2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított

2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított. Sokan közülük a hadseregben vagy a rendőrségen szolgálnak, vagy korábban szolgáltak. Hangos üzenetet küldenek a kormánypártnak.

Ha a horvát kormány továbbra is az oltóanyag-útleveleket erőlteti, ezek a férfiak minden eszközzel orvosolni fogják ezt a problémát. Számítsanak arra, hogy 2022-ben még több ilyet fognak látni.

A horvátoknak igazuk van. Minden országban a hadseregben vagy a rendőrségen, illetve a volt hadseregben és rendőrségen dolgozóknak sürgősen meg kell szerveződniük, és párhuzamos nemzeti védelmi erőket kell létrehozniuk. Az emberi jogokat minden szükséges eszközzel meg kell védeni. Különösen az UNESCO 2005-ös Bioetikai és Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, a Helsinki Nyilatkozatot és a Nürnbergi Kódexet.

A nemzeti önvédelmi erőkre nem feltétlenül azért van szükség, hogy háborút indítsanak, hanem egyszerűen csak azért, hogy az emberiség elleni bűncselekmények gyanúsítottjait állampolgári letartóztatások révén gyorsan letartóztathassák, és a bírósági tárgyalásokig letartóztatásban tartsák.


Fimmy Sobak írása

4 thoughts on “2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított

  1. Nem is belelőni kell a tüntető emberek tömegébe mint Hollandiában, hanem összefogni kell velük a rendvédelmi szerveknek, nem igaz!?

  2. Nagyon fontos, hogy társadalom hasadása vertikális irányban történjen, és áthasítsa a négy hatalmi szféra mindenikét, . Egyetlen ilyen kezdeményezés sem lesz sikeres, ha nem találunk módot arra, hogy a forintot is ketté hasítsuk. Az új, hibrid társadalomnak legitim fizetőeszközre lesz szüksége. Lehet sikerül a Mi Hazánknak és a NÉPnek éket verni a hazai kétpártrendszer szerkezetébe, de, magam részéről alig hiszem, hogy az adminisztratív káoszon és az időnyerésen kívül ennek bármi értelme lesz. Egyfajta exodusz, ha lehet így mondani, de tudom, ahhoz, hogy a GRIP, a fogás elgyengüljön és a jelenlegi rendszer “elengedjen” kataklizmára lesz szükség. Lássuk be, tíz magyar állampolgárból 7 vagy 8 vállalná, hogy tulajdonként élje tovább az életét egy karéj kenyérért és egy meleg takaróért cserébe. A tudás átmentése lenne most a legnagyobb feladat, amelyre már most, egyéni szinten is készülhetünk, és aktívan részt vehetünk benne. Ha ezt valaki ezt szektásodásnak nevezné, csendben kérném, hogy az amerikai államok és India leválását a Brit birodalomról is nevezze szektás szakadásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük