Szlávik János: a kötelező oltás hasztalan a koronavírus ellen

Az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsora 2021. november 21.

Teljes interjú: https://www.youtube.com/watch?v=7-BRzGSMM0E

6 thoughts on “Szlávik János: a kötelező oltás hasztalan a koronavírus ellen

 1. Ez a kommentem otthon élő szeretteim és ismerőseimnek is elmondanám, de minden efféle értekezéstől elzárkóznak.

  Első hallásra úgy tűnik, hogy Szlávik részéről valami pozitiv megnyilvánulást hallunk.
  De a gibraltári eset alapján azt kell gyanítjuk, úgy kell érteni, hogy “csak” a kényszeroltás hasztalan, azaz nem lesz nekik elegendő.
  A népirtás minden eleme egyszerre és folyamatosan kell nekik. A vakcinázás, maszkozás, lezárások, egészségügy tönkretétele.
  Ezt tudjuk, hisz jelenleg Gibraltár halad az élen a terv megvalósításában.
  Gibraltáron már a teljes beoltottság után is maradnak a maszkok, a lezárások és a további vakcinák, “mégis” illetve ezért, vannak tele a kórházaik.

  Általában a főáram részéről egy ily pozitívnak tűnő kijelentést nem sokra rá annak éppen ellenkezője követ. Régóta ismert gyakorlat a pszichopata vezetők részéről, tömeg-manipuláció és mentális abúzus, a “gaslighting” metódus egyik megnyilvánulása. Avagy, ja azt csak tegnap mondtam, vagy nem is mondtam, de most más van. Te nem figyelsz oda. Nem én beszélek összevissza, hanem te vagy megzavarodva.

  Az a gyakorlat hogy jelenleg x van, de egy hónap múlva -x lesz, csak a kezdő szint. A CONvid narratívát a haladók gondolták ki.

  Mert ha a nagy képet nézzük, annak lényege nem kevesebb mint az hogy x egyidőben egyenlő -x. Az orwelli kettős nyelvezet netovábbja. Mert akkor vagy egészséges ha beteg vagy, és akkor vagy beteg ha egészséges vagy. Ha “pozitivnak” hozott ki a kamu-teszt, akkor két hét múlva már kijöhetsz az álbetegek otthoni ketrecéből. De ha semmi bajod, még a kamu teszt szerint sem, akkor halálos veszély maradsz a társadalomra, így beteggé kell téged tenni egy olyan vakcinával ami ha nem öl meg, lerontja immunrendszered, és prüszkölni fogsz, hogy emiatt karanténba kell majd téged tenni. Először csak otthon, de később központi, elzárt kórházakban, ahonnan élve nem kerülsz ki. Az új gázkamra a halálos gyógyszerek és a lélegeztetőgép.

  De ha beoltott vagy az azt jelenti hogy egészséges vagy, akkor is ha beteg vagy, és akkor is, ha terjeszted a kórt. Ha nem vagy beteg, akkor pedig biztosan terjeszted a kórt. Ha belehalsz a vakcina mellékhatásaiba, az a legjobb mert akkor már biztosan nem terjeszted a kórt. Ezt a kis áldozatot, hogy te lebetegedtél a vakcina után és belehaltál, érdemes meghozni azért a köz-rosszért, hogy gyarapíts az ál-Covid-esetek számát, és az alapján másokat is be kelljen oltani, és hogy ők is megbetegedjenek és meghaljanak, és hogy emiatt maradhassanak a maszkozások és lezárások is. Hát nem megérte az áldozat?

  De ameddig élsz, így beteg-egészségesen, fantasztikus privilégiumokban lesz részed, többek közt a magas lóról ülve szabadon lenézheted, kirekesztheted azt aki nem olyan privilegizált vagy szerencsés hogy még mindig csak placebót kapott az éles oltás helyett. Kiváltképp azokba divatos belerúgni, akik ismerve ami zajlik, nem akarnak benevezni egyetlen orosz rulett játékra sem, nemhogy rendszerességgel.

  Amíg egészséges vagy így beteg-egészségesen, élvezed az elitbe tartozás érzetét és a mások szegregációja tudatát, egészen addig amikor már neked is eleged lesz a 6, 5, 4,.. majd minden havonta kötelező szuritól, mert megláttad hirtelen az ok-okozati összefüggést a vakcina és a Covid-nak hívott tünetek közt, vagy mert észrevetted, hogy az egyik gyereked a harmadik oltásba belehalt és esetleg a másik gyereked életben szeretnéd tartani. De lehet hogy mire felébredsz már mindenkit akivel összefoghatnál a haláltőborokba hordtak. A kérdés az hogy hányan kell meghaljanak eme irdatlan csalás miatt, a világon és honfitársaid közül, akár a te családodból is, csak azért mert nem vagy hajlandó odafigyelni és gondolkodni? Hány emberélet kell rámenjen és mennyi szenvedés, arra hogy nem vagy hajlandó magadhoz térni és csatlakozni a mozgalmunkhoz?

 2. Ugyanitt még feltették a következő kérdést a nézőknek:

  “Ön korlátozná az oltatlanok és az oltásellenesek szabad mozgását?”

  A műsor elején, 16197 válaszadónál: Igen 36%, Nem 64%

  @ 03.10-53 min.
  http://www.atv.hu/videok/video-20211122-heti-naplo-svaby-andrassal-1-resz-2021-11-21

  A műsor végén, ca. 50 perccel később, 25845 válaszadónál:

  Igen 46%, Nem 54%

  @ 31.58-32.33 min.
  http://www.atv.hu/videok/video-20211122-heti-naplo-svaby-andrassal-2-resz-2021-11-21

  Ez utóbbi adat, amennyiben valós és nem manipulált, aggodalomra adhat okot – a házmesterek országa, nemde?!

 3. Semmit nem számít, hogy éppen melyik bohócdoktor éppen mikor éppen mit mond.

  Mindegyik mondott már mindent és mindennek az ellenkezőjét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük