Dr. Alice Weidel országgyűlési képviselő március 17-ei beszéde

“Nagyon tisztelt elnök asszony, nagyon tisztelt hölgyeim és uraim! A különböző formában benyújtott kérelmek az oltási kötelezettségre egy makacs megszállottság és a tények ignoráns tagadásának termékei. Németország ezzel az abszurd és anakronisztikus vitával ismét Európa különce lett. Még a szomszédunk Ausztria is felfüggesztette egyelőre az oltási kötelezettség tervét.

Az oltási kötelezettség hamis tényekre van felépítve. Az, hogy az “oltás” hatásosan megvéd másokat a megfertőződéstől és a vírus terjedését csökkenti, fake-információ. Ez hamis. Ezt még a Robert Koch Intézetnek is be kell vallania. A megígért védelem a súlyos lefolyástól, ugyancsak kérdéses, tekintettel az oltottak és boostereltek növekvő arányára az intenzív osztályokon. A kórházak egészségügyet veszélyeztető túlterhelése soha nem állt fenn, most sem áll fenn és ez nem is fenyeget, ezt mellesleg az egészségügyi miniszter is bevallani kényszerült.

Egy oltási kötelezettségre ahhoz sincsen szükség, hogy ősszel megakadályozzunk egy Lockdownt. A Lockdownokat úgy akadályozza meg az ember, hogy a kormány nem vezet be Lockdownt. Ez ilyen egyszerű. A Lockdownok hatástalansága és kártékonysága időközben már köztudott.

Ezzel szemben az mRNS- és vektorinjekciók potenciális mellékhatásai sokkal súlyosabbak és gyakoribbak, mint azt eredetileg állították. Mikor beszélünk végre erről ebben a házban? Az oltási kötelezettség mellett szóló érvek kezdetektől gyengék voltak és mostanra összedőltek mint egy kártyavár. Nincsen semmilyen törvényes és alkotmánnyal összeegyeztethető jogalap a kovid-19 elleni oltások bevezetésére. Mindegy, hogy 18 évtől, 50 évtől vagy intézményhez kötve. Az oltási kötelezettség központi alapjogokat sért, az emberi méltóságot, a jogot az élethez és testi sérthetetlenséghez és a jogot a meggyőződés és a lelkiismeret szabadságára.

Nem adott az az arányosság, ami legitimálna egy ennyire súlyos beavatkozást az alapjogokba. Az oltási kötelezettség nem alkalmas a kitűzött célok eléréséhez és nem is szükséges, mivel sok más sokkal enyhébb terápia és intézkedés is létezik. És nem is megfelelő. Az államnak nincsen megengedve az, hogy egyes polgárok életét és egészségét veszélyeztesse, azért, hogy más polgárokat védjen.

Az indoklás, hogy az oltási kötelezettség szükséges, hogy a kórházak túlterheltségét megakadályozzuk, nemcsak hamis, de veszélyes is. Ez alapján az pszeudo-logika alapján a jövőben bármilyen kezelést rá lehet kényszeríteni az emberekre, a magasvérnyomásos emberek kötelező gyógyszerezésétől a túlsúlyos emberek kényszerdiétájáig. És az indoklásra elég egy politikailag létrehozott kapacitás-probléma. Remélem maguk is látják, milyen abszurd ez.

Az oltási kötelezettség egy jogfosztási cselekmény. Emberek millióit alacsonyítja le szabadsággal és a védelem jogával felruházott szuverén személyből a parancsok címzettjeivé és az állami önkény tárgyaivá. Emberek millióit hajtja lelkiismereti konfliktusba és anyagi problémába.

Nagyon tisztelt kollégák a kormányfrakcióból és az unióból, akik ezeket a kérelmeket támogatják! Egy döglött lovon lovagolnak, kérem szálljanak le! Vonják vissza ezeket a kérelmeket és engedjék, hogy együtt véget vessünk az önök tévedésének és amilyen gyorsan lehet befejezzük az intézményekhez kötött oltási kötelezettséget. Amilyen gyorsan csak lehet!

Ezekben a nehéz időkben nem engedhetjük meg magunknak, hogy konokságból továbbra is megosszuk a társadalmat ezzel az oltási kötelezettséggel, amire sem orvosilag, sem jogilag nincsen indok. Köszönöm.”

Bíró Éva fordítása

9 thoughts on “Dr. Alice Weidel országgyűlési képviselő március 17-ei beszéde

 1. Maszkos idióták korrupt gyülekezete. Mintha a magyar parlamentet látnánk. Túl idióták és túl korruptak ahhoz, hogy felismerjék: éppen a saját maguk és a gyerekeik jövőjét ekézik ezerrel, mert senki sem fogja megúszni ép bőrrel, ők sem. Ők is csak eldobható eszközök, “járulékos veszteségek” a parazita kaszt játszmáiban. Sajnos a képviselőnőéhez hasonló józan hang olyan ritka, mint a fehér holló. Az emberiség a saját börtönét építi, a saját sírját ássa lelkesen, és a túlnyomó többségnek fogalma sincs róla, hogy mit művel.
  Szánalmas.

 2. Lábjegyzetként, ha nem viselne maszkot, elhinném amit mond !? De így ?

  Betartjuk a szabályokat, közben felszólalunk ellene !!!??? ( Maszk)
  Olyan nincs, hogy elmegyek a háborúba, védeni a békét, fakarddal !!! Erre igen sok kifejezés van, mese, látszattevékenység, virtualitás, stb.

  Párhuzamként, a valamikori a fideszes Szalay Annamária, hevesen és folyamatosan hangoztatta a média szabadságát, és függetlenségének szükségszerűségét !
  Komolyan gondolta valaha is ?

  A politika, az egy látványpékség. Addig jó a kenyér, meg a sütemény, ameddig bele nem harapunk ! Utána már hiába köpjük ki, dobjuk a szemétbe, éhesek is maradunk, és nem kapjuk vissza az árát sem ! Át vagyunk verve !

  Látjuk a mai média állapotokat. Emlékezünk a “tegnapi” média állapotokra. Mikor mondott igazat, és mikor gondolta valóban azt ő és a fidesz, amit mondott ??? Vagy rajta, rajtuk kívül bárki ???

  Mielőtt megkapnám a “károgó, negatív”, stb., jelzőket, a fenntartásaim a tapasztalatomból adódik. Az meg tények sokasága, és mint tudjuk, a tények makacs dolgok. Ebben a rohadt életben csak lózungok, hitegetések, hangzottak el, üres, látványos szócséplések, meg egymás félre-és megvezetése történt, a közéletnek nevezett moslék tengerben. Ja, és igen, látványos performanszok, jól koreografálva, hitelesen !!!

  Cáfoljanak meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ebben az égig érő, hejj de … nagy demokráciában, az elmúlt 32-35 évben mutassanak nekem egyetlen olyan “főembert” a magyar(nak mondott !?), politikában, aki becsületes volt, aki nem hazudott !!! Aki tud ilyet, azt a nevemre íratom !!!

  A másodvonalbeli “ledaráltakat” ne tessenek ide citálni !
  Meg a csicskásokat se, akik elmondják a szent és istenes beszédeiket, és közvetlenül utána, a nehéz feladat teljesítése miatt kimerülve, elmennek relaxálni egy kuplerájba. De előtte jól megaszondták ! Hitvány porhintés.

  Tettek kellenének, mondjuk ugyan ezt a beszédet elmondani maszk nélkül, ami nincs feltéve, sem előtte, sem utána !!! Na, akkor elhinném.

 3. Nagyszerű beszéd, kitűnő érvelés – lenne, ha nem ütné ki önmagát az alábbi kijelentéssel:
  “Nem adott az az arányosság, ami legitimálna egy ennyire súlyos beavatkozást az alapjogokba.”

  Vissza kellene térni ahhoz a mindörökre kőbe vésendő axiómához, hogy semmi de semmi nem legitimálhatja egy adott demokratikus jogállamot megalapozó alapjog felülírását. Semmi.

  Mert egy ilyen axióma nélkül az adott ország külső és belső ellenséges erői bármikor előállhatnak egy új kitalációval ami szerintük arányossá így legitimmé teszi az efféle súlyos beavatkozást az alapjogokba.

  Az alapjogot azért hívják alapjognak mert az a demokratikus jogállamiság, az egyéni szabadságjogok fundamentuma, mert az védi a polgárt az állam általi hatalomátvételtől, azaz mert az alapjog az a társadalmi szerződés ami a mindenkori megválasztott kormány és a választók között köttetik. Ezt senki és semmi nem írhatja felül. Sem egy járvány – akár valós tény vagy kitalált sztori – sem egy háborús veszély (lásd Ukrajna), sem egy afféle ürügy, például, hogy éppen egy láthatatlan és ellenséges földönkívüli sereg általi bolygó-megszállás zajlik, emiatt soha többé senki nem hagyhatja el otthonát. Mert ezek a (ki ne mondjam) még valami ilyesmit is kitalálhatnak, ha erre egy ország polgárai nyitva hagyják a lehetőséget.

  Újra ismétlem, a “halálos fertőzés” kitaláció az egyetlen ürügy amire e tekintetben a demokratikusnak álcázott diktatórikus vezetés építhet. Mert e sztori révén a tömegek elvihetők abba az irányba hogy demokratikusként legitimálják azt a diktatúrát ami majd az ő érdekükben végzi ki őket eme képzelt “fertőzés-veszélyre” adott halálos injekciókkal. A tömegek nagy százalékát így tervezik kivégezni, miközben az elit és a nép korrupt tagjai megkapnák a maguk placebóját vagy a semmiért kapott igazolásuk, az ismerős orvostól.

  Minden erővel azon kellene legyünk hogy a fertőzés mítoszát megdöntsük, egyébként ezt a borzalmas vakcina-népirtó tervet realizálni fogják.

  Eszméletlenül nagy a baj, ezért ismétlem ezt oly sokszor.
  Right Now – Gareth Icke Talks To Dr Tom Cowan About The Invisible Virus & The Covid Cult
  https://www.bitchute.com/video/BF32yffm9ilo/

 4. “Az indoklás, hogy az oltási kötelezettség szükséges, hogy a kórházak túlterheltségét megakadályozzuk, nemcsak hamis, de veszélyes is. Ez alapján az pszeudo-logika alapján a jövőben bármilyen kezelést rá lehet kényszeríteni az emberekre, a magasvérnyomásos emberek kötelező gyógyszerezésétől a túlsúlyos emberek kényszerdiétájáig. És az indoklásra elég egy politikailag létrehozott kapacitás-probléma. Remélem maguk is látják, milyen abszurd ez.”

  Valóban. Épp tegnap gondoltam végig, hogy azon az alapon hogy túlterheltek a kórházak, kötelezővé tehetnék a rákszűrést és ha találnak “valamit” arra egy kötelező vakcinát mint ellenszert, ami majd persze tömegesen rákot okozna, ami következtében valóban túlterheltek lennének a kórházak, amely alapon kötelezővé tennék a tömeges rákszűrést, stb, stb.

  Majd miután ezt elvégezték betiltanák magát a közúti közlekedéshez való jogot, merthogy a kórházak annyira telítettek, hogy nem tudnának ellátni egyetlen közlekedési baleset sérültjét sem.

  A semmiből előállított dollár trilliók oly mértékben ösztönzik ellenségeink és árulóink a legbanálisabb hazugságok végtelen tárházára és népirtó módszerek legitimálására, hogy még a fenti idea sem tűnik túlzónak.

  Világunkat oly extrém szinten gonosz és őrült erők irányítják a maguk által végtelen mennyiségben gyártott pénz által, hogy óhatatlanul az alábbi sor jut eszembe, de még ez is enyhe kifejezésnek tűnik.
  “Vigyázz, vigyázz, mert megőrült a sátán”

 5. Azért az nem rossz, hogy hárman gyakorlatilag ugyanazt írtuk le ! Sőt, felettébb “érdekes” !
  Más részről meg jóleső érzés. Nem vagyok egyedül a tébolydában ! Nem vígasztal, de némileg megnyugtat, vagy reményt ad, magam sem tudom pontosan megfogalmazni, hogy ha látok még félszeműt önmagamon kívül, akkor már nagyon örülök, amikor meg két szemmel látókat, akkor már repkedek a boldogságtól.
  A tévedhetetlenség kizárt, a megvezetés ezerrel zajlik, ennek ellenére “látni”, csak ép lélekkel lehet.

  Tisztelettel,: a PorSzem

 6. A CDC szerint túlszámolta a Covid-19-halálozásokat
  A „kódolási logikai hiba” beismerése után az ügynökség a gyermekek halálozásának 24%-át szünteti meg
  A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a múlt héten elismerte, hogy a gyermekek Covid-19-járvány miatti halálozásainak csaknem egynegyede „kódolási logikai hiba” miatt következett be. Ugyanez az algoritmikus hiba okozta a vírus okozta halálozások számát minden korcsoportban.

  „2022. március 15-én egy kódolási logikai hiba elhárítása után kiigazították a halálozási adatokat. Ez a halálozások számának csökkenését eredményezte minden demográfiai kategóriában” – olvasható a CDC Covid Data Tracker webhelyén található lábjegyzetben. A Reutersnek adott nyilatkozatában a CDC azt mondta, hogy a hiba kijavítása 72 277 korábban bejelentett halálesetet szüntetett meg 26 államban, köztük 416 gyermekkori halálesetet.

  A CDC adatai szerint az Egyesült Államokban több mint 968 000 ember halt meg Covid-19-ben, és ezek közül 784 303 halálesetre vonatkozóan állnak rendelkezésre korcsoportos adatok. Ezek közül csak 1356 ember volt 18 év alatti, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban az összes Covid-19-halálozás mindössze 0,17%-át a gyermekek tették ki, amelyekre vonatkozóan vannak adatok.
  Annak ellenére, hogy a gyerekeket viszonylag kisebb a kockázata annak, hogy kórházba kerüljenek és meghaljanak a Covid-19-ben, az iskolás gyerekek maszkolása vitatott kérdés volt az Egyesült Államokban. A CDC a múlt hónap végén enyhített a maszkokkal kapcsolatos útmutatásokon, és kijelentette, hogy azokon a területeken, ahol a vírus „alacsony” és „közepes” közösségi átviteli aránya van, a gyerekeknek többé nem kell arcmaszkot viselniük az iskolákban. A lépést az Amerikai Tanárok Szövetségének elnöke, Randi Weingarten – aki addig a gyerekek álarcos viselésének határozott híve volt – méltatta, mint „biztonságos lejáratot az univerzális maszkolástól”.

  Az Országos Oktatási Szövetség azonban továbbra is felszólította az iskolákat, hogy „járjanak körültekintően” , és ne hagyjanak fel azonnal semmilyen intézkedéssel, amelyet jónak látnak. Egyes államok tisztviselői megtagadták a gyermekek leleplezését, New York város egészségügyi biztosa, Ashwin Vasan a múlt héten kijelentette , hogy a gyerekek maszkolása az ő „határozatlan” politikája.
  Más országokban a gyerekek már több mint egy éve maszk nélkül járnak iskolába. Florida soha nem kérte az iskoláktól, hogy a gyerekeknek arcmaszkot írjanak elő, Ron DeSantis kormányzó pedig novemberben aláírt egy törvényt, amely megtiltja a kötelező maszkolást az állami iskolákban, annak ellenére, hogy a maszkot támogató iskolaszékek tiltakoztak .

 7. Szerintem a maszk használata kötelező volt, amennyiben nem használta volna nem hallhattuk volna. Ilyen egyszerű.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük