Hogyan működik a vezetők terrorja alatt pánikoló és COVID ügyben dilettáns orvosokkal jelenleg az egészségügy?

Idézet egy barátom leveléből

“Barátom édesanyja 89 éves, demens, ráadásul pelenkázni kell…
Múlt csütörtökön reggel eléggé véres volt a pelenka, ezért kihívták a mentőt. Bevitték, azonnal PCR, ami pozitív lett. Barátom szólt, hogy novemberben átesett a betegségen igazoltan, PCR-rel, tünetekkel, tehát ez nem stimmelhet. Ez nem érdekelte az orvost.

Mértek oxigén szaturációt, ami 78 volt ezért azonnal elkezdtek oxigént adni meg gyógyszereket a protokoll szerint és mondták, hogy lélegeztetőre fogják tenni. Mindezt úgy hogy semmi covid tünete nem volt! Erre bement és mondta a dokinak, hogy édesanyjának rossz a keringése, ezért nem jó az ujjon mért érték, dörzsöljék meg mérés előtt. Mit tesz isten, 98-as lett. Saját felelősségre hazavitte anyukáját, akinek azóta sincs semmilyen covid tünete.
Az eredeti probléma szerencsére azóta nem jelentkezett, de azt nem is vizsgálták csütörtöktől hétfőig!
Gondolom ha engedte volna lélegeztetőre tenni, akkor komoly baj lett volna.
Szóval így működik kb. jelenleg az egészségügy…”

7 thoughts on “Hogyan működik a vezetők terrorja alatt pánikoló és COVID ügyben dilettáns orvosokkal jelenleg az egészségügy?

  1. Szomorú hogy ilyen dolgok történnek!
    A hozzászólásom a következő. Minden nap olvasom az önök oldalát és eddig egyetértettem önökkel. De elbizonytalanodtam! Sajnos semmi nem történik,az emberek meg vannak félemlítve és el vannak bizonytalanítva!
    Hiába a tüntetés,a Magyar nem megy ki! Csak dolgozni járunk (örüljünk hogy van munkánk) utazást nem tudunk tervezni mert nem fogják engedni csak ha beoltatjuk magunkat. Nem tudom mi az igazság! Én személy szerint januárban voltam beteg 3 hétig nem tudtam munkába menni! Gyenge voltam,nem ettem csak narancsot,szárazon köhögtem,2 nap láz volt. 52 éves vagyok és még soha nem voltam 3 hét táppénzen folyamatosan! A háziorvos látni sem akart! Több kollégám is otthon volt ezekkel a tünetekkel. Ez lett volna a covid? Nem szeretnék újra átesni rajta! Akkor most beoltassam magam? Nem tudjuk mit csináljunk! Csak várunk és várunk hogy mi fog történni…

    1. A félelem és a bizonytalanság már eleve egy betegséget okozó tényező. Ezért kell sziklaszilárdan megérteni miről szól a kovid történet. Még a hazug WHO és az ugyancsak hazug amerikai CDC is elismeri, hogy ez egy olyan “vírus” amiből az emberek 99%-a felépül – gyakorlatilag mindenki. Akkor mire fel a félelem, ami csak gyengíti az immun rendszert? A statisztikák amiket a propaganda média sulykol napi 24 órában hamisak A-tól Z-ig. Nincs mitől félni!!!

  2. Nagyon szomorú, de most ez van kiadva parancsba, hogy növelni kell a halottak számát, borzasztó ez az egész szituáció. Meg szomorúbb hogy vannak orvosok és “szakértők” pl: állat virologus, házi praxis nélküli orvos, szív orvos akik tudják a farankot a vírusrol, sőt ismerik az összes vakcinát amit vírus izolalas nélkül fejlesztettek ki. De ezek az emberek mind kóklerek! Viszont nagyon örülök, hogy önök, orvosok a tisztánlátásert, itt vannak velünk és segítenek átlátni ezt a Covid mizériat. Találkozunk holnap a hősök terén?

  3. Ma elseje van. Az őrület fojttatóik a rendszerben. Mai napon a Nyékládházái óvodában találtak egy állítólagos, covidos gyermeket. Az óvodát zárták és elrendelték, hogy az óvodába járó gyermekek családtagjai két hét karanténba vonuljanak amit hatóságilag ellenőrizhetnek. Ezt az elmebeteg istentelen országot!

  4. De mi történt az orvosokkal, egészségügyben dolgozókkal – tisztelet a kivételnek – például a H1N1 oltás óta? A többség hallgat, reklámozza az oltást. Innentől kezdve hogyan lehetne megbízni az orvosok és az egészségügyi dolgozók nagy részében? Egyáltalán kiben bízhat az ember az egészségügyben?Vajon tényleg gyógyítani akarnak a kórházakban? Nem tudjuk, mert nincs információnk róla. Ember életekről van szó, tehát az nem lehet kifogás, hogy parancsra tettem, féltem, mert összefogással ezeket ki lehetne küszöbölni, főleg ezen a területen a munkaerőhiány miatt. Összefogásról nem hallottunk, akkor feltételezhetjük, hogy a többség beállt a sorba?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük