7 thoughts on “Beszélgetés A Sorsfordító Nemzetgyűlésről

 1. Egy vezető tudós szerint a világ megőrült a Covid miatt.
  „Nem számítottam arra, hogy az epidemiológia elemi alapelveit félreértik és figyelmen kívül hagyják, hogy a közegészségügy jól bevált megközelítései félreszorulnak, hogy oly sok tudós feladja tárgyilagosságát, vagy hogy ez az egyszerű közös értelme lesz a válság áldozata. Mégis – ahogy kifejtettem – ezek a dolgok megtörténtek, és mindannyian láttuk az eredményt. Nem számítottam arra, hogy a világ megőrül. De sikerült.”
  https://www.rt.com/news/549883-lockdown-covid-woolhouse-book/

 2. Miért nem lehet párhuzamosan a mai “jogrend” mellett elkezdeni a Szent korona értékrendje szeinti élet bemutatását a gyakorlatban?
  Miért kell aláírásokért hajtani , a mai fenálló jogrendel vívni a küzdelmet?Miért kell visszaállítani egy olyat , ami egy szabad ember szívében sosem lett elállítva?
  Miért nem mutatjátok be hogy mi a Szent korona értékrendje szertinti élet kicsiben?Miért nem mondjátok azt , hogy ez legális , ez hivatalos és akinek ez tetszik az kövessen minket?
  Nem is kell hozzá 1oo ezer ember csak néhány , de olyan akinek a szívében szabadság van.Akinek igazságérzete stabil.Aki tiszta.
  Ha látják az emberek , hogy ez mi , hogyan lehet ezt a mindennapokban élni , milyen szellemiséget képvisel és hogyan lehet összehangolni mai korral , akkor sokkal több ember fog csatlakozni mint 1oo ezer.
  Hagyjátok a picsába a kuncsorgást , a győzködést , a magyarázást.Mutassátok meg.Ki mondja hogy ez illegális?A mai hatalom talán?
  Mióta vannak feltételei a Szent koronának a működéshez??Mióta??Nincsenek feltételei , csak azok szerint , akik elloptkák és akik elhitték hogy vannak.
  A szent korona , a szbadság élése , az igazság gyakorlása , az őszinte beszéd az emberek szívében van.De mélyen eltemetbe ma még.Mert félnek.Félnek a szabad beszédtől , félnek az igaz szótól , félnek még élni is már.Megnyomorított nemzet , megbénított nép.
  Én azt mondom , mutassátok meg hogy hogyan néz ki egy közösség irányítása a szent korona alapján.És ha tetszik , akkor kövessék azt , éljenek a szerint.És akkor újra szabad föld lesz ez mert szabad emberek lakják.

 3. Kiss-Papp Marcell, Dr. Borbély Csaba és Dr. Pócs Alfréd!
  Tájékozódási kérdésem lenne.
  Legyen meg a 150000 aláírás. A következő lépés, hogy ez be van mutatva a kormánynak, vagy igazolva, hogy ügyvédi letétben van?
  Elhangzott, hogy kényszeríteni kell a hatalmat a tárgyalásra.
  Nem hite hagyott vagyok, de ez a hatalom a trónt nem hagyná veszteni és a tárgyalás alapját sem ismerné el.
  Ha a csoda folytán tárgyalásra adnák a fejüket, akkor is csak azokat a dolgokat fogadnák el és olyan formátumban, amiben a hatalmuk átmentésre kerülne. Kemény biztosítékot kérve arra, hogy nem lehet utána hozzájuk és a vagyonukhoz nyúlni. (ezt önök hogy látják?)
  Ha tárgyalásig jutna a helyzet, ezt a nemzetközi jogi porondon hogy tudják elfogadtatni?

 4. Elhangzót, hogy vezetők, csoport vezetők.
  Én inkább ideiglenes, vezetőknek nevezném őket.
  Tehát, a csoport jelenlegi vezetői, kezdeményezzék, hogy élőben egy helyen találkozzanak teljes egyeztetésre. Valakinek meg kell tenni az első lépést akár pár napon belül.
  A csoportokban levő személyek is nagy átfedésben vannak.
  Viszont a Nemzet szét forgácsolóik, ha a netes kommunikációban, sokfelé húzó megoldásokat talál, és lemond mindenről.
  Bizalmat csak akkor fognak elérni és létszámilag növelni ami nagyon fontos, ha egységet tudnak mutatni a CSOPORTVEZETŐK.
  AZ EGYETEMISTÁKRÓL MEG CSAK ANNYIT, HOGY NÉHÁNY KIVÉTELÉVEL A LEG SZŰKEBB LÁTÁSÚ AGYMOSOTT TÁRSASÁG. SOKKAL TÖBBET VÁRTAM TŐLÜK.

 5. Saját lovon egyik csoportvezető sem tud bevonulni, főleg ha fordítva ül rajta és nem tudja merre van az előre. A cél és az ellenfél közös. A tárgyalás egymással, ha mindenki enged és senki nem érzi magát győztesnek a végén, előrébb viszi a dolgot. Az első lépést tegyék meg együtt, tűzzék ki közös célnak. Az egység vonzza az embereket, még inkább, ha abban a társadalom különböző tagjai is képviseltetik magukat. Legyen az nő, férfi, idősebb, vagy fiatal, a kis cégvezető sofőrtől az orvosig. A második lépés, az ideiglenes szakértői kormány felállításában is egyetértenek egy ideje. Magasról nézzék a dolgokat. ” A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.” Wass Albert

 6. Ha szeretnénk választ adni a jelen helyzet kihívására, akkor jó lenne egy közmegegyezés abban, hogy mi az orvosolandó, mi nem működik rendesen.
  Én a gondok legmélyebb gyökerének a fehérgalléros bűnözés büntetlenségét tartom. Ez a büntetlenség olyan régóta (évezredek?) tart, hogy szerintem csakis ezért jutottunk el az NWO helyzethez. A bírói és a végrehajtó hatalom valahogy akkor nincs a működése magaslatán, amikor „rangos”, „pénzes” valaki válik bűnelkövetővé.
  Jól tudjuk, hogy lehet erőszakosan, bűnözve hatalomra kerülni, és ennek kezeléséhez lehet, hogy a jelen bűnözési jogi definíciók elégtelenek. Bár én inkább a jogalkalmazást és az ítélet végrehajtást gondolom elégtelennek, de nem vagyok szakember.
  A bűn és büntetés téma úgy jutott eszembe, hogy az NWO olyan, mintha mindenki bűnöző lenne, és a BTK büntetés tételeit kellene kiszabni rá: nem rendelkezhet a tulajdonával, a testével, elzárásra étel-ital-, szórakozás-, mozgás-, kapcsolat-, napfény megvonásra, és rabmunkára ítéltetett, stb.
  A jogrend teljesen kicsúfolja önmagát az NWO-ban: az ártatlanok fogják elszenvedni a bűnözőknek kiszabott büntetéseket, és a legnagyobb bűnöket elkövetők fogják ártatlannak és „vezetőnek” tartani magukat.
  Az az igény, hogy mélyebb, részletesebb betekintést szeretnénk sokan kapni a Sorsfordító Nemzetgyűlésről, pont most a legérthetőbb, hiszen a covid egyik tanulsága pont a bedőlés a kevés, hiányos, és félrevezető információknak. Megszokhattuk, hogy nincs hiteles politikai kezdeményezés, és mindenki hazudik.
  Általános félelmem, hogy esetleg kiiktatódna olyan szabályozás, vagy rendszer, ami működik. A szempontom az, hogy ha nem bűnözők csalnának a pénzzel, vagy a tulajdonnal, vagy a választási rendszerrel, akkor is meg kellene-e, és mennyiben reformálni a rendszereket? (a közjavakkal való gazdálkodás és a közteherviselés betartása tekintetében mindenképp)
  A legnagyobb kihívása bármilyen politikai kezdeményezésnek a túléléshez a korrupció és a „felettes jogos érdekek” témák kezelési módja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük