Ugyanezt játszották kevésbé profi módon 2009-ben a H1N1 kapcsán

Látható, hogy járványhisztériák keltését üzleti és magánérdekek mentnén az idő folyamán egyre profibbá tették és a csúcsát most a Korona vírus “járvány”-ban érték el. Védőoltások beadása, az emberek félelembe terelése volt a cél az AIDS, a madárinfluenza, a H1N1 járvány kapcsán is. 4 millió oltóanyagot berendeltek akkor, 2009-ben is, az ÁNTSZ akkor is teljes súlyával beleállt a védőoltások eladásának és az emberek manipulálásának kampányába (Falus Ferenc dr.), majd később a WHO maga ismerte el, hogy a járvány veszélyét túlértékelték és az emberek ilyen módon való befolyásolása nem volt helyén való. Most minden eddigi kampányhibát próbálnak kiküszöbölni, hogy eladható legyen 7 milliárd vakcina, a gazdaságot leállíthassák, válságot idézhessenek elő, az embereket elidegenítsék egymástól és a kollaterális károk messze meghaladhassák a “járvány” okozta károkat. A video megtekintése aktuálisabb, mint valaha.

3 thoughts on “Ugyanezt játszották kevésbé profi módon 2009-ben a H1N1 kapcsán

  1. Sajnos 12 éve történt eseményekre már nem fognak emlékezni az emberek… Mióta kihalt a Horthy generáció, már csak a posztkommunista eszméket valló, sőt a diktatúra irányába nosztalgikus érzelmekkel bíró többséget sokkal könnyebb manipulálni. Náluk a világkommunizmusnak ezen új technokráciával, transzhumanizmussal fűszerezett változata, úgy látszik viszonylag könnyen elfogadtathatóak lesznek, legalább is a társadalom nagyobb hányadának meggyőzésével. Hiába van világszerte óriási ellenállás, hiszen számtalan európai országban ez tapasztalható, hiába történnek olyan gigantikus tüntetések melyek a világtörténelem eddigi legnagyobb méretekkel bíró felvonulásaival vetekszenek(sokak szerint már meg is haladták azokat), ezek eddig szinte hatástalannak bizonyultak, a tömegtájékoztatás cenzúrájának köszönhetően.A média és a politika, a pénzvilág és a neoliberális eszmerendszer összefonódása végső támadást indított az emberiség ellen és egyenlőre nyerésre állnak. A jelenlegi harmadik világháború egy eszmei háború, ennek ellenére egyre több áldozatot szed, de ez lassan átmehet olyan exponenciális halálozási mutatókba is, amely már a fegyverekkel vívott háborúkkal vetekszenek. Túl sok a virtuális frontvonal, amelyek olyan megosztó ellentétek (feminizmus, lmbtq,rasszkérdések, népvándoroltatás, vallási és ideológiai megosztottság, klímahiszti, túlnépesedési kreáció, oltott nem oltott pandóra szelencéje, szegénység és létbizonytalanság)melyek mind mind az összefogást lehetetlenítik el, a ráeszmélést arra, hogy emberként EGYEK vagyunk, gigantikus erővel, egy szánalmas kisebbség erőfitoktatásával szemben. Ha erről az egyetemes igazságról továbbra is sikerrel terelik el az emberek figyelmét, azon abszurditás fog fennállni, hogy egy 99.9999%-i populációt fog egy 0.00001%-embernek aligha nevezhető, minden hájjal megkent kisebbség megtörni(már sikerült!!!), alaposan megtizedelni(folyamatban van!!!), végül soha nem látott Orwel és Aldous Huxley által is megírt rabszolgasorba sújtani, ahol még gondolatrendőrségre sem lesz már szükség, hiszen a gondolat már az uralkodó “elit”által kívánt és exportált kreálmány lesz, elvéve ezzel, nem csak a szabadságot, hanem az emberi létezés minden önállóságát, minden alapvető értékét, amiért egyáltalán érdemes volt embernek születni, erre a világra…

  2. Árpád köszonöm a videót. Öröm volt látni a sok-sok ezer szabadságvágyó, értelmes, mosolygó ember tüntetését a covid terror ellen.Nem mindenkit tudnak meghülyíteni a politikusok mögött megbújó, élősdi paraziták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük