első lépcső a Szabadság Mozgalom nyilatkozata lenne a békés megoldáshoz. Félek, hogy így szétforgácsolódik a változást akarók tábora.

  1. Kedves Ákos, azért nem a Geri fél nyilatkozatot támogatjuk többé, mert az alkalmatlan volt a széles egyetértés kialakítására. Geri Tibor saját maga utasította el többek között a velem való egyeztetést, miközben kvázi a semmire nem ment a széles összefogás nélkül – közel egy év alatt ha egy támogatót hozott, akkor kettőt elvitt az ő kommunikációja. Egy év után sem tartottunk messzebb, mint csupán 20 ezer támogató. A másik gond a Geri féle anyaggal, hogy szövegezése támadó, sokszor érthetetlen, amelyen azonban változtatni egyáltalán nem volt kész. A harmadik probléma az, hogy nem volt valós változást hozó célkitűzése, amely rövid időn belül reálisan megvalósuló átalalakulás reményével kecsegtette volna a támogatókat. Egy tudós fórum ebben a háborúban már nem elegendő célkitűzés. A negyedik probléma pedig az volt, hogy az adatgyűjtése alkalmatlan volt további kapcsolatok ápolására. Az összefogás most fog megvalósulni, a szétforgácsolódás legfeljebb a csalódott Geri rajongói táborra lesz jellemző, de az értelmesek onnan remélhetőleg csatlakoznak ahhoz az alakulathoz, amely valódi változást generálhat.

   1. Kedves József!
    Sajnos Tiborék kommunikációjában én is látom a problémát. Bízom benne, hogy sikeres lesz akár ez, amit ön javasol akár a másik, és jó irányba indul el valami. Sok sikert mindenkinek aki a jó ügy érdekében változást és összefogást akar!

 17. De én már ezt 2020-ban kinyomtattam és elküldtem, azóta sem hallottam, hogy hol tart az ügy. Azok az aláírások hová tűntek és azóta miért maradtak el a lépések efelé?

 18. Véleményem szerint több forrásból is kellene tájékozódnunk:
  https://rendszervaltok.hu/video-category/bertalan-attila/
  Tegnap este egy videóban beszélt róla Attila, hogy akár a Geri Tibor féle, akár ez a kezdeményezés halott. Pontosan felsorolt paragrafusokkal alátámasztva a kijelentését. Aláírás gyűjtéssel nem lehet elérni amit szeretnénk. Két éve tartanak a “beadványok” “aláírásgyűjtések”, és igazából semmi nem történt, csak egyre rosszabb a helyzet.
  Egy eset van, ha egyszerre egy időben, egy helyen 100.000 ember egyöntetűen kifejezi az akaratát.
  ENSZ megfigyelőekkel, számlálókkal, hitelesítőkkel.
  Aki fészbukol, keressen rá, és járjon utána milyen feltételekkel van még esélyünk változtatni!
  Mindemellett maximális elismerésem az Orvosoknak az elmúlt időszakban végzett áldozatos önzetlen munkájukért!!!!!!!!!!

 19. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  28-án már küldtem a témával kapcsolatban egy reagálást, de úgy tűnik, a moderátor nem találta méltónak, hogy megjelenjen. Pedig szerintem nem írtam benne semmi olyat, ami miatt ez jogos lett volna. (Én mindig tudatosan törekszem arra, hogy ha még ha bírálatot fogalmazok is meg, az ne legyen sértő.)
  Mindegy. Nincs idő rágódni rajta, ezért a kérdéseimet felteszem újra. Sürget az idő, ha tenni akarunk valamit.
  Nagyon tetszik az ötlet, de ahhoz, hogy helyesen tudjunk dönteni, többet kellene tudni róla. Doktor úr, nem tudom, hogy nincs-e súlyos jogi következménye azok számára, akik aláírják ezt a nyilatkozatot? Az aláírásunkkal automatikusan visszakerülünk a jogfolytonos államba, de ezzel párhuzamosan kikerülünk a jelenlegi államból. Mi lesz a nyugdíjasokkal például, akik ettől az államtól kapják a nyugdíjat? Ha már nem tartozik valaki az államhoz, ha már nem a tagja többé, akkor nyilván nem tarthat igényt rá, hogy a jelenlegi állam továbbra is folyósítsa neki azt, miközben ő már egy másik állam állampolgára. (Bármennyire is megdolgozott ezért a juttatásért.) Vagy az oktatás, és az egészségügy kérdése. Amíg az új államnak nem lesznek saját iskolái, saját kórházai (ez pénz kérdése is), addig az állampolgárok és gyermekeik nem részesülnek ezekben a szolgáltatásokban? (Mondjuk megfelelő egészségügyi ellátást már most sem kapunk, mivel oltatlanok vagyunk.) És van még ezeken kívül egy sor egyéb szolgáltatás. Továbbra is igénybe vehetjük azokat?
  Mivel tájékozatlan vagyok ebben az ügyben, elképzelhető, hogy ezek buta kérdések voltak, kérem, nézze el nekem! Éppen ezért több információra volna szükség ahhoz, hogy az ember nyugodt szívvel megtehesse ezt a lépést. Mégpedig minél előbb, hogy késlekedés nélkül haladjon ez a fontos kezdeményezés.
  Valami megoldást kellene találni arra, hogy az emberek jogos félelmeit ezzel kapcsolatban valaki eloszlassa, ugyanakkor semmiképpen ne ártsunk az ügynek azzal, hogy esetleg illetéktelenek előtt előre kiteregessük a kártyáinkat.
  Előre is köszönöm szépen a választ.
  Tisztelettel
  Simon Barbara

  1. Kedves Barbara, semmi helyrehozhatatlan sem történik. Amikor valaki aláírja a szándéknyilatkozatot, akkor még csak a szándékát deklarálja, de valójában még nem történik meg az állampolgárság vááltozása. Ez csak akkor történhet meg, amikor a régi állam, vagyis a mostani, átadja a hívatalait a korábbi újnak és ott létrejön az az adminisztráció, amely ugyanúgy gondoskodik az állampolgárairól, mint ahogyan korábban 2012 előtt is tette. Valóbna a mostani állam sajnos egyre kevésbé gondoskodik, terveik szerint eljutnak majd oda, hogy nem is adnak nyugdíjat, ellátást annak, aki nem oltakozik, vagyis nem veszi fel az életét veszélyeztető lövéseket. Addig, amíg ez nem történik meg, addig nem is kerül sehová az illető, legfeljebb leírta, hogy “ha lenne ilyen állam ténylegeesen, akkor ő oda szeretne tartozni”. Ezek a lépések megtörténnek majd, ahogyan az emberek ébrednek és tömegeknek nyílik fel a szeme. Látható, hogy rohamos gyorsasággal ébrednek az emberek a világban, lásd Kanada, vagy Ausztria, de ugyanez lesz idehaza is. Nincs az a katonai erő, amely képes lenne féken tartadni tömegeket. Nagyságrendekkel vagyunk többen, mint ezek a gyilkosok, a fegyveres testületek pedig ugyanolyan megvezetett emberekből állnak, mint amilyenek mi vagyunk. Ők azon nyomban változtatnak, amint a helyzet megérik. Mikor érik meg? Ha már elegen vagyunk, akik lépni szeretnének, ha elegen aláírtuk, kimentünk, kinyilvánítottuk. Szükség van az ősszefogásra, szükség van a bátor lépésekre és túl kell lépni a félelmeken. Nincs veszteni valónk. Ha így marad minden, akkor mindenkit tönkretesznek. Ha lépünk, akkor megnyílnak a lehetőségek.

 20. Az a baj ezzel az egésszel, hogy minden magát párt vezetője kihagyja, kihagyta azt a történelmi pillanatot, amikor az összes hazaáruló szemetet kilehetett volna, vagy kilehetne söpörni a parlamentből és a hatalomból! Ha nem csak választósdiban gondolkodnának – amiről ők is tudják, hogy az csak színházi előadás, hiszen MO-on, de már világszerte se kerülhet senki hatalomra ( de még a hatalom közelébe se ) , ha a kőmíves zsidajok nem engedélyezik – , akkor bizony ezzel a “covid-világjárvánnyal” megtehették volna, illetve megtehetnék! Minden adat elégségesen hozzáférhető már, ami alapján néhány gondolkodó szakember be tudná bizonyítani az előre eltervezett szándékos megtévesztést, egészségkárosítást, népirtást, hazaárulást – amely idegen hatalom teljeskörű kiszolgálása az adott ország polgárai és gazdasága ellen -, korrupciót, diktatúra építését, hatalommal való visszaélést, stb, ami ebben a történetben minden gondolkodó embernek a kezdetektől fogva egyértelmű! Már az se titok régóta, hogy még mindig nincs izolált és tesztelt SARS-CoV-2 vírus, amire ezt az egész hazugságot és árulást felépítették! Ha valakik, akik hatalomra akarnak kerülni, de nem értik ennek az egyszerű ténynek az abszolút jelentőségét , akkor nem is alkalmasak a hatalom korrekt gyakorlására, csak egy pont ugyanolyan nyílt zsidó diktatúráéra, mint ami most is folyik 100 éve! Nagyon sajnálom, hogy egyetlen magyar érzelmű párt se használja ki ezt a vissza nem térő lehetőséget a magyarországi nép és saját érdekében , mindegyik csak a pecsenyéjét akarja sütögetni a hazugságok tompításával, de azok nem teljes elutasításával.

 21. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

  A kezdetektől fogva követem a videóikat, és hálás vagyok a kiállásukért.
  Ezt a kezdeményezést is örömmel vettem. Mint ahogy fogadtam a Geri Tibor féle kezdeményezést is. Érzek viszont némi zavart az erőben, és nem tudom hova tenni ezt.
  Ami a Geri Tibor féle kezdeményezést illeti, ahogy írta is valamelyik kommentjében, én voltam az egyik támogatójuk, akit elűzött az arrogáns, lekezelő hozzá állásával. Főként az Antal Judit volt ebben a fajta kommunikációban a fő szakértő. Pedig semmi rosszat nem kérdeztem, amit pedig kérdeztem, tisztelettel tettem.
  Mindezek ellenére, némi hezitálást követően mégiscsak aláírtam nyilatkozatot. Tettem ezt azért, mert úgy voltam vele, hogy olyan a stílusuk amilyen, de nem ez a lényeg, a lényeg, hogy tenni akarnak, és én segítsem őket ebben. még ha csak egy aláírással is tehetem. Ma már nem vagyok benne biztos, hogy tényleg tenni akarnak.

  Elolvastam a Sorsfordító Nemzetgyűlés oldalán található információkat is, de az igazság, hogy nagyon sok kérdés merült fel benne. Amiket fel is fogok tenni az oldalon található e-mail címre eljuttatott levelemben. Ahogy kezdtem, érzek némi zavart az erőben.
  A legfőbb dolog, amit nem értek, hogy amikor összegyűlt ez a 100.000 aláírás, hogy fog a hatalom átvittel megtörténni?
  Mik erre a tervek? Mert gondolom az kevés lesz, hogy bekopogtatunk a parlament ajtaján, hogy “jó napot, jöttünk a kulcsokért!”. Tényleg jól értettem, hogy mindössze 9 fővel tervezik a rendkívüli Kormányban az átalakulás időszakában a kormányzást? Kik ezek az emberek? Hogyan tervezik ezt a nem kis feladatott végrehajtani?
  Vannak aggályaim, de Isten legyen velünk! Aláírom, ill. a teljes családunk aláírja a nyilatkozatot!
  Mert ahogy mondja, veszíteni valónk nincs!

  A Teremtőm áldását kérem Önre, és a tisztán látó Orvos Kollégáira. Köszönöm a kitartó munkájukat!

 22. Emberek!!! Hol tartunk már? Tényleg éppen ezen az oldalon van promozva OV, aki elárulta a népét, és tényleg éppen ezen az oldalon (és amúgy is) késztetitek magyarázkodásra a Doktor Urat, aki megdönthetetlen hitével, hihetetlen erőt és időt ráfordítva küzd a népért? Ez szégyen! Nincs gond, ha időnként különbözőek a nézetek, de itt most sok negatív energiát érzek, próbáljunk ismét pozitívabban közeledni egymás felé, mert ez az oldal és csoport jó szándékkal jött létre.

 23. Tisztelt Doktor Urak!
  Azt szeretném megtudni,hogy én postára adtam az említett nyilatkozatot,2022.01.19-én,a kért módon,tértivevényesen.A posta küldött egy válasz e-mailt,hogy kézbesítésre került a küldemény,január 25.-én.Azt a hivatkozást viszont nem tudtam megnyitni,amiben a nyomon követés címeként megadtak,e-mail címet. (Ez mondjuk lehet az én bambaságom,vagy a gépem hibája miatt).Az lenne a kérdésem,hogy ahova elküldtük,a Tatabányai címre Ők nem küldenek visszaigazolást? És esetleg azt meg lehet tudni,hogy áll a beküldött nyilatkozatok száma.

  Köszönettel,és további sok sikert áldozatos munkájukhoz,jó egészséget!

 24. Szeretett embertársam! Rokonom, barátom, ismerősöm !
  Most idejét érzem, hogy szavaimat eljuttassam hozzád, mert lehet, hogy régóta nem hallottunk egymásról, de ha tegnap beszéltünk, akkor is életbe vágóan fontosnak érzem,hogy tudassam veled amit látok, érzek, gondolok. A megfigyeléseimet és a levont következtetéseket.
  Aggódok érted és minden emberért, tekintet nélkül arra, hogy valaki engedte beoltani magát egy ismeretlen anyaggal, mert fél egy eddig ismeretlen betegségtől vagy nem engedte magába ezt a fajta “oltást”, mert nem fél a betegségtől, de annál inkább fél az emberi gonoszságtól.
  Aggódok érted, mindannyiunkért, mert ugyanabban a süllyedő hajóban ülünk, ugyanazt a sorsot szánják mindannyiunknak. Úgy viselkedünk ebben a zűrzavaros időszakban, mint a süllyedő Titanic utasai, akiknek egy része még vígan mulatott a bálteremben, a zenészek húzták, pincérek sürögtek, csak hogy fenntartsák a látszatot és a mámort.
  A többiek egy része már tudatában volt a halálos veszélynek és többé-kevésbé fegyelmezetten várták, hogy a személyzet gondoskodjon a menekülésükről, hittek az ígéreteknek, várták a mentőhajók felbukkanását.
  Megint mások a saját kezükbe vették sorsukat és menekültek ahogy tudtak.
  Ahogy az lenni szokott, voltak hangadók, akik irányt mutattak a többieknek, de voltak olyanok is akik másokat hibáztattak de közben nem segítették hanem éppen akadályozták a szervezett menekülést, mert bomlasztották az egységet, akadályozták az együttműködést.
  Szeretettel fordulok hozzád, akárhogy is döntöttél eddig és a kezemet nyújtom, hogy fogjunk össze.
  Arra kérlek most, hogy engedj utat a szavaimnak, hogy eljusson az elmédbe, hogy gondolkodásra késztesselek. Azért, mert nem akarok szembenézni azzal, hogy megbetegszel vagy még rosszabb történik. Nem akarok elveszíteni senkit.
  Láthatod már több mint két éve, hogy világszerte erőteljes média kampány zajlik. Az országok vezető elitje és főhivatalnokai, kirakat-tudósai visszhangozzák felerősítve a félelmet gerjesztő híradásokat, számadatokat és véleményeket, hogy elhidd nekik, halálos járvány arat az emberek között, és rettegj minden nap. Azóta kényszerítő szabályokat és korlátozó intézkedéseket alkalmaznak, részben az ezekben a híradásokban és kormányzati kommunikációban tényként közölt információkra hivatkozva, másrészt az úgy nevezett PCR és antigén tesztek által kimutatott “fertőzöttséget” ugyancsak cáfolhatatlan tényként felhasználva az intézkedések igazolására,
  hogy az addig természetes és megszokott, emberi- és szabadságjogainkat hónapról -hónapra csökkentsék, majd végül teljesen elvegyék. Nem számít nekik, hogy ENSZ Emberi Jogi Alapokmány vagy Nürnbergi Kódex vagy Alkotmány vagy Alaptörvény rögzíti és garantálja ezeket a jogokat. Az általuk kitalált rendkívüli jogrend, a kedvenc fogalmuk a PANDÉMIA mindent felülír.
  Az akaratuk szerint, nem lehetünk mások ebben a helyzetben , csak engedelmeskedő alanyai az intézkedéseiknek, vagy áldozatok. A jogait gyakorló, kérdéseket feltevő vagy uram bocsá’ ellenvéleményt hangoztató ember előbb vírus-tagadónak lesz felcímkézve, később ő lesz a felelőtlen, az anti-szolidáris, a többségi társadalom ellensége. Legvégül majd gyilkosként tekintenek rá, aki ráhozza a halálos vírust az engedelmes többségre, és akként is kezelik majd. Rajtuk a célkereszt. Rajtam is.
  Feje tetejére fordították a világot, az egészséges lett a veszélyes fertőzést terjesztő. A gonosz, jogtalan, embertelen intézkedések pedig az emberiséget megmentő jóság köntösébe vannak öltöztetve, ami alól jól láthatóan kilóg az ördög patája, amikor is erőszakkal taposnak el bárkit ezeknek az intézkedéseknek a nevében. Ha eddig ebből semmit nem vettél észre a mindennapi életedben és a mai napig sem kételkedsz az említett dolgok jogosságában és helyességében, akkor is tudnod kell, hogy a wuhani eseményekről a kovid első felbukkanásáról- készült rémisztő híradásokat megelőzően gyanúra és kételkedésre okot adó események történtek. Például az Event 201 néven 2019 október 18.-án, New York-ban megrendezett járványügyi gyakorlat, a világ minden tájáról meghívott(kiválasztott) 130 résztvevővel, akik manapság a kovid-stratégia aktív alakítói a hazájukban. Vagy említhetném a Nobel díjra jelölt Kary Mullis 2019 augusztus 7.-i halálát. Ő volt az aki feltalálta a PCR eljárást ( nem a tesztet) DNS szekvenciák sokszorozására. Ő teljesen szemben állt azokkal a vezető egészségügyi hivatalnokokkal, élükön Antony Fauci-val, akik a kezdetektől kitalálják, bevezetik és végrehajtatják a kovid-intézkedéseket az USA-ban. Szerinte ezek az emberek teljesen alkalmatlanok a poziciójukra és nem rendelkeznek valódi tudással. Antony Fauci soha nem is állt ki vele nyilvános vitára.
  De említhetném a 2012-es londoni olimpiai megnyitó ceremóniát és show-műsort, ahol egy az egyben eljátszották és látvány elemekkel, díszletekkel tökéletesen bemutatták a kovid cirkusz 2019 ben kezdődött és azóta is tartó eseményeit, kórházi díszletek között. Nézz utána, minden állításomat ellenőrízheted az interneten többféle forrásból.
  Már akkor -2012-ben-bemutatták azt, amit majd 2019 novemberében a média sokkoló képekkel illusztrálva kürtölt világgá, egy új járvány kitörését Kínában, Wuhan városban. 2019-ben ehhez az új járványhoz társítottak( kitaláltak) egy vírust, elnevezték SARS-COV2-nek, csináltak egy grafikát a vírusról( 2012-ben az is része volt a londoni olimpiai show-nak), és nevet
  adtak a betegségnek, COVID-19.
  A vírus latin szó, jelentése: MÉREG.
  Ezt a SARS-COV2 “vírust” (MÉRGET) azóta sem mutatták ki laboratóriumi körülmények között, az úgy nevezett Koch-posztulátumoknak megfelelően, amelyek egyébként az orvosi-mikrobiológiai kutatások során a kórokozók elkülönítésének és meghatározásának általánosan elfogadott, standard követelményei. Úgy kb. 100 éve .
  Ugyancsak nem tárták fel ennek az új “vírusnak” a teljes génszerkezetét, ezért a világ minden táján az illetékesek csak az állítólagos “vírus”egy gén-szakaszának a birtokában vannak, de az is csak a számítógépükön létezik, mert a híradások szerint a kínai illetékesek csak ezt a számítógépes leképezését adták át a WHO-nak és egyéb egészségügyi szerveknek, intézményeknek.
  Ennek a számítógépen létező( számítógéppel szerkesztett?)gén-szakasznak a jelenlétét mutatja ki a PCR -teszt, amely eljárásról tudható, hogy Kary Mullis a gén-szakaszok sokszorosítására találta fel, nem pedig fertőzések igazolására.
  Tehát a mai napig nincs izolált SARS-COV2 vírus, nincs meg a “vírus” teljes gén-térképe, és a “teszt” egy gén-szakaszt sokszorosítva mutatja ki az állítólagos fertőzöttséget.
  Különböző országokból több hivatalos, pecsétes, kormányzati dokumentum is fellelhető az interneten , amelyekben kijelentik, -állampolgári , adatszolgáltatási kérésre- hogy az illető ország egészségügyi hatósága nem rendelkezik SARS-COV2 vírus mintával.
  Amúgy meg ezt az egész járványügyi esemény-sorozatot a kezdettől a szokásos őszi-téli influenza szezonra időzítik, időről -időre felerősítik a pánikot a propagandával és ennek a soha nem bizonyított vírusnak az újabb és újabb mutánsaival riogatják az embereket.
  Természetesen a COVID-19 néven ismert betegség tünetei vegyítik a szokásos influenza tüneteket más fajta, a felső-légúti betegségeknél teljesen szokatlan tünetekkel. Ebben a kibővített tünetegyüttesben aztán mindenki kedvére találhat magára illeszthetőt, a rettegésének foka szerint.
  Azt azonban érdemes megjegyezni és elgondolkodni rajta, hogy a tünetek között a rendkívül magas, heveny láz, a számos esetben gyors lefolyás halállal végződve, a hányás-hasmenés, a különböző szervekben és testrészekben egyidőben kialakuló gyulladások, a szokatlan bőr tünetek, az elváltozások a vérképben mind megtalálhatók a kémiai vagy biológiai eredetű mérgezések tünetei között is.
  2019 november után már pár hónappal lehetett hallani a médiákban hangadó szakértők és vezető döntéshozók szájából, hogy rövidesen érkezik a csodaszer, az oltás a vírus (MÉREG) ellen, ami majd megmenti az embereket a halálos betegségtől. Csak még egy kicsit bírjuk ki( a jogfosztást, a korlátozásokat, a házi-rabságot) csak még pár hét, pár hónap, laposítsuk el a görbét, és így tovább,
  sorolhatnám még a hülye szlogeneket.
  Ezek az oltóanyagok aztán amilyen gyorsan ki lettek találva, annyira keveset lehet tudni róluk. Az összetételük részben ismeretlen, a mai napig is világszerte független kutatók vizsgálják az egyes vakcinákban található ismeretlen, nano méretű részecskéket, rejtélyes alakzatokat, fémes jellegű összetevőket, amelyeknek a létezését és a rendeltetését a gyártók nem ismerik el és nem
  magyarázzák meg. Ezeket az oltóanyagokat világszerte sietve, a megszokott és elvárt engedélyezési és vizsgálati eljárásokat megszegve, átugorva fogadták el a kormányok használatra alkalmasnak, minden esetben mellőzték az ezidáig általánosan kötelező több lépcsős, hosszú évekig tartó klinikai teszteléseket.
  Ha ez még nem volna elég gyanús, akkor a gyártókkal kötött szerződések titkosítása és a gyártók felmentése minden, az oltások okozta következmény felelőssége alól már szemet kell szúrjon és el kell gondolkoztassa a leginkább jóhiszemű embert is.
  Példának okáért, a legegyszerűbb élelmiszert gyártónak is felelőssége van a fogyasztók felé. Számon kérhető.
  Az oltások gyártóinak és velük együtt azoknak akik elrendelik a használatukat, beadják az embereknek , nekik semmilyen felelősségük nincs megállapítva. Egyáltalán semmi.
  Ha beadattad magadnak, csak te vagy a felelős. Aláírtad, beleegyeztél. Ez is jól van így?
  Tehát a gyártókkal kötött szerződések lényegi részei titkosak, még az EU parlament képviselői sem tekinthettek bele a teljes szerződés szövegébe, csak egy kivonatot kaptak kézhez, feketével kitakart szövegrészekkel. Ezt is fogadjuk el az emberiségmentő jószándék megnyilvánulásaként?
  Ezen oltások között ( csak emlékeztetőül, a mai napig nincs izolált SARS-COV2 vírus és annak nyilvánosságra hozott teljes gén-szerkezete ) vannak teljesen új, eddig nem alkalmazott génmódosító eljárással létrehozott oltóanyagok, úgy nevezett módosított RNS oltások, amelyekről a gyártók azt állítják, hogy a működési elvük az, hogy az emberi testbe fecskendezve azt a genetikai
  parancsot adják a test sejtjeinek, hogy termeljék a SARS-COV2 vírus( ami továbbra sincs) tüskefehérjét, aminek a testben való megjelenése majd kiváltja az immunválaszt, és az immunrendszer elkezdi termelni az ellenanyagot, ezáltal kialakul a védettség a SARS-COV2 vírus( MÉREG) ellen.
  Számomra kissé furcsa gondolatmenet, hogy saját testemben tenyésszem ki a betegséget okozó anyagot, amitől majd ugyancsak a saját testem védekező rendszere fog megvédeni. Ez egy agyrém!
  Szóval ne tévesszük össze ezeket az mostani mRNS és egyéb kovid- oltásokat a hagyományos oltásokkal, amelyek legyengített vagy teljesen elpusztított kórokozókat tartalmaznak, és a beadásukat követően a testünk soha nem a kórokozót kezdi el termelni, hanem az ellenanyagot. Ez a normális, egészséges immunválasz.
  Az mRNS oltások fentebb említett működési elvét, amit maguk a gyártók és a feltalálók-köztük Karikó Katalin is-elismertertek, nagy jelentősége van amikor a COVID-19 betegségnek elnevezett kórkép tünetei között a súlyos, akár életveszélyes allergiás reakciót vagy a mérgezések klasszikus tüneteit figyelhetjük meg.
  Tegyük fel a kérdést: hány féle mérgező fehérje létezik a természetben? Rengeteg. Pókok, skorpiók,
  darazsak, medúzák, halak, békák, kígyók mérgei. Számos közülük a bőrön keresztül is felszívódik, vannak olyanok, amelyeknek a halálos adagja egy szúnyogcsípés mennyiségével egyenlő vagy annál is kevesebb.
  Ezek a természetben létező és ismert mérgező fehérjék. De hány félét készíthettek már laboratóriumokban?
  Mit is termel az mRNS oltás után az emberek teste? Tüskefehérjét. Milyet? Senki sem tudja, hiszen a SARS-COV2 “vírus” nincs izolálva, a létezése nem bizonyított, mert nincsenek közzétéve az orvosi szakirodalomban ennek a vírusnak az elkülönítésének és meghatározásának a hitelt érdemlő bizonyítékai. Senkinek nincs a birtokában egy létező minta ebből a “vírusból”, ami kiderül rögtön,
  amikor az emberek követelik ennek a bemutatását az intézkedéseket meghozó hatóságoktól, de azok semmit nem tudnak bemutatni.
  Mi történik az oltást követően az emberi testben?
  A gyártók, feltalálók közlései alapján úgy tudni, hogy az mRNS oltások hatására, a bennük kódolt genetikai parancsra a test sejtjei elkezdik fokozatosan termelni az állítólagos tüskefehérjét. Mit tapasztalhat maga az ember? A test védekezik ez ellen a test-idegen anyag ellen, ilyenkor jelentkeznek az enyhébb vagy súlyosabb allergiás reakciók, vagy a mérgezések tünetei közül a
  hányás-hasmenés, a magas , heveny láz. Egyénenként változik, mert nincs két egyforma emberi test és az sem tudható mit és mennyit fecskendeztek be a testbe azzal a bizonyos oltással. (Emlékezz a fentebb írottakra, ezek az oltások csalásokkal, a szabályok megszegésével, megkerülésével lettek engedélyezve minden országban, a gyártóknak és az oltások elrendelőinek, az ezeket beadó
  egészségügyi személyzetnek semmilyen felelőssége nincs megállapítva, nem számonkérhetők)
  Tehát a testben megjelenő “vírus”( MÉREG) anyag mennyiségétől és a test általános és egyéni állapotától függően az egyén vagy képes lesz együttélni ezzel a MÉRGEZÉSSEL, ahogy az az életünk során számtalanszor történik velünk,vagy nem. Méreganyag kerül a szervezetünkbe, amit vagy ki tudunk üríteni magunkból, vagy bizonyos mérgek esetén bennünk marad, együtt élünk vele, mindaddig amíg a mennyiség nem éri el a kritikus szintet.
  Ennek a fajta MÉRGEZÉSNEK a másodlagos hatásaként sokaknál gyulladások is kialakulnak a testük különböző részein és különböző szervekben. Az is cáfolhatatlan tény, hogy világszerte nagyon sokan tragikus hirtelenséggel meghaltak az oltást követően. Mindezeket az oltásokkal összefüggő jelenségeket félre magyarázzák, letagadják, vagy lekicsinyítik, ritkán előforduló oltásmellékhatásnak hazudják. Az oltást követő halálozásokat legtöbbször kovid halálozásnak könyvelik el, hiszen a “teszt” kimutatja, hogy az illető “fertőzött” volt még ha mit sem tudott róla. Így haltak meg makk egészséges emberek, köztük sportolók, a fiatalabb korosztályból is. Az alapbetegséggel élő emberek oltást követő halála esetén pedig nem is kell erőlködni nekik, milyen okot is hazudjanak.
  Mára láthatóvá vált mindenkinek, hogy a hazugságokra fény derül, az oltások nem védték és nem védik meg attól a betegségtől a beoltott embereket, ami ellen ők védekezni akartak.
  Mára az ígéretek elkoptak, a “vakcinák” 99% -os védelme 50% körülire fogyott, mára a beoltott ember is fertőz és megbetegedhet, akár súlyosan is, az Egyesült Királyság hivatalos statisztikája szerint az intenzív osztályon levő kovidosok között bizonyos korosztályokban 50% feletti és annál is magasabb az oltottak aránya. Sajnos, sokan közülük meghalnak, mert a “vakcinák” a haláltól sem védenek meg. Mert az igazság az, hogy ez egy MÉRGEZÉS, amitől semmilyen oltás nem véd meg.
  A mérgezés kimenetele a szervezetbe került méreganyag mennyiségétől függ, attól, hogy milyen közeli testi érinkezéssel és mennyi ideig adódott át egyik emberről a másikra. ( A lélegzetünk és az érintésünk is átadja, a maszkok többsége nem véd meg, mert a méreganyag részecske sokkal kisebb mint a maszkok szövetében a lyukak.)
  A mérgezés végkimenetele attól is függ, hogy az adott pillanatban van-e betegségünk ami gyengíti a testünk védekező-megújuló képességét és mennyire vagyunk telítve más méreganyagokkal, az életmódunk következtében.
  A mérgezés következtében kialakult betegség kórképe- amit COVID-19-nek neveztek- pedig egyesíteni fogja a mérgezés( fehérje alapú méreggel) tüneteit az esetleg fennálló, társult betegség(ek) tüneteivel.
  Ha ezzel kórházba kerül valaki, akkor a kezelési protokol szerint SARS-COV2 “vírus” által okozott felső-légúti fertőzést állapítanak meg, és minden további kóros folyamatot a testben ebből vezetnek le. A MÉRGEZÉSRŐL tudomást se vesznek, méregtelenítést nem végeznek. A gyógyulás esélyei a fentebb leírtakból következtethetők. De még a gyógyultnak sem lehet felhőtlen az öröme, mert a COVID-19 többször is elkapható. Hát persze, akárhányszor meg lehet mérgezni valakit, míg belehal. Ugyanis, ahány oltott ember annyi féle tüskefehérje termelődik, nem lesz két teljesen egyforma eset, mert nincs két egyforma emberi test. Az ördögi terv az, hogy egyik
  emberrel mérgeztetik meg a másikat. Ezek lesznek a végtelen számú “mutáns vírusok” (MÉRGEK)
  Egyet majd mindig kiragad a média, elnevezik egy üzenetet is rejtő névvel, a mostanit OMICRONnak, ami átírva MORONIC. Jelentése hülye, idióta. Biztosan véletlen. Vagy nem, és szándékosan az embereknek címezték ezt az üzenetet, nem pedig egy élettelen “vírusnak”.
  Eközben a média propaganda gépezete és a kormányzati döntéshozók, megtámogatva sarlatán tudósok hazugságaival , szünet nélkül sulykolják belénk a félelmetes híreket, hogy az új “mutáns” sokkal fertőzőbb, sokkal halálosabb ezért 3.-4. és még ki tudja hány oltás kell. Mindenki szaladjon oltakozni, aki nem megy az meghal. A hajlandóságunkat igyekeznek fokozni a még nagyobb félelem keltéssel, akinél ez nem megy annak ott vannak a korlátozó, jogfosztó intézkedések, az életét ellehetítlenítő újabb és újabb kényszerítő szabályok. Mindannyiunk élete veszélyben van, mindenkin rajta van a célkereszt mert ezt is nyíltan kijelentették, háború van.
  A kormányzati propaganda háborús díszleteket teremtett, katonák járőröznek, katonák vannak a kórházakban, az orvosok, ápolók a “frontvonalban” dolgoznak, az egészségügyi személyzetet vezénylik, parancs van, felmondani nem lehet. Az emberek szabadságát
  és mozgását is korlátozzák kijárási tilalmat, utazási korlátozásokat, házi-rabságot alkalmaznak, csak, hogy engedelmességre bírjanak.
  Milyen háború ez? A szokásos, egyik ember kell megölje a másikat, de most elkerülik a rombolást.
  Lassan mindenki szeme előtt lehullik a lepel, a Bill Gates, Rockefeller és mások által nyíltan kimondott népesség csökkentés szándékát, amit kőbe is véstek, lásd GEORGIA GUIDESTONES többnyelvű feliratait, az engedelmes kormányok és az országok vezető elitjei megvalósítják. Nem hiszed el? Miért is tennének ilyet?
  Azért mert eladták magukat, zsarolva vannak, a gazdáik parancsát kell végrehajtsák. Mindenhol a világon ugyanabból a kottából játszanak, eljátszák a szerepet, hogy ők is kovidosak lettek, hogy ők is beoltatják magukat, hogy kövesd őket te is, higgy nekik. De egy se halt meg kovidban még a legvénnebbek közül sem, de oltás-mellékhatástól sem. Aztán hányszor lebuktak már, hogy ők maguk nem tartják be az általuk meghozott járványügyi intézkedéseket, korlátozásokat. Nem félnek a halálos kórtól?
  Hiszel még nekik? Igen? Pont ezt akarják, hogy vakon kövesd az utasításaikat és visszhangozd a propaganda szövegeket a médiából, hogy fenntartsák továbbra is a rettegés légkörét az egész társadalomban.
  Tudod milyen sorsot szánnak mindannyiunknak? Olyat, mint ez előtt az összes háború áldozatainak.
  Öljük meg egymást, közben a világ-elit és a szolgáik páholyból nézik. Ők híznak a vérünkön évszázadról -évszázadra, a kezüket sem piszkolják be soha, hiszen minden országban, minden korban a zsarolható, korrupt, megvett végrehajtóik intéznek el mindent.(Mindenkit)
  Ördögien ravaszul és gonoszul kifundált rendszer ez, a csúcson levők gonosz gondolataiból az alant lévő szolgáik csinálnak valóságot, ezért fizetségül kapják a hatalmat felettünk, a vagyont és jólétet maguknak és környezetüknek. Nézd meg Tim Gielen filmjét, Monopoly -Who owns the World? https://rumble.com/vomtct-monopoly-ki-lett-a-vilg-2021-re-sokkol-dokumentumfilm-magyarfelirattal.html
  Nem hiszed, hogy ez a valóság? Nem akarod, nem tudod elhinni? Tehetetlennek érzed magad és túl kicsinek, hogy szembeszálj velük?
  Ne aggódj és ne félj. Mindannyiunk élete, sorsa a Teremtő Isten kezében van mindaddig amíg mi magunk nem helyezzük azt át másik kézbe, az ördög/sátán kezébe. Abba kézbe, ami a világ-elitet mozgatja. Rajtunk múlik, melyik kézbe helyezzük a sorsunkat, mert a Teremtő Isten végtelen jóságától vezetve szabad akaratot adott az embernek.
  Mi választjuk meg az utunkat, Ő csak útmutatást adott. NE ÁRTS MAGADNAK. NE ÁRTS MÁSNAK.
  Sokan rossz úton járnak, mert eladták a lelküket az ördögnek, hatalomért, vagyonért, jólétért cserébe. Ezek sokakat magukkal visznek, megtévesztéssel, hazugságokkal, hamis ígéretekkel, de ha úgy érzik, akkor fenyegetéssel és erőszakkal is. AZ ÖRDÖG FEGYVERE A FÉLELEM. NE HAJOLJ MEG ELŐTTE. Álj az igazság mellé, fogj össze a jószívű, igaz emberrel bárhol is vagy, mert csak velük érdemes élni és meghalni is.
  Imádkozzunk egymásért, kérjük a Teremtő Isten gondviselését, hogy tartson meg minket a jó úton
  és téritse vissza a rossz úton járókat. Adjon szemet a látáshoz és értelmet az értéshez.

  Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a Te országod, legyen
  meg a Te akaratod, amint a mennyben úgy a Földön is.
  Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsájtsd meg a vétkeinket, miképpen mi is
  megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól,
  mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké!
  Ámen

  1. Nagyon tetszett. 
   Ez a hozzászólás kitűnően összegezte az összes tudnivalót a vírussal és a megtervezett hamis járvánnyal kapcsolatban. Világos helyzetképjelentés. De ami legjobban megfogott, az az írás stílusa. Semmi okoskodás, semmi bántás, csak a tények közlése érthetően, logikusan, segítő szándékkal.
   Köszönöm mindannyiunk nevében. 

 25. Megrázó!
  Csak ma találtam rá. Lehet, hogy valóban ez áll gonosz kis gnóm, a brit eugenista Humor Harold mandátumokból való visszatáncolása mögött.
  Kérem, rágják át magukat ezen! Az International Common Law Court of Justice 2022. január 15.-i jogi döntése.
  Érvényes letartóztatási parancs.
  Breaking News-Jan. 25, 2022-from the International Common Law Court of Justice (ICLCJ) Britain cancels COVID measures after ICLCJ Arrest Warrants issued against Pharma CEO and Anglican Archbishop
  Kanadai feljelentés. Teljesen hiányzik belőle a WEF vérbrigádja, az UN, a WHO, a BMGF, és a többi söpredék. De emellé már szépen fel lehet majd sorakoztatni a többi jogi határozatot, ha lesz, mert jogi folyamatok már zajlanak. Hála Isten’!
  S nálunk megáll az idő…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük