Laborvírusok kora

Prof. Dr. Szilák László, Dr. Mihalik Angelika, Dr. Uhrik Tibor és Dr. Pócs Alfréd beszélgetése a 19. Magyar Szigeten.


Videó megtekinthető:

https://magyarjelen.hu/laborvirusok-kora/

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-biofegyverek-kora-prof-dr-szilak

25 thoughts on “Laborvírusok kora

  1. A hatalmi tevékenységről minősítő tükörképet mutat a néplélek.
   Az a hatalomról kialakult negatív kép teljes jogosságának elismerése, ha a hatalom torzítja vagy éppen összetöri a tükröt.

  2. Teljesen igaza van a WHO-nak, végre egyszer igazat mondott !!!
   A globális elit nem titokban manipulálja a világot, hanem teljesen nyiltan .
   A süket, ócska dumákat meg el lehet felejteni egyszer és mindenkorra, hogy “összeesküvés elmélet” ! Összeesküvés !

  3. Most bukkantam rá a youtube-on erre a videóra. Természetesen nem most néztem meg, de ha van gyomruk, és idegrendszerük, olvassák el a kommenteket ! Innen lehet rájönni, hogy mennyi idióta van közöttünk, kiegészítve a hivatásos troll patkányokkal !

   Nagyon nagy kár, hogy sok volt a placebo ! Drukkolok továbbra is, hogy az agyatlan idióták a Pfizer turbóval legyenek “meggyógyítva” !!!

 1. Azt mondja, abban van konszenzus, hogy van koronavírus…….innentől megkérdőjelezhető a szereplők jószándéka és/vagy tudása. Egyedül Pócs Alfréd jó szándékában nem kételkedem, neki viszont többet kéne foglalkozni Stefan Lanka vizsgálataival, munkáival. Már legalább 100szor leírtuk ide, miért nem foglalkoznak vele? Az az egyre nagyobb orvoscsoport, akiket ezen az oldalon sem emlegetnek, és a magukat alternatívnak nevezőkön se, régóta mondja hogy NINCSENEK VÍRUSOK. Virológusok is vannak köztük, akik ráébredtek, hogy hazug tudományt szolgálnak, és becsületesen elmondják az igazat, felvállalva, hogy ezzel saját maguk életének addigi munkáját lehetetlenítik el.
  Ha ezt Önök nem ismerik fel, és nem így kommunikálnak- azaz ,hogy semmiféle vírus soha nem volt, és a betegségeket más okozza- akkor maszatolnak, kaotikus kommunikációt tartanak fenn.
  Saját maguk és a társadalom érdekében vizsgálják felül ezt.
  Persze ehhez az is kell, hogy a materiális szemléletet ( csak megfogható, anyagi dolgok okozhatnak bármit) itt is el kéne dobni, nem csak a világot elítélni miatta.

  1. Egyetértek, Szilvia. Pasteur a halálos ágyán bevallotta, hogy nincsenek vírusok. Hiába van un. VÍRUSOS torok/mandulagyulladása vagy tüdőgyulladása, stb. valakinek, nem ír fel az orvos semmit. A SEMMIRE nem lehet! Csak jól hangzik, olyan “tudományos” hangzása van.

   1. Elég irónikus egy olyan névvel példálozni amelyhez a kórokozó elmélet megalkotása köthető, és a járványtan megalapítója, nem gondolod?
    A halálos ágya mellett egyikünk sem volt ott, híg fingunk sincs mit vallott be ott, vagy mit nem, ez az egész amit mondasz csak spekuláció. Az egész életműve a kórokozó baktérium-elmélet körül forgott, a nevében is benne van ez egy hipotézis. Tehát olyan dologgal foglalkozott az Ő idejében, mint mostanában egy kísérleti fizikus! Majd a modern orvoslás-tanba a hipotéziseit tényként kezdték el kezelni.

    1. Szerintem meg az ostoba tekintélyelmélet, és a hazug “tekintélyek” soha ténylegesen nem igazolt elméleteit mantrázó csahosok az “ironikusak”, ami valójában egyáltalán nem ironikus !
     Mára vagyunk a tudásnak egy olyan szintjén, feltételezve az “értelmes emberi lényt”, hogy aki akarja, az kihámozhatja a valóságot a hazugságok ráöntött mesterséges mázából !

     Lásd Semmelweis sorsát, a “nagyszerű és híres tekintélyeknek ” köszönhetően, akik a hipotéziseiket, tényként erőszakoltak továbbra is a világra, és a szerencsétlenekre ! Mert ők megkérdőjelezhetetlenül állították ( !!! ), fikciójukat, hogy Semmelweis hülyeségeket beszél !

     Az utókor minden embere nem hülye kizárólag, és nem aljas feltétlenül, hogy bizonyos korábbi állításokat megerősítsen, vagy megcáfoljon ! Pasteur óta nem kissé fejlődött a technika, és egyetlen rohadt kis vírust sem láttak még, pedig van néhány eszköz, ami láthatóvá tenné, ha létezne !!! Ez bátran ellenőrizhető, már aki akarja !?

     Vannak akik igen jól megélnek a hazugságokból egy életen át, miközben ostobaságból, vagy anyagi érdekből gyakorlatilag pusztítanak, vagy konkrétan ölnek ! Ilyen az orvostársadalom nagyon nagy nagy része, koleszterin hiszti, vérhígító hiszti, plusz lásd, a “vakcina biztonságos, és életet ment !”. Ugye milyen “ironikus” ?

    2. Ajánlom Mihálynak, meg másoknak is ( nagyon erősen !), elolvasni egy pont idevágó cikket a pokolafoldo.hu oldalon,
     ” Steve Kirsch vita a vírus létezéséről” . Aztán lehet majd okoskodni, hogy hipotézis, meg járványtan, meg mi a bizonyítéka kézzelfoghatóan !? Az hogy mondták, és mondják ?

     A történelem során a mai napig az éppen aktuális “illetékes elvtársak” folyamatosan magyarázzák és bizonyítják a semmit, a hipotéziseik “igazságait”, meg annak az ellenkezőjét is, így, egyszerre !!! Mert nekik mindig igazuk van !!! Mindenben, mindenkor !
     Vagy még sem ?

     Mennyi tény kell még egyeseknek, hogy lássanak ? Bár ahogy nézem a világot, itt már nagyon régen egyszerű erkölcsi alapállás, a valóság “látása”, hogy mi az igaz, meg mi nem ! Jellemtelen, minősíthetetlenül rongy érdek emberek becsvágyból, anyagi előnyökért, vagy pusztán sznobizmusból, vagy éppen kisebbrendűségi komplexusukat ellensúlyozandó, folyamatosan hajlandók látni a király pucér seggén a bársony nadrágot !!! Ugye, hogy ugye ?

  2. Az emberek rosszul reagálják le, ha hülyét csinálnak magukból.
   De azért tényleg el kellene gondolkozni azon, hogy ha
   -rothadó, bomló ételt nem eszünk,
   -sőt férgeset se; csak tiszta egészséges élelmet, (ÉLELMET!)
   akkor miért a kísérletezés azzal, hogy élő féreg(hydra) és rothadásból, mérgezésből (alkohol, gomba, sugárzás, stb hatással) készített anyag kerül a fecskendőbe? +Olyan, ami egyébként soha nem kerülhetne be a szervezetbe (ehetetlen-mérgező fémek).
   Ez mitől egészséges, higiénikus?
   Azért mindenki megbocsáthat magának, bűnbocsátó cédula vásárlás szükségtelen ehhez és előzőleg persze beismerve a tévedést.
   Szerintem ezen az újragondoláson sajnos mindenképp át kell esni, de minél később, annál rosszabb.
   A kettős információ közvetítés segíthet is, de árthat is.
   A hülyítés pedig BŰN, annyira, mint az oltás beadása.

  3. Igen, ez valóban feltűnő, ahogyan kezdik menteni ennél az asztalnál is az egész folyamatot: kijelentve a vírus létezését, amit soha nem izoláltak.
   Emlékeztetném a résztvevőket az oldal alapító szlogenére: “NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN,
   HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT …
   NINCS MÁS LEHETŐSÉGÜNK, MINT AZ ELLENÁLLÁS.
   AKKOR BUKNAK MEG, AMIKOR MÁR NAGYON SOKAN ELLENÁLLUNK.”
   A vírust létrehozták a médiában, az irányított és lebutított eü rendszerrel, az előre megrendelt PCR tesztek alkalmazásával, félelmet keltve az emberekben, és emígyen létrehozva a szokványos nátha, influenza vírust átkeresztelve a “nagyon veszélyes” koronavírust. Nem beszélnek már az első napokról, amit illene megemlíteni ezeken a fórumokon, amikor minden megváltozott, a félelem és pánikkeltés érdekében. És nem beszélnek már arról sem, hogy a 2010-es H1N1 kudarc után levitték a pandémia küszöbértéket, a könnyebb kihírdetés érdekében.

   HA VALÓBAN LÉTEZNE EGY VILÁGJÁRVÁNYT OKOZÓ VÍRUS, AKKOR VALÓBAN LENNE V I L Á G J Á R V Á NY. Az emberek nem a lélegeztető gépen haltak volna meg, tulajdonképpen kivégezve, hanem már azelőtt, otthon. De a világméretű generált hisztériakeltésen kívül más nem terjedt el a világban. A cél, ahogyan 2 éve leírták, az emberiség meghekkelése az mRNS vakcinával, ahogyan Harrari meg Schwab fogalmaz.
   2017-ben volt egy influenza járvány, több halálesettel.
   Egyeztetni kellene, elvtársak, mielőtt kiülnek egy asztalhoz beszélgetni. Toroczkai is nagyon szorgalmasan emlegeti a vírus létezését, mert egyszer belázasodott, taknyos lett, és akkor ő most kovidos.
   Ezzel egy dolgot tesznek: igazolják a védekezés minden szintű szükségességét, beleértve az oltásokat is. Beleértve a további teendőket is.
   Egyértelmű, hogy A VAKCINA A BIOFEGYVER.

   A világon vannak, úgynevezett fősodratú ellenzéki vélemények( Füllmich és csapata: Wodarg, Bachti, Thomas Rentz, stb) amelyek egyértelműsítik azt, hogy a szokványos influenza szezonon kívül nem volt semmi. Majd most lesz, a sok oltott a leromlott immunrendszerével már egy náthától, vagy a sok kapott méregtől hal meg, nem napjaink guillotonján, a lélegeztető gépen.
   Az emberiség elleni bűntettnek vagyunk tanúi. Részesei…

  4. Kedves Szilvia!
   Több dologban is egyetértek Önnel, ám csak egy részletet emelnék ki:
   Amikor a felvilágosult, és felvilágosító orvos(ok) kijelenti(k), hogy nincs vírus……..(mert nincs izolálva és így bizonyítva), majd utána valamivel később azt kezdi(k) magyarázni, hogy az Ivermectin mennyire hatásos, akkor az ember két szék közé kerül és azt kérdezni magától: Most akkor van vírus, vagy nincs vírus?
   Nem a legjobb példa, de!
   Ha nevelem a gyerekem, és nem EGYÉRTELMŰ neki amit mondok, akkor az amit elérek egyenlő a NULLA-val.
   Miért? Példa:
   A gyerek csokit vagy süteményt akar enni.
   Ebéd után vagyunk egy órával és a gyerekemnek adok egy Balaton szeletet.
   Egy másik alkalommal ebéd ELŐTT kér tőlem csokit. Én csak annyit mondok: Nem ehetsz csokit! Nem, mert elrontod vele a gyomrod, és a gyerek elmegy, és leül szomorúan, majd a szomszéd gyereknek elmondja:
   Nem igazodok el apámon! Egyszer ad csokit, aztán meg azt mondja nem ehetek csokit mert az nem jó!
   Te érted? – kérdi a szomszéd fiútól.
   A konzekvencia: Ha beszélek, akkor értelmesen beszéljek, hogy mindenki megértse, még a gyerek is.
   Ha egyszer igent mondok valamire, akkor az mindig legyen igen.
   Ha nem-et mondok, akkor mindig legyen az NEM.
   És ezt nem én mondom! 1900 éve benne van kétszer is a Bibliában. Jézus szavai, és Jakab is leírja.

   1. Ezért mondom, hogy az alapokat kell tudatosítani, ezután könnyebb mindenre a megfelelő magyarázatot megtalálni.
    Nincs vírus, van viszont mérgezés, (akár ön-, ) ekkor a szervezet tisztítani fogja a mérgeket, halott anyagokat ( mint a baktériumok és egyéb mikroorganizmusok a talajban visszaforgatják az élet körforgásába az elhalt dolgokat).
    Ha nagy mértékű, és a tisztító, lebontó folyamatok is nagy terhet rónak a szervezetre, ekkor ( ma meg már ha kell ha nem) adnak az orvosok újabb mérgeket, pl. antibiotikum ( lefordítva: életellenes), ami elpusztítja a tisztítást végző baktériumokat, így leáll a folyamat. Jobban érezzük magunkat, azt hisszük meggyógyultunk a csúnya bacik okozta betegségből, pedig a mérgezés ott maradt félig kipucolatlanul. Ha jó sokszor megismételjük, szerezhetünk egy jó kis rákot, ahova a szervezet elraktározta az addig fel nem dolgozott mérgeket.
    Ivermectin is valamilyen módon beavatkozik ebbe, egyfajta méreg, ami leállítja a folyamatokat.
    Hát most nem mondom, ha belehalna valaki a fulladásba, akkor ne alkalmazzon egy másik mérget, de hogy azzal is leterheli később magát, az biztos.

 2. Azt is bizonyították, hogy specifikus antitestek sincsenek, okostónik. A saját szervezetünk minden méreg ellen ugyanazzal védekezik, nincs ilyen, hogy ezt felismeri, azt meg nem. Ennél sokkal egyszerűbb az élet felépítése és egyben bonyolultabb, aszerint, hogy a tudat összetettsége a rezgések szintjén mit hogy alakít.

 3. https://www.bitchute.com/video/w22p0BrQCLBT/
  Dr.Tom Cowan már jóval korábban készített egy videót a vakcina biomérnöki hatásáról.
  Ennek alapján most nem fordítást, se téma összefoglalót, hanem azt írom le, amit az elmondottakból hétköznapiasítva megértettem.
  Azt mindenki magán megtapasztalja, hogy vannak fehérje leépítő és felépítő folyamatok a testben. Mindkét folyamatban meghatározódik a fehérje alakja és funkciója. Maga az enzimekkel történő reagálás a sejtek, benne a fehérjék háromdimenziós hálózatba rendeződése, ami már funkciót is kap, vagy ennek a struktúrának a széthullása és a funkció elvesztése, átalakulása, a sejthalál.
  A genetika ezt egy olyan kétirányú kódolással írja le a vírusok szaporodására és kártékonyságára nézve, amely folyamatot és struktúrát még soha senki nem látott. A genetika azt mondja, hogy létezik egy külső idegen genom (élő vírus DNS szála), ami bemegy a fogadó (host) sejtmag pórusain át a sejtmagba, ott millió másolatot csinál magából, majd kijutva a citoplazmába azon át kijut a sejtből. Mivel senki még nem látott élő vírust, így ezt a vírusnak tulajdonított folyamatot se láthatta, és nem is látta senki. Az igaz, hogy különböző élettelen sejtalkotókból és hozzáadott egyéb mindenféléből enzimekkel tetszőlegesen elő lehet állítani gyári /idegen/ sejtalkotókat, idegen fehérjéket. Amikor ezt valakinek oltásként bejuttatják, nem az erre adott ’immunválaszt’ nézik, hanem azt, hogy milyen tüneteket idéz elő (vagyis milyen betegséget okoz).
  Ha idegen fehérje jut a sejtbe, az ott nyomot hagy, reagálni fog a folyamatokat működtető leépítő és felépítő enzimekkel, a saját sejtekkel. Az oltásnak vagy a vírusnak tulajdonított hamis hatás kommunikáció miatt mindenki azt hiszi, hogy a vírus, vagy az oltás a bejutással csinál valamit: betegséget(vírus) vagy védettséget(oltás). Valójában a beadott anyagok, köztük az idegen fehérjék is tényleg hatnak, hatást váltanak ki (úgy, mint a megevett húst, ezt is fel kell dolgozni, csak itt most a normál bejutási útvonal elkerülődik). A tényleges cél pontosan a meglévő fehérje kódolásba való erőszakos beavatkozás. Ez a biomérnökség.
  Az a teória is teljesen vad és bizonyítatlan, hogy az oltás tüskefehérjéjének hatására a szervezet ellenanyagot termel, amitől a vírus fehérje nem tud az élő sejtekhez kapcsolódni.
  Az viszont tény, hogy például az 5G elektromágneses sugárzása egy olyan hatás, amitől a szervezet nem tud reagálni a környezetre, és működési diszfunkciót okozva azt tünetnek fogjuk látni. Ahogy szerintem a biomérnökség is hasonló működési diszfunkciót okoz, vagyis a normál sejtekhez a szükséges fehérjék nem tudnak kapcsolódni.

 4. ….az 57 dik perchez,….még telefonon is küldtem az Azitromycint, vagy Doxyhexal -os ATB t , a paciens hangján is , akit egy orvos jól ismer, fel lehet ismerni telefonon is a beteg állapotát, föleg, ha felkértem , hogy köhögjön, …és sokan segítettem , és nagy adag vitamin C ét – mindig reggel, organikus cinket délben , és nagyon jó délel¨ott a chlorella használata – legalább 400 mg , és este pedig a reishi , legalább 1 capszula este, , és ez nagzon bevállt ,
  persze vannak orvosok , és vnnak akik elvégezték az orvbosi egyetemet , ….itt nincsen józan magyar paraszti ész , – vagyis hiányzik a bölcsesség és a lelkiismeret ,…..

 5. Michael Yeadon , akire sokat hivatkoznak ezen az oldalon, mondja ki ebben a videóban: Nincsenek légúti vírusok, egy se. ( más se, de legaláb eddig eljutott)
  Lehozzák- e végre itt a honlapon, és levonják a következtetést?
  https://fb.watch/eGm3q_AJo8/

  1. Kiegészítésképpen : abban viszont nem mond igazat , hogy teljesen ugyanaz, mint az ” influenza” – téli/tavaszi méregtelenítés-mert azért a sugárzásokkal és szórásokkal erősen beleszóltak a folyamatokba.

 6. NEM PANDÉMIA, HANEM MEGSZERVEZETT BIOLÓGIAI VILÁGHÁBORÚ a COVID19 is!!!

  Oroszország bizonyítékokra hivatkozik arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-19-et, a majomhimlőt és a rákkal megfertőző gyógyszereket
  Szenzációs adatokat jelentett be az orosz sugár-, vegyi- és biológiai védelmi csapatok vezetője, Igor Kirillov sajtótájékoztatóján tájékoztatóján.

  „Fontoljuk annak lehetőségét, hogy az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) részt vesz egy új koronavírus megjelenésében. Az ügynökség 2009 óta finanszírozza a Predict programot, amely új típusú koronavírusokat vizsgált. A projekt egyik kivitelezője az ukrajnai katonai biológiai tevékenységéről ismert Metabiota cég volt .

  2019-ben – az első COVID-19 esetek megjelenése előtt – az Amerikai Intézet alapján. Hopkins teljesítette az “Event-201” gyakorlatokat. Az akciókat egy eddig ismeretlen koronavírus járvány kapcsán gyakorolták, amely a gyakorlat legendája szerint denevérekről egy köztes gazdaszervezeten – sertésen – keresztül került át az emberre.

  Pontosan ez a forgatókönyv a COVID-19 kialakulására és a Predict program 2019-es sürgős megnyirbálására utal a világjárvány szándékos természetére és az Egyesült Államok részvételére az előfordulásában.”

  MAJOMHIMLŐ

  „Okmányokat foglaltak le arról, hogy 2019 óta a USAID és fővállalkozója, a Labyrinth Ukraine cég részt vesz az Egyesült Államok katonai biológiai programjában. Megállapítást nyert, hogy a Labyrinth Ukraine az amerikai Labyrinth Global Health cég részlege, alapítói pedig a Metabiota, a Pentagon katonai biológiai tevékenységekkel foglalkozó kulcsvállalkozója volt alkalmazottai.

  Az amerikai védelmi minisztérium programjának részeként a Global Health Labyrinth egyik kutatási területe a koronavírusok és a majomhimlő vírus vizsgálata volt.

  Július 23-án az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzetnek nyilvánította a majomhimlő-járványt. Eddig 76 államban mutatták ki a betegséget, a betegek száma meghaladta a 26 ezret.”

  A SZÁZAD TÖMEGGYILKOSSÁGA

  „Az Egyesült Államok olyan gyógyszereket hozott létre, amelyek rövid időre bejutva a szervezetbe krónikus betegségeket okoznak, és a rák különböző formáinak kialakulását provokálják. A venezuelai fél szerint hasonló szerrel mérgezte meg Chavezt Claudia Diaz, aki az elnöki környezet tagja volt. Az amerikai hírszerző ügynökségek segítségével elhagyta Venezuelát, majd az Egyesült Államokba szállították.

  A Chavez halála és a biológiai fegyverek terén történt fejlemények közötti összefüggést igazságügyi orvosszakértői vizsgálati adatok és a Chavezt kezelő kubai orvosok vallomásai is megerősítik. Azt mondták, a betegség atipikus és gyógyszerrezisztens.

  BIOMÉRNÖKI VÉLEMÉNY

  Elméletileg lehetséges olyan gyógyszert létrehozni, amely képes kiváltani a rák kialakulását. Alekszandr Kudrjavcev biomérnök, biotechnológiai specialista, a Moszkvai Állami Egyetem Biológiai Karának Biomérnöki Tanszékén végzett, egyszer beszélt erről a KP- nak adott interjújában .

  – Még 2010-ben a Defense Threat Reduction Agency (DTRA) jelentést adott ki a kettős felhasználású technológiákról. Vagyis olyanokat, amelyek békés célokra (mondjuk betegségek kezelésére), és katonaságra egyaránt használhatóak – magyarázta a szakember. – Többek között az úgynevezett RNS interferencia segítségével végzett manipulációkról beszélünk.

  Részletesen írtunk a technológia részleteiről (lásd a kp.ru webhelyet). Egyszerűen fogalmazva, a módszer lehetővé teszi, hogy megzavarja egy adott fehérje termelését, amelyre a szervezetnek szüksége van.

  „A következmények nagyon eltérőek lehetnek. Hipotetikusan lehetséges „lebontások”, amelyek rosszindulatú daganatok kialakulását idézhetik elő. Vagy drámaian gyengíti az immunrendszert. Vagy autoimmun betegségek kialakulásához vezethet, amikor az immunrendszer elkezdi támadni a tulajdonosát” – hozott példákat Alekszandr Kudrjavcev.

  Ebben az esetben a vírusvektorok használhatók robbanófej-hordozóként (kis interferáló RNS vagy miRNS). Különösen a herpeszvírusok módosított fajtái. Közvetlen módszereket is fejlesztenek a miRNS-ek bőrön keresztüli szállítására.

  – Fontos árnyalat: a miRNS-ek meglehetősen instabil “anyagok”, és a szervezetre gyakorolt ​​hatásuk ideje korlátozott – jegyezte meg a tudós.

  Ez azt jelenti, hogy a bioágensekre nem egyszer kell hatni, hanem egy bizonyos ideig.

  Hogy mennyit, azt most lehetetlen megmondani. Nyilvánvaló, hogy ha léteznek ilyen „termékek”, azokat komolyan besorolják.

  https://informatialibera.ro/hu/nem-pandemia-hanem-megszervezett-biologiai-vilaghaboru-a-covid19-oroszorszag-bizonyitekokra-hivatkozik-arra-vonatkozoan-hogy-az-egyesult-allamok-hozta-letre-a-covid-19-et-a-majomhimlot-es-a-rakk/%5B/url%5D

 7. Ha megbukkott, akkor miért kezelik még mindig tényként a szakkönyvekben és mondjuk a wikipédián, és miért nem azt tanítják az iskolában, hogy Pasteur mulnkássága, életműve vakvágány?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük