WHO-puccs

Mit terveznek a pénzhatalom irányítói a WHO-n (az ENSZ Egészségügyi Világszervezetén) keresztül véghezvinni? Ezzel szemben milyen lehetőségek állnak a nemzeti kormányok rendelkezésére, hogy megőrizzék szuverenitásukat?

A hétköznapi gondolkodó polgárnak osztottak lapot ebben a gigantikus sakkjátszmában? Persze, hogy nem! Na de mégis! Nem hagyhatjuk annyiban! Catherine Austin Fitts nem csak elemzi az egészségügy álcája mögé bújtatott folyamatokat, de mint azt tőle megszokhattuk megoldási javaslatokkal is előáll ebben a tömör videóban.

https://www.bitchute.com/video/dza3yd0owmCh/

Forrás: Solari Report
https://tube2.solari.com/videos/a-coup-is-being-prepared-by-using-the-who-catherine-austin-fitts/

7 thoughts on “WHO-puccs

 1. Igenám, csakhogy ahhoz hogy készpénzt vegyünk fel az automatából, sérül a pénzünk nagyban, hiszen mostmár bevezették hogy minden felvét után jól lehúznak. Ha valaki ki akarja venni a megtakarított pénzét és nem akar tovább ennek a kártyás, digitális rendszernek a tagja lenni, azt szinte tönkreteszik a kül. díjakkal, alíg lát majd valamit a betett pénzéből. A munkáltatóknak kellene ebben nagyot lépnie és ismét készpénzben adni a fizetéseket pl.

 2. Az alábbi írásból mellékesen kiderül, hogy tulajdonképpen kétféle szerződésről is szó van: az egyik, az új, amit aktuálisan gyorsan fabrikálnak ellenünk, a Pandémia Szerződés (mert ugye mint tudjuk, a globalisták kitalációja szerint a kőkor, bronzkor … után most a „járványok korát éljük”), a másik pedig, amit ennek leple alatt még módosítani akarnak maga a WHO Nemzetközi Egészségügyi Szabályzata.
  Az írás a tervezett Pandémia Szerződésről szól:

  https://libbyklein.substack.com/p/the-who-wants-to-control-everyone?utm_source=post-email-title&publication_id=1250293&post_id=97573432&isFreemail=true&utm_medium=email
  A WHO mindenkit és mindent ellenőrizni akar, mindenhol, az egészség, a méltányosság és a globális szolidaritás nevében
  2023. január 19.

 3. Nyilvánvaló, hogy a “Forgatókönyv” egy új fejezetéhez érkeztek (tünk), amit a következő esemény is megerősíteni látszik:

  Bill Gates eladta a BioNTech részvényeit – ezt követően hatástalannak nyilvánította a Covid elleni védőoltásokat
  2023. január 30

  Bill Gates milliárdos már 2019-ben befektetett a BioNTech-be, amely a Pfizerrel közösen fejlesztette ki a Covid-19 elleni kísérleti géninjekciót. Most a részvények egy részét eladta. Azonban valószínűleg csak azért, mert azután ezt az mRNS-oltást nagyrészt hatástalannak nyilvánította.

  Valójában nevezhetjük „bennfentes kereskedelemnek”. Mert Bill Gatesnek súlya van a kísérleti Covid-oltásokkal kapcsolatos kijelentéseinek, az elmúlt néhány év folyamatos propagandájának eredményeként. Amikor a közelmúltban foglalkozott a jelenleg rendelkezésre álló kísérleti Covid-oltásokkal kapcsolatos “problémákkal” az ausztrál Lowy Institute-ban, egyértelmű volt: ez érinteni fogja a Pfizer/BioNTech-et és a Modernát. A Preparing for Global Challenges: Talking to Bill Gates című kerekasztal- beszélgetésen az oltásfanatikus elismerte:

  „Meg kell oldanunk a [COVID-19] vakcinákkal kapcsolatos három problémát is. A jelenlegi vakcinák nem blokkolják a fertőzést. Nem széles körűek, így elveszítjük a védelmet, amikor új változatok jelennek meg, és nagyon rövid ideig hatnak, különösen a fontos embereknél, az időseknél.”

  Nos, miután több mint két éve folyamatosan sürgeti a kormányokat, hogy indítsanak széleskörű oltási kampányokat a Covid-19 ellen (és jól megtölti a zsebét a Pfizer és a BioNTech részvényvásárlásainak köszönhetően), most pontosan ezt mondja, ami miatt a kritikusok régóta panaszkodnak. : ezek a kísérleti vakcinák nem védenek a fertőzések ellen, és gyakorlatilag hatástalanok. Azonban nem meglepő , hogy Gates nem említi az összes szörnyű mellékhatást .

  Most azonban olyan hírek jelennek meg, amelyek szerint Gates a jelek szerint a közelmúltban megvált a vezető mRNS technológiai befektetések jelentős részétől. A mottóhoz híven: Először fektess be, aztán dobd fel az egészet, és kasszírozd be megfelelően, majd add el újra a részvényeket nagy haszonnal, mielőtt saját nyilatkozataid nyomást gyakorolnának az árakra. A BioNTechs esetében 55 millió dollárt tettek ki a beruházások, amelyek időközben megtízszereződtek. Félmilliárd dollár nyereség (könyv szerinti érték) kevesebb, mint négy év alatt.

  A Microsoft alapítója azonban továbbra is ragaszkodik a különféle betegségek elleni kiterjedt oltási programokhoz. Szintén fokozottabb globális együttműködésre szólított fel, a „Covid-19 világjárvány” példájával arra, hogy hogyan lehet javítani az ilyen eseményekre adott kormányzati válaszlépéseken. És persze dicsérte a „Down Under” szigorú zárolásokat, még akkor is, ha utólag azok valójában haszontalanok és meglehetősen hátrányosak .
  FORRÁS: https://report24.news/bill-gates-verkaufte-biontech-aktien-danach-erklaerte-er-covid-impfungen-fuer-wirkungslos/

  *** Nyilvánvalóan az egész semmiképp SEM másról szól, mint 3 dolog: Pénz, Hatalom, Uralkodás! Vagy ha úgy tetszik: Istenként tetszeleg önnön szemei előtt. Senki sem hinné el, hogy NE tudná mennyi összefüggés van az oltások és a védelem fogalmai között.
  Mindnyájan tudjuk ez az aránymutató a “0”.

 4. Egyszerre rengeteg módon bombáznak minket félelemkeltéssel és válságokkal.
  Akár csak az utolsó 3 megjelent videóból és kommentjeiből lehet egy eléggé összetett képet felvázolni ennek a részleteiből. Pl. soha nem létezett és nem is fog létezni járványok kora.-:) Alaptalan. Vagy mekkora baromság a munka útjában álló (láb alatt levő, munkakerülésképp szaltózgató ) buta és gyilkos robotok “istenítése”.
  A politika viszont arra játszik, hogy egyszerre foglalkozzunk egy kérdéssel, és kimondva a politika is egyszerre mintha csak egy kérdéssel tudna foglalkozni, pedig azért van a diverzifikált államigazgatási szervezet, hogy a részfeladatok megoldásával legyen kinek elboldogulni, persze hozzáértő vezetővel. Szóval ez az egyszerre csak a legfontosabbal foglalkozunk hozzáállás, és a szakmaiatlan vezetés, ez elég gyér teljesítmény jelen helyzetben. Hja, rendkívüli időket élünk, ehhez a politikának alkalmazkodni kellene, az önvédelemnek minden támadott területre ki kellene terjedni. Férfiak beszélgetős klubja?- viccnek is rossz (mondom nőként -:) ). Hiányolom a tények (nem a félre-értelmezések) felsőszintű kimondását ( 99%-ban minden támadott területen hiányzik), valamint a cselekvést. Ami pl. a WHO, és az összes káros tevékenység kitiltása Magyarországról. Ha valamiről nyilvánvalóan tudjuk, hogy nem úgy van, és rossz, rövid és hosszú távon is, annak követése, bevezetése, előírása épeszű józan döntéshozónak nem lehet érdeke. Hiányzik az is, hogy a romboláshoz való támogató hozzáállás nincs határozottan elítélve.

  Egyébként az egyszerre csak egy kérdéssel foglalkozás is a szokásos kőműves megosztási taktika egyik verziója, amivel nagyon sok energiát tudnak bárkitől, bármitől úgy elvenni, hogy közben ellenirányú történés és megoldás nincs. Csak időhúzás, szándékosan.
  Pedig a különböző támadási felületekről, témákról egyenként is kiderült már, hogy mind átverés.Azért kellett hozzá ez a két év, de szerintem egy ideje már teljes a kép. Csak a becsukott szemű és a vak nem látja. Maguk a témák az elejétől, 2020-tól fogva ismertek lettek, a hülyeségek és abszurditások cáfolatai is már sokkal korábban ismertek -:), csak a nagyközönség előtt derülnek ki mostanában.

  Egy bármilyen főnöktől elvárás, hogy egyszerre képes legyen az adott helyen és időben minden felmerülő problémával foglalkozni, azért főnök. Ha lesz egy magyar főnök (most nincs ilyen), akkor annak viszont tényleg a nyakába kell venni majd egyszerre az összes téma megoldását, ami lehet félelmetesnek tűnő, de most ez a kihívás.
  (Bár sok megoldás tollvonásnyi, pl. a munkáltató csak akkor fog készpénzben fizetni, vagy a bank akkor nem számít fel díjat a készpénz forgalom után, ha törvényileg ez van előírva, magától nyilván nem fog változtatni. Az illumi szekták(egyházak) betiltása, felszámolása is döntés kérdése. Csak egy tollvonás -:) volt eddig is minden zsaroló, kifosztó, tönkretevő intézkedés meghozatala, ráadásul egyik napról a másikra, önkényesen. )
  A józan tollvonások eredménye az lenne, hogy tényleg át kellene szerveződni a magyar piacnak. Ahogy Oroszországban is tudtak válaszolni a szankciókra, tudtak ellenlépéseket csinálni, és nem rombolnak ész nélkül, az megtehető itt is, persze nálunk másképp kellene, más a kiindulás.
  Ott van egy főnök és van egy katonai, polgári támogatás, meg az atombomba. Nálunk ez sincs.
  Nálunk még ennél is félelmetesebb a változtatás szüksége és lehetősége, mélyebbről indul(na), egy jóval kiszolgáltatottabb helyzetből.
  Pedig a pillanat minden pillanatban adott.

 5. A WHO mögött álló globalogazdi vajon milyen szerepet szán a puccs után a nemzetállamok jelenlegi vezetőinek, erős embereinek? Már nem lesz rájuk szükség, tehát mehetnek a levesbe? Vagy helytartónak még jók lesznek, hogy a WHO diktátumait tűzzel-vassal keresztülvigyék? Cserében pedig szabad rablást engedélyez nekik a globalogazdi, mint a szpáhi-rendszerben a török uralom idején? Akkoriban a szultán megbízottja korlátozott ideig volt kinevezve, és mivel minden a szultán tulajdonában volt, nem a helytartóéban, így az volt az érdeke, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban kiszipolyozza az irányítása alatt álló területet. Meg is lett az eredménye: Magyarország lakossága a török uralom előtt 4 millió volt, annyi, mint a korabeli Angliáé. A 150 éves török uralom után 1 millióra csökkent, miközben Anglia lakossága már kb. 18 millió volt, és serényen építette a saját gyarmatbirodalmát. Aztán a török uralom után, a feldúlt és elnéptelenített Magyarországra olyan sarcot vetett ki a “felszabadító” keresztény seregek által támogatott osztrák császári ház, ami II. Rákóczi Ferenc fejedelem írásai szerint rosszabb volt, mint a 150 évi török uralom összesen. Ennyire hálás volt a keresztény Európa Magyarországnak azért, hogy 150 évig “védőbástya” és folyamatos hadszíntér volt az európai gyarmatbirodalmak védelmében!!! Rákóczi fejedelem ezért feladta kényelmes főúri életét, és szabadságharcot indított, amely ugyan 8 év után elbukott, de amelynek révén Magyarország tisztességesebb elbánást harcolt ki magának. Rákóczi fejedelem, mint tudjuk, évtizedekig élt emigrációban Törökországban, és ott is halt meg. Micsoda iróniája a sorsnak!

  Szóval a kérdés az: a nemzetállamok jelenlegi vezetői vajon felfogják-e, hogy a sorsuk a tét, hajlandók-e asszisztálni a saját de facto alávetésükhöz, digitális rabszolgasorba döntésükhöz a nemzetükkel együtt, vagy ez egyszer képesek és hajlandók nemet mondani, ahogy minden épeszű ember tenné? Lesz-e köztük egyetlen Rákóczi Ferenchez fogható személyiség, aki hajlandó a saját kényelméről lemondani, és szembefordulni a nemzetét eltiporni készülő fenevaddal?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük