4 thoughts on “Milyen a jó biológiai fegyver?

 1. Nagyon várok egy olyan videót, amiben bebizonyítják, hogy létezik élő, fertőző vírus, ami ellen a szervezet ellenanyagot készít.
  A nem létezőről lehet beszélni, csak nem lehet megmutatni, egyébként nem ‘csak beszélnének’ róla. Azért megdöbbentő, hogy milyen sokan beszélnek a nem létezőről, mintha létezne.
  Azt eddig is értettem, hogy a világ összes megbetegítő mérgéből néhány nekik kedvenc kiválasztásra és összekutyulásra került, és az is világos, hogy számtalan, akár halálos vagy éppen megnyomorító betegséget tudnak ezek az oltásba tett fehérjék, ásványok, vegyületek stb. okozni. A szervezet egyébként normálisan reagál rájuk, mint a nem sajátjaira, és a csellel bevitt anyagokra.
  A fő méregkeverők nem tudják védeni a bizonyítványukat, de az a mód is szégyenletes, ahogy próbálkoznak.
  Az oltást be kell tiltani, és még véletlenül sem szabad egy csöppjével se érintkezni.

 2. Ha itt mindenki azt mondja, hogy van vírus, akkor miért az a nagy ellenkezés a védekezés ellen? a vírus vállalásával teljes jogaiba állítják, igazolják a védekezést, a vakcinákkal, lezárásokkal maszkkal együtt.
  Nem veszik észre disszonanciát?
  Mi, ezen az oldalon teljesen a vírus kamuzást valljuk, Tamasi dr-al az élen. A szokványos nátha influenza fémjelezte takonykor lett átcímkézve, éppen a kötelező vakcinázást célozva. Most egyértelmű már a sok mellékhatás, a sok haláleset, amit a vaxok okoztak.
  De, ha Önök állítják, hogy van ez a nagy világjárvány, akkor az emberekben szítják a pánikot, és előbb utóbb beoltatják magukat, azokkal az mRNS emberi szoftver hekkelő szerekkel, amik éppen a vírus fertőzés ellen nem jók. De talán az immunrendszert sikerül szétverni, lásd Zacher Gábor esete a 4-szeres oltással:
  https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/zacher-gabor-elkapta-koronavirus-specialis-terapia/rcskppn
  A vax és covid fun kollégán a karma dolgozik: egy nátha ellen sem volt antiteste.Egy oltatlan véréből készített antitest terápiához nyúlt.
  Oltatlanok vérét a tőzsdére kell vinni, ahol az oltottaknak eladjuk.
  Természetesen az oltatlanok továbbra is ingyen kapják a szokványos igényekhez.

  Mitől ez a nagy pálfordulás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük