A természetes orvoslás hozzáállása a járványhoz és a betegségekhez

Az orvoslásba tartozik a spirituális fejlődés segítése is.

Mindig voltak vírusok, baktériumok és ezekkel az élőlényekkel való együttélésünk során mindig meg is betegedett sok ember.

Mindig volt több (sok) ember, aki meghalt a mikroorganizmusokkal való találkozások során.

Sőt, van több olyan tudós, aki (ha jól értettem) azt állítja, hogy az összetett fehérjék és a mikroorganizmusok által fejlődött ki az állatvilág és az ember is.

Szóval mindig is voltak vírusok és baktériumok és mindig voltak emberek, akik áldozatul estek a velük való együtt élésünk során.

Miért? Azért, mert a farkas megeszi a gyengébb, kisebb, betegebb pézsmatulkot, bárányt stb. A cápák hasonlóan táplálkoznak.

Ha kiirtjuk a farkasokat, a tigriseket és a cápákat (ragadozókat) a tudósok rádöbbennek, hogy elkezd változni és pusztulni a környezet és a természet.

A keselyűk, hiénák rozsomákok stb. dögöket esznek és sokan azt gondolják, hogy… fúj, ez szörnyű. De ha a keselyűk, tigrisek elkezdenek eltűnni, az elhullott állatok ottmaradt teteme problémákat okoz, de legfőképpen a felborult rendszer (ökoszisztéma).

Ahogy mindig is, most is vannak vírusok és baktériumok. A velük való együttlét nem veszélyes, sőt együtt lehet velük élni, mint ahogy a félelmetes hangyabolyokkal is. Hiszen élőlényekként régóta eredményesen együtt élünk ezen a bolygón.

Akkor gondoljuk őket gonosznak, amikor arra reagálnak,….. ha azt érzékelik, hogy valamilyen élő szervezet gyenge, nem megfelelő állapotban van a hatékony létéhez képest, vagy olyan állapotba került, amivel nem tud megfelelően (hatékonyan) létezni.

Akkor, ahogyan a farkas, vagy a krokodil felfigyel a gyenge, nem erős, beteg, sebesült, vagy szerencsétlen (óvatlan) élőlényre és abból lesz neki tápláléka.
A vírusok és baktériumok is ugyanígy közelednek a legyengült, elesett, beteg, óvatlan ember felé. Ez a dolguk, ez az életük értelme. Ebből és ezáltal élnek.

Így, ennek megfelelően teremtődött, alakult ki és fejlődik az élet a Földön. Ezen nincs mit vitatkozni. Ez az alapja a fejlődésnek mindenféle értelemben (spirituálisan is).
Daganat, mióma, ciszta általában akkor keletkezik, ha a nem megfelelő életmód miatt hideg behatásra, vagy gyenge táplálásra (kimerülés) hideg terület alakul ki (megreked a hideg) a szervezet egy bizonyos területén. A hidegre a saját reakciójával reagál szervezet. Elkezdenek a sejtek fázni és megváltoznak. A hidegtől összebújnak, majd mozognak, vándorolnak.

Ezt nem méreg bejuttatással (kemoterápia), halálos sugárzással, vagy operációval kellene gyógyítani.
Hanem ki kell venni a hideget (a megbetegítő környezet változtatása), be kell tenni egy a tudat által újraalkotott szervet, ezt egyesíteni és a helyes működést újra be kell indítani, majd támogatni (regeneráció).

Ez a tudatorvoslás elmélete. Meg kell változtatni a beteg rész, vagy működés képét jóra.
Azért, mert a haszonnövény és gabonatermesztésben elhagyták a vetésforgó alkalmazását és elkezdték vegyszerekkel és felgyorsított nemesítéssel (génmanipuláció) befolyásolni a természetes fejlődést, a növények elkezdték elveszíteni ellenálló képességüket (életerejüket), amit mi tápláléknak használunk (a növények bekebelezése révén).

Amíg a természetes (kínai) orvoslás a például a növények különböző részeit (levél, gyökérzet, virágzat, termés) szárítás után őrölve fogyasztja, vagy forró vízzel oldja ki belőle a gyógyító erőt, addig a modern orvoslás biokémiai eljárásokkal átváltoztatja, kiveszi belőle a vélt hatóanyagot. Eközben a természetes (erős) gyógyereje nagyrészt átalakul, elveszik.

A ginsengből egy kísérlet során kivonták a vélt hatóanyagát (ginsenoid) ennek ellenére utána a növény ugyanolyan gyógyhatást mutatott.

A látható-érezhető és a nem látható-érezhető anyagok és ezek – a természetes orvoslás által felfedezett – hatékony kombinációja gyógyít, mert rásimul az életerő áramlásokra. Belesimul és elérkezik a szervekhez és a test működéséhez. Ilyen például a gyógynövények felépítése, ami valamilyen módon hasonló életrendszerű felépítést-működést mutat, hasonlóan az emberi testünk egy-egy funkciójához.

A természetes orvoslás által felismert életerő áramlások megfelelő ereje, harmóniája és rendezettsége az egészséges élet kulcsa.
Ahogy a patakban nincsen rothadás (baktériumok-vírusok) úgy a szervezetben sem telepedik meg a mikroorganizmus (vírus-baktérium), ha az áramlások (életerő-vér, ideg-ingerület, nyirok) működnek.

Ha van fájdalom, nincs áramlás, ha van áramlás, nincs fájdalom. Ha káros mértékben és működéssel van vírus és baktérium, azt jelzi, hogy áramlással baj van, vagy az életerő lemerült és beindult a leállás, pangás.

Olvasod a soraim és a fejedben ott vannak a válaszok. Arra, hogy miért nincs a természetes élet gyakorlásához, illetve a kapcsolódáshoz időd, lehetőséged és pénzed.
Nem célom, hogy a tanítás és a gyógyításom üzletszerű legyen.

A megoldás az életerő áramlások támogatása gyógynövényorvosságokkal, speciális gyógytornával, orvosi masszázskezeléssel, tudatorvoslással, életmód-változtatással, lelki segítséggel.
Az ember, aki ismeri a végtelent.

Kazi-Tóth Attila, kínai orvos

One thought on “A természetes orvoslás hozzáállása a járványhoz és a betegségekhez

  1. “”Mindig voltak vírusok, baktériumok és ezekkel az élőlényekkel való együttélésünk során mindig meg is betegedett sok ember.””-
    – na ezt nehéz elmagyarázni hitelesen MÁR az embereknek. Még a legtöbb orvosnak is. Két évvel ezelőtt ez nem jelentett meglepetést. Na de most??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük