Vádemelés emberiség elleni bűncselekmény miatt a Hágai Nemzetközi Bíróságon

Készül az első nemzetközi büntetőeljárás a korona járvány felelősei és irányítói ellen. A Pfizer volt alelnöke, Dr. Michael Yeadon körül szerveződő brit csoport a nemzetközi elit ismert és magas rangú tagjai ellen tett feljelentést a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon.

https://www.bitchute.com/video/wxVvvCaVn37O/

13 thoughts on “Vádemelés emberiség elleni bűncselekmény miatt a Hágai Nemzetközi Bíróságon

 1. nagyon szeretném hinni, hogy igaz. De, mondjuk, hogy valós a vádemelés : ki fog ennek érvényt szerezni?
  A Fuellmich féle per ezzel párhuzamosan zajlik, ha jól értem. Annak is a lényege a döntések érvényre juttatása lenne. Drukkolok, hogy sikerüljön, biztos van olyan dolog azért a háttérben, ami nem derült ki a publikum számára. Csak az a dolog jó irányú legyen!

 2. Ez nagyon szép, de erősen kétséges, hogy egy velejéig romlott, korrupt gazságszolgáltatási rendszer majd elítéli az őt fenntartó parazita kaszt illusztris tagjait. Akinek egy szemernyi józan esze van – és nem kell hozzá jogi diploma! -, eddig is tudta, hogy micsoda pofátlan jogtiprás folyik, a nemzetközi törvények és a nemzeti alkotmányok teljes semmibevétele, megcsúfolása, mégsem láttuk, hogy a jogász urak felemelték volna a szavukat. Inkább sunnyognak, kollaborálnak, törvényesítik a népirtást és a jogfosztást, zsíros állásokban gazdagodnak, miközben a lakosság tönkremegy anyagilag, egészségileg és lelkileg.
  Náluk már csak a doktor mengelék rosszabbak, akik propagálják és beadják a méreginjekciókat, és ezzel a hippokratészi eskü legfontosabb alapelvét sértik meg: “Nil nocere!”, azaz “Ne árts!” (ha már segíteni nem tudsz…)

  A hosszadalmas pereknél rövid távon sokkal biztatóbb az a tény, hogy a Wall Street-i értékpapír-kereskedők, akiket a cégük kötelezett az “oltakozásra”, és a saját bőrükön tapasztalják a mellékhatásokat, most besokalltak. Főleg azután, hogy bennfentesektől megtudták, hogy a Pfizer és a Moderna meghamisította a klinikai teszteket. Elkezdték shortolni a gyógyszermultik értékpapírjait, és ez lavinát indíthat el a tőzsdén:
  https://forbiddenknowledgetv.net/blackrock-whistleblower-who-predicted-the-crash-of-moderna-breaks-new-bombshell-information/

 3. Remélem kitartanak és egyre többen állnak melléjük!✌️
  Ők az emberiség esélyei,hogy megállítsák ezt a 2 éve tartó borzalmat.?
  Ők a ma Raoul Wallenberg-jei.
  Nem lehet eléggé megköszönni nekik soha.

 4. Azt szeretnem megkerdezni hogy ez a birosagi per folyamatban van meg most is? Mikorra varhato esetleg eredmeny?S meddig lesznek megis korlatozasok?
  Tüntetesek vannak arrol lehet tudni de ugy tünik mintha a kormanyok erröl nem is akarnanak tudomast venni . Magyarul tiltakozzatok csak birkak minket ez egyaltalan nem erdekel.

 5. December 6-a óta eltelt 2,5 hónap. Mi történt azóta? Mikor lesz tárgyalás? Mi az ütemezés? Mi biztosítja a bírói objektivitást? (Ismerve a véres piszkos kéz véres piszkos kezet mos mindhalálig elven működő szekta behatásának módszereit a nemzetközi intézményekbe.)
  Ennek a rendkívüli pernek hol a magyar közmédia visszhangja?
  Nekem úgy tűnik, hogy a pereltek élnek és virulnak. Tovább gyilkolnak a vakcináik.
  Tovább gyilkolnak az oltáskényszer intézkedések a vakcinákra alapozva.
  Nyilvánvalóan tartani lehet “szökéstől”, mikor lesznek a vádoltak rács mögött? Ott lehetne tesztelni rajtuk a GMO ételeiket. Be lehetne adni nekik az oltásukat(valamelyik gyilkos igazi verziót). Feltehetően és néhány nyilatkozat alapján többnyire még oltatlanok vagy kamu oltottak.

 6. NWO POPULATION CONTROL IN FRANCE

  4 million people in France woke up to discover that their vaccine passes had been deactivated after the French government reduced the time period between vaccinations from 7 months to 4 months.

  Can you see how dangerous vaccine passports are? From one day to the next they can switch off your ability to enter a restaurant or venue. Imagine what they could do once they integrate all your personal and financial data into it. They can switch you off from participating in society entirely.

 7. Úgy érzem, hogy egy “mozifilmet” vetítenek nekem (nekünk!). Az ilyen “filmek” üzenete, hogy “Ne tegyél semmit, csak reménykedj, bízz, tétlenül éljed az életed, a sültgalamb belefog repülni a szájadba, csak tátsd ki jó nagyra! Abba a nagyra nyitott szájba bizony a sültgalambnak már nincs helye. Igaz a sültgalamb nem is létezik, mégis olyan jó várni azt…

 8. Talli+Alex!

  Köszönöm,hogy megosztottátok a szenátusi meghallgatás videóját.?
  Nem tudom az ott elhangzottak után még kinek van kérdés a fejében. Ha már a saját hadseregüket is mérgezik,akkor mennyire számíthat bárki “könyörületre” , hogy majd számít,hogy mi lesz vele a kísérleti “vakcináik” felvétele után. Nekik teljesen mindegy ki él és ki hal meg.
  Ennyit a ” halálos járványról” és az emberek egészségének a védelméről.
  Az elmúlt 2 évben nyilvánvaló lett szerintem minden gondolkodó polgár számára,hogy valójában ami halálos, az világot behálózó gyógyszeripari-,pénzügyi,-orvosi,-politikai….. stb.korrupció és az ún. “vakcinák”.

 9. Jó lenne ezt kiterjeszteni az összes ország vezetőjére akik kötelezővé tették, ill. hamis adatok ismertetésével rábírták a lakosságot az oltások elfogadására. Szomorú, hogy a hiszékeny emberek áldozatul estek, és több tízezre haltak meg és még nincs vége. A raktárak rogyásig vannak vakcinákkal és azt vagy kidobják a szemétbe vagy betolják az áldozatokba, annak ellenére, hogy a ” Az ICLCJ döntése és az ítélet
  Global Breaking News, 2022. január 15. (GMT végzésében 75 személyt ítéltek el
  A nagy gyógyszergyártók, a kormány, az egyházi vezetők letartóztatással néznek szembe, mivel a bíróság népirtásért ítélte el őket, betiltotta az injekciókat
  csapást mért a COVID korporatokráciára azzal, hogy a Pfizer, a GlaxoSmithKline, Kína és a Vatikán vezető tisztségviselőit elítélte emberiség elleni bűncselekményekért.
  A bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID vakcináik további gyártását, értékesítését vagy használatát, mivel azok “orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei”.
  A nemzetközi jog alapján összehívott négyhónapos tárgyalás után a Nemzetközi Közjogi Bíróság (ICLCJ) bírái ma hozták meg történelmi jelentőségű ítéletüket és ítéletüket, valamint elfogatóparancsot és kisajátítási parancsot adtak ki a vádlottak ellen.
  Az elítélt személyek között van Albert Bourla és Emma Walmsley, a Pfizer és a GlaxoSmithKline gyógyszeripari vállalatok vezérigazgatói, Hszi Csin-ping, Kína elnöke, “Ferenc pápa” (Jorge Bergoglio), “Erzsébet királynő” (Windsor) és Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke.”
  https://cledownloads.s3.us-east-1.amazonaws.com/ICLCJ-Verdict-Sentence.pdf
  https://www.napitema.com/2022/01/a-nagy-gyogyszergyartok-kormany-az.html?m=1
  “Ez az úttörő bejelentés a globális népirtásban részt vevők elítélését jelenti. A bolygó minden férfi és nő számára felhatalmazást ad arra, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden Covid-19 parafenomént. Ugyanakkor letartóztathatunk mindenkit, akit az ítéletben az Emberiség elleni bűnökért megneveznek.”
  Mind ezek után 2 millió gyerek vakcinát vásárolt hazánk a híradások szerint és megkezdték a gyerekek oltását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük