Malcolm Roberts: “Az embereket világszerte hülyére vették”

Malcolm Roberts Queensland szenátora.https://www.bitchute.com/video/zNyfyelM7HEU/

7 thoughts on “Malcolm Roberts: “Az embereket világszerte hülyére vették”

 1. 1. Senki nem lesz semmiért felelősségre vonva. Az átlagember emlékezete legfeljebb HÁROM hónapra tud visszaemlékezni.
  2. Az emberiségnek átlag 100-as az IQ-ja, a gyakorlatban ez jellemzően 85-115 értéket jelent. Ez egyszerűen nem kihívás azok számára, akik ezt az egészet megtervezték és kivitelezték.
  3. Ha ennek a szenátornak van legalább 120-as IQ-ja, akkor már 2020-ban tudnia KELLETT, hogy nagy a baj. Mit tett a nála együgyűbbek KÉPVISELŐJEKÉNT már 2020-tól kezdve? Ha nincs neki legalább 120-as IQ-ja, vagyis egy kicsivel se értelmesebb, mint a nagy átlag, akkor meg mire fel lett szenátor?
  4. Az emberiség átlag IQ-val, és annál kevesebb értelemmel rendelkező részét nem “hülyére vették”, hanem lassú KÍNHALÁLRA és azzal párhuzamosan LELKI szenvedésre ítélték… nem mindegy, nagyon nem mindegy. Ha e szerint a szenátor szerint ez nem aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosság volt, hanem csak “hülyére vétel”, meg “bullshit”, akkor ő maga se tartozik a prémium kategóriás tartományba az intelligenciahányadosát tekintve.
  5. Véleményem szerint ez a szenátor se több, mint a 85-115 tartományba sorolható, átvert, kinevetett, megvetett, lenézett öltönyös, beszélő majom.

  1. A kettes ponthoz:
   https://www.napitema.com/2023/11/brusszel-ellopna-tagallamok-jogkoreit.html?m=1

   Én csak erőszakos megoldásokat látok. IQ-t nagyítóval se találok, ha keresek a “tervezőkben és kivitelezőkben”.
   Nem az átlagember IQ a kérdés, hanem a tervezőké, akik a valóságtól, és a normalitástól való elrugaszkodottságot erőltetik. Erőszakkal. A hazugság tagadás agresszív elnyomásával.
   A bűnözésük számonkérését se bírják elviselni. Ebben is látszik IQ leépülés.

 2. A német 16 éves Mia Lietke tornász ( Deutsche Turner-Bund (DTB) ) hirtelen szív halállal elhunyt

  A német államügyészség intenziven vizsgálodik a halál okának a kapcsán.
  Az elhúnytat majd boncolni is fogják.

  A német tornászok egyesületében ez a halál nagy megdöbbentést váltott ki.
  A fiatal meghalt tornászlány legfőbb vágya a Los Angelesben megrendezésre kerülő 2028-as olimpián való részvétel volt.

  Forrás: https://www.rtl.de/cms/wer-ist-schuld-an-ihrem-tod-staatsanwaltschaft-ermittelt-wegen-turn-talent-mia-sophie-lietke-16-5067552.html

 3. ÉVEK ÓTA EZ MEGY: TÖMEGGYILKOS ELJÁRÁSOKÉRT KÉMIAI ÉS ORVOSI NOBEL-DÍJAT ADNAK

  Előzmény
  Az eugenika, és a depopuláció terve már nagyon régen foglalkoztatta a birodalmat, de a konkrét cselekvési terv a 2000-es években állt össze, amelynek első tesztje egy USA-ban végrehajtott fekete-himlő szimuláció volt.

  RFK jr. Fauciról szóló könyvének ajánlójában olvastam, hogy valamikor a 2000-es évek elején Bill Gates felkereste Faucit, és közösen kitalálták azt, hogy a depopuláció megoldása vakcinákban keresendő.
  Mivel Bill Gates is a Rockefeller alapítványon keresztül korlátlan pénzzel rendelkezett, Fauci pedig helyzetben volt, mivel az egyetemek, kutatólaboratóriumok csak rajta keresztül jutottak pénzügyi forrásokhoz, és ezen keresztül lehetett csak tudományos díjakat szerezni.
  Így csak meg kellett határozni a kutatási irányokat, és a kutatóknak dőlt a lé, és az elismerés.
  Ennek meg is lett az eredménye: a 2000-es évek óta napjainkig rakétasebességgel történtek áttörések és innovációk ezen a területen.
  Mivel 2002-ben befejeződött az emberi genom feltárása, onnantól az ember 2.0, mint szintetikus ember létrehozása volt a kutatás elsődleges tárgya.

  Ezt jól reprezentálják a 2000-es évek Nobel-díjai:
  – 2018: Frances Arnold:
  Kémiai Nobel-díjat kapott az un.” irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamat eljárásért ” amelyet a SARS-COV 2-nél is alkalmaztak, hogy minél gyilkosabbá, virulensebbé tegyék a vírusokat.
  Ez az eljárás magában foglalja a géntechnológia alkalmazását, hogy „a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatát hozza létre”, majd válassza ki azokat a fehérjereceptorokat, amelyek az emberi sejtek megfertőzésére használnak fel.

  – 2020: Emmanuelle Charpentier, Jennnifer Doudna
  Kémiai Nobel-díjat kapott a CRISPR/Cas9 génszerkesztési eljárás kifejlesztéséért. Ez nem más, mint az élet kódjának átírása.

  De megtaláljuk a luciferázt (2008), a fulleréneket(1998) a nanotechnológiát(2023), és sok más olyan technikát, amelyeket már alkalmaztak, és/vagy a jövőben alkalmazni fognak.

  Itt van pl. Intelligens bio-nanorészecske elemek elnevezésű szabadalom, amelynek célja különféle patogének csomagban való szervezetbe juttatása, amelyet kívülről vezérelve aktiválhatnak 5 G-vel, megfelelő frekvencián:
  https://patents.google.com/patent/US20070141163A1/en

  Most újabb merényletre készülnek ellenünk, génszerkesztési eljárással akarnak vérbetegségeket kezelni.
  A teszt során 10 emberből 2 szívrohamot kapott, és egy meghalt.
  Ennek ellenére élesben kívánják alkalmazni az Egyesült Királyságban. Mi ez, ha nem népirtás?
  https://childrenshealthdefense.org/defender/uk-crispr-therapy-humans/

  Valós időben megy az emberkísérlet a szintetikus és halhatatlan ember létrehozására is:
  https://www.gentarget.com/product-category/cell-immortalization-lentivirus/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük