5 thoughts on “Dokipercek 2022. 02. 10.

 1. Kedves Doktor Urak!

  Hálával követem és támogatom áldásos tevékenységüket. Sajnos most személyesen kellett megtapasztalnom a COVID hisztéria kegyetlenségét.

  Édesanyám (83 éves) egy hónappal ezelőtt legyengült, ágyba kényszerült, nem volt étvágya, de annyi ereje volt, hogy ellássa magát. Hiába hívtuk az ügyeletes orvost, nem volt hajlandó házhoz jönni és megvizsgálni, a házi orvos pedig a sürgősségire küldte. A testvérem – annak ellenére, hogy én is és édesanyám is tiltakoztunk – bevitte. Persze a teszt pozitív eredményt hozott, így másnap átvitték az COVID osztályra (addig valahol fektették). Közben mi semmit nem tudtunk róla, mert a telefont nem vették fel. Haza akartam hozni, de ezt sem engedték. Két és fél hét elteltével sikerült nagy nehezen elérnem, hogy ez megtörténjen. Eközben mindvégig azt mondták, hogy jó állapotban van, el tudja látni magát, sőt a zárójelentésen is ez szerepelt. Mikor otthon találkoztam vele, akkor láttam, hogy nem tud mozogni, még felülni se nagyon (holott a bekerülése előtt ezzel nem volt gond). Pelenkázni kellett, állandóan hasmenése volt, nem tudta visszatartani a vizeletét és a székletét. Az állítólagos tüdőgyulladását nem gyógyították meg, az megmaradt (a tüdő miatti indokkal fogták benn). Súlyos mellékhatásként veseelégtelenség lépett fel, amit elbagatellizáltak.
  A hazajövetele után hiába kerestük a háziorvost, hogy küldjön ápolót, mert nagy bajok vannak, szükség lenne rá, nem is reagált.
  A hazajövetele utáni 5. napra olyan állapotba került, hogy ki kellett hívnom a mentőt. Az első kérdés az oltás volt, amit én is és édesanyám is elutasítottunk (indokként az átesést is és az állapotát is felhoztam). Szerencsére a mostani teszteredmény negatív lett, így – mivel a Nefrológián (ahova kerülnie kellett volna) nem volt hely, a Hematológia fogadta be. Megállapították, hogy a veseproblémákon kívül (azelőtt semmi baja nem volt, most teljesen bedagadt a bal lába) kétoldali tüdőgyulladása van, stroke-ot kapott, nem tud beszélni, és cukorbetegként a vércukor szintjét is be kell állítani, mert annyira magas lett.

  Minden erőnkkel küzdeni kell az oltatlanokon alkalmazott COVID protokoll ellen, mert ez – mint látható mindabból, amit fentebb írtam – nem használ, súlyos, visszafordíthatatlan szövődményeket és az emberek halálát okozza.

  A kórteremben 5-en voltak betegek, a többségük oltott volt (mint említettem, édesanyám nem). Közülük ketten meghaltak, az egyikük háromszor volt oltva.

  Köszönöm, hogy meghallgatták a tragikus esetemet édesanyámmal.

  Üdvözlettel: F. V. (Tatabánya)

 2. Elképesztően kegyetlen.
  Ami még rosszabb – bár ez nyilván nem vigasztalja Önöket és senkit sem – ma már nem egyedi eset.
  Nem tudom meddig hagyják, hagyjuk,hogy ez így legyen.
  És azt sem tudom,hogy ezek az orvosok és ápolók meddig nevezhetők még: orvosoknak és ápolóknak.
  Talán a vétkes hanyagságból elkövetett gyilkosság vagy gyilkossági kísérlet jobban illene hozzájuk és a tevékenységükhöz,mint a gyógyítás és ápolás.

 3. Helyi kórház orvosa tett megjegyzést egy oltatlan ismerősnek: “Mi az oltatlanokat csak hülyéknek nevezzük bent a kórházban, meg is érdemlik, hogy meghaljanak.” Az én édesanyám is oltatlanul került kórházba és folyamatosan durva megjegyzéseket tettek az oltatlanságára. Oltatlanul kórházba kerülni az maga a pokol.

 4. Kedves Anna, tisztelt Hölgyem !

  Az Ön két mondatos esetleírása nagyon finoman fogalmaz ! Itt és most, a bejegyzése kapcsán le kell írnom, ki kell mondanom, saját tapasztalataimat, hogy az “orvosi szekta”, orvosi kaszt” ( tetszés szerint !), nagyon nagy része, egy sekélyes tudású, beképzelt, nagyképű, flegma, arrogáns, lekezelő, és önmagát nagy tudású félistenként aposztrofálja !!! Ez nem a “hócipőm tele a coviddal”, ez élettapasztalat !

  Egy súlyos következményekkel járó sportsérülésem után, ami kihozott minden más problémát is, kevés híján eltettek láb alól 34 éves koromban egy Prednizolon nevű méreg napi 3×2 beszedetésével, és csak azt nem állapították meg, hogy terhes vagyok férfi létemre, egyébként egymásnak totálisan ellentmondó “szakvéleményekkel” kiegészítve ! A nagy többség legnagyobb sajnálatomra a fenti magatartással és önértékeléssel bír !

  Egy mozdonyvezető, és egy postás hölgy, mint amatőr természetgyógyász, hozott vissza az életbe !!! Egy szerencsés véletlen találkozás révén !

  Természetesen vannak kivételesen tisztességes, és valóban nagy tudású orvosok is, legnagyobb sajnálatomra ez az egésznek csak legfeljebb 10 százaléka !?

  Érdemes megjegyezni az oltásnak mondott likvidáló lötty beadásáért, ezek a “nagytudású és vérbecsületes orvosok ( orvosok?)” mennyi fejpénzt kapnak és kaptak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ez it a lényeg, hogy mikor kapott fejpénzt egy orvos hivatalosan, államilag finanszírozva, egy injekció beadásáért ????????????????? Jutalékért hülyézi le az egyetemen kiképzett hóhér az áldozatait ! Gratulálok a takonygerinchez nekik !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük