Novak Djokovic inkább lemarad a jövőbeni tenisztrófeákról, mintsem hogy Covid oltást kapjon.

“Ez az az ár, amit hajlandó vagyok fizetni.” – mondta Djokovic.

https://www.bitchute.com/video/6qlOQ5Ojl4gu/

9 thoughts on “Novak Djokovic inkább lemarad a jövőbeni tenisztrófeákról, mintsem hogy Covid oltást kapjon.

 1. Annyira tisztelem, hogy kiáll az elveiért. Minden szavával egyetértek és átérzem a gondolatait amit a testével kapcsolatban mond. Bár én kis ember vagyok hozzá képest, de ha megkérdezik tőlem miért nem oltatok, én is azt mondom, hogy nekem a belső hangom azt súgja nincs a testemnek szüksége erre a vakcinára, és nem akarok a belső hangom ellen tenni még kényszerítés hatására sem! Egészségesen élek, sportolok…és csak úgy adassak be magamnak egy kísérleti vakcinát? Az egészségemtől semmi nem lehet fontosabb!

 2. IGAZI JELLEM, IGAZ MINTA, követendő példa, nem alkuszik. EGYÉNISÉG!!!
  Gratulálok az interjúhoz, nyilatkozatához.
  Sok ilyen példa értékű egyéniségre van szükség!
  (Meg mint Önök is)
  Isten – Isten
  Tibor

 3. Ez egy nagyon nagyszerű teniszező zseni, akinek a pályafutását már a kezdetektől végigkísértem és már az elején látszott micsoda hatalmas tehetségről is van szó. Elképesztően felemelkedett tudatra vall mindaz amit elmond! Csak egyetérteni tudok vele, a nézeteink egyformák. 🙂

 4. Minden tiszteletem Novak Djokovic !
  Az oltas lelkiismereti kerdes-, az En Testem az En Dontesem.
  En nem a vakcinaban, illetve a kutyulekban bizok-, hanem az en Teremtomben a mindenhato ISTENBEN.

 5. Nem szarral gurigázik, és mégis meg tudta hozni ezt a döntést. Valószínűsítem, hogy Ausztráliában el tudta volna hozni a trófeát. Helyette Nadalé lett. Roland Garros-n Nadalnak van nagyon nagy esélye, vagyis ott ő be tudja húzni a 22.-k grand slam címét. Megint elérhetetlen távolságba helyezkedik.
  De nézzük a jó oldalát a dolognak. Nekünk mint tenisz-rajongóknak mit ad ez a 2 trófea előny? Djokovic megint motivált lesz! Oly annyira, hogy foggal-körömmel fog küzdeni. Persze csak akkor, ha véget ér a pandémia, és a vele járó korlátozások.

  1. Azt teszi, amit minden normális ember tesz: elutasítja az egész intézkedés-sorozat szellemiségét, és ennek megfelelően cselekszik. Hol van itt a fantasztikum?

 6. Minden tiszteletem Novak Djokovic-é !
  Végre egy olyan ember, aki megingathatatlanul kiáll azokért az értékekért, elvekért amiben hisz.
  Bár a riporter próbálta “elcsábítani” és “megingatni”, hogy biztos nem gondolja komolyan, hiszen annyi rangos versenyről marad le, de ő úgy tűnik hajthatatlan, hajlíthatatlan.
  Egy olyan embert ismertem meg a videón keresztül, aki nemcsak kiváló teniszező, de gerinces, erkölcsi tartással rendelkező ember,aki mer gondolkodni, van véleménye és azokat hajlandó nyílvánosan is felvállalni.
  Sok ilyen példa kellene!?
  Nagyon szomorú,hogy azok az emberek szorulnak ki a “partvonalra” ,akiket leginkább kellene megbecsülnünk és értékelnünk emberi tartásukért.
  Remélem egyszer vége lesz ennek az őrületnek,amit ma holnap már csak a politikusok és a hiszékeny polgárok tartanak fenn, és újra láthatjuk őt a teniszpályán.?
  Nekem és nyílván még sok hasonlóan gondolkodó embernek adott – ezzel az interjúval – reményt,hogy nincs egyedül a véleményével.
  Köszönöm Novak!✌️

 7. A napokban láttam vele a teljes interjút, itt:
  https://www.bitchute.com/video/kpEer4lPqfJC/

  Ennek alapján sajnos már jóval kevésbé szimpatikus a nyilatkozata.
  Úgy tűnik hogy egy tanácsadó adta volna szájába a politikai korrekt szöveget, mert aszerint kell eljátssza a jófiút aki elhiszi a mesét és annak szabályai szerint cselekszik. Saját bevallása szerint nagyon sokszor tesztelték és mindig annak megfelelően tette ezt vagy azt, illetve hibázott amikor “veszélyeztette” a gyerekeket amikor maszk nélkül ment közéjük és nem várta meg egy teszt eredményét. Még azt is ismételgeti, hogy “hibázott”, amit a vele interjút készítő láthatóan nagyon is díjaz.

  Minden ilyen nyilatkozat egy óriási tragédia. Mert hiába vakcina-ellenes valaki, ha továbbra is fenntartja a fertőzés mítoszát és nyilatkozata szerint hisz eme tesztek alkalmasságában valami fertőzés kimutatására. Ez az a két pillér amin az egész álpandémia és ezért az arra adott minden reakció, a népirtás. Ezért kellene mind a tesztelést elvetni mind a fertőzést cáfolni, éjjel nappal.

  Novak a jelek szerint menteni akarja karrierjét a teljes igazság kimondása helyett, ugyanakkor ezzel csak tovább rontja karrierje esélyét.
  Hisz amíg a fertőzés-mítosz él és amíg a tesztelés tart, addig a “járvány” mítosza is él, amíg a járvány mítosz tart, addig marad a vakcinázás is, és amíg vakcina-kötelezettség tart, a karrierje is marad a süllyesztőben.

  Pedig a jelek szerint ő sem hisz a PCR-teszt eredmények hitelességében és a fertőzéses járvány mesében. Ha hinne ezekben, nyilván várt volna a teszt eredményre az említett esetben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük