A kockázatokról és mellékhatásokról … összeesések a COVID vakcina után

Eva-Maria Holzleitner képviselőnő összeesik a parlamenti ülés közepén Ausztriában. Az Instagramon jelentette be, hogy beoltatta magát, mondván, hogy “az oltásszkepticizmus alaptalan”.

Összeesések oltóközpontokban, a világ minden tájáról, az oltás után:

8 thoughts on “A kockázatokról és mellékhatásokról … összeesések a COVID vakcina után

  1. Oltás utáni hatások…ahogy az ex olasz miniszterelnök mondta, (a mostani még rosszabb) a covid alatti lezárások miatt tönkrement sok kisvállalkozásról: ennyi áldozat szükséges a többi megmentéséhez, mint a háborúban… Ezt mondanák az oltáskárosultakra is, az a pár áldozat a szükséges veszteség..mikor lesz már vége ennek az őrületnek!?

  2. Sajnos ennyi! Az orvosok továbbra is oltanak, holott előttük esnek össze, vagy halnak meg az emberek és a többi ember pedig ugyanekkor ezt látva még továbbra is ott ül, áll és várja, hogy őt is belőjék…! Ennyit tesz a “fehér” köpeny! Ha valaki csak úgy civil ruhába oltaná az embereket és azok így hullanának, akkor azonnal lelőnék vagy elvinnék tömeggyilkosságért… És persze az emberek is menekülnének onnan visítva…!

  3. Az “vírusesemények” első percétől figyelek és információkat gyűjtök. A lehető legszélesebb skálán követem a híradásokat, olvasom, nézem az alternatív oldalakat is, és bárki véleményét meghallgatom, aki azt meg akarja osztani velem. Kapcsolatrendszerem lehetővé teszi, hogy a populáció szinte minden szegmensében élő emberrel vélemény cserélhessek.

    Nos, levontam a magam tanulságát:
    AZ EMBER NEM ÉRTELMES LÉNY!

    Jobb jövőt mindenkinek: J Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük