A statisztikák szubjektívek, valódi “megoldások” nincsenek

Dr.Bárdosi Attila kórboncnok, neuropatológus, neuromorfológus, a göttingeni egyetem docense eszmefuttatása olvasható a Qubiten

Írásában a kolléga eljut arra a következtetésre, hogy a “lockdown intézkedések” semmire nem alkalmasak, hogy a vírus valós működéséről semmit nem tudunk, hogy oltásokkal ideális esetben is legfeljebb átmenetileg javítható a helyzet. Jó szándékát dicsérje, hogy egyetlen dolgot hagy csupán figyelmen kívül, vagy csak nagyon bátortalanul veti fel, hogy maga ez az egész rendezvény szándékos és nem arról szól, hogy karmesterei jó szándékkal keresik a megoldást, hanem esetleg arról, hogy rossz szándékkal keresik a mindenáron való véghezvitelét, az ennek útjában álló akadályok elhárításának módját. Vagyis, hogy valójában egy háború.

Azt írja zárókövetkeztetésként

“Annyi biztos, hogy a hosszú hónapok óta folytatott taktikát, a kijárási tilalmak bevezetését, feloldását, majd újbóli bevezetését, az idősávok rapszodikus és logikátlan alkalmazását, az egész világgazdaság totális megbénítását, az elhanyagolt egészségügy maximális és állandósult túlterhelését, a többi betegség kezelésének szándékos háttérbe szorítását, a sokszor minden következetességet nélkülöző, viselkedési normák kikényszerítését, a szabad akarat korlátozását, az emberek önellátásának felfüggesztését, a családi és szociális kapcsolatok önkényes szétszakítását, a kultúrához való alapvető jog teljes megvonását, a statisztikák tudatos vagy véletlenszerű manipulálását, a gépi lélegeztetésre szoruló idősebb betegek magas halálozási arányának ignorálását (a 70 év feletti, géppel lélegeztetett pácienseknél a halálozási arány 63-72 százalék, ami minden jóindulat mellett sem nevezhető hatásos terápiának) nem lehet a végletekig folytatni, hiszen ezek sokkal nagyobb kárt, sokkal több halálesetet fognak okozni, mint maga az a járvány, amiért mindezeket bevezettük.”

Na de ha ez a cél? …..

Érdemes a teljes cikket elolvasni a Qubiten.

6 thoughts on “A statisztikák szubjektívek, valódi “megoldások” nincsenek

 1. Tehát akkor kijelenthetjük, hogy tudatos népirtást végez Magyarországon a Fidesz nevezetű part gyógyítás helyett!!!

 2. Itt a bizonyíték, az Antikrisztus már ott van Jeruzsálemben!

  “Izraelben A Helyzet Drámai”

  Tudósítónk: : ” Kezdek kifáradni már ebbe a 3. Világháborúba… / Olasz tényfeltáró televízió 40 perces riportja egy Izraelben élő aktivista művésznővel. Az első 20 perc fordítása is elég…

  https://www.youtube.com/watch?v=834hO49PCmo

  Olasz tényfeltáró televízió riportja Dea-val ,Izraelben élő aktivistával és művésszel
  (első 20 perc fordítása)

  “Izraelben a helyzet drámai”

  Riporter : Izrael a hadsereget is bevetette, hogy oltassák maugkat az emberek. Dea ott él . Igaz, hogy aki nem oltatja magát az nem mehet ki a lakásából se…? Milyen most ott a helyzet?

  Dea: Igen a légkörhelyzet egy kemény diktatúra, élhetetlen körmyezet. Kiber háború van, bármifélét tiltanak a közösségi oldalakon, Fb-n annyira félnek tőlünk (oltásellenesektől), hogy az már nevetséges.
  Ha 5 “lájkkal” jelzel, már tiltanak, .

  R: …talán mert félnek az igazságtól?

  D: Netanjau a Pfizerral egy szerződést kötött. Én ügyvédekkel találkoztam, akik mondták, hogy ebben a szerződésben titkos egy csomó rész, …az ügyvédek se láthatták, …ez is jelzi a helyzetet. Az ügyvédek szerint Netanjau biztosította a gyógyszergyárnak, hogy egy adott dátumon belül egy adott mennyiségű embert beoltat, vagyis így a szerződés alapján köteles az adott időn belül adott mennyiséget beoltatnia.
  Ez így abszurd, az egész élhetetlen.

  R :Olasz újságok szerint Izrael egy paradicsom, ahol a vírus már megállt, de…

  D: A tömeges oltás igaz, dolgozni nem mehetsz, ha nem oltatod magad, eddig kb. oltották a lakosság felét.
  A hatások: a (izraeli) minisztérium adatai alapján január 22-én a hivatalos web oldalon, letöltve és reklámozva volt, hogy addig 3,1 millió ember lett beoltva és ebből 0,2% halt meg=6200 ember. Ezt a számot pár napon belül helyettesítették 0,2%-ról 0,005%-ra.. Míg egy év alatt a covid vírusban 5000 ember halt meg. Kevesebb halt meg a vírustól egy év alatt, mint amennyi meghalt egy hónapon belül az oltástól.

  R: Ezt hogy magyarázzák…?

  D: Nem magyaráznak. Ez egy dogma. Bármi történik az oltás után, az nem köthető az oltáshoz!
  Ha bármi betegséged van, akkor is csak covidban halsz meg, ha a tamponod (PCR teszt) pozitív. Viszont ha az oltás következtében halsz meg, annak semmi köze nem lehet az oltáshoz… ilyen esetben a meglévő betegségedbe halsz bele.
  A Pfizernél van egy 330 oldalas leírás, ahol az első adag oltás utáni mellékhatások vannak leírva. Nagyon sok embernek volt mellékhatása, de erről tilos beszélni annak ellenére, hogy ezek hivatalos adatok. Bárki aki erről beszélne azt azonnal cenzúrázzák illetve megzsarolják.

  R: A hadsereg miért kell? Mit tud tenni azokkal, akik nem akarják magukat beoltatni?

  D: Itt minden erőszakkal történik, nem szállhatunk fel a buszra, nem mehetünk szupermarketba, nem mehetünk a hivatalokba, gyakorlatilag mindenféle módon zsarolnak minket. Munkahelyi kirúgással fenyegetnek.

  R: De a hadsereg minek?

  D: Ők a szervezéshez tartoznak… vagyis hogy megfélemlítsen egy kicsit. Ha jól emlékszel itt egy időben kifejezett rendőrállam volt, ha akarod majd beszélünk erről is. Itt az ultra ortodoxok lakónegyedeibe bemennek, megverik az embereket, a rendőrség nagyon erőszakos az emberekkel, akik ellenállnak vagy nem hordják a maszkot.

  R: Sok videó mutatja, …apropó videó, Mutasd az elsőt:

  D: Ez egy szégyenteljes, diszkriminatív plakát, amit a bevásárol központok kezdtek el kihelyezni, hogy ide csak azok léphetnek be, akiknek megvan ez az un. zöld útlevele, kis szívecskékkel díszítve – ami számomra egy aberrált ötletrajz, – hogy ide csak oltottak léphetnek be.
  Már néhány láncolat elfogadta ezt a szigorítást, tehát már vannak olyan helyek ahova nem mehet be, aki nincs beoltva. Annak ellenére, hogy még nincs törvény az “útlevélről”, de ennek ellenére ahogy az alábbi videó is mutatja

  :”..mi mind be vagyunk oltva, nem felelünk az idősekért, –mondja az eladó. Én pedig feljelentem, mert ez illegális. —mondja a vásárló. A válasz az, hogy csinálj amit akarsz, ez a döntés…..”

  Már néhány üzletlánc nem enged be. Minden módon zsarolják, aki nincs beoltva.
  Ez egyszerűen abszurd, de ami engem leginkább meglep, az a közgondolkodás: egyetértenek ezekkel a szigorításokkal. Sok ember, mint én is, a szabadságot választom és nem oltatom magam, és azt látjuk ami a nácizmus alatt illetve a kommunizmus alatt történt!

  Egyik zsidó a másik zsidó ellen teszi, s ezt egyszerűen nem értjük. Egy hozzám nagyon közelálló ismerősöm így áll hozzá, de mások is, hogy a Soah alatt a zsidók ártatlanok voltak, de most ti akik nem akartok oltakozni, ti bűnösök vagytok, potenciális gyilkosok vagytok.Tehát így gondolkodik az átlag s támogatják ezt a diszkriminációt, ami embertelen kezd lenni.

  R: Tehát a közgondolkodás manipulált…

  D: Igen, 90% kormányhű és a pszichéterrort elfogadja. Ez a protokoll. És meg kell lennie az oltásnak, mindenkinek. Csak néhány ultraortodox tiltakozik. Aki állami pénzt kap a rabbik közül, az mind kormány-hű, s ama néhány ultra-ortodox aki tiltakozik, azok arra hivatkoznak, hogy egy törvény szerin ez a fajta oltás tiltott lenne.

  R: Munkába se engednek, mondod.

  D: Ranana város polgármestere, a neve, mielőtt még féknyúzósnak kiáltanak ki engem, Haim Broida, aki kijelentette, hogy aki nem oltatja be magát, annak egy megkülönböztető öltözetben kell munkába mennie, és minden 48 órában el kell végeznie a (PCR) tesztet.
  Vagyis egy megkülönböztető ruhában kell lennie, …ez hasonlít a sárga csillag viselésére, itt egy fotót küldtél, amin látható is egy sárga csillagot viselő tiltakozó lányt mutat, …mi van ráírva?:

  D: Nem vagyok beoltva… Az ultraortodoxok közül sokan teszik fel a maszkot, amin sárga csillag van, azzal a felirattal, hogy azért hordom, mert muszáj. És vannak emberek, akik nem hajlandók elfogadni ezt a szigorításokat, ezt a diktatúrát, akik ezt a jelet teszik fel, hogy nem vagy oltva… mondván, hogy ezt már láttuk, hogy zsidók nem mehettek be üzletekben, egyetemre… Ez egy növekvő diszkrimináció volt, s ez most itt is elindult.

  R: Föleg egy olyan nép, amely már megért egy ilyet, nem érti, hogy mi történik? Pont ők,akik már megéltek ilyet?

  D: Igen, mi sokan kérdezzük ezt, egy barátnőm aki itt nőtt fel, itt született, itt volt katona, tehát 100%-ban izraeli, velem ellentétben, aki Olaszországban születtem és nőttem fel, ő mondta, hogy idén történt először életemben, hogy nem volt hajlandó megállni a Soah napján (jan. 26) a sziréna megszólalásakor, és nem azért mert a Soah-rol szól (holokauszt), hanem mert meglátta ennek az egésznek a blöffjét, …70 éve emlékezünk ezen a napon, hogy soha többé soha többé… s erre egy frászt soha többé! … A többi zsidó még az üzletbe se enged be. Ez abszurd!

  Nem értjük mely pontig lett az agymosás megcsinálva. És én hozzám közelálló nekem kedves, értelmes emberekről beszélek, akik viszont ezt az egészet normálisnak tartják. Mikor felteszem nekik az kérdést, hogy a nürnbergi kódex egyik törvénye azt mondja, amit kifejezetten a nácizmus után hoztak létre, hogy emberiség ellenes bűntény a kötelező egészségügyi kezelést előírni az ember akarata ellenére. És itt jelen esetben egy teljes népességre kényszerítik ezt rá, ráadásul kísérleti alapon.Tehát minket kísérleti nyulakként kezelnek, mert maga a Pfizer sem vállal felelősséget a vakcinája mellékhatásáért,mert ez egy új technikájú oltás, nem a megszokott.

  Van itt egy erős ügyvédnő, aki így mondja, nincs olyan izraeli, aki megvenne egy cipőt, biztosítás nélkül, vagyis megveszel egy cipőt, egy mosógépet, bármit, és kéred a garanciát, vagyis ha valami nem jó a termékkel, akkor visszaviszed a terméket, míg itt az oltásnál az emberek oltatják magukat, tehát a saját testüket, a saját egészségéről, a saját életéről van szó és nem kér garanciát a károkért,!!!! amik lehetségesek, sőt már bekövetkeztek. Kétségbeejtő videókat lehet látni az oltás mellékhatásokról, amiket az emberek elszenvednek. Nekem viszont alapvető. Hívnak engem orvosok, barátok a vakcináról, és megköszönöm az értékes infókat, de ha nekem bebizonyítjátok hogy ez az oltás egy gyönyörű dolog, akkor is köszönöm, de nekem ez szabadság kérdése, itt nem arról van szó most-már hogy a vakcina működik vagy sem, itt másról van szó. Hogy egy diktatúra ellen kell menni, hogy én döntöm el, hogy a saját testembe mit engedek be, ez a valódi harc, a szabadsághoz való jog, a véleményhez való jog, a szabadság mindenek felett…

  R: De a hatóság hogy viselkedik, ha hangot adtok ennek a véleménynek?

  D: Bűnözőként kezelnek, mert hogy a többiek életével játszunk. Úgy kezelnek, mint a terroristákat. Az igazságügyi miniszternő kijelentette, hogy “városról városra fogunk menni, mint a tetűirtásnál,” …ugyanazon szavakat használja, mint a nácik használták annak idején. Ebből még skandalum is lett, hogy tetűkhöz hasonlítanak minket (oltáselleneseket). És különben is, aki a vörös zónából a zöld zónába megy át, azt börtönbe vetik. Szóval itt valóban börtönnel fenyegetnek. Meglátjuk meddig mennek el…

  R: Igaz az, hogy az embereket meggyőzzék az oltásról, ételosztást is adnak nekik?

  D: Igen, itt már eleve nagy szegénység volt s most hogy lassan egy éve bezárva van, még nagyobb a szegénység.

  R: Igaz, hogy babos tésztát adnak ha beoltatod magad?

  D: Igen… itt hatalmas az oltáspárti reklám, újságban, plakátokon, tévében—én 30 éve nem nézek ugyan tv-t–, pl. ha beoltatod magad, akkor nyerhetsz a lottón, egy csomó jutalom, mint a jó gyerekeknek, ha beoltatja magát. És mivel ez nem nagyon működött, mert akik nem akarják oltani magukat, azokat nem egy jutalomjáték győz meg, így most erőszak lép fel és nagyon erőszakosan kényszerítenek. Nekem is érkezett már fenyegetés, tehát én is be kell majd oltassam magam..

  R: Mit teszel?

  D: A én testemhez senki nem nyúl hozzá. Vagy négyen lefognak és erőszakkal beoltanak, Mengele módra, vagy …

  R: Te ellenkezel ameddig tudsz?

  D: Ez szabadság kérdése, egész életemben a saját és mások szabadságáért küzdöttem, szabadság nélkül jobb meghalni. Mi értelme van egy ilyen hatalmas börtönben élni??
  Mi értelme van rabszolgaként élni?? Én harcolok, ahogy eddig is tettem a szabadságért.. nekem ez már elvi kérdés.
  Ismétlem számomra az oltás egészségügyi kérdése másodlagos. Én döntöm el, hogy akarom-e magam beoltatni vagy sem….. – majd Dea még hozzáteszi:, hogy Izraelben a már 2 x oltottaknak is kötelező a maszk és távolságtartás továbbra is, annak ellenére, hogy már teljesen be vannak oltva, sőt ajánlják a két maszk viselését is s többen hordanak is 2 maszkot. Azt is mondja hogy a mai embereket valószínűleg nem lehetett volna belevinni egy háborúba, s így sokkal kevesebb befektetéssel létrehoztak egy “háborút”, ahol az emberek ugyanúgy megbolondultak mint egy háborúban s ugyanazokat az eredményeket elérték, tönkretették a gazdaságot, ahogy a háborúban szokás. Csak épp nem mindenkit sikerült megbolondítani, annak ellenére, hogy nagyon “ügyesen” csinálták.

  Amúgy a repülőtér zárva, majd egy éve, innen nem lehet elutazni és újabb lockdownnal fenyegetnek. Amit épp most nyitottak meg. Fenyegetnek az angol és afrikai mutánssal illetve az izraeli mutánssal is. Valamint a 2 dózis után is koronások lettek, vagyis, hogy a nagy vakcináció okozta az új vírus létrejöttét.

  R: Ez egy biznisz, így új vakcinát hoznak majd létre az új mutánsra, végtelen biznisz.

  D: Bill Gates már többször is jelezte, hogy több vírus “támadás” lesz. Netanjau is közölte, hogy aláírt szerződést az AstraZenecával, hogy Izrael lesz az új vakcinagyártó a pandemiákra.

  Én egy éve, hogy dolgozom orvosokkal, kutatókkal… látom, hogy az emberek paralizáltak a félelemtől. Tudjuk, hogy a katona se megy zene nélkül harcba. Mi szabad zenészekkel gyönyörű zenét hoztunk létre, amihez a videót készítjük most. És ezzel próbáljuk a félő embereket felébreszteni.. Ha felállnánk mindannyian, akkor pár óra alatt vége lehetne mindennek. Németországban állítólag a tiltások ellenére is nyitva vannak, s ezt kellene itt is csinálni… Most keressük a pénzt a videó elkészítéséhez…

  1. 2021.01.05.

   1.

   Egy üzenetben olvasható volt, hogy a szívek keménysége miatt, mert a Covid vírusjárvány következtében nem indult meg az emberek szíve, az Úr 4 éves hideget fog ránk zúdítani, melynek következtében sok állat kipusztul, éhínség lesz, sok ember meghal a hideg miatt is. Ezért kell gyűjteni többek között meleg ruhát is.

   Jézus: Az egész emberiséget érintő próféciákat nem neked, hanem más választottaimnak adom.

   2.

   A politikusokról volt szó, akik szorgalmazzák a vakcina felvételét.

   Hang: Nem ismerik fel ezt a sötétséget.

   Hang: Vakon bíznak ebben.

   Jézus: Azt ajánlom nektek engesztelőim, hogy ha nem akartok összezavarodni, ne is kapcsoljátok be a TV-t, ne böngésszétek az internet idevaló sorait. Sajnos még a jó oldal is félre van vezetve. A gonosz célja, hogy mindenkit becsapjon, és szimpatikussá tegye ezt az oltóanyagot. Ezzel aztán eléri, hogy még a jó keresztény, Istenben hívő gyermekeim is szimpatizálnak a vakcinával, és alig várják, hogy megkapják.

   3.

   A chipek és vakcinák borzalmaira gondoltam.

   Hang: Ne vesztegesd az időd ezzel, inkább rajongj Értem.

   Jézus: A vakcina hírek figyelése nemcsak megkeveri a gyermekeim gondolkodását, hanem az idejüket is elveszi lelkük ápolásával és Isten imádásával kapcsolatban.

   4.

   Hang: Épp készülnek a fényt kioltani… a sötétségben.

   Kép: Meggyújtanak engem, mint egy gyertyát.

   Jézus: A gonosz dühös az Én engedelmes gyermekeimre, akik a vakcinát ellenzik, és ezért őket is a tudósok és a vezetők, az Egyházi és világi vezetők által próbálja megtéveszteni. Te kislányom és még jónéhány engesztelő fáklyaként világítanak, hogy a többiek felismerjék az igazságot.

   5.

   Gondolat: Azon töprengtem, hogy vannak olyanok, akik nem élnek a modern, komputerizált civilizációban, és nem óhajtják felvenni a vakcinát.

   Kép: Egy úton, mely egy erdős részen halad keresztül, ketten találkoznak össze. Az út balra kanyarodik. Egy idő után a két embernek szét kell válnia, az egyikük az utat követve balra kanyarodik, a másik pedig letér az útról jobbra.

   Jézus: Sok keresztény jóérzésű gyermekem most válaszút előtt áll. Vagy elhiszi a mai modern civilizáció eredményeit, vagy pedig a Nekem való engedelmesség alapján megtagadja. Tehát, már jó ideje az emberek szétválasztódnak egymástól. Mint ahogy a képen mutatom, az egyikük halad a modernség útján, és mindent elhisz, amit igazság címen adagolnak be neki. A mai tudomány romboló hatása alá kerül. Ez vagy félelemből, vagy tájékozatlanságból adódik. Csak hallgassatok Rám, és ne aggódjatok. Vállaljátok, hogy nem tartoztok a modernek közé.

   6.

   Hang: Nagy újrakezdés lesz.

   Kép: Jézus lefelé néz.

   Hang: Lelkileg, nektek is.

   Jézus: A kormányok alig várják, hogy beinduljon a vakcina gépezete. Abban reménykednek, hogy megszűnnek a járványok, és megindul a gazdasági haladás. Természetesen, ti Engem követő gyermekeim, a lelketekben szinte újjászülettek, és felveszitek a harcot a félrevezetés ellen, mert a járványok elleni oltás a lelketeket és testeteket egyaránt tönkretenné.

   7.

   Egy bevásárlóközpontban vártam a szeretteimre, hogy kijöjjenek az üzletből.

   Gondolat: Nemsokára chip nélkül ide sem lehet majd bemenni.

   Érzés + Kép: Az Úr már más helyre visz, és Ő lát majd el minket.

   Kép: Fény.

   Jézus: Ti, gyermekeim, akik nem veszitek fel az ártalmas és veszélyes oltóanyagot, és eljön az ideje annak, hogy emiatt nem tudtok vásárolni, egy cseppet se féljetek. Ha a kegyelem állapotában lesztek, és kötelezővé teszik a vakcinát, teljes védelem alá kerültök. Csak nem hagylak éhen halni benneteket? Már annyiszor mondtam, hogy az Én védelmi terveim beindulnak: elragadtatás és menedékhelyek, láthatatlanná tevés. Mindenetek meglesz, amire szükségetek lesz.

   8.

   Hang: Auschwitz, auschwitzi sorsra kerültök.

   Jézus: Vigyázat, mert ellenségem még a legjobbakat is különböző kísértésekkel ostromolja. Ki akar lendíteni benneteket, még a legmélyebben hívőket is a kegyelem állapotából. Ha sikerül neki, halálos bűnöket követnek el, pl: lázadás az egyre nehezedő sors ellen, vagy mások megvetése, akik felveszik a vakcinát. Bizony az ilyenek, mivel elvesztették a kegyelmi állapotot, hiába mondanak le a szörnyű oltóanyagról, ellenségnek tekintik őket. Auschwitzhez hasonló táborokba kerülnek, ahol az éhhalál és más egyéb szörnyűségek várnak rájuk. Ezért mondom kicsinyeim, vigyázzatok lelketek tisztaságára.

   9.

   Hang: Fogyóban van az idő.

   Hang: Sietősre kell venni utatokat.

   Jézus: Mivel a vakcina kötelezővé tétele rohamosan következik, minden erőtökkel arra kell törekedni, hogy ellenségemmel vegyétek fel a harcot, és sikerüljön a kegyelem állapotában maradni. Gyakori gyónás, áldozás, szentmise segítsen nektek ebben. A rövid időt, ami hátra van, arra használd, hogy kövess Engem a tisztaságban.

   2021.01.12.
   3.

   Hangom: Óvd meg Uram az országot (Magyarországot) a vakcinától!

   Hang: Nem fogom.

   Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

   Hang: Magatoknak kell védekezni ez ellen.

   Hang: Elválasztásban lesz részetek.

   Jézus: Drága gyermekeim, Én megmondtam jó előre, hogy ez az oltóanyag nagyon veszélyes, az ördög gonosz szándéka van mögötte. Nem segítséget jelent, hanem egy hiszékenységen alapuló népírtást. Csak egy módon védekezhettek ellene, ha szót fogadtok Nekem. Ez egy igazi szétválasztódás lesz teremtményeim között. A nagyobbik rész engedetlen Velem szemben, a kisebbik rész gyermeki módon elfogadja tanácsomat.

   4.

   A vakcináról és következményeiről volt szó.

   Kép + Érzés: Aki felveszi a vakcinát, a későbbiekben olyan betegség jön, hogy érzékenyít a betegség elkapására, fekélyek jelennek meg az arcon. Nem lesz olyan következmény nélkül, hogy valamiképpen ne látszódjon azon a személyen, aki felvette a vakcinát.

   Hang: Őrületes fertőzöttségnek lesztek kitéve.

   Kép: Jézus szelíd arca.

   Jézus: Sokan azt gondolják, hogy ez az oltás lezárja ezt a járványos korszakot. Ez bizony nem így lesz. Vírus-vírus után jön. Egyre erősebbek és veszélyesebbek. A vakcinák csak látszólag segítenek, mert szomorú következményei lesznek. Ellenségem, a gonosz ezt a védőoltást az emberek megnyomorításának és kipusztításának eszközéül találta ki. Akik felveszik, fokozatosan elveszítik ellenállóképességüket. Az oltás, ami most segítségnek tűnik és nem észlelhető egyelőre semmi mellékhatása, később súlyos betegségeket, gyógyíthatatlan fekélyeket és halált okoz. A legszörnyűbbé akkor válik, amikor ellenségem számát is belerejtik. Az embereknek nemcsak a testét, hanem a lelkét is megölik. Ti, hűséges, szófogadó gyermekeim, minden bajtól mentesek lesztek, mert Én védelmem alá veszlek titeket. Törekedjetek a teljes tisztaságra és szeretetre, mert csak a kegyelem állapotában lévőket tudom megmenteni.

   5.

   Az üldözés korszakáról gondolkodtam.

   Hang: Rejtőzködő Egyház lesz.

   Kép: Az antikrisztusi korban lévő társadalmak:

   – Rejtekhelyek, menedékek, melyek olyanok, mint oázisok a komputerizált világban, akár láthatatlanok a többiek számára.

   – Komputerizált világ, ahol a bechipezettek élnek, ezek között vannak az üldözők.

   – táborban, lágerekben élők, kik nem vették fel a chipet.

   – szabadon bujkálók, kik nem vették fel a chipet, nincsenek kegyelmi állapotban.

   Kép: Valaki pappal megy, keresik a szabadon bujkáló embereket, és mennek a lágerekbe, hogy gyóntassák és megáldoztassák őket.

   Kép: A rejtekhelyeken lévők imádkoznak, mintha a testüket az Úr alkalmassá tette volna különböző dolgokra: hogy láthatatlanná váljanak, bilokálódjanak, hogy kicsússzanak az ellenség kezéből. Ez nem észrevehető változás egy közönséges ember számára.

   Egy pap a szentmisén arról prédikált, hogy önkéntesen kell vállalni a keresztutat, megpróbáltatásokat.

   Érzés: Most komoly válaszút előtt állunk. Önkéntesen és tudatosan választható a vakcina felvétele, vagy az elkülönülés a társadalomtól a vakcina fel nem vétele által.

   Kép: Jézus balra fordulva.

   Jézus: Az antikrisztusi világban csak a rejtekhelyek lesznek megbízható menedékek, a kegyelem állapotába lévő és a vakcinát elutasító embereknek. Nemcsak a jó keresztények tartják távol magukat az oltásoktól, hanem Istentől távol élő, közömbös emberek is. Amikor tapasztalják, hogy elkezdik üldözni és hátrányos helyzetbe juttatni őket, próbálnak elbújni. Akiket megtalálnak, lágerekbe gyűjtik, hogy „ne fertőzzék meg” a többieket. Szörnyű sors vár rájuk, éhen halnak, szomjan halnak. Nagyon nehéz feladat vár közületek, a legáldozatosabbakra. Óvatosan megközelíteni a lágereket, vállalkozó papok segítségével felvilágosítani őket a hit dolgában, és táplálni őket az Oltáriszentséggel. Ez veszéllyel jár, és az Én áldozatos gyermekeim közül vértanúk is lesznek. Erre a szent vérre nagy szüksége van a világnak az utolsó nemzedékek megmentéséhez. Atyám mindenkit üdvözíteni akar. Segítsetek Neki! Az önkéntes segítők, akik nem félnek az antikrisztustól és embereitől, Égi segítséget kapnak, testük különös adottságokkal fog rendelkezni. Pl: bármikor eltűnhetnek, egyszerre több helyen is lehetnek.

 3. Az az érzésem, hogy itt nem a járvány megoldása a cél, hanem annak szándékos elnyújtása – minél hosszabb ideig akarják elnyújtani a válságot – és minél több oltás szeretnének beadni a lakosságnak. És nem egy oltásról van szó, hanem ezeket ugye ismételni kell. Aztán jönnek az ilyen mutációk, meg az amolyan mutációk, utána majd jön egy COVID-(x+1). Az a helyzet, hogy nem nagyon vélek jó szándékot felfedezni a magyar politikum részéről ezzel kapcsolatban, ők végrehajtják a parancsot bármi áron (hadsereg és rendőrség közreműködésével). A média valójában halálkampányt folytat, rémisztgetés és a halottak, fertőzöttek állandó hangsúlyozásával; természetesen folyamatosan a “húzd-meg erezd meg politikát folytatva”, pszchioterror. Az embereket egymásnak uszítják, mint ahogy eddig is tették, de most oltáspártiakra és oltásellenesekre is. Most ugye itt volt a nemzeti konzultáció, ahol majd ugyebár azt mondják majd, hogy legyenek oltási igazolások, itt lesznek a privilegizált oltásigazolvánnyal rendelkezők, akikre majd irigykedni fognak a nem beoltottak, és utálni fogják egymást az emberek, és egymásnak esnek, egyesek viszont azért oltakoznak majd, hogy ne essenek ki a rendszerből. Kérem, hogy ne felejtsük el azt sem, hogy ma még rendszer kompatibilis vagy, de holnap már nem biztos, így bárki ráfázhat. Ez a nemzeti konzultáció lényegében azokat az elképzeléseket fogalmazza meg sunyi módon, amit a kormányzat szeretne megvalósítani. Valószínűleg nagyon sok Orbán-fanatikus ezt ki is fogja tölteni igény szerint, aztán majd elégedetten hátradől a kormány, és azt mondja, hát ti akartátok, a nép akarta, ja max 2-3 millió ember tölti ki ők határozzák majd meg a másik hétmillió ember életét. Én ezt ki se töltöttem, mert nagyon sok adatot kellene megadni, az adatkezelés helyessége pedig az ő jóindulatukon múlik – nem beszélve az alattomos listázási és adathalászati szándékokról. Aki pedig nem oltakozik az hülye, összeesküvés-elmélet hívő, laposföldhívő, magyargyűlölő, soros párti, rohadt gyurcsányista (Dobrev-maffia) és a migránsokat akarja beengedni, igen aki kritizálni mer az ezt kapja a nyakába. Bár hozzáteszem, hogy az ellenzék is ezt valósítaná meg, hiszen ugyanaz a gazdi.

  1. Tökéletesen egyetértek!

   Ördögi terv a sátánfattyaktól a csaholó ebei által végrehajtva.

  2. Nincs jarvany.

   Laikus vagyok, nekem jarvany = a szokasost lenyegesen meghalado mennyisegu (vagy legalabb eletkoru) halott. Ha felmentek a Statisztikai Hivatal (KSH) honlapjara, a 2021 januari halalozasi adatok (osszes halalozas) mar fenn vannak.
   Teljesen normalis szamu halalozas van, az elmult 5 evbol 3ban tobben haltak meg januarban, mint iden. Azaz semmilyen jarvany nincs. Es februarban is ugyanez lesz a helyzet, mert a kovid statisztika januarban meg februarban is ugyanugy napi 100 koruli halottat mutatott. Kozben a media a kitudja hanyadik hullamrol es mutansrol regel.
   Ertelmesebb emberek felfogjak ezt, de kisebbsegben vannak. A tobbseg eszet mar elvitte a mediakampany, es oket fogjak hasznalni, hogy a renitensek elfogadjak elobb a kotelezo maszkot, majd a kotelezo tesztelest mindenhez (csehorszag mar itt tart), kesobb a kotelezo oltast (izraelben mar a boltba sem engedik be aki nincs beoltva, es/vagy munkahelyrol is kirugjak). Nem lesz megallas.
   Terjesszetek ezt, de ne menjetek bele vitakba hivokkel, teljesen felesleges. Mindenki jarjon utana maga a valos adatoknak, nem varhatja ezt a mediatol, a kormanymedia es az ellenzeki media sem ir a valodi szamokrol.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük