Totális WHO-kontroll

Forrás: AUF1.TV

https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/pascal-najadi-who-und-regierungen-tragen-schuld-am-impf-massenmord

https://www.bitchute.com/video/Q9ZDZnmPpmQL/

13 thoughts on “Totális WHO-kontroll

 1. A WHO diktátorai arra törekednek, hogy a Globális Egészségbiztonság álcája alatt megkezdjék a Világkormány felállítását

  A WHO világjárvány-szerződése radikálisan megváltoztatja a globális hatalmi struktúrát, és megfosztja az embereket az alapvető jogaiktól és szabadságuktó, vegyúttal egyfajta támadás is támadás a tagállamok szuverenitása ellen.
  A háttérben a Big Pharma áll, amely a befolyásos egészségügyi ügynökségekkel és a domináns egészségbiztosítási vállalatokkal összefonódva hatalmas hatalmi konglomerátumot alkotnak.
  Ez a hatalomkoncentráció megmutatkozott a járvány idején is a bezárások, gyógykezelések, orvosi protokollok terén, és a katonaság megjelenése sem volt véletlen, mert ennek szerepe lesz a későbbiekben.

  A WHO-t az ENSZ égisze alatt hozták létre tanácsadó testületként, és a mostani tervekben mint Világhatóság járhat el, nemzetek feletti hatáskörrel rendelkezve. Mindezt az átláthatóság és az elszámoltathatóság hiányával. Vagyis azt tehetnek velünk, amit csak akarnak.
  Nem csak az emberi jogokat számolják fel ezzel, hanem a nemzetek önrendelkezését is amikor, a pandémia lkezelését kiveszik nemzeti hatáskörből.

  Egy videót láttam, amelyben egy romániai magyar ismertette a Romániában bevezetésre kerülö tervet:
  Románia méretei alapján egy 80.000 főből álló egészségügyi kommandót hoznának létre+ 15.000 Katonai személyzetet, amely kizárólag a WHO-nak lenne alárendelve.
  Nem rendelkezhet felettük sem a parlament, sem a miniszterelnök, sem a köztársasági elnök.
  A 15 ezer főből álló katonaságra ugyanez vonatkozik, ráadásul azonnali tűzparancsot kapnak.
  A véleményterrort úgy akarjákbiztosítani, hogy aki kritizálni merészeli az intézkedéseket bárhol és bármikor, azt nagyon súlyos pénzbüntetés, ill. börtön fenyegeti.
  Ha valaki megtagadja az oltást, akkor átnevelő táborba küldik, ha az sem használ, akkor “kiiktatják”.
  Nem lehet utcai megmozdulást sem szervezni ebben a kérdésben, ahogy nem lehet népszavazásra sem bocsátani a kérdést.
  A világ történelmében még soha nem látott méretű és mértékű totalitárius rendszert akarnak bevezetni, és egyfajta diigitális koncentrációs táborba akarnak zárni bennünket.

  A WHO mind a 194 nemzete szavaz a módosításokról, és 2024 májusáig véglegesíti az új INB-t, ami alapjaiban változtatja meg az emberek életét, és jogait, mindezt a fejük felett úgy, hogy az emberek 90 %-a még csak nem is tud róla, mert a globalisták mainstream médiája hallgat erről, ahogy az új jegybanki pénzről is.

  Először 2023-ban akarták ezt bevezetni, de akkor 64 afrikai ország meghekkelte ezt.
  Tanulva ebből most a Nyugat elkezdte megvásárolni a korrumpálható afrikai országok vezetőit, és úgy néz ki, hogy afrikai-pápát is választanak, hogy Afrikának eladják ezt a népirtó tervet, és megszerezzék a támogatásukat.
  Ezt tűzzel-vassal meg kell akadályozni, mert ez az ember 1.0 végét jelenti, minden vonatkozásban, mivel ennek folytatása lesz a permanes oltás, a tranzhumanizmus, és a digitális rabszolgaság.

  1. Rendben !
   Akadályozzuk meg !
   Csak tessék kedves megmondani, hogy mi az a tűz, és mi az a vas, meg hányan kellünk hozzá !?

 2. https://www.zerohedge.com/covid-19/who-chief-says-quest-covid-origins-remains-morally-imperative
  A WHO vezetője szerint a COVID eredetének kutatása továbbra is „morálisan kötelező”
  2023. március 13.

  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője szerint „erkölcsileg elengedhetetlen” a COVID-19 világjárvány eredetének feltárása, amely világszerte milliók halálát okozta, miközben Peking továbbra is homályossá teszi a kulcsfontosságú adatok világgal való megosztását.
  Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója a világjárvány három évének elteltével szombaton azt mondta, hogy a COVID-19 körüli „minden hipotézist” meg kell vizsgálni a jövőbeli járványkitörések megelőzése érdekében.
  (a cikk folytatása…)

  [WHO főigazgatója már alig fér a bőrébe. Elég zöngés, hogy ilyen fenemód érdekli a Covid eredete. Inkább már azokra a „jővőbeli járványkitörésekre” vágyakozik. Pontosabban, hogy teljhatalommal megelőzhesse…]

  1. Nagyon rafináltan ki lett ez “agyalva”! Volt elegendő idejük rá!

   TUDOM, hogy különféle okok miatt nem kedveli számos ember a “Watchtower Bible and Tract Society” által kiadott ÉBREDJETEK! folyóiratot. De, most szűkséges volt felhozzam ezt és egyik példányát, aminek a címe: Világjárvány – Mikor?
   Ez a 2005 december 22.-i szám. Igen! Kettőezerötben MÁR megírták előre! Mit? Egy rövid idézet a cikkből!

   Visszatérhet?

   Sok szakértő szerint nem az a kérdés, hogy lesz-e újra ilyen pusztító influenzavírus, hanem az, hogy mikor és hogyan fog visszatérni. Egyesek úgy minden 11. évben számítanak egy jelentős új influenzajárványra, és körülbelül minden 30. évben egy rendkívül súlyosra. Az ilyen előrejelzések arra mutatnak, hogy az emberiséget hamarosan egy újabb pandémia fogja sújtani.

   Egy orvosi folyóirat a következőkről számolt be 2003-ban: „35 év telt el az utolsó influenzapandémia óta, és megbízható feljegyzések szerint az eddigi leghosszabb idő két ilyen járvány között 39 év volt.” A cikk így folytatja: „A világjárványt okozó vírus talán Kínában fog feltűnni, vagy egy hozzá közeli országban. És talán olyan felszíni antigéneket, vagyis fertőző géneket fog tartalmazni, melyek állatokat támadó influenzavírusokból származnak” (Vaccine).

   A cikk előrejelzése szerint a vírus „nagyon gyorsan el fog terjedni az egész világon. Több fertőzéshullám lesz. A megbetegedések minden korosztályt érinteni fognak, és óriási törést fog okozni minden ország társadalmi és gazdasági életében. A legtöbb korosztályból, hacsak nem az összesből, rengetegen vesztik majd életüket. Nem valószínű — még a gazdaságilag legfejlettebb országokban sem —, hogy az egészségügyi rendszerek képesek lesznek rá, hogy mindenkit megfelelő ellátásban részesítsenek.”
   Ugye milyen érdekes?
   Olyan mint egy “időjárás előrejelzés”!
   Itt olvasható: https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/102005923

   Természetesen a “Vezetőség” gondoskodott. Miről? Hogy az oltást minél több személy megkapja az összlétszámból!
   Ami állítólag 8,5 millió személy volt akkor.
   Vajon miért?

 3. A terror elleni jogi úton történő eredményességgel kapcsolatban nekem az lenne a logikus megközelítés, az eddig összegyűlt sok ismeret birtokában, hogy
  – mivel nincs vírus, a járvány tudományos alapja hamis
  – mivel nincs az oltásban biológiai anyag, nem biológiai fegyver
  – mivel az oltásban kémiai anyagok vannak, így vegyi fegyver
  – mivel a kommunikáció a vírusra és ellene egy biológiai fegyver létére van kihegyezve, ez a kommunikációs megközelítés hamis
  – a hamis narratíva mögött összeesküvés (nem elméleti, hanem gyakorlati) van.
  Az is igaz, hogy egyszerre biológia és vegyi fegyver az oltás, mivel a narratívában eladva biológiai, a gyakorlatban pedig vegyi a hatása. A tudományos alapja a narratívában a vírus és fertőzés elmélet, a valóságban, mivel vírus és fertőzés elmélet, csak mint mese létezik, a vegyi hatás tudományosan a mérgezés. A mérgezés pedig nemcsak oltáson keresztül megbetegítő, hanem éppen az adott mérgezés tudományosan kipróbált terjesztési technológiájától függően megbetegítő, a mögöttes média esti mese narratívától függetlenül.
  Furcsa, hogy a narratíva és a valóság alapján nem egyben perelnek, hanem külön.
  A biológiai fegyver, biológiai vírus gyártás valóságként nem igaz, a valóságos kémiai összetétel pedig nincs perelve.
  Nem jogászként mondom.

  A WHO az összeesküvés része, az egyik vádlott, az összejátszó politikusokkal együtt. Milyen „politikus” az a politikus, aki a politika alapját képező emberi önrendelkezési jogot készül végleg feladni? A politika működtetésének csak szabadságjogokkal, tiltakozási, számonkérési lehetőségekkel, jogi és különböző érdek érvényesítő képességgel van értelme. Ha ez nincs, azt jelenti, megszűnik ez a szakma is. Átminősül, leminősül maffia pénzbehajtóvá, hasonlóvá.

 4. MAGYARORSZÁGI HÉBER=HÁBORú VARÁZS!!!

  Ha fegyvert adnak a kezedbe, az ellen kell fordítani, akitől kaptad, mivel ő/k az igazi ellensége(i)d… a jó barát nem akar rávenni, hogy bűnt kövess el.
  Már amennyiben tényleg ilyen “jó barátaid” vannak, akik ezt teszik, akkor nincs szükség ellenségre 2in1, lehet őket darálni.
  Ezek a gén-gnómok amúgy se nagy észlények, csendben tűrik, hogy a kis felcsúti f@szjancsi szex függő meg a sleppje húsdarálóba nyomja őket.
  Persze nálunk még irgalmatlanabb a helyzet, csak ez alkotmányos-demokratikus ORRszág, a 2/3-nyi agyalágyult szerint…
  A célról
  Weöres Sándor A célról

  Mit bánom én, hogy érdemes,
  vagy céltalan a dolgom?
  Patak vagyok: kérdjem-e, hogy
  habomat hova hordom?

  Harcolok: nem tudom, kiért
  és nem tudom, ki ellen.
  Nem kell ismernem célomat,
  mert célom ismer engem.

  JÓ HÍR VISZONT, HOGY MINDEN ISTENI CSODA és CSAPÁS CSUPÁN MOST KEZDŐDIK “L”!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 5. Nem olyan régen kihelyeztek a lépcsőházunk földszintjén két TV-t közvetlenül egymás alá a főbejárattal szemben és 0-24-ben megy rajta az időjárás jelentés, különböző helyi programok ismertetése, gondnok elérhetősége…. semmi minőségibb. Azt mondták, hogy “ingyen van” a lakóknak, így többen megnyugodtak, én nem… Bárhogy is van, le akarom szedetni olyan gyorsan, amilyen hirtelen feltették ezeket. Tényleg ilyen hülyék az emberek, tisztelet a kivételnek, hogy bármit szó nélkül elfogadnak, ami “ingyen van”?! Ezt nem hiszem el…

  1. Na igen, nemcsak mi nézzük a tévét – már aki nézi azt a hazugság-, propaganda- és szennyáradatot -, hanem minket is figyel a tévé (legalábbis a digitális fajták), amint Edward Snowden-től tudjuk. Sajnos a legtöbb embernek fogalma sincs erről, vagy a legkevésbé sem érdekli, mert úgy van vele, hogy neki nincs takargatnivalója. Amíg ki nem derül, hogy de igen, mert amit az illető teljesen normális hétköznapi életnek gondolt, az az aktuális hatalom szerint veszélyt jelent a fennálló rendre nézve…
   Vajon hova megy az információ a lakókról, és mire használják fel?

   1. Kedves Cassandra!
    Ez nagyon ijesztő és egyben felháborító, igaz?
    A lényeg, hogy egyszer belém jöttek oldalról – mint kiderült – lopott rendszámmal, mert azt feljegyeztem gyorsan. Károkozás majdnem félmillió, történt mindez egy 360 fokos utcai kamera alatt. Állítólag a kamera éppen úgy forgott, hogy épp nem látta őket sem felém jönni, sem tőlem elhajtani, csak engem a kereszteződéshez közeledve, aztám legközelebb már az út túloldalára átkerülve. Vizsgálati eredmény: zero. Akkor valóban kiket és miért is figyelhetnek ezek a sátáni kamerák… ?

    1. Kedves Jude!
     Amit leírt, az enyhén fogalmazva is nagyon furcsa eset. Nekem az az érzésem, hogy a kamera működtetője esetleg védelmet biztosít valaki(k)nek – nyilván nem ingyen -, akikről terhelő felvételek készülnek. Nem tudom, Önnek megmutatták-e a felvételt, de feltételezem, hogy megbuherálták, hogy éppen a lényeget ne lehessen látni.
     Hegedűs A. alábbi információi a megfigyelésünkről eléggé hátborzongatóak. Annak alapján, ami Önnel történt, nyilvánvalóan nem a rendes polgárok érdekében vannak úton-útfélen kamerák.

 6. Cassandra kérdéséhez csatlakozva a megfigyelés témát érdemes lenne bővebben körüljárni.

  Az első kérdésem az, hogy ki a megfigyelő?
  Nem ismerek új FEOR-t, aminek az a megnevezése, hogy Kukkoló féreg, bár a valóságban már létezik. Törvényen kívül.
  A Kukkoló féreg feladata napjainkban: G-s technológiához kapcsolódó végpontokon, jellemzően világító testek égőibe, konnektorokba, számítástechnikai eszközökbe beépített kém eszközökön keresztül kép és hangfelvételek készítése visszaélési céllal. Például provokatív, megszégyenítő, digitálisan hamisítható rágalmazási, zsarolási anyag készítés.
  Elektromos eszközök használhatatlanná tétele, működésének korlátozása.

  Ki és mire használhatja a megfigyelést?
  SZJ Kukkolás és terrorizálás G-vel (ilyen sincs hivatalosan)
  Ez egy megrendelhető szolgáltatás annak, aki fizet érte. Felhasználható érzelmi és pszichés bántalmazásra, intim szféra megsértésével, elektromossággal működő eszközök ideiglenes, állandó használhatatlanná tétele bankok kérésére, gazdasági konkurencia, titkos bűnözés megrendelésére.
  Aki szolgáltat,vagy inkább kiszolgáltat, azok leginkább a távközlési cégek, akik a G-t működtetik és ezzel lehetővé teszik a végpontokhoz való hozzáférést.

  Hogy kerül az eszközökbe a kém és a G-vel kívülről önjáró kapcsolgatást lehetővé tevő cucc?
  Eleve kötelezővé tenném annak megjelölését, hogy az eszköz G-vel irányítható, illetve kémkedésre alkalmas összetevőt tartalmaz. Minden eszköz működik ezek nélkül is!! Pl. a nem okosnak tartott, nem kapszulás kávéfőző, vízforraló, de még a nem okosnak eladott digitális mérleg is.
  VTSZ – G-kompatibilis összetevőt tartalmazó eszköz. Ilyen megjelölés sincs.

  Miért nincs erről tájékoztatás? Miért nincs erről jogszabály? Miért nincs ez ellen tiltakozás?
  Lefogadom, hogy a rendszer használata mindenféle alapjogot sért.

 7. Az equity több jelentésű szó, a videóban jelzett dokumentumban nem tőke a jelentése, hanem méltányosság.
  A videóban jelzett rész magyar nyelvű fordítása az alábbi:
  “Elismerve, hogy minden élet egyenlő értékű, a méltányosság is egy elv kell hogy legyen, a világjárvány megelőzésének, a rá való felkészültségnek és az arra történő reagálásnak az egyik indikátora (mutatója) és eredménye.”
  A szövegben a méltányosság szó sokszor szerepel, ez a nemzetközi EU-s és NGO (nem kormányzati szervezetek) egyik gyakran használt szava.
  Aggodalomra inkább az ad okot, hogy a dokumentum tervezetben (WHO egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi eszköz a következőkről: világjárvány megelőzése, arra történő felkészülés és reagálás “WHO CA+”, amely a következő linken olvasható: https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb4/A_INB4_3-en.pdf) a világjárvány megfogalmazása nem egyértelmű:
  “Világjárvány”: egy kórokozó vagy kórokozó-változat globális elterjedése, amely korlátozott immunitású vagy immunitás nélküli lakosságot fertőz meg, azáltal, hogy tartósan és nagymértékben emberről emberre terjed, súlyos megbetegedésekkel és magas halálozással megterhelve az egészségügyi rendszereket, és társadalmi és gazdasági zavarokat okozva, amelyek mind hatékony nemzeti és globális együttműködést és koordinációt igényelnek.
  a világjárvány megfékezése céljából. A meghatározásban nem esik szó számokban arról, hogy mit jelent például a globális elterjedés, és a magas halálozás, a tartósan és nagymértékben történő terjedés.
  Az is aggodalomra ad okot, hogy a tervek szerint a világjárványt csak a mindenkori WHO főigazgatója hirdetheti ki, korlátozhatják az alapvető emberi jogokat, és nincs meghatározva olyan független felügyeleti szerv, aki a WHO tevékenységét felülbírálhatná. Ezért a megállapodás mostani verziójának aláírásával a WHO akár egy egészségügyi diktatúrát is be tudna vezetni a világjárványra hivatkozva, amelyet csak ő hirdethet ki, ő előzhet meg, ő kezelhet és senki más, és a megállapodásból is az arról szóló értesítés napjától számított egy évre rá lehet csak kilépni. Azonban a tervezetben is szó esik arról, hogy ez még nem a végleges verzió.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük