Németország szerepe az Ororszország elleni háborúban

Oroszország minden figyelmeztetése ellenére, hogy katonai támadást intéz minden olyan ország ellen, amely fegyvereket szállít Ukrajnának, Olaf Scholz kancellár (SPD) és társai pontosan ezt tették – méghozzá Németország nevében. Németország, amely a világháború veszteseként a mai napig nem rendelkezik békeszerződéssel, így alattomosan belekeverték az Oroszország elleni háborús cselekményekbe.

Megelőzhető-e még időben a forró háború kitörése? Ha igen, akkor legfeljebb azáltal, hogy az ország árulóit – Scholzot és társait – a lehető leggyorsabban átadják egy „nürnbergi” háborús bűnöket vizsgáló bíróságnak.

Kla tv: www.kla.tv/21994


4 thoughts on “Németország szerepe az Ororszország elleni háborúban

 1. https://www.youtube.com/watch?v=gVIJ6dfLCCY tessék végre tudomásul venni Oroszországnál van az a fegyver, amit csak Galliában tudja megállítani az utolsó francia király, s odafigyelni erre:

  Ez már 2022 februárjában elkezdődött, a német készletekből Kijevbe irányuló illegális fegyverszállításokkal. Emlékeztetőül: 1000 páncéltörő fegyvert és 500 föld-levegő rakétát küldtek a Bundeswehrből Ukrajnába, rögtön az elején. Ez csak a kezdet volt.
  Putyin Interfaxon keresztül megfogalmazott fenyegetésének előző, 2022.02.24-i szövege azonban így szólt:
  „Azok az állampolgárok és uniós struktúrák, akik részt vesznek az ukrán fegyveres erők számára való halálos fegyverek szállításában, az ilyen akciók minden következményéért felelősek lesznek, amik egy különleges katonai művelet keretében fognak megtörténni.” – aláírás: az Orosz Föderáció Külügyminisztériuma.
  A német kancellár, Olaf Scholz (SPD) azonban, teljesen figyelmen kívül hagyva Putyin összes egyértelmű figyelmeztetését, szóvivőjén keresztül közölte, hogy Németország mégiscsak fegyvereket küld Ukrajnának – és ezt meg is tette.

  S aki nem abban a hiszemben van, hogy Magyarország nincsen benne, keresse fel azokat az információkat amikor átengedték országunkon a cseh tankokat, vagy amikor megtudtuk Horvátország 200 fegyverest küldött, stb.

  1. Nemcsak a németek, de az egész EU hozzáállása kétszínű, egyik oldalon szankcionálnak, másik oldalon pedig 10 milliárd EUR összegben vásároltak orosz gázt és olajat a “háború” megkezdése óta. (https://edcdeveloper.wordpress.com/2022/03/22/mislav-kolakusic-mep-slams-hypocritical-eu-bureaucrats/)
   Sőt, egy új Izraelt akar létrehozni a háttérhatalom Ukrajnában. A kazári zsidók innen származnak ill. a dél-oroszországi részről, és innen indultak világkörüli hódító útjukra. Vallásuk a judaizmus, amit a babiloni fekete mágia, a titkos sátánizmus irányába térítettek el. A Rurik-dinasztia kijevi fejedelmének sikerült anno győzelmet aratni a zsidó kazárok felett. Így ők bosszúból megtervezték a bolsevik forradalmat, csakhogy az orosz vonatkozásnál maradjak. Nagyon jó és részletes a csatolt forrásanyag. (https://politicalvelcraft.org/2018/12/27/the-hidden-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia/)

 2. A bolsevik forradalom csak kezdetben volt kazár irányítás alatt,azt pillanatok alatt kivették az irányítása alól!Nem véletlen,hogy azután Sztálin megrendszabályozta a belső ellenséget,és egy olyan országot tudott kiépíteni,amely legyőzte a nácikat!Arra viszont illene emlékezni,hogy a kérdésre,hogy miért vették igénybe a német segítséget,az volt a válasz,hogy a győzelem érdekében szövetkeznek az ördöggel is,de a győzelem után felszámolják ezt a szövetséget!Ha valaki odafigyelt,és nem elkötelezett a nyugati propagandának,akkor ezt a folyamatot nyomon követheti Oo.történetében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük