Bírósági utasításra az USA fel kellett függessze a kötelező munkahelyi COVID-oltásokat

Az USA Emberi Erőforrások Minisztériuma (Department of Labor) Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Igazgatósága (Occupational Safety and Health Administration; OSHA) bírósági utasításra kedden fel kellett függessze a kötelező COVID-védőoltásra és munkahelyi tesztelésre vonatkozó ideiglenes vészhelyzeti szabvány (ETS) végrehajtását és betartatását. A Biden-kormányzat kötelező oltási rendelkezése súlyos alkotmány és emberi jogokat sért, közegészség és járványtani szempontból kérdéses, így a felfüggesztés azonnali hatályú!

Ennek megfelelően a Munkavédelmi és Munkaügyi Hivatal még kedden közzétette honlapján (lásd alább) az 5. körzeti szövetségi fellebbviteli bíróság november 12-i határozatát, amelyben az elrendelt bírói felülvizsgálat befejezéséig a bíróság megtiltotta, hogy az OHSA ügynökség végrehajtsa és/vagy ellenőriztesse a kötelező oltásokra vonatkozó kormányzati rendelkezéseket. A tiltó döntést meghozó szövetségi bírói testület kedden egy cincinnati (OH) fellebbviteli bíróság elé utalta további jogi vizsgálatra az ügyet.

https://www.osha.gov/coronavirus/ets2


László G. Boros, M.D.

22 thoughts on “Bírósági utasításra az USA fel kellett függessze a kötelező munkahelyi COVID-oltásokat

 1. Nagyon remélem hogy azonnal ezt nálunk is elrendelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Tisztelettel köszöntöm Önöket!

  Hivatásosként a közigazgatásban dolgozom. Nem adattam be magamnak a “vakcinát” , ezért felszólítást kaptam a munkáltatómtól, hogy ha nem “veszem fel” a “védőoltást” akkor egy év fizetés nélküli szabadságra küldenek, mert a kitűzött határidő után “már nem felelek meg a munkahelyi követelményeknek ès nem leszek alkalmas a munkám ellátására”. A fizetés nélkül töltendő egy év alatt nem mondhatok fel, de egy év után a munkáltatóm kirúghat, amennyiben az idő alatt sem mutatom be a oltás igazolást.
  Ez a kényszerítés és büntetès kilátásba helyezése engem még inkább megerősít abban, hogy az egész cirkusz körül nincs rendben semmi.
  Nem értem, hogy hogyan merészelnek a kormányok egyre vérlázítóbb kényszerítéseket latba vetni az oltásra, ha elszánt ügyvédek és orvosok bírósági pereket nyernek az eszement intézkedésekkel szemben világszerte? Ezek miért nem tudnak fordítani a helyzeten?
  Ez úton is köszönöm a munkájukat, és jó tudni, hogy Önöknek köszönhetően nincsenek egyedül a terrorkampányban károsultak!

  1. Rettentően sajnálom, hogy el kellett veszítenie az állását, és fel is nézek Önre, hogy ezt meg tudta tenni!
   Hisz a mérleg két oldalán az egzisztenciával szemben a másik serpenyőben bizonytalan feltételezések állnak csupán, amit a sok-sok hazugság, félremagyarázat, titkosítások provokálnak.
   Senki sem biztos semmiben, a határozottság ritka, megbecsülendő!

  2. Azt most már a legtöbb felébredett tudja, hogy a vakcináknak nincs közük az egészségügyhöz – hogy megbetegítenek az csak másodlagos eredmény. Ez egy fegyver abban a pszichológiai háborúban amit az emberiség ellen folytatnak. A maszkolás is, a lezárások is, a karantén is fegyverek.
   A vakcinázásoknak több oka lehet. Én kettőt említenék meg: 1. tesztelik az emberek mentális állapotát arra vonatkozóan, hogy mennyire mehetnek el a későbbiekben az egyéb megszorító intézkedésekkel – például, hogy viseli majd a lakosság a küszöbön álló gazdasági összeomlást és annak következményeit. 2. Az oltásokkal traumatizálják a lakosságot. Egy traumatizált lakosság sokkal könnyebben irányítható mint egy egészséges lelkivilágú társadalom. Egy kanadai rendőrtiszt mondta, az erőszakos vakcinázás olyan mint a családon belüli erőszak ahol a gyengébb felet mentálisan, emocionálisan és fizikailag bántalmazzák. Egy ilyen kapcsolatból kikerülő személy egy életen át tramatizálva lesz valamilyen szinten. Ehhez már én teszem hozzá, hogy a vakcinázás a nemi erőszakhoz is hasonlítható ahol az egyik felet belekényszerítik egy olyan cselekménybe amit nem akar megtenni. Ugyancsak traumatizáló hatása van annak is amikor valakit zsarolással belekényszerítenek az oltásba annak ellenére, hogy az illető tudja, hogy az egész projekt hazugságra épül. Amikor valakit arra kényszerítenek, hogy részt vegyen egy hazugságban akarata ellenére az egy pszichológiai támadás az egyén mentális integritása ellen. Persze vannak még egyéb más hatásai is az oltásoknak – például az egészségre gyakorolt hatása. Valamelyik nap olvastam hogy Ausztráliában eddig 1o ezer oltás károsult adott be pénzügyi kompenzációra igényt a kormánynál. És ez még csak a jéghegy csúcsa ha azt vesszük, hogy világviszonylatban meghalt, és megrokkant oltás károsult emberek száma elérheti a több százmilliót is. Csak Amerikában 5oo ezer körülire teszik az oltásokban meghaltak számát és több tízmillióra a megrokkantakat.

 3. TERROR a KÖBÖN: ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON!!!
  (D)ROGÁN és KÉJNŐ GYILKOS BŰNTÁRSAI a KILÓRA MEGVETT NYUNYÓKÁT és KORTÁRS MENGELÉK TUCATJAIT VETTE ELŐ MEGINT a BEFŐTTES ÜVEGEK MÖGÜL, HOGY OLTAKOZÁSRA BUZDÍTSÁK az ÉPELMÉJŰ EGÉSZSÉGESEKET!!!
  ŐSBŰN!!!…- BELGA KONGÓI BABY-HOLOKAUSZT ÁRÁN FOLYIK a NÉPEK BEOLTÁSA!!!
  „A Bayer igazgatósági tagja nyíltan beszél róla, hogy a covid elleni oltások génterápiák!!!”

  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-bayer-igazgatosagi-tagja-nyiltan-beszel-rola-hogy-a-covid-elleni-oltasok-genterapiak/?unapproved=8462&moderation-hash=460f04dcfe3082af4c511f67892ef5bf#comment-8462

  NA, PONTOSAN EZ AZ a HÍR, AMI NEM FOG a CSAPBÓL is/és a MÉDIA-CSATORNÁKBÓL ZUBOGNI SZAKADATLAN, MERT MÉG IDŐBEN KIJÓZANODHATNÁNAK az AGYMOSOTT TÁRSADALOM KEVÉSBÉ DEMENS és KISHITŰ ÉLNI AKARÓI!!!
  EMBER!!!
  …és EZEK UTÁN is HAGYOD, HOGY ORBÁN BELÉD OLTASSA a MAGZATOK és BABÁK KÍNHALÁLÁBÓL LETT COVID VAKCINÁT?!
  UGYANIS MAGZATOKBÓL KINYERT SZÖVETEKBŐL KÉSZÜL az ISTEN és EMBER ELŐTT is ŐSBŰNNEK SZÁMÍTÓ ún. COVID „VÉDŐOLTÁSA”!!!
  Olyan tanúvallomást tett Stanley Plotkin, a védőoltások és vakcinák atyaúristenének tartott kutató, hogy még a legerősebb idegzetűek is megdöbbentek az igazságon.
  A tanúvallomást 2018. január 11-én rögzítették.
  Magzatokból kinyert szövetekből készítettek védőoltásokat. Egyetlen tanulmány megírásához is felhasználtak 72 abortált magzatot és megszámlálhatatlan tanulmányt és kísérletet végeztek.
  A kifejlesztett kísérleti vakcinákat pedig árvákon, magatehetetlen és fogyatékkal élő embereken vagy gyerekeken tesztelték. (például az RA 27/3 vakcinát) Jobb olyanokkal kísérletezni, akik nem valószínű, hogy hozzá tudnak járulni a társadalomhoz. Mint a fogyatékos gyerekek.”
  Az a kérdés, hogy teljesen funkcionális felnőtteken, vagy gyerekeken végezzünk kísérleteket, akik valószínűleg hozzájárulnak a társadalomhoz, vagy olyan gyerekeken és felnőtteken, akiknek ember-alakjuk van, de nincs szociális potenciáljuk.” – Használta börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcinák tanulmányozásához? – IGEN! – Használt gyarmati uralom alatt álló embereket kísérleti vakcinák tanulmányozásához? – IGEN! – Belga Kongóban tette ezt? – IGEN! – Abban a kísérletben majdnem 1 millió ember szerepelt? – IGEN!”

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

  https://www.youtube.com/watch?v=XSxReS9ghH8
  https://www.youtube.com/watch?….v=AE-iz1UxKxk&t=
  https://www.youtube.com/watch?v=X49HlORyLQg
  https://www.youtube.com/watch?v=lzwLlEpb2Uo
  https://www.youtube.com/watch?v=2GvAk-71mH0
  https://consensualenslavement…..com/bidermanreport.h
  https://internetfigyelo.com/e-….tenyek-szerint-a-vil
  https://rothschild.blog.hu/

  1. Tovább kell látni a kis magyar politikán. Nem Orbán a főbűnös. Egész Európát ki oltatja? És Észak-Amerikát? Hogy Kanada 10x annyi vakcinát vásárolt, mint a lakossága?

   Szerintem Afrikában már nem élnek az emberek. Hisz ott csak 1,5%-s volt az átoltottság, semmiféle védőintézkedést nem tettek. A Covid dörzsölhette a tenyerét! Ilyen körülmények között ideális táptalaja a járványnak.
   Vagy csak nem értesítette őket senki, hogy ideje meghalni? És a kis genyák meg nem engedelmeskednek?

 4. Tisztelt Doktor Úr! Egy kistelepülés általános iskolájának vagyok a vezetője. Tantestületünkben 16 pedagógus dolgozik, csak négyen voltak oltottak – eddig. Miután megjelent a zsaroló oltási rendelet, többen úgy döntöttek, hiába tiltakozik minden idegszáluk, a józan eszük – mégis beadatják a vakcinát. Teszik ezt azért, mert ebben a kis faluban szinte semmi munkalehetőség nincs, tele vannak hitelekkel, teljesen kilátástalan helyzetbe kerülnének januártól. Ez a hír, amit most közzé tett, a legjobbkor jött, mert talán egy kis reménysugarat hoz a kétségbeesés szélére került munkatársaimnak is! Köszönöm, hogy utána járnak a hírek valóságtartalmának, lefordítják és közzé teszik az igazságot! Áldozatos munkájuk nyomán nagyon sokan felébredtek már a hazugság elnyomásából. Isten áldja Önöket!

  1. A kollégái rosszul gondolkodnak.

   A helyes gondolkodás az lenne, ha közösen írnának egy levelet a tankerületnek, és megkérdeznék a levélben, hogy képesek lesznek-e megoldani a 16 fős tantestületben a helyettesítést, ha a 16 tanárból 12 fizetés nélküli szabadságon lesz egy teljes évig, majd utána felmondanak nekik?

   Ésszel kellene gondolkodni, és össze kellene fogni.

  2. Hogy tudna a kedves Doktor Úr Önöknek segíteni ?
   Amikor Önöknél nincs annyi kitartás hogy még viszonylag elviselhető zsarolásnak sem tudnak közösen ellenállni ?

   És a kedves Doktor úr is nehézségekkel küzd. Meg az alapvető emberi jogokat is lábbal tiporják ebben a világban.

   Az oltás előtt alá kell írni egy belegyező nyilatkozatot. Ha az illető ezt aláírta, akkor vállalja az oltás kővető esetlegesen
   fellépő mellékhatások kockázatát. Ezután én már csak sajnálni tudóm az esetleges károsultat. De mivel én, mint
   minden oltatlan embernek, nekem is nehézségeim vannak ebben a covid-fasiszta társadalomban. A fő baj onnan
   ered, hogy nem tudtunk közösen ellenállni ezen ránk erőltetett nyomásnak. Pedig közösen sokkal többet el tudtunk volna érni.

  1. Kedves Gábor !
   Mivel én, mint egy oltatlan itt élek, ezért most is szavazni fogok a covid-fasizmus ellen.
   De kérem ne tápláljon nagy reményeket a magyar nép, hogy itt valami eget megrengető esemény fog megtörténni.

   Mert sajnos az van, hogy már egyszer ezen ügyben, márciusban a legfelsőbb vezetés megvezette a svájci népet és a
   járványügyi intézkedéseket a megvezetett nép kb. 63 %-ban megszavazta. Ez úgy történt, hogy a kmu ( klein und mittel
   Uternehmer ), a kis cégek pézügyi veszteségeinek folyósítását is a népszavazás eredményéhez kapcsolták.

   Sajnos most ugyan ezt a hazúgságot vetették be a svájci nép megvezetése céljából.

   Hogy most a nép ellenségei sikerrel fognak járni, azt nem tudom.
   Mert már a liberális zöldeknél is vannak olyanok, akik ezt a kisérleti génlöttyöt nem támogatják.

   De kérem, hogy várjuk meg a hétvégét ! Ha a jó Isten segít mindket, akkor talán még győzhetünk.
   Ha nem gyözünk, akkor jön az újabb népszavazás ebben az ügyben.
   De az is lehet, hogy a gyözelem esetén egy nemzetközi járványügyre fognak hivatkozni és a népszavazás semmit sem
   fog érni. Ezt már többször is eljátszották a nép ellen, a legutóbb a zöld klima diktaturút utasította el a svájci nép.
   De ez mind hiába történt, mert egy Glasgow-i Megállapodás a népi akarat felett áll.

   Sajnos a hivatalos covid-fasiszta propaganda itt is nagyon erős. Itt is vannak nagy látványos koncertekkel egybekötött
   oltakozási “ünnepek”, meg ingyen sör és virsli az oltottak számára.

   A mai liberális újság meg arról spekulál, hogy az oltatlanok ellen különadót vetnének ki.

 5. Nagy baj van! VAJON MIT TEHETÜNK?! Az osztrák kancellár kijelentette, hogy februártól Ausztriában mindenkinek kötelező lesz a vakcina!!
  Orbán Viktor is ezt tervezi a szavai szerint!!

  Ausztria: 9’50”-től;
  Magyarország kapcsán Orbán V.: 2’50”-4’25”:

  https://youtu.be/_dwwaI6xv_Q

  Továbbá…

  Hollandiában tüntetőkre LŐTT A RENDŐRSÉG!!
  0’10”-0’18”, részletesen:8’40”-től (Rotterdam) :

  https://youtu.be/f9_wGxmrt4s

  1. RE: “februártól Ausztriában mindenkinek kötelező lesz a vakcina!!
   Orbán Viktor is ezt tervezi a szavai szerint!!”

   Könnyen lehet, hogy a csúti sudribunkó minden állampolgár számára tervezi a kötelező méreginjekciózást, de mindezt hogyan akarja milliókra kényszeríteni?

   – orbitális bírságolás, ami ellehetetlenítené a megélhetést;
   – oltatlanok bankszámláinak befagyasztása;
   – oltatlanok kitiltása a tömegközlekedésből és az élelmiszerboltokból;
   – országos hajtóvadászat és koncentrációs táborba zárás a karhatalom segítségével;
   – sokkolóval (taser) néhány méterről leterítik a tisztavérű oltatlant, majd 2-3 smasszer_verőlegény lefogja a szerencsétlent, amíg a medikanális szolga beadja a szurit?

   Nem tudni…viszont annyit még mondott ugyanebben a riportban:

   “nem lesz más a végén, minthogy mindenkinek be kell magát oltani. Csak, tudja, úgy van az, hogy nem lehet rendőrrel kísérni az embereket oltásra. Tehát csak a belátás segít a végén…”
   https://kormany.hu/beszedek-interjuk/miniszterelnok/orban-viktor-interjuja-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-20211119

   RE: “Hollandiában tüntetőkre LŐTT A RENDŐRSÉG!!”

   Több (7?) súlyos sérült, köztük az Onrecht (Igazságtalanság) TV munkatársa, Marco Buis, akit november 19-ének estéjén lőttek meg hastájékon Rotterdamban: “belének egy részét el kellett távolítani, amihez az egész hasfalát meg kellett nyitni…Megbízható források szerint három ember halt meg, mondta Eline van ‘t Noordende (aka Eline Miranda Reiger) az Onrecht TV-től.”
   https://www.ninefornews.nl/coronademonstrant-marco-van-onrecht-tv-in-buik-geschoten-bij-rellen-rotterdam/ 2021.11.20.

   https://twitter.com/ProtestNews_EN/status/1462052698732249091 posted 2021.11.20.

 6. Megkaptam én is a tájékoztató levelet, miszerint, ha nem veszem fel az oltást, akkor elküldenek 1 év fizetetlen szabadságra. A tájékoztatóban csak a kormányrendeletre hivatkoznak, természetesen felelősséget nem vállal senki az esetleges mellékhatásokért. Többször elmondtam, hogy ebben a világban már nem az számít, hogy ki hogyan dolgozik, hanem az, hogy oltott, vagy oltatlan. Nem beszélve arról, hogy a környezetemben többnyire az oltott emberek vannak táppénzen. Felállok, ez nem kérdés, de sajnos ott lebeg a levegőben, és elképzelhető, hogy kötelezővé teszik majd itthon is az oltást. Kényszerítés, zsarolás, ide jutottunk. Védettségi igazolvány, aminek most már semmi értelme, bár eddig sem volt. Hiába kérdeztem meg többször, hogy valaki mondja meg, hogy mitől védettségi, mikor a vírus az nem válogat, őt igazából nem érdekli, kinek van, kinek nincs, az sem érdekli, be vagy-e oltva, elkaphatod akár többször is, oltottan, oltatlanul. Azonban van egy olyan megérzésem, hogy a sok eset mögött nem a covid vírus, hanem a szokásos influenza áll. Ráadásul pont most kényszerítenek sok embert az oltás felvételére, mikor mindenki tudja, hogy “járvány” idején nem szabad. Az évente ismétlődő influenza elleni védőoltást is nem decemberben adják be mikor sokan megbetegednek. Szomorú világ!

 7. Kedves Mindenki!
  Én is tanár vagyok 3 hétig még. Az igazgató egész héten könyörgött, hogy adassam be magamnak az oltást. Azt mondta, én ebbe az iskolába lettem teremtve. Nem oltatom be magam. Pedig négy gyerekem van. Pedig a tanítványaim közül vannak már oltáskárosultak, és megszakad értük a szvem. A tanítványaim 85%-a fél az oltástól és a jövőtöl…Még mielőtt elítéljük azokat, akik megtörnek, és elesnek, ne tegyük. Az egyik kolleganő, aki idáig kitartott, pénteken adatta be magának az oltást. Reggel írtam neki egy bátorító sms-t… Nem tudjuk, kinek milyen történetük van. Inkább gondolkodjunk azon, hogy tudunk-e munkát adni, vagy anyagilag támogatni a tanárokat, akik lehet nyugdíj előtt állnak. Jómagam szeretnék majd egy mezőgazdasági céget létrehozni, ahol ezek az emberek majd dolgozhatnak. Ameddig nincs rá keretem, addig is elmegyek olyan helyre dolgozni, ahová lehet…Nekem ez a történetem. Fogjunk össze, és tartsunk ki, és ne ítéljünk el senkit… Kolleganő, te mit tudsz tenni ebben a helyzetben?

  1. A kolléganő miért nem várt az oltással december 15-ig? Az még egy hónap!

   Én már nem tudom sajnálni azokat, akik ahhoz is gyengék, hogy felnőttek legyenek és ésszel döntsenek, ne hiszterizált állapotban.

   Összefogni pedig teljesen lehetetlen velük szerintem, hiszen aki egyszer már megtört, az mind egy-egy potenciális gyenge láncszem egy összefogásban.

 8. Megfáztam a pénteki hatalmas hideg szélben. Szó szerint összefagytam míg 30′-et kellett kutyagolnom egy utca egyik feléről a másikra. Ott nincs közlekedési eszköz, csak “gyalogtúra”. Magam sem tudtam, akkor jártam ott először. A lényeg az, hogy jól megfáztam, aminek természetesen semmi köze sincsen a covid-hoz. A háziorvost amikor felhívtam, csak az asszisztenssel tudtam beszélni, így neki mondtam el hogyan jártam. Ő minden áron a PCR-tesztet erőltette, holott előzőleg már három ízben is bizonyítottam általa hogy negatív vagyok. Utoljára úgy megkínoztak vele, hogy ömlött az orromból a vér. Akkor megfogadtam, engem többet nem szadiznak ilyen marhasággal. Elég volt a hülyeségből! Amikor ellent mondtam a PCR-tesztre, az asszisztens minden áron azt akarta rám fogni, hogy covid-os vagyok és lekezelően még hozzátette, hogy nem nézek TV-t, nem tájékozódom a média által hogy pandémia van? Nem akartam vele összeveszni, hiszen ilyen sötét tudattal fölösleges felvenni a harcot, ezért megkérdeztem tőle, lg azt mondja meg mit szedjek a 10 nap karantén alatt. Igen jól olvassák, karanténra ítélt, nem táppénzre!!! Milyen jogon foszt meg az anyagiaktól, miközben ő és kedves orvosa állandóan külföldre utazgat az utánunk betegekért kapott összegek által. Az volt a válasza, szedjek amit gondolok. Ez igen és ezért kapják a fizetésüket. Hát így ez elég könnyű megélhetési mód. Ebből is érezhető, hogy az oltatlanokat semmibe sem veszik, mivel tudják hiába is megy az ember bárhová panaszra. Milyen világ, tegyünk már valamit emberek! Ezt már réges-rég nem szabadna tűrni. Ez csak rosszabb lesz. Ahol összefogás van, ott eredmény is van. Lásd a fenti cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük