Dr. Brigitte Röhrig orvosi jogra szakosodott német ügyvéd posztja

2023. augusztus 30.

“EMA: A CHMP javasolja a Comirnaty XBB.1.5-variánshoz adaptált oltóanyagának jóváhagyását.

Jóváhagyás már gyermekek számára is, 6 hónapos kortól.

Eljött az idő: Eldördült a startlövés, hogy a BioNTech elérje a célját, hogy ez év végéig 5 milliárd euró forgalmat csináljon a Comirnatyval!!‼️ Az EMA jelentette (https://www.ema.europa.eu/en/news/comirnaty-ema-recommends-approval-adapted-covid-19-vaccine-targeting-omicron-xbb15), hogy az Emberi Gyógyszerekkel Foglalkozó Bizottság (CHMP) ma jóváhagyta az engedély megadását a Pfizer/Biontech oltóanyag (Comirnaty) adaptált változatára. (…)

A gyermekek 5 éves kortól és a felnőttek 1 adagot kéne hogy kapjanak, függetlenül az “oltási előzményüktől”.

A 6 hónapos és 4 éves kor közötti csecsemőknek és kisgyermekeknek – attól függően, hogy az alapimmunizálás (emlékeztető: 3 adaggal!!) megtörtént-e, 1-3 adagot kellene kapni, ami valószínűleg úgy értendő, hogy azoknak a kisbabáknak és kisgyermekeknek, akik nem kaptak alapimmunizálást, 3 (!!) adagot kéne kapniuk.”

A teljes poszt: https://t.me/RA_Roehrig/6184


Biró Éva

3 thoughts on “Dr. Brigitte Röhrig orvosi jogra szakosodott német ügyvéd posztja

 1. How to make a polio vaccine + a rebuttal- Webinar from August 30th, 2023, Dr.TomCowan
  https://www.bitchute.com/video/WaPyKutv4Oz9/
  Egy oldalban összefoglalásra került, letölthető formában az oltóanyag előállítás folyamata.
  https://brandfolder.com/s/jgsqq6fcmv86rw3zg8w7rrst
  Amíg nem adnak a tenyészetekhez formaldehidet, azt mondják, hogy élő a benne levő vírus, amit aztán inaktiválnak a formaldehiddel. (Kérdezem én, ha nem véletlenül nem eszünk formaldehidet, és a többi, utána hozzáadott „tartósítószert”, akkor befecskendezve ugyanez hogyan lehet a jobb egészség felé vezető úton haladás? Nem kell minket élve mumifikálni!)

  A mostani előadásban Dr. Cowan arra helyezi a hangsúlyt, és azt fejti ki bővebben, mit lehet cáfolatként, érvként felhasználni, amikor a vírusról beszélünk egy orvossal, vagy netán virológussal. Hogyan érveljünk? Öt alapvető, virológusok által bizonyításra szoruló érvelési lépés van: a betegség átvihetősége, a kórokozó kiszűrhetősége, a kórokozó izolációja, a kórokozó elektronmikroszkópos képe, a kórokozó génszerkezete. Aki szeretne a vírus témában érvelni, annak segít most. Tanácsa az, hogy a beszélgetést kezdjük az első lépéssel, a betegség átvihetőségének bizonyításával. Mi támasztja alá ezt az állítást? A valóságban már ez az első pont megdől, mert nincs tanulmány a feltevés igazolására. Most csak ezt az első pontot járja körül. Annyit szeretnék az összefoglalómban kiemelni, hogy hol lehet felfedezni a csalást. Beszél példaként az aidsről, a kennel köhögésről, a szamárköhögésről, a polióról, covidról, övsömörről.

  Az első kérdés, amit egy vitában fel kell tenni, ez: ’Tudna mutatni egy tanulmányt, amely megfelelően elvégezte az ellenőrzéseket arra vonatkozóan, hogy tünetmentes egyének beteg, tünetekkel rendelkező embereknek való érintkezése beteggé teszi a tünetmentes egyéneket?’. Ha ez nem bizonyított, akkor a virológiával nem érdemes tovább foglalkozni. Ez az állítás az alapja a maszkoknak, a karanténnak, a távolságtartásnak, a zsarnoki lépéseknek. Létezik megfigyelés, hogy a beteg ember környezetében a nem beteg is beteg lesz. Ez a gondolat ránk ragadt, és az orvosok is ezzel foglalkoznak.

  Mi azt hisszük, hogy ilyen fertőzéses jelenséget meg tudunk figyelni. De: azért, mert egyidőben hasonló tünetek jelentkeznek, nem lehet kimondani, hogy az ok valaminek az egymástól való elkapása. Ha minden patkányt megmérgeznek patkányméreggel, azonos tüneteik lesznek egy helyen, egy időben, de a mérget és a tüneteket nem egymástól kapják. Amit látunk, amögött soha nincs laborvizsgálat, de mégis laborvizsgálat alapon van belénk rögzítve a virológia ezen hipotézise. 10 tanulmány cáfolja, hogy ilyen elképzelt, átadásos fertőzés megtörténhet. A leghíresebb cáfolat a spanyolnátha tanulmány, ami tisztán kimutatta ezt. Beteg emberek váladékát hiába adták át sorozatosan egészségeseknek, senki nem lett beteg, pedig ez egy rettegett betegségnek számított. Vagyis a beteg ember egy eleme se képes megbetegíteni egészséges embert. Nem kell hozzá laborvizsgálat se. Ez a megállapítás a lényeg.
  A tanulmányokban olyan kontrollt nem végeztek, hogy két egészséges egymásra köhögése fertőz-e. A tényt, az elvet próbálják csak demonstrálni. Készül egy megfigyelés, amiben megpróbálják megérteni, hogy mi lehet a megfigyelt jelenség oka. Aids-vel is ezt kísérletezték, de nem volt fertőző. Ha egy betegség (tünet) önmagában nem fertőző, nem lehet az a laboratóriumban sem, nem történhet meg a jelenség. Így nem lehet megállapítani az okot. Ahhoz, hogy valami fertőzzön, hogy megjelenjen azonos betegség tünet egy másik tünetmentesnél, az eredeti okot egyáltalán nem kell feltételezni, és laborvizsgálat sem kell hozzá. Csak egy beteg váladék kell, kitenyésztve, és nem is kell nézni, hogy mi van benne. A tanulmányokban pont nem ezt csinálják. Vesznek egy sejttenyészetet, és amikor ezt manipulálják, akkor a sejttenyészetből már azt lehet kimutatni, amit akarnak. Közben pedig a kísérletek kiinduló résztvevői mind egészségesek.
  Egy fertőzés átvitelt hogyan kellene vizsgálni? Vegyél 100 egészséges gyereket, és egyet, aktív fertőzéssel. Ha összeengeded őket, nézd meg, hány egészséges lesz beteg. Utána pedig akik az egészségesek közül megbetegedtek, azok együttese közé tegyél be egy egészséged gyereket, és nézd meg, mi történik. Miért nem végeznek el ilyen kontrollált kísérletet soha?

  Összefoglalás: A vírusos betegségek megállapítását az elváltozások alapján mondja ki egy orvos. Ahhoz, hogy ehhez egy okot is találjanak, ki kellett találni a gyenge immunrendszert, amit újra kell aktiválni. Az első mese, hogy oltással védett lehet valaki akármilyen vírus ellen. Se a vírus, se a védettség, se a gyenge immunrendszer nincs alátámasztva bizonyítékokkal, egyedül a tünetek láthatóak. Az okok megmagyarázásába az orvosok belezavarodnak.
  – A tünet megfigyelésével nem állapítható meg a tünet oka, csak laborvizsgálattal. De a tünet alapján mondják azt, hogy valami vírusos megbetegedés.
  – Hogy mit vizsgálnak a laborban, és hogyan keresik a vírust, és lehetséges-e egyáltalán vizsgálni bármit, arról nincs fogalmuk az orvosoknak. Vírust nem tud kimutatni senki. Meg van cáfolva a vírusok kimutathatósága.
  – Az orvosok egyáltalán nem tudhatják ránézésre, hogy egy embernek egy adott tünetét mi okozza. Ez mindenkinél más.
  – A vírusos betegség koncepciója alapvetően hibás, a tünetek nincsenek kapcsolatban a megcáfolt vírus hipotézissel.
  Minden vitában ragaszkodni kell ahhoz, hogy a víruselmélet meg van cáfolva.

  1. Engen ebből az egészből csak a Formaldehyd ragadott meg. És a következő részletes leírást találtam ezen szer
   mérgező hatásáról.

   Forrás: https://www.nis.nrw.de/publik/12/wirk.html

   A másik meglátásom meg az, hogy ha valamilyen korokozót deaktiválnak, azt már nem lehetne tovább az
   emberi szervezetbe beadni. Mert az egy méreganyag, de azt szemétnek is mondhatjuk.

   Ha egy legyet a modern ember szúnyogírtóval elpusztit, akkor ez a döglött légy nem alkalmas arra, hogy az
   egy fecskének a szervezetében kerüljön be. De ha ez elpusztult légy a kis fecske véráramában kerül, annak
   nagyon komoly hatása van. Nem vagyok biztos abban, hogy ezt a kis madár túléli. Mert a fecske nem tud
   például 2 napra betegszabadságot kivenni. Mert azt senki sem tudja gondozni.

   1. A lélek a legnagyobb misztérium, ami pedig az állatoknak is van, hiába próbálják a „zoológusok” és a fekete mágusok másképp beállítani. Sőt, minden teremtménynek van lelke, látásmódban és viselkedésben, intelligenciában és kisugárzásban (radioaktivitásban is akár) megnyilvánulva.
    Fekete mágia a mumifikálással annak várása, hogy a lélek visszajárjon a testbe. Egy elképzelés a lélek irányítható befolyásolására, arra, hova szülessen újjá. Az is fekete mágia, ha megvakítanak valakit, vagy fekete szemet viselővé alakítanak. Az is fekete mágia, amikor azt célozzák meg, hogy a lélek még az életben elszakadjon a testtől.

    A világban a szabadság megélése, a külső forrású irányíthatatlanság a madarak számára olyan magától értetődő és természetes, mint a lélegzetvétel, náluk minden más teremtménynél jobban megnyilvánuló. A fekete mágusok azt akarják elérni, hogy szabad, egészséges és erős lényükkel ők ne kapcsolódhassanak hozzánk, ne hathassanak ránk. A teljes kép azonnali átlátásán alapuló önálló, villámgyors reakció és döntésképesség ezen energiáját ne sugározhassák ki felénk.
    A környezetemben a madarak létszáma már csak néhány egyedre korlátozódott, egy beteg feketerigó, 3-4 galamb jelenik meg időnként, és egy magányos szarka próbál magának táplálékot találni.
    A madarak kipusztulása után jön az ember kipusztulása, mondtam egy éve egy barátomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük