12 thoughts on “Életmódbeli tanácsok válság idején

 1. …….a 40.perchez ,…itt is Csehországban ilyen az orvosi gazság , durva , lenézö viselkedés , és egyre alacsonyabb az egymás iránti tisztelet, szeretet
  az orvosok között is, föleg a 35 évtöl 45 évig , az idösebb generációs orvosok -elvagyunk különítve , ……

  és sajnos a megvezetett emberek butasága , rengeteg a mellékhatás , és nem képesek az emberek tudatosítaní az összefüggékeset, mennek a
  a negyedikre is ,…..,…másfél éve mondtam az embreknek, ne hallgassák a híreket, mert az a tudatalatti programozás része , ………és sokan néztek rám , hogy miröl beszélek ,……..
  …sajnos , az emberek nem tudják, hogy minden ember belsö rezgése , az erö , a Jó Isten cseppje, amit kaptunk, és ezt kellene az embereknek megérteni, de nem tanították sehol,,…aki ilyen információkat nem kereresett az utolsó 10 évben , akkor még az orvosok sem tudatosítják, hogy mindenegyes -beszúrással a Jó Isten alapelve ellen mentek , és ezért sajnos fizetniük kellesz ,……..sok üdvözlettel Gabriella

  1. Ez a legrémisztőbb, az emberek elmevesztése, ha egyáltalán volt valaha is elméjük… Őszinte sajnálattal mondom, hogy ezek az emberek, ha már elme és tájékozottság sem adatott meg nekik, de már életösztönük sincs, valóban a bolygóng haszontalan fogyasztói, sorsuk többé már nem tud érdekelni. Az Istent kérem minden értelmes és “igazi” EMBER megmentésére, itt (ha még jobbra fordul, én bízok benne) vagy fent, legyünk mindannyian együtt. ❤

  2. Kedves Gabriella !

   Nagyon sok éve mondom, hangoztatom, sértek meg vele “embereket” , ” aki állandóan tv-t néz, rádiót hallgat, újságot olvas, sokkal hülyébben fog meghalni, mint ahogyan született”.
   Képtelen a nagy többség ezt valóságában felfogni, de hát ismert a szlogen, és igaz is, hogy “egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye”.
   Lehet(ne) ragozni a végtelenségig .

   üdvözlettel, SG.

 2. A kanadai szinésznő, Jennifer Gibson a covid-19 oltás után megkapta a Bellsche arcbénulást.

  Forrás: https://twitter.com/eclipsethis2003/status/1575531616469798912

  A szinésznő szerint az oltás nem volt egyszerü, de ennek ellenére ezt megint megtenné, mert nekunk erre szükségünk van.

  Az oltás útán már 2 hétre megkapta ezt az arcbénulást. És ez azóta is tart nála.

  Ez a betegséget a teljesen beoltott Justin Bieber is megkapta.
  Ennek a 28 éves popsztárnak a feleségénél, Hailey-nál meg az agyban vérrögöt diagnosztizáltak.

  Mit lehet ehhez még hozzászólni ?
  Én ezen teljesen le vagyon merevedve, Na, nálam ez még szerncsére, nem arcbénulásban jelentkezeik.
  Hanem az emberi butaságnak az ilyen nagyfokú hülyeségének a nem értésében.

  Én csak azt kérdezem ?
  Miből él most ez a kedves és egyben mega hülye szinésznőcske ?
  Abból hogy magát még mindig az elhülyített közönségnek mutógatja ?

  Azt hiszem, hogy ez a nőnek még egy nagyon súlyós valóságfelismerési betegségben is szenved.

 3. Sehogyan sem jó ez így. Végtelenül elbutult emberiség! Mindig, mindent meg kell mondani és magyarázni nekik! Mindegy, melyik oldalnak, de folyamatosan rá vannak szorulva valakik útmutatásaira. Mindennel el vannak maradva, közel három éve! A gondolkodással, a cselekvéssel, a felkészüléssel, mindennel! Csellel kell harcolnia azoknak, akiknek a fegyverük gyengébb! Gondolati lépéselőnyben kell lenni az egész folyamathoz képest! Milyen szánalomra méltó, hogy két és fél évvel ezelőtt előre meg lehetett mondani, hogy mi lesz egy év múlva, és pontosan azok az események következtek be, amire az ember akkor számított, amit kikövetkeztetett. Azt se tudtam akkor még, hogy létezik ez a weboldal, fogalmam sem volt, hogy cikkezgetnek ilyen-olyan témákról az interneten bizonyos honlapokon, de soha nem is éreztem szükségét, hogy más lámpással a kezében járjon előttem, én meg kövessem. Ezek a csodálatos képességek mindenkiben ott vannak, csak elkényelmesedtek, elbutultak az emberek, semmirekellővé váltak, nem tudnak ostobaságukért még bocsánatot sem kérni embertársaiktól, hogy magukkal rántják az ellenállókat is, csak mert beoltatták magukat. Olyan kérdéseket tesznek fel most, 2022 szeptemberében, amit 2020 márciusában kellett volna vagy azóta folyamatosan bármikor, és várják, hogy már megint valaki más, tök mindegy, hogy melyik oldalon, csak valaki mondja már meg nekik a teendőt, de ez a valaki más még véletlenül se az életösztön és a józan ész legyen.

 4. Feltétlenül tisztelnünk kell a tehetséggel és szorgalommal megszerzett nagyobb tudást, képzettséget. Mindig oda kell figyelnünk a tanultabbakra! Viszont vannak esetek amikor a diploma sem elegendő önmagában a leghelyesebb döntéshez. Az alábbi amerikai felmérés nagyjában és egészében mifelénk is jellemző lehet…:

  https://tapnewswire.com/2022/09/americans-with-higher-education-were-more-likely-and-more-brainwashed-than-those-without-college-degrees-to-take-covid-19-vaccines/
  A felsőfokú végzettségű amerikaiak nagyobb valószínűséggel kaptak Covid-19 elleni védőoltást (és agymosottabbak), mint a főiskolai végzettséggel nem rendelkezők
  2022. szeptember 30.

  Egy új tanulmány szerint, (https://docs.cdn.yougov.com/kqp1ntoj7v/econTabReport.pdf) ha kihagyta az egyetemet, valószínűleg jobban tudatában volt a vuhani koronavírus (Covid-19) „oltási” csalásnak.
  Az Economist és a YouGov végzett egy közvélemény-kutatást, amely megállapította, hogy a főiskolát végzettek sokkal nagyobb valószínűséggel kapnak Fauci influenza elleni oltást, mint a főiskolai végzettséggel nem rendelkezők (lásd a fent hivatkozott dokumentum 67. oldalát).
  Az augusztus 28. és 30. között végzett vizsgálatban 1500 felnőtt állampolgár vett részt, akiket különféle kérdések és kijelentések segítségével kérdeztek meg. Egyikük arra kérte a résztvevőket, hogy jelezzék, bevettek-e legalább egy oltást valamelyik covid jab gyártótól.

  A fehér férfiak közül a főiskolát végzettek 88 százaléka nyilatkozott úgy, hogy bevitt legalább egy oltást, míg a diplomával nem rendelkező fehér férfiak csak 67 százaléka tette ugyanezt.
  A fehér nők 82 százaléka mondta azt, hogy megszúrták, míg azoknál, akik nem végeztek főiskolát, ez az arány mindössze 64 százalék. (Kapcsolódóan: A OnePoll tavaly ősszel végzett felmérése szerint a legtöbb „teljesen beoltott” amerikai túlságosan félt attól, hogy meglátogassa „be nem oltott” barátait és családtagjait az ünnepek alatt.)

  A liberálisokat és a külvárosi területeken élőket a Warp Speed hadművelet tévesztette meg leginkább
  A YouGov közvélemény-kutatása sok más demográfiai alapú kérdést is feltett, amelyek világosabb képet festenek arról, hogy kik estek be a plandémiás átverésbe: elsősorban baloldali, felsőoktatási ghoulok, akik nem csak a csalit, hanem a horgot, a zsinórt és az úszót is elvitték.
  A 2020-as választásokon Joe Bidenre szavazó emberek 91 százaléka kapott legalább egy kínai vírus elleni oltást – ez a Donald Trumpra szavazók mindössze 66 százaléka.
  A demokraták túlnyomó többsége visszaesett a Warp Speed hadműveletben, 86 százalék, míg a republikánusok mindössze 65 százaléka és a függetlenek 61 százaléka.
  A kifejezetten „liberálisnak” vallók több mint 88 százaléka kapott legalább egy injekciót, míg a magát „mérsékeltnek” vallóknak csak 75 százaléka tette ugyanezt.
  A legalacsonyabb megfelelési csoport a „konzervatívok” voltak, mindössze 60 százalék.

  Érdekes módon a városi és a vidéki viszonyok nem változtattak a megfelelésben. A városlakók és a vidékiek is sorba álltak injekcióért – egyenként 67%-uk –, míg a külvárosiak 78 százalékát lőtték le.
  Ennek tulajdonképpen van értelme, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a feketék és a spanyolok, akik általában városi területeken élnek, sokkal jobban ellenálltak a lövéseknek, mint a fehérek, akik főiskolára jártak, és többnyire a külvárosokban élnek.

  Mire rátérünk a két- és háromlövéses kérdésekre, gyorsan csökken azoknak a konzervatívoknak és mérsékelteknek a száma, akik azt mondták, hogy egynél több injekciót kaptak.
  A Trump-szavazóknak mindössze 54 százaléka mondta azt, hogy két előválasztást és egy harmadik „erősítő” oltást teljesített, míg a Biden-szavazók 72 százaléka tartozik ebbe a kategóriába.
  A konzervatívok kevesebb mint fele kapott három oltást, míg a mérsékeltek 56 százaléka, de a liberálisok 69 százaléka kapott három oltást – derül ki az adatokból.
  Ami a városlakókat illeti, mindössze 52 százalékuk kapott három injekciót, szemben a külvárosiak 60 százalékával és a vidékiek 61 százalékával.

  Az amerikaiak által bevitt legnépszerűbb injekció a Pfizertől és a BioNTechtől származó mRNS (hírvivő RNS) volt, ezt követte a Modernától származó mRNS.
  A kevésbé ismert márkák oltóanyagai közül csak egy kis töredék vett be egyet, míg még kisebb részük – valószínűleg agykárosodás miatt – azt mondja, hogy „nem emlékszik”, hogy melyik márkájú covid oltást adták a karjukba.

  „Mítosz, hogy az oltatlanok terjesztik a covidot” – jegyezte meg a Natural News egyik kommentátora.
  „Cserélje ki a „teljesen beoltott” szót „teljesen idióta”-ra, és mindennek van értelme” – írta egy másik.
  További Fauci Influenza elleni oltással kapcsolatos hírek a ChemicalViolence.com oldalon találhatók.

 5. Remélem sokakhoz eljut az előadás. A téma aktuális, az elhangzott megoldásokat célszerű alkalmazni.

  33/1998. (VI. 24.) NM rendelettel most találkoznom kellene (a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről). Ebből idézek:
  “3. §(4) * A munkaköri és a szakmai alkalmasság vizsgálatának célja annak elbírálása, hogy a munkavállaló, illetve a tanuló vagy a hallgató, az álláskereső:
  a) a munkavégzésből és a munkakörnyezetből eredő megterhelés által okozott igénybevétele
  aa) egészségét, testi, illetve lelki épségét nem veszélyezteti-e,
  ab) nem befolyásolja-e egészségi állapotát kedvezőtlenül,
  ac) nem okozhatja-e utódai testi, szellemi, pszichés fejlődésének károsodását;
  b) esetleges idült betegsége vagy fogyatékossága a munkakör ellátása, illetőleg a szakma elsajátítása és gyakorlása során nem idéz-e elő baleseti veszélyt;
  c) a járványügyi szempontból kiemelt jelentőségű munkakörökben, illetve szakmákban történő munkavégzés esetén személyi higiénés és egészségi állapota nem veszélyezteti-e mások egészségét, foglalkoztatható-e az adott munkakörben;
  d) milyen munkakörben, illetve szakmában és milyen feltételek mellett foglalkoztatható állapotrosszabbodás veszélye nélkül, amennyiben átmenetileg vagy véglegesen megváltozott munkaképességű;
  e) foglalkoztatható-e tovább jelenlegi munkakörében, illetve folytathatja-e tanulmányait a választott szakmában;
  f) szenved-e olyan betegségben, amely miatt munkaköre ellátása során rendszeres foglalkozás-egészségügyi ellenőrzést igényel;
  g) külföldön történő munkavégzés esetén egészségi szempontból várhatóan alkalmas-e az adott országban a megjelölt szakmai feladat ellátására.”

  Át kellene értelmezni a szabályokat, és a fogalmakat. Nem a munka megterhelés okoz betegséget (kivétel pl. a nehéz fizikai munka, speciális korábban ismer sugárzásnak kitettség), hanem az oltás és az 5G fog olyan szenvedést okozni, vagy okozott már, ami minden felsorolt szempontot kimerít. A lakosság 100%-áról lehet állítani azt, hogy “felülvizsgálatra” szorul, mivel ki van téve egészség károsító hatásnak (oltás, 5G), ami miatt munkavégzést befolyásoló,valamilyen mértékű állapot romlása van.
  Nagyon-nagyon szükséges lenne az oltottak részéről, hogy kezdjenek perelni. Ők tudnak bizonyítékot felmutatni.
  Az 5G miatt pedig már elég sok tiltakozás történt világszerte, de mindegyik mostanihoz is érdemes csatlakozni.
  Teljesen világos a népírtás. Ha beteg vagy, kitalálják, hogy nem dolgozhatsz egy munkakörben, mert “veszély” vagy másokra, vagy csökkent munkaképességű. Ha oltatlan vagy, kitalálják, hogy nem dolgozhatsz, mert “veszély” vagy másokra. Ha oltott vagy, és mérget kaptál, beteg leszel, és zárul a kör.
  Na és persze, orvosként ki mire teszi a hangsúlyt, úgy ad igazolást.

 6. Talán érdemes visszaidézni a Pokol a földön portál egyik cikkét a szív kereskedelemről (aug. közepén esett róla szó), amiben meg volt határozva az emberi test szerveinek összértéke, 45 millió euró. Ha teljes kártalanítási nagyságrendet becsülünk alulról, ez a minimum, szellemi sérülés nélkül. Jelenleg 420-as árfolyammal és 2022.09.28-án 08:45-kor a koronavrus.gov.hu-n az oltottak számával számolva ( 6 418 057 fő) ez 1,213-szor 10 a 17-iken forintban, és 2,888-szor 10 a 14-en EUR.
  Környezetszennyezés beárazása nélkül egy ország 2/3 lakosságának a tönkretétele.

 7. Lehet azt mondai, hogy tartsuk be a törvényt.
  De akkor tartsuk be a nürnbergi törvényeket is. Meg úgy egyébként az élet védelméről szóló értelmes törvényeket is.
  Ha előbbi hatálytalan az EU-ban, majd (lobbizzunk) kérjünk kivételt -:) , vagy helyezzük ismét hatályba.

 8. Már 2 óra hosszája hallgatom,és még a felénél sem járok.Minden 2 szó,vagy mondat után megáll a felvétel.Valakik nagyon nem akarják hogy tájékozódjunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük