Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának

Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának:

“Ma itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek… WHO és globális embergyűlölők, itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek, hogy önök döntöttek emellett a harc mellett, önök akarták ezt a harcot. Nos, tudják mit? Megkapták! Harcoljunk!

Mert ezek a bátor polgárok, a kollégáim és én, nem fogunk belefáradni abba, hogy önök ellen harcoljunk az út minden lépésénél. Ezzel a 7 bátor polgárral és milliókkal, sok-sok millió más emberrel az egész világon kell ezentúl számolniuk. Mert több millióan vagyunk az egész világon. És önök egy jelentéktelen kisebbség. Önöknek nincs joguk előírni az embereknek, hogy mit akarnak és mit nem akarnak.

Nos, fogják fel amit mondok, amit ez a 7 polgár mond, akik itt ma összegyűltek és amit milliók, sok-sok millió ember mond a világon! Meg fogjuk buktatni önöket! És nem fogunk belefáradni, amíg ez nem sikerül.”

A 7 bátor polgár, akikről Christine Anderson beszélt, létrehozott egy Európai Polgári Kezdeményezést „Trust & Freedom” néven a WHO-szerződés ellen és az ellen, hogy a kormányzati hatáskörök nem megválasztott, nem kormányzati és nem transzparens szervezetekre legyenek átruházva.

A 7 alapító tag:

Justyna Walker (Lengyelország)
Mattias Desmet (Belium)
Maria Hubmer-Mogg (Ausztria)
Alexander Christ (Németország)
Ladislav Vrabel (Csehország)
Isabel Eliseu Arroseiro de Mesquita (Portugália)
Georgi Todorov (Bulgária)

https://t.me/christineanderson/863


Biró Éva

6 thoughts on “Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának

 1. Feltétlen tiszteletre és csodálatra méltó Hölgy!
  Köszönet Cristine Anderson az élet harsonája!
  S méltó társai a bátrak akik harcba mennek a halál követei ellen.
  Mig a kilugozott elméjü agyament gyáva tömegek sunyin lapitva önként s dalolva masiroznak az enyészetbe.
  Amiről azt hiszik,hogy a boldogság menete.

 2. Kezdődik: Szeptembertől jön a digitális identitás. Egyelőre a görög gyakorlatot ismertetik:

  A Rendőrkapitányságon speciális számítógépek lesznek, biometrikus adatokat és digitális aláírást vesznek fel a tabletre, a személyi igazolványt nem minden Rendőrkapitányságon adják ki.
  Pár nap múlva ugyanabba az útlevélkiadó rendszerbe kerül, központilag állítják ki, ugyanazzal a biztonságos átviteli eljárással küldik ki, mint az útlevelek esetében.
  „A cél az, hogy az elkövetkező években egységesítsék a személyazonossági és útlevél-eljárást, mindkettőre tíz éves érvényességi idővel, kérvényezéssel és 10 eurós illetékkel a lakosság számára és 5 eurós díjjal a sokgyermekesek számára.

  „A személyazonosságoknak nincs helymeghatározó rendszerük, ugyanaz a rendszerük van, mint egy hitel- vagy betéti kártyának, ami a pénztárcában van, de van egy chip, amit speciális gépekben használnak az azonosításra” – hangsúlyozta a miniszter.
  https://lumi-news.gr/apo-18-septemvriou-oi-nees-taftotites-me-idio-systima-opos-oi-trapezikes-kartes/

  1. A megfigyelés ebben a ‘minden elektromos eszközben kamera és lehallgató van’ módszerrel betiltandó, egyáltalán nem természetes, se nem jóváhagyott senki által. Szóba se került a téma hivatalosan.
   Utálom az olyan cikkeket, amik ‘természetesnek’ próbálnak beállítani teljesen illegális, magánügyet sértő, indokolhatatlan vegzálást, aminek a használatát a kutya sem engedélyezné, aminek egyébként értelmes szándéka nincs.
   Láthatóan a valódi terroristák, bűnözők elfogását se segítik ezek az eszközök, mert amikor értelme lenne, hirtelen eltűnik a kép és a hanganyag. Vagy kiderül, hogy értékelhetetlen a felvétel.
   Mivel a ‘megfigyelés’ módja ezzel átesett a ló túlsó oldalára, nem élés, hanem visszaélés, az egész rendszer megsemmisitendő.
   Tudni kellene tartani a mértéket.

  2. Tisztelt Hölgyem !

   Az Ön minden adata, ( hangsúlyozom, minden adata ), ott van a Belügyminisztérium központi számítógépén !
   Nem mostantól, meg majd, hanem legalább egy évtizede biztosan, de lehet, hogy sokkal régebb óta ?

   Egy telefon szolgáltatás kapcsán kiderült, hogy ha bárki bármilyen “szerződést” köt, a BM adatbázisa “rendelkezésre áll”, azt használják az Ön azonosítására, ha két kiló krumplit rendel akárhonnan, akkor is !

   Csak úgy szólok, hogy ne legyenek tévedésben többek, hogy el lehet bújni !

   Minden leütött betű rögzül, minden telefonhívás rögzül, az Ön minden egészségügyi baja, állapota rögzítve van, és 2021 óta KÖTELEZŐ a személyi igazolványhoz az ujjlenyomat is, ez korábban megtagadható volt !

   Minden egyes kártyával történt tranzakciója rögzítve van, mindegy, hogy piac, Lidl, vagy ATM !
   Na többek között ezért lenne átkozottul fontos, hogy a kényelmes, nagy harcosok, ne csak szájjal harcoljanak !

   KÉSZPÉNZ ! A MOBILT MEG OTTHON HAGYNI !
   Akiknek a fentiek “nyűg”, és “nagyon nem praktikus”, azok bősz támogatói a GREAT RESETNEK !!!

 3. Az EU Parlament siralmas erkölcsi és mentális állapotát mutatja, hogy a kb. 700 képviselőből mindössze 7 veszi a fáradságot, hogy tiltakozzon a nyilvánvaló törvénysértések és a mindent behálózó korrupció ellen. Ha jól számolom, ez a képviselők mindössze 1%-a, azaz ennyien hajlandók képviselni az őket megválasztó polgárok érdekeit, és sajnos egyetlen magyar sem akad köztük! Ez mindent elmond az ottani (és itthoni) állapotokról.

  1. Kedves Cassandra !

   Ez pontosan mutatja a homo sapiens megoszlását a fajon belül, a takonygerincűek, és a gerincesek között.
   PONT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük