Doki percek – WHO csapdája

Dr. Pócs Alfréd a WHO-ról és a kilépésre beadott kezdeményezésről.

https://huntv.info/video/doki-percek-who-csapdaja/

7 thoughts on “Doki percek – WHO csapdája

 1. Nem rossz ötlet amit a doktor úr a pénzről mond. Szerintem a pénz miben létét már általános iskolában el kellene kezdeni tanítani a gyerekeknek, mert sok felnőtt embernek sincs fogalma arról hogy pontosan mi is a pénz és hogyan “működik”…

  1. El is kezdték tanítani általános iskolában, tessen körbenézni mi lett az eredménye. Ha pénzügyi intelligenciáról szeretne beszélgetni valakivel alig talál beszélgető partnert, mert a többségnek az maradt meg, hogy hónapról hónapra kell élni és, hogy mindent is akarjon ha lehet várakozási idő, és munka nélkül. Az számít az a fontos ki tanít és mit egy adott témában!

 2. A hatékony cselekvéshez hatalom kellene. Ha Mo. azt sem tudja megakadályozni, hogy az EU. tervezett rendelkezései elzárják előle az orosz olajcsapot (és később a gázcsapot), akkor mire nem vagyunk még képesek? Vajon milyen szankciókkal járna, ha kilépnénk a WHO-ból és nem tartanánk be annak újabb és újabb rendelkezéseit, főként a további tömeges oltásokat? A háttérhatalom számára nem létezik jog és törvényesség, a tervezett népirtás megy a maga útján. A kormány ehhez asszisztálni fog, ahogy eddig is, mást nem tehet.

  1. Hacsak lesz valaki, aki tudja, ki a fő világszintű xx döntéshozó(kórokozó, fő mérgező), lesz valaki, aki beáldozza magát, és segít elkapni, vagy maga elkapja a kórokozót.
   A többiek pedig a gyermeteg titkolózás és esküdözés játékok helyett mindenben támogatják.
   Még mielőtt a víz eltűnik a Földről.
   A növények levelei az udvaron az “eső” után lekonyulnak, szomjaznak. Kb. két nap múlva kezdenek csak magukhoz térni. A fiatal fákon rengeteg a már leszáradt ág. Az életet nem lehet becsapni, csak elpusztítani.
   Olyan gyorsan, ahogy a jót is könnyű megszokni.

  2. Nagyon szomorú vagyok, de sajnos én is így gondolom. Próbálok pozitívabban hozzáállni ehhez a helyzethez, de nem igazán sikerül. (Pedig más tekintetben egyáltalán nem vagyok pesszimista.)
   Magyarország néhány ügy tekintetében erőlködik, erőlködik, próbál ellenállni, de végül mindig beadja a derekát. Egyszerűen nem tehet mást a nemzetközi hatalommal, a túlerővel szemben.

 3. https://magyarjelen.hu/a-fidesz-is-elkezdte-a-munkat-nehany-heten-belul-kirughatjak-az-oltatlanokat/

  A Fidesz is elkezdte a munkát- néhány héten belül kirúghatják az oltatlanokat
  Faragó Dániel2022. május 6., péntek

  A parlament.hu oldalon már meg is jelent egy rendkívül hosszú törvénytervezet, ami sok más egyéb mellett azt is tartalmazza, hogy június 15-től az állami szférában megválhatnak azoktól a dolgozóktól, akik nem akarják magukat beoltani egyik kísérleti vakcinával sem.
  A javaslat példátlanul gyors, hiszen maga a kormány még meg sem alakult, de úgy tűnik nincs meglepetés:
  az oltatlanokat ért hátrányos megkülönböztetés tekintetében kontinuitás fogja jellemezni az új kabinet munkáját.

  A benyújtó … a kormány, a csaknem 70 oldalas dokumentumban szó esik földtörvényről, örökségvédelemről, de még postai szolgáltatások szabályozásairól is.
  Az állami dolgozókra elrendelt kötelező oltással a 11. rész foglalkozik.

 4. Arra is érdemes lenne pert indítani, hogy létezik-e, létezett-e valaha világjárvány.
  A mű vírus elmélet (hamis gén, és génterápia elmélet) és az igazi mérgezés elmélet, és a mérgezés csalások feltárásával.
  Ha létezik egyidejű mérgezés, ott van egy mérgező, egy méreg koktél, terjesztési mód, és egy szándékosság.
  A PCR teszt (ami nem mutat ki semmit) per, és a korai kezelés, a megelőző kezelés reakciók azért nem tagadják, és így feltételezik, hogy van vírus betegség, vagy járvány, amit valahogy kezelni kell.
  Abból a nézőpontból is kellene beszélni, ami tényleg van.
  Durva gyilkos mérgezések, amire kellenének méregtelenítő eljárások.
  Ami nem az oltás. Az maga a sejt ölő méreg. Ezt lehet bizonyítani. A teljes folyamatot bemutató nyilvános kísérlettel.
  Nyilvános állat kísérletekkel.
  Különösen e miatt az új rendelet miatt írom ezt.
  Csak emlékeztetőül a szólás szabadság pedig pont azért törvény, hogy senki se legyen meghurcolható azért, mert éppen nem találta ki valakinek azt a gondolatát, hogy éppen miről kellene inkább hallgatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük