11 thoughts on “Mindennek a koronavírus az oka? – Az évezred hazugsága!

 1. Azt látni kell, hogy minden átverés.
  Az, hogy egy maszkos színészt nem leplez le az Egyesült Államok, és a világ, az mutatja meg legjobban, hogy bennünket mekkora birkáknak néznek.
  Számtalan ilyen leleplező video található a neten. Ittvan az egyik legutolsó, amit ajánlok megtekintésre.
  Az én tippem a színészre: Jim Carrey, ami a Maszk c. film főszerepét játszotta. Mindenesetre a magasság stimmel.
  https://twitter.com/realstewpeters/status/1662461672353562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1

  1. Köszi a linket. Ez egybevág az alábbi cikkben foglaltakkal, csak nagyobb geopolitikai távlatba helyezi.
   A NATO-t mint az új Brit Kelet-Indiai Társaságként akarják újjászervezni. Minden mindennel összefügg, mert egy új Világbirodalmat akarnak létrehozni. Nagyon ajánlom az alábbi írást elolvasásra:
   “A kritikus esemény, amely valószínűleg elindította az Abe meggyilkolásához vezető folyamatot, a madridi NATO-csúcs volt (június 28-30).
   A NATO-csúcs volt az a pillanat, amikor a színfalak mögött rejtett szereplők lefektették az új globális rend törvényét. A NATO gyors úton halad afelé, hogy túllépjen egy Európát megvédő szövetségen, és elszámoltathatatlan katonai hatalommá váljon, együttműködve a Globális Gazdasági Fórummal, a milliárdosokkal és a bankárokkal szerte a világon, „világhadseregként”, amely nagyjából úgy működik, mint a brit Kelet-Indiai Társaság egy másik korszakban tette.

   Az a döntés, hogy a NATO-csúcstalálkozóra meghívják Japán, Dél-Korea, Ausztrália és Új-Zéland vezetőit, kritikus része volt ennek a NATO-átalakításnak.
   Ezt a négy nemzetet felkérték, hogy csatlakozzanak a biztonsági integráció példátlan mértékű megvalósításához, ideértve a hírszerzési adatok megosztását (kiszervezés a nagy technológiai multinacionális cégekhez), a fejlett fegyverrendszerek használatát (amelyeket olyan multinacionális cégek személyzetének kell kezelnie, mint a Lockheed Martin), közös gyakorlatokat. (amely precedenst teremtett egy elnyomó döntéshozatali folyamathoz), és más „együttműködésen alapuló” megközelítések, amelyek aláássák a nemzetállamon belüli parancsnoki láncot.”
   https://canadianpatriot.org/2022/07/16/the-assassination-of-archduke-shinzo-abe-when-the-globalists-crossed-the-rubicon/
   https://canadianpatriot.org/2023/02/11/why-shinzo-abe-was-assassinated-towards-a-united-states-of-europe-and-a-league-of-nations/

   1. Igen, igen, így körvonalazódik már jó ideje: az ENSZ a világkormány; a WHO az egészségügy, valamint a növény- és állatvilág (idesorolnak minket is) feletti diktatúra szerve; a NATO a világhadsereg – megszálló csapat, ha valaki nem igazodik a ő „szabályokon alapuló nemzetközi rendjükhöz”, és szintén megszálló csapat, amennyiben nem hajtja végre a „klímaváltozással”, nettó zéró politikával kapcsolatos utasításaikat (lásd III. Károly). A (digitalizált) pénzügyi vonalon elég nagy a sűrűsödés BIS, Világbank, IMF, BlackRock, Tech cégek stb. Azután a jog területén is kell majd legyen valamiféle Világbíróság, a maradék problémás kiküszöbölésére pedig egy Földi Helyes Beszéd Szabályozó Tényellenőrző Hivatal.

  2. Április óta jól el van hallgatva ez a hír is előlünk.
   Eggyel több ok arra, hogy kilépjünk a NATO-EU -ENSZ-WHO stb. szervezetekből.
   Ezek teljes hatalmi, társadalmi, politikai, védelmi, pénzügyi stb. tévutat jelentenek minden halandó számára.

   Ez mi lehet? Gyilkos grafén-korom szórás?
   https://huntv.info/video/most-mar-valami-feketevel-szornak/
   Bármi is legyen, ennek a megszüntetéséhez is ki kellene lépni.
   Csak rövid- és hosszútávú hátrányunk származik a tagságokból. Előnyt nem tudott eddig senki felsorolni, csak a bennmaradás manipulatív nyomását lehet hallani, félelemkeltést a kilépési gondolatokkal szemben.

   1. Igen, én le tudom mosni a kerti növényekről. Nagyon vékony szál -szerűen áll össze. Gondolom a mesterséges grafén- érhálózatot mindenkiben ki akarják építeni, nem csak mérgezésről van szó. Persze arról is, kevesebb emberre van szükségük, de hogy működjön a ” testek internete”, amiről régóta beszélnek, ahhoz kell ez a grafén hálózat mindenkiben. Vagy megesszük, vagy belélegezzük, vagy beoltják. Ez van.

    1. Szerintem ez a ‘ testek internete ‘ elképzelés hatalmas blöff, beetetés, egyáltalán nem lenne csoda a beteges hazudozóktól (hasonlóan pl. vírus, GMO-gének). Az élőlények puszítása valódi, ahogy a grafén mérgez, leáll egy csomó normális idegi kapcsolat, megzavarodik az élettan, azért is tompul az agy. Úgy mindig is létezett testi internet, hogy alapból megvan a magunk belső ideghálózata, már ki van épülve a testi internetünk, születésünk előtt óta, ez ezektől a gyilkos kormoktól csak le-, és hamarabb el is pusztul.
     Még 2021 végén, amikor a piszkosbombáról írtam, az rögtön ijedelmet okozott. Ez a grafén(korom) ügy miért nem veri ki a biztosítékot? Az el nem vakult jogászok, politikusok, média, egészségügy körében? A korom erősen megbetegítő, munkavédelmet igénylő tényező. A korom kisebb részekre bontva is korom.

  1. Az 1-es: Az introban ott van Del Bigtree, az egyik legnagyobb irányított ellenzék. Nem tudom milyen lesz a film, de ez a választás, hogy őt (is) használják több, mint gyanús. Valamint valószínűleg semmi olyat nem mondanak, amit már nem tudtunk. Ez két éve lett volna leleplezés, nem ma. Aki beoltatta magát és van MAC-je annak már valószínűleg úgyis mindegy, azt csinálnak vele, amit akarnak, úgy irányítják ahogy akarják, őket már meghekkelték.

   A 2-es egy jó ügy is lehetne, de az arcok hollywood-iak, ők járnak az élen benne. Jelenleg a film csak terelés és mosdatás, amúgy meg rég ismert és senki nem tett semmit, aki próbált, azt megölték (Anne Hetche) Rég sokan tudunk az sátánista elit gyerek-mániájáról. Pizza gate meg a többi.

 2. A nano-grafén direkt be tudott már kerülni a szervezetbe a korábbi oltásokkal, jellemzően az influenzába teszik , de lehetnek a gyerek oltások is, vagy a kullancs, HPV, stb, vagy/ és élelmiszerrel, tablettákkal, krémekkel. Ha az elmúlt kb. 10 évben aki már kapott belőle valahogy, az már megtapasztalta a következményeket. Pl. leukémia, egyéb rákok. A “riasztó” nem kívánt következmény bekövetkezése minden bejutási forma tiltásával szükséges, más döntés nem elégséges, és ez nem kérdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük