WHO-Konferenica volt Budapesten

Bár nem járt nagy hírveréssel, de néhány napja nemzetközi WHO-Konferenciának adott otthont Budapest, mint regionális központ.

Pintér Sándor belügyminiszter arról beszélt, hogy a konferencia a régió legfontosabb egészségügyi kihívásaira igyekszik ráirányítani a figyelmet, egyben közösen keresik az optimális megoldásokat a felvetett kérdésekre.

Magyarország elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt, és kezdetektől részese az európai környezeti és egészségügyi folyamatoknak, valamint kiemelt stratégiai partnerként tekint a WHO-ra. Az ország figyelembe veszi a WHO által kiadott iránymutatásokat, és a nemzetközi gyakorlati tapasztalatok alapján kívánja növelni a magyarok egészségben eltöltött életéveit – mondta.

Magyar Hírlap: https://www.magyarhirlap.hu/egeszseg/20230705-who-konferencia-budapesten-harmas-kornyezeti-kihivas-elott-all-az-emberiseg

20 thoughts on “WHO-Konferenica volt Budapesten

 1. Legyen szíves a konferencia résztvevői közül valaki írjon le legalább egy valós gyakorlati példát arra vonatkozóan, hogy miben van pozitív hatása a WHO-nak. Mi alapozhat meg bármilyen együttműködést?
  Amióta követem a WHO történetet, nulla pozitív együttműködési cselekedetet tudok felsorolni. Negatívat az eddigi kommentjeimben már alkalomadtán felsoroltam.

 2. Amit a fent hivatkozott Magyar Hírlap cikkének közvetítésében olvasni erről a WHO-konferenciáról, az végtelenül lesújtó!
  Maga az egészségügy az csak ürügy volt az összes globalista cél és tömegkábító propagandapont ismételt hangoztatására, szokásosan erőltetett összekapcsolásban.
  A magyar hivatalos személyek megnyilatkozásai a globalisták „mestertervének” példás felmondása, egyszersmind kifejezték, hogy maradéktalanul azonosulnak vele, végre fogják hajtani rajtunk a programot.

 3. “Magyarország elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt,…kiemelt stratégiai partnerként tekint a WHO-ra.”
  Ez ugye nem azt jelenti, hogy a maradék 3 millió oltatlant is le akarják oltani? Mert szerintem az egyet jelent azzal, hogy ezt a belügyminiszternek kinevezett girnyó bőregeret 3 millió ember fogja agyonverni. Kicsit laposan nézne ki utána.

  1. Pócs doktor Úr elmagyarázta,hogy Pintér Sándort semmiért nem lehet
   majd felelősségre vonni,mert nincs orvosi végzettsége. (A korábban aláírt
   két évre szóló együttműködési szerződés kapcsán magyarázta el.) Oltatalan,73 éves nagyi.

   1. Vég nélküli jogi csűrés-csavarással biztos nem lesz felelősségre vonva, de a tömegek hirtelen felindulásában még lehet bízni. Pontosítok, már csak abban lehet bízni.

   2. Akkor nem is írhatna alá semmilyen szerződést senkivel! Mivel belügyminiszter – abban is képesítés nélküli -akihez hozzávágták az egészségügyet is ezért mindenért felelősséggel tartozik, ami a regnálása alatt történt, történik! Teljesen mindegy, hogy a zsidók milyen törvényeket hoztak a saját fenekük védelmében, az idejük le fog járni, és mindenért számon lesznek kérve! Ha egy politikus jogilag csak azért a tettéért lenne felelős amihez ért, akkor kijelenthetjük, hogy semelyik nem felelős semmiért, csak és kizárólag a nép, akik nem takarították már régen el őket a hatalomból!

 4. Vagyis a “magyar” kormányzat a WHO lelkes regionális főcsicskásának nyilvánította magát, miután itthon is sokan aggodalmukat fejezték ki a WHO igen veszélyes globális nyomulása és potenciális hatalomátvétele miatt. Úgy látszik, ez az itteni döntéshozókat cseppet sem zavarja. Vagy már levajazták, hogy a jelenlegi pozícióikat megtartva, a WHO itteni helytartói lesznek, a teljes engedelmességért cserébe?
  Mindezt árulkodó médiacsend mellett, természetesen.

 5. A kovid valódi története – 40 tény, amit mindenkinek ismermi kell
  https://www.virusinfok.hu/2023/07/09/a-kovid-valodi-tortenete-40-teny-amit-mindenkinek-ismernie-kell/

  2023. július
  Közzéteszi: Király József

  Számomra már akkor ismert volt, hogy ez egy kamu járvány. De úgy látszik, hogy a nemzeti kormányok vezetői vakon
  követték a magán berúházok által madzagon rángatott WHO-t. Pedig az országokat vezető személyeknek elvileg sokkal több
  tudomásuk volt a nagyvilág dolgairól, mint az egyszerü embereknek.

  És még Mo.-on a híres Schiffer András is megelégedettséggel nyugtázta, hogy a miniszterelnök urnak joga volt a vészhelyzetet
  kihirdetmi. De azt is mondta, hogy ez egy kicsit durvára sikeredett. Az oltások köteletővé tétele is nagyon erkölcstelen volt,
  mert a felellőséget a magyar kormány a munkáltató vállara terhelte át. És ezzel a kormány kihátrált a felelőségvállalás alúl.

  1. A 40 pont nagyon jó írásos összefoglaló, beleértve az értelmezést és a kapcsolódó irodalmakat.
   A lényeg:
   “Ennek a hamis “járványnak” az örve alatt zajlott le minden idők legnagyobb mértékű közpénzátcsoportosítása magánkézbe.”
   A kártalanítás pofátlansága abban jelent meg, ami szintén a közpénz átcsoportosításról szól, hogy a gyártókat kártalanítják a termék hiba miatt közpénzből, nem az egészség károsultakat és az elhunytakat a gyártó pénzéből.
   Valamint elfelejtik elismerni, hogy nincs előnye a nemlétező vírus miatti nemlétező járvány miatti ‘védekezésnek’. A termék csak hibás lehet, csak kárt okozhat az oltottnak, semmi másra nem jó.

 6. “Magyarország elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt, […] valamint kiemelt stratégiai partnerként tekint a WHO-ra. Az ország figyelembe veszi a WHO által kiadott iránymutatásokat,…” – mondta Pintér Sándor.

  Ez bizony nem sok jót jelent számunkra – mert eszerint amint füttyent a WHO, hogy minden ország adja az ő (vagyis a WHO) kezébe a döntési jogköröket, a politikusaink máris engedelmesen alá fogják írni a WHO által eléjük rakott új szerződést. Ezzel pedig a népnek befellegzett: jönnek majd az “új járványok”, a maszk, a mobiltelefonos megfigyelés, az engedélyezett zónák kijelölése, stb. – ahogyan azt Kínából már ismerhetjük.

  1. …. hogy ezek az emberek mennyire aggódtak és aggódnak az egészségünkért, ami nem mellesleg magánügy, hogy még fenyegettek és zsaroltak is minket?! És legnagyobb sajnálatomra és veszélyünkre ezt rengeteg gondolkodni nem tudó vagy akaró szuperintelligens ember még jól be is cumizta?!
   Olvastam egy jó “párbeszédet” megosztom itt:
   – Beoltottam magamat, hogy megvédjem a körülöttem élőket a fertőzéstől.
   – Én pedig nem eszem csokoládét, mert a szomszédom cukorbeteg.

 7. Kinek a nevében nyilatkozik, mert az enyémében nem az biztos?!
  “Magyarország elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt, és kezdetektől részese az európai környezeti és egészségügyi folyamatoknak, valamint kiemelt stratégiai partnerként tekint a WHO-ra.”

 8. Az Ensz, IAEA ( Rafael Grossi ) egyre gonoszabb lesz. Igyátok meg a Fukusima szennyezett atomvízét !

  A japánok nyugodtan megihatják és fürödhetnek is benne az Fukusima-ben keletkezett szennyezett atomvizben.

  A szennyvíz tele van Tritium-mal.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Tritium

  A nemzetközi ENSZ szervezet gonoszságát már láttuk a kovid kamu járvány idején is.
  Az ENSZ, a WEF vezénylete alatt egy világkormányt kiván felállítani és a világ népességét egy ellenőrzőtt buta tömeggé akarja átalakítani.

  Most már pontosan látjuk, hogy viselkedik ez a kollektiv nyugat által vezérelt ENSZ nemzetközi szervezet.

  Sok atomszennyezett viz keletkezik Fukusima-ban és ezt most már hasznosítani is kell.

  ( Vagy talán a népeket akarják megbetegíteni ? )

 9. Hogy fogunk ennek össznépileg örülni! Mint a kanadaiak a CBDC-nek.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/central-banks/boc-study-59-of-canadians-willing-to-accept-cbdc/
  BoC Study: 59% of Canadians Willing to Accept CBDC

  A tömegek nincsenek tisztában azzal, hogy a CBDC valójában mit is jelent. Úgy forgalmazzák, mint a bankolás kényelmes és modern módját. Valójában ez egy ellenőrzési eszköz, egy fontos eszköz, amelyre a kormányoknak szükségük van a Nagy Újraindítás bevezetéséhez. A Bank of Canada nemrégiben végzett felmérése arra irányult, hogy a lakosság mennyire szívesen fogadna el egy új digitális valutát. Meglepő módon a többség azt mondta, hogy habozás nélkül hajlandó lenne átállni.

  A megkérdezettek riasztó 59%-a mondta azt, hogy hajlandó átállni a CBDC-re, amint az elérhetővé válik. Nem veszik észre, hogy nem lesz választási lehetőségük a kérdésben. Mintegy 43% mondta, hogy “valamennyire hajlandó” elfogadni a CBDC-t. Majd 11% mondta, hogy “nagyon hajlandó”, 5% pedig “rendkívül hajlandó”. Mindössze 25% mondta azt, hogy nem hajlandó átállni, ami persze nem lesz választható. Mindössze 16% ismerte el, hogy nem érti a koncepciót.

  Úgy tűnik, hogy a nyilvánosság nem érti a kockázatokat. A válaszadók több mint fele (51%) azt mondta, hogy bízik abban, hogy a központi bank biztonságosan kezeli a tranzakcióit és adatait. Mintegy 56%-uk azt mondta, hogy aggódik a csalás, a kibertámadások (53%), a személyes adatokkal való visszaélés (44%) és az anonimitás hiánya (35%) miatt. A központi bank természetesen nem tette fel a valódi kérdést: Ön számára megfelelő-e, ha a kormány ellenőrzi az összes pénzügyi tranzakcióját?

  A G20-ak közül tizennyolc ország [és mi is!- fordító] már megkezdte a digitális valuták fejlesztését. [Mi talán nem? – fordító] Az igazi veszélyt az jelenti, hogy a CBDC teljes hozzáférést biztosít a kormányoknak a pénzügyeinkhez. Látjuk, hogy a privát bankok milyen könnyedén veszik el a magánszemélyek bankszámláit. Trudeau képes volt egy pillanat alatt letiltatni a tüntetők és állítólagos támogatóik számláit.

  A CBDC lehetővé tenné a kormány számára, hogy teljesen megtagadja az emberektől a pénzügyeikhez való hozzáférést, különösen ha már a készpénz nem jelent alternatívát. A WEF össze akarja kapcsolni az egyéni személyi igazolványokat a bankrendszerrel, és a biztonság kedvéért szociális hitelpontozást is be akar vetni. A WEF szóvivője nemrégiben a nyári Davoson azt mondta, hogy szeretnék ellenőrizni, mit vásárolnak az emberek, és betiltani a nem engedélyezett vásárlásokat. Ezután biztosítani fogják, hogy ne menjen ki a pénz a hálózatból, mivel a kormányok a végsőkig akarnak adóztatni bennünket. Itt az ideje, hogy ellenállást tanúsítsunk az ötlettel szemben. Ha egyszer bevezetik ezeket a politikákat, nincs visszaút. Adnak majd egy időkeretet, hogy a készpénzünket CBDC-re váltsuk át, és akkor a kormányok teljes ellenőrzést gyakorolnak majd a pénzügyeink felett.

  1. A közvélemény-kutatás valójában (alig) álcázott propaganda, mert amit eredmény gyanánt nyilvánosságra hoznak, az mindig a megrendelő célját szolgálja (ugyan ki másét?), vagyis a fenti esetben a Bank of Canadáét, amelynek eminens érdeke a CBDC elfogadtatása a lakossággal.
   Az emberek túlnyomó része sajnos hajlamos azonosulni a “többségi”(nek tartott) véleménnyel, ezért amikor azt érzékelik – vagy inkább azt a téveszmét keltik bennük különböző manipulációkkal, pl. ún. “közvélemény-kutatással” -, hogy a többség már elfogadott valamit, akkor tévesen arra következtetnek, hogy az biztosan helyes, hiszen a többség nem tévedhet, ugye? Lásd kamu-kovid és társai!
   Pedig a választási győzelem érdekében végzett “közvélemény-kutatások” időnként teljesen falsnak bizonyulnak. Pl. a Fidesz 2002-es győzelmét a legtöbb közvélemény-kutató borítékolta, aztán mégis látványos bukta lett belőle. Vagy ott vannak a Trump elsöprő győzelmét jósoló “közvélemény-kutatások” 2020-ban, amelyek megint csak nem jöttek be, még akkor sem, ha a vereség egy nyilvánvaló és egészen pofátlan csalássorozat miatt következett be.

   Mivel a “közvélemény-kutatók” a háttérhatalmi propaganda-gépezet csicskásai, én egy lyukas garast sem adnék az általuk publikált eredményekért, sőt, inkább 180 fokkal megfordítanám azokat. Mindjárt közelebb jutnánk a valósághoz. Egyébként is, a kamionos felvonulás támogatói ellen alkalmazott banki retorziók miatt szerintem éppen hogy rengeteg kanadai ábrándult ki a bankrendszerből, és pont ennek a trendnek a megfordítására publikálnak hasonló, vélhetően teljesen hazug és manipulatív közvélemény-kutatási eredményeket, amelyekkel majd igazolni próbálják a CBDC rátukmálását a lakosságra. Amúgy teljesen demokratikusan, ahogy szokták.

 10. A Wikipédia Elektrosokk szócikk szerint még ma is alkalmazható az elektrosokk, „terápiaként”, nincs betiltva, viszont használatához beleegyezés szükséges. A zapping, amit Abigel említett, ha jól fordítom, egy sokG-s elektrosokk lehet, csak ennek használatához senki nem kér engedélyt előzetesen a megtámadottól. Hogy is van ez? Önvédelemhez nem vásárolhatok sokkolót. Mi keresnivalója a sokG elektrosokkolásnak a mindennapokban? Hiányolom az ellenállást azzal szemben, hogy sokkolni való állatnak tekintsenek minket, és sokkoljanak. Gondolom ennek is köze lehet a WHO együttműködéshez is.

 11. “Az emberek túlnyomó része sajnos hajlamos azonosulni a “többségi”(nek tartott) véleménnyel, ezért amikor azt érzékelik – vagy inkább azt a téveszmét keltik bennük különböző manipulációkkal, pl. ún. “közvélemény-kutatással” -, hogy a többség már elfogadott valamit, akkor tévesen arra következtetnek, hogy az biztosan helyes, hiszen a többség nem tévedhet, ugye?” – írja Cassandra. No, hát épp ezért vegyük komoly fenyegetésnek a közvélemény-kutatás adatait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük