Trump kimondta!

Forrás: Donald J. Trump @ TruthSocial

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/110979968873429026

14 thoughts on “Trump kimondta!

 1. TRUMPNAK IGAZA VAN! NEM FOGUNK ENGEDELMESKEDNI!

  Idézet Trumptól:
  “Ezek az őrültek nagyon keményen próbálják visszahozni a covid-zárlatokat, és megpróbálnak meggyőzni minket a vírus új mutációjáról. De alapvetően megpróbálják újra előidézni a covid-hisztériát azzal, hogy több elzárást, több cenzúrát, több csalást és bűncselekményt vezetnek be, hogy dollárbilliókat nyerjenek, amit politikai szövetségeseiknek fizetnek a közelgő 2024-es választásokért.”

  HA SENKI NEM ENGEDELMESKEDIK, AKKOR SENKI NEM URALKODHAT FELETTÜNK!

  – BEZÁRÁS ELLENI TILTAKOZÁS
  – MASZKOK MEGTAGADÁSA
  – VAKCINÁZÁS MEGTAGADÁSA
  – TESZTELÉS MEGTAGADÁSA

  ERŐSÍTSÜK MAGUNKBAN AZT A TÉNYT, HOGY NINCS HATALMUK FELETTÜNK!
  SOHA TÖBBÉ NEM LESZÜNK A BANKSZTEREK, ÉS A SZILICIUMVÖLGYI RABLÓBÁRÓK RABSZOLGÁI!!!!

 2. Trump vagy valamelyik hasonmása (mivel egyes bennfentesek szerint az “eredeti” rákban meghalt kb. 2 évvel ezelőtt) jobban tenné, ha végre elismerné a saját súlyos felelősségét a kovid-átverésben: 2020-ban ő szabadította rá Amerikára a Warp Speed műveletet, vagyis a kovid-terrort, ő hatalmazta fel Anthony Faucit és tettestársait a népirtásra, mivel ő írta alá a kamu-koviddal kapcsolatos összes elnöki rendeletet. Ő fogadott el korábban millió dolláros választási támogatást a Pfizertől, amit nyilván viszonoznia kellett: “Mr. Trump, egyszer majd kérünk magától valamit.” I
  Ha fikarcnyit is komolyan gondolná, amit előad, akkor mindenekelőtt bűnbánatot kellene tanúsítania és bocsánatot kérnie a honfitársaitól, a magánvagyonából kártalanítania kellene, akiket megvezetett, és akik az életükkel és az egészségükkel fizettek/fizetnek ezért.
  Évek óta hülyíti hazug hopiummal, megalapozatlan reménykeltéssel és ígéretekkel a híveit. Azok közül, akik a nyilvánvalóan elcsalt elnökválasztás miatt 2021. január 6-án – máig nem teljesen tisztázott körülmények között – behatoltak a Capitoliumba, többeket több évtizedes börtönre ítéltek (lásd a Budaházy-ügy amerikai változata). Vajon kiállt értük? Esze ágában sem volt. Jól feltüzelte őket, aztán ott hagyta őket a sz@rban.

  Mivel a 2024-es elnökválasztásra készül, bármit összehord, amit az emberek hallani akarnak, most például harcosan megmondja a tutit a készülődő kovid-cirkuszról, amit eredetileg ő hozott tető alá Faucival meg a többi pharma-maffiózóval. Lelkiismeretlen, hazug ripacs, egy szavát sem szabad elhinni (főleg, ha valamelyik 3-betűs szolgálat gumimaszkos ügynöke). Nem mentség, hogy az utódja még sokkal rosszabb.

  Hogy is mondta pártunk és kormányunk vezetője? “Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek.” Hát ebben nagyon igaza volt. Minden politikusról mindent elmond, hogy mit csinált, miután megválasztották, és főleg végső soron ki pénzelte/pénzeli. A hőzöngés, az üres ígérgetések, a teátrális pózolás az igazság felkent bajnokaként csak a megválasztáshoz szükséges. Utána minden esetben magasról tesznek a választóikra, és nincs kivétel!

 3. Szerintetek miben reménykednek még ezek a szerencsétlen sátáni gazemberek? Milyen adu van még a kezükben? Hogy mindenkit meg tudnak vásárolni? Hogy klímabefolyásoló technológia van a kezükben? Hogy tényleg rászabadítanak az emberiségre olyan járványokat, amit nem élünk túl?

  Hogy meg tudják ismételni az elmúlt három évet?

  NEM.
  Takarodjatok vissza a pokol fenekére sátánfajzatok!

 4. Rossz példa itt ezen a felületen, szerintem! Választásokra készülő politikus. Ellenőrzött ellenzék. Miért?
  1) „Operation Warp Speed” művelet = globális gyilkossági terv, amit a Trump adminisztráció kezdeményezett, és ami felölelte a COVID oltások tömeggyártását, a terápiák és kórházi kezelési protokoll alkalmazását, embereket ágyhoz kötve, elaltatva, lélegeztető gépre téve.
  2) Trump a 2016-os kampánya során milliókat kapott a nagy gyógyszergyártóktól (https://docquery.fec.gov/pdf/286/201704180300150286/201704180300150286.pdfhttps://docquery.fec.gov/pdf/286/201704180300150286/201704180300150286.pdf).
  3) 2019-ben a Trump-adminisztráció rendeletet adott ki az influenza vakcinák modernizációjára (https://www.govinfo.gov/content/pkg/DCPD-201900631/pdf/DCPD-201900631.pdf).
  4) Trump elnöki dicséretben részesítette a Warp Speed műveletben résztvevőket (https://trumpwhitehouse.archives.gov/briefings-statements/president-trump-awards-presidential-commendations-operation-warp-speed-team/)

 5. TRUMP ÉS VALAMENNYIÜNK VÉDELMÉBEN

  Nem akarok Trump fogadatlan prókátora lenni, mert egyrészt nincs rá szüksége, másrészt tudom, hogy a politika ott kezdődik, ahol a tisztesség végetér.
  De szerintem a vírus kapcsán Trump 2019-ben még nem tudta miről van szó, és azt csinálta, amit Fauci mondott neki, mert akkor még nem tudhatta, hogy Fauci egy sötét gazember És utóbb Trumpra húzták rá az egészet.
  Tudom azt is, hogy egy kampány miről szól, az ígéretek halmazáról, amelyek beváltható szavazatokat jelentenek.

  Ez az oldal nem a politikáról kell, hogy szóljon, de mivel minden mindennel összefügg, az amerikai politika határozza meg az európai politikát, és mindent, beleértve az egészségügyet is.
  Ezért nagyon nem mindegy, hogy ki lesz az USA enöke, hogy azt szakácsgyilkos Big Mike Obamának, vagy Donald Trumpnak hívják.

  – A baloldal narratívája a tranzhumanizmus, genderizmus, és a permanens háborúzás, és permanens vakcinázá, népirtás, és totalitárius kontroll, és a keresztényüldözés.
  Vagyis új Babylon épül, a Sátán királysága, és ránk a Krisztus nélküli világ vár.
  (Persze ezt a szinkretizmus jegyében másképp adják elő, úgy mint az egységes új vallást, mint a békéhez vezető út első lépését.)

  – Trump ideje alatt nem volt háború, és ő terjesztette elő az afganisztáni kivonulást is, csak a Pentagon akkor meghekkelte.
  Trump nem a baloldal narratíváját támogatja, hanem egy élhetőbb Amerikát, és egy élhetőbb világot.

  Ő volt az, aki miután megértette, hogy miről szól ez az egész, kilépett a WHO-ból, és megszűntette annak amerikai finanszírozását.
  Az, hogy kitől kapott pénzt a kampányához, biztosan nem azt jelentette, hogy cserében támogatja a COVID-népirtó programot.

  Trump elkötelezett keresztény, aki nem helyezkedik szembe a keresztény értékekkel, viszont kevéssé ismert, hogy “a mocsár lecsapolása” alatt a sátáni kultusszal való mindennemű leszámolást értette, beleértve a szerv és gyerek-kereskedelmet, adrenokrómot, és egyebeket.
  Több sikeres akciót hajtott végre ezzel kapcsolatban, és együtt nézte a Sound of freedom filmet az alkotókkal.

  Trump hithű keresztény, a keresztény értékeket képviseli, és a béke elkötelezett híve.
  Mivel kilépett a WHO-ból, ezért a vakcina elutasítását szorgalmazza.
  Nem is tehet mást, mert RFL jr-al együtt képviselik a tényfeltárást a COVID-al kapcsolatban.
  Az én szavazatom Trumpé, és sajnos RFK jr.-nak kicsi az esélye.

  A mexikói határ gyakorlatilag nem létezik, azért, mert Soros Dél-Amerikából félkatonai különítményeket telepít be az USA-ba, és készítik fel őket egy polgárháborúra.

  Mert ahogy a COVID-ot vetették be Trump eltávolítására az elcsalt levélszavazatokkal, most polgárháborút akarnak kirobbantani.
  Egy neo-marxista forradalommal akarják átvenni a hatalmat, és a vészhelyzeti törvénnyel fognak valakit kijelölni az USA vezetésére.
  Ezt Douglas Macgregor, az amerikai hadsereg ezredese is többször megerősítette.

  Sajnos Kevin McCarthy republikánus házelnököt is kilóra megvették, sanszos, hogy erre ő lesz kijelölve
  Idén részt vett a Bohemian Grove-nak nevezett évenkénti sátánista szeánszon, ahová azokat hívják, akikkel a jövőben nagy terveik vannak. És ahol minden évben gyermekáldozatot mutatnak be, nagy üdvrivalgás közepette:
  https://www.youtube.com/watch?v=E4JLAeKu5Dk

  A klub tagja volt George HW Bush, és két fia, George W. Bush és Jeb Bush is. Mindannyian a Skull and Bones tagjai voltaktitkos társaság a Yale-en. Henry Kissinger régóta tagja, fiatal kora óta a Rockefellerek csicskása, akik szintén részt vesznek az okkult rituálékban a ligetben. Ott volt Károly angol herceg, valamint Reagan és Nixon.
  Bill Clinton 1991-ben vett részt, és 1992-ben lett az elnök. Gerald Ford, Donald Rumsfeld, Herbert Hoover, Colin Powell, Newt Gingrich és Danny Glover, valamint számos nagyvállalat vezérigazgatója és számos egyetem képviselője az ország minden részéről tagjai vannak, vagy részt vettek. Részt vett Howard Taft, 1909-1913 közötti elnök, és Alan Greenspan.
  Bővebben itt:
  https://nwoobserver.wordpress.com/2009/12/21/bohemian-grove-presidents-and-global-elite-performing-occult-ritual-cremation-of-care-sacrificing-to-moloch/

  1. Bárki is kerül hatalomra, nagyon nézzétek meg, hogy az elnök mire teszi a kezét az eskü szövegénél.
   Mert Trump a saját bibliájára esküdött fel, míg Biden valami druida testamentumra, ami ellentétes a krisztusi értékekkel.
   Éz azt is teszi. Szembemegy mindennel, ami Istentől való.
   Nézzétek vissza a felvételt, és látjátok rajta a kelta keresztet…)))

    1. Ez nagyon durva, ha igaz. Van youtube-os változat? Mert nem beszélek angolul, googleval fordítok.
     Megköszönném, ha felraknál egy linket.

  2. Tisztelt Ladóczki Éva!

   Van néhány durva ténybeli ferdítés a hozzászólásában, pl. hogy az USA Trump ideje alatt nem viselt háborút. Valójában nem KEZDEMÉNYEZETT újabb háborút a már meglévő számtalan hadművelet mellé. Ha az USA nem viselt volna háborút pl. Afganisztánban Trump ideje alatt, akkor nem Bidennek kellett volna kivonni onnan a katonákat szégyenteljes körülmények között!

   Ajánlom, hogy Trump kritikátlan ajnározása helyett inkább nézzen utána az elnöksége előtti előéletének. Abból világosan kiderül, hogy kiféle-miféle: hányszor vitte csődbe a cégeit és vele az alvállalkozóit, akiket nem fizetett ki, és mindig a háttérhatalmi milliárdos haverjai “segítették ki”. A kovid-cirkusz alatti ténykedéséről ajánlom figyelmébe Tisztánlátó hozzászólását.

   Trump a saját és a milliárdos haverjai érdekein kívül az égvilágon senki másét nem képviseli, az enyémet meg végképp nem, úgyhogy megkérem, máskor ne nyilatkozzon az én nevemben!

   1. Tisztelt Cassandra!

    Azt írtam, hogy a politika ott kezdődik, ahol a tisztesség végetér, és ez vonatkozik minden politikusra.
    Azt is írtam, hogy Trump kezdeményezte az Afganisztáni kivonulást, de leszavazták.
    MIvel mindkét oldalt korrumpálják, ezért nincs jó jelölt, mert nincs valódi ellenzék, ezek mind ugyanazok.
    De úgy véltem, hogy mivel jó választás nincsen, ezért Trump a kisebb rossz.
    Úgy fogalmaztam, hogy az én szavazatom Trumpé, és nem többes számban fogalmaztam.
    De a politika a hatalomgyakorlás eszköze, mert megosztja az embereket.
    Sajnálom, hogy ezen az oldalon politikai kérdésben állást foglalni merészeltem.
    Mindenkitől elnézést kérek. Többet nem teszem.

 6. Ez egy olyan program része amelyet sokkal magasabb (idegen) erők működtetnek a háttérben az általuk kiválasztott “vezető embereket” felhasználva. Kihasználva a jóval fejlettebb tudásukat minden szinten, úgy irányítják az emberiséget ahogyan akarják. Az egyik itteni videó utalt rá, hogy mindig is voltak járványok és lesznek is és mivel ezek irányítottak, ezért halt már ki oly sok civilizáció itt a Földön. Ezt a szörnyű technikai fogást nem most vetik be először a világban. Ez egy jól megtervezett és bevált forgatókönyv szerint történik. Érdemes ezen is komolyan elgondolkodni!

 7. A REMÉNYHEZ

  Lehet, hogy igazatok van abban, hogy ezek ugyanazok, és nincs lényeges különbség közöttük.
  Tudom, hogy Trump nem a legmegfelelőbb elnökjelölt, de bármelyik demokrata jelöltnél jobb. (RFK-t nem számolom, mert nincs esélye) És ha semmi másban, csak a vakcina és a WHO-kérdésben képvisel mást álláspontot, már akkor is megérte.

  A reményre pedig nagyon nagy szükségünk van, még akkor is, ha ez utólag kiderül, hogy hamis illúzió.
  Mert a remény a túlélést jelentheti számunkra.

  Én devizahitelkárosult voltam, a többiekhez hasonlóan kilátástalan helyzetbe kerültem.
  A Hiteltársulás és más oldalon ugyanúgy érdekvédőként küzdöttünk valamennyien, mint most ezen az oldalon.
  Kísérteties a hasonlóság mindenben.
  Sem a devizahitel, sem a Covid nem jöhetett volna létre a szakmai és a politikai elit összejátszása nélkül.
  És az is közös, hogy mindkettő a középosztály elleni világméretű támadás volt, úgy 5-10 billiárd dollárt vettek ki a középosztály zsebéből, mind a devizahitel, mind a Covid esetében.
  Akkor is, és most is felderítettünk mindent, összeállt a teljes kép, de mivel a döntéshozók is nyakig benne voltak, nem állt érdekükben a leleplezés.

  A Hiteltársulás oldalon DGY-nek a devizehiteles problémára volt egy fapados bankos ötlete Matolcsyval, amibe belekapaszkodtunk, már csak amiatt is, mert Matolcsy végtére is az MNB-elnöke.
  Utólag visszatekintve nem is tudom, hogy lehettünk ilyen naívak, de mégis, ezzel 2010-2012 között kitartottunk, és akkor jött a végtörlesztés. Én azzal ki tudtam szállni, és megmenekültem.

  Ha nincs a Hiteltársulás oldal, akkor nem tudom, hogy éltem volna túl.
  Ebben benne volt minden, remény, a közösség ereje, az összetartozás érzése, hogy mások is kerültek ilyen helyzetbe, és hogy nem vagok egyedül.
  Szóval a remény, még ha az utóbb kiderül, hogy illúzió volt, sokszor a túlélés egyetlen lehetősége.

  Most “de ja vu” érzésem van a Covid kapcsán.
  Előbb RFK jr. volt, aki ezt a narratívát napirendre tűzte, és hálásak lehetünk neki a sok leleplezésért.
  Ezután Trump is kénytelen volt ezt a kérdést felvenni a napirendjére, mert egyébként versenyhátrányba került volna RFK jr-al szemben.
  Tehát az USA-ban olyan erős ma a vakcina és WHO-ellenesség, ami republikásnus elnökség esetén kizárná a kötelező vakcinázást is, és a WHO, mint Világhatóságkénti megjelenést is.
  Nekem most a reményt Trump jelenti azért, mert ellenzi a Covid-protokollt, a bezárásokat, és az azzal kapcsolatos valamennyi intézkedést. Mert ha ő nincs, akkor kiben és miben reménykedhetünk?

  De persze az sem biztos, hogy lesznek választások, mert a mély állam pánikban van, és életbe lépteti a vészhelyzeti forgatókönyvet…)))

  1. A REMÉNYHEZ II.

   “Amíg az ember nem adja fel, erősebb a sorsánál.”
   Erich Maria Remarque

   A remény kísérlet:
   Az 1950-es években Kurt Richter, a Harvard pszichológusa brutális kísérletet végzett: patkányokat tett egy medencébe, hogy megtudja, meddig ragaszkodnak az élethez.
   Kiderült, hogy átlagosan 15 perc után feladták és megfulladtak. Ez volt a helyzet a patkányok egyik csoportjával.
   Ami a másodikat illeti, mielőtt a tesztalanyok feladták volna, a kutató kivette őket a vízből. Megszárította, megetette, néhány percig pihenni hagyta, majd visszadobta őket. A patkányok reményt kaptak. Mit gondolsz, meddig bírják a második körben? Még 15 perc? Tiz perc? 5? Nem, az egész 60 órát!
   A következtetés nyilvánvaló: mivel a patkányok hittek folyamatos üdvösségükben, képesek voltak testüket a lehetetlen végrehajtására kényszeríteni, és kitágították a határukat.
   Tanulság: Ne add fel a harcot, küdj az utolsó leheletedig! Az erő veled lesz!

  2. Tisztelt Ladóczki Éva!

   Önnek ennyi TÉNY felsorolása után még mindig a csaló, hazug, gerinctelen, ripacs Trump jelenti a reményt? Akkor vagy elakadt a lemez, vagy a nem túl szofisztikált szoftver csak ugyanazt az egy eredményt képes kihozni, bármilyen adatot visznek is be. Akárcsak a vírus- és oltáshívő egyedeknél, akiknél minden észérv falra hányt borsó – mindenre ugyanaz a válasz.
   Úgy tűnik, a mesterséges unintelligencia propaganda-szoftvere annyira nem tökéletes, hogy pl. rendszeresen egymást kizáró dolgokat hoz össze egy-egy kisregény hosszúságú fejtegetésben, és/vagy vég nélkül ismételgeti ugyanazt az értelmetlen dolgot.
   De van ennél rosszabb lehetőség is: elterelés, zavarkeltés, idő- és energiapocsékolás, amit a régi szép időkben úgy hívtak, hogy agent provocateur.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük