15 thoughts on “A Freedom convoy felszámolása

 1. Miféle mainstream stílusú “beszámoló” ez, amelyik alig említi azokat az atrocitásokat, amiket a békés, fegyvertelen tüntetők ellen az állig felfegyverzett paramilitáris pribékek elkövettek/elkövetnek a pszichopata-pedofil Castreau rezsimjének utasítására?! Ahogy lovasrendőrök taposnak a tüntetőkre, vagy a gyalogos izomagyúak agyba-főbe verik őket? https://therightscoop.com/watch-trudeaus-fascist-mounted-canadian-gestapo-trampling-protesters-it-wont-make-the-news/?subscribe=success#subscribe-blog-blog_subscription-3

  A konvoj felhívást adott ki, hogy febr. 21-től Kanadában senki ne menjen dolgozni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor ne vásároljon semmit, amíg a miniszterelnök le nem mond, és vissza nem vonják a kovid-náci intézkedéseket : https://rumble.com/vvaw0n-urgent-message-to-canadians.html

  Sajnos nem a gyáva bájgúnáron múlik, hogy lemond-e vagy sem. Egy meg nem nevezett Moszad-forrás szerint:
  “Nem Trudeau választása, hogy lemond-e vagy megpróbál hatalmon maradni, hanem a Világgazdasági Fórum (WEF) dönti el. Ez olyan kritikus döntés, amely az egész világra hatással van. Ez a csata nemcsak Kanadáért folyik, hanem a világért. Ez a korrupció első dominója, és ha ez eldől, akkor a WEF egész terve kudarcot vall, mert az összes korrupt dominó eldől, ha a hatalmat feladni kényszerül… Szerintem az emberek nagyon alábecsülik Ottawa fontosságát és Trudeau legyőzésének nehézségeit. Ő és a WEF egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy veszítsenek. Attól is tartok, hogy a világ népessége sem engedheti meg magának, hogy veszítsen Ottawában. Valószínűleg az lesz az utolsó csata, ha a nép elveszíti Ottawát… Mindenkinek készen kell állnia, hogy szilárdan támogassa a kamionosokat, és csatasorba álljon, ha megtámadják őket.” https://prepareforchange.net/2022/02/18/benjamin-fulford-2-14-22-geopolitical-report-the-us-corporation-may-implode-this-week/

  1. Tisztelt Cassandra !

   Az Ön által idézett “forrás”, mindegy ki mondta, de igaz ! Az ide írogatók 80 %-nak ez még mindig magas, és bár azt mondja ( tapasztalat !), hogy érti ami a világban történik, két mondattal arrébb vissza ugrik az orbán / gyurcsány kitaposott ösvényhez ! És előveszi a mit mondott a gyurcsány, mit mondott a márkizay, meg mit mondott az orbán !!! Rohadtul érdektelen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg “orbán küzd a nyugattal ” !!!???

   Hol itt az intelligencia, a megértés, a dolgok összességében való látásmódja ??? A Világgazdasági Fórum a “nem létező háttérhatalom” nevezzük így, “központi bizottsága”, hogy némi hasonlattal éljek, ahol csak egyben van egyetértés, hatalom minden áron . Most vagyunk részesei a történésnek, amikor a bábozó kezek egymástól is át akarják venni a hatalmat, csak egyetlen kéz bábozhasson !

   Aki egyszerűen képtelen megérteni, és valóban felfogni, és ténylegesen ennek a tudatnak a szellemében szemlélni a világot, hogy a nem látható erők báboznak a látható erőkkel, az csak beszél össze-vissza vakon ! Itt még az “oltások” hatékonyságáról hablatyolnak egyesek miközben az egész soha egy másodpercig sem egészségügyi kérdés volt, kizárólag politikai. Az elterelés igen sokszínű, most éppen “pandémia” . És ezt magyarázni szükséges ? Az elmúlt időszak nem tette egészen félreérthetetlenül nyilvánvalóvá mindenki számára, hogy mi történik, miért, és hogyan ?

   A nagyon nagy többség legnagyobb sajnálatomra, de inkább kegyetlen keserűségemre, vak ! Ők még mindig a fősodrú média által a fejbe szögelt gondolatokat hajigálják, és képtelenek ezeket önálló gondolatokkal semlegesíteni, meglátni a valóságot, nem csak kinézni a fejükből. Természetesen soha nem fogják belátni, hogy nincs önálló gondolatuk.

   Kanada az első perctől kezdve nem Kanadáról szól !!! Akinek ezt magyarázni kell, vagy nem érti meg, annak minden mindegy.
   Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az ukrán válság sem Ukrajnáról szól !
   Az egész világ szándékos tönkretétele egy forgatókönyv alapján, a régiók szokásaihoz, mentalitásához igazítva, de folyamatosan zajlik.
   Ez nem világos, nem egyértelmű ??? Akkor mi ???

   1. Kedves G.I.!

    Sajnos teljesen igaza van! Olyannyira a WEF-féle Új Világrend / Nagy Újraindítás forgatókönyve látszik megvalósulni, hogy kanadai szemtanúk szerint a békés, fegyvertelen kamionos konvojt nem is a kanadai rendőrség verte/veri szét, hanem “United Nations”, (ENSZ) feliratú repülőgépekkel odaszállított idegen zsoldosok, akik nem tudnak angolul (vagy franciául), így nem lehet velük kommunikálni. Nincs rajtuk semmilyen azonosító név vagy szám, és természetesen maszk takarja az arcukat: https://truth11.com/2022/02/19/un-plane-in-north-bay-canada-are-un-troops-in-disguise-as-canadian-police-at-the-ottawa-protest/
    Ezek nem néznek sem Istent, sem embert, mert profin kiképzett gyilkológépek.
    Igaza van abban, hogy sajnos a legtöbb ember még mindig nem látja/nem akarja látni, mi folyik itt, és Orbán-féle alakoktól várják a megváltást, pedig az értelmes ÉS gerinces emberek kizárólag magukra számíthatnak, amint az ábra mutatja.
    Sok erőt és kitartást kívánok mindannyiunknak ezekben a vészterhes időkben!

   2. A pandémia csak egy eszköz, egy díszlet a színpadon, a háttérben az 1% elit pénzügyi hatalmának hanyatlásáról van szó. Kanada és Ukrajna között valahol párhuzamot lehet vonni. Ukrajnához sok év során számos régiót annektáltak, a cároktól Leninen, Sztálinon keresztül egészen Hruscsovig. Kelet-Ukrajna a kazár maffia birodalma, Obama/Biden vezérlésével. Putin soha nem fogja megtámadni Ukrajnát, hisz oroszok és ukránok lakják. A nyugati média irányítja most is az elmét. A két szakadár régió függetlenségének elismerésével Putin már nem látott semmilyen tárgyalási alapot. Békefenntartóként vonultatja itt fel katonáit! Bojo, Biden, stb. a megszorítás-kártyát rántotta elő a két régióval szemben. Az orosz olaj- és földgázmezőkre fáj a foga a háttérhatalomnak, ill. a kazár maffia bosszúja, amiért Putin kiebrudálta őket. Lásd mi történt Irakban, Líbiában vagy Hitler idején. Kanadát illetően pedig sikerült Klaus Schwabnak beszivárogni a kormányba. Kanadában is az arany/ezüst/platinum alapú fizetőeszközt akarják bevezetni a “fiat” fizetőeszköz helyett. A nagy kanadai bankok repedeznek, mint a rianó jég. Ott most sokkal rosszabb a helyzet, mint Ukrajnában vagy Hongkongban.

   1. Fulford, Wilcock-al karöltve, szerintem a “vöröspajzs” család által pénzelt “irányított ellenzék” legmarkánsabb jelenségei közé tartozik!
    Csak kicsit mélyebben kell odafigyelni, mit is sugallnak valójában…

 2. A meztelen király egyre távolabb kerül magától, és attól, hogy valaha ismét felöltözzön.

 3. Együttérzésünk jeléül a kanadai nagykövetség elé hordhatnánk, ha valaki meghirdetné:
  – fekete szalagot
  – papírból kivágott kisebb-nagyobb teherautókat felirattal (ragasztószalaggal rögzítve)
  – gyertyákat

 4. Erősen fősodor szagú a megfogalmazása!
  Szerintem nagy kár ilyeneket itt megjelentetni.

 5. Varhato volt, hogy ez fog tortenni-, kimutattak a foguk feherjet, es ezzel elkezdodott az uj VILAGREND !

  1. Számos próféciát olvastam, hallgattam a jutubon 2020 márciusa óta az aktuális eseményekről – egy közülük:
   – – –
   FEAR IS BEING CAST DOWN!
   DANIEL PONTIOUS – SONORA, CALIFORNIA, USA
   2022. február 5-én kapott prófécia
   Múlt éjjel alig tudtam aludni, ahogy a gondolataim kezdték betölteni elmémet és szívemet, de amikor végre elaludtam, a Szentlélek szólt hozzám álmomban.
   Ahogy ez az álom megnyílt, láttam, hogy az Úr angyala belép a kanadai légkörbe, és egy sötét lényhez közeledett, amely úgy tűnt, hogy egész Észak-Amerika felett lebeg.
   A szellememben tudtam, hogy ez a lény a félelem fejedelme, amely az egész északi félteke fölött uralkodott. Ahogy az Isten angyala közeledett hozzá, úgy tűnt, hogy az angyal kezében arany lasszó van, mintha lovas lenne kint az udvaron, aki arra készül, hogy megkötözzön magának egy bikát.
   Épp ekkor az Úr angyala elengedte a mennyei lasszót, megragadva a félelem lelkét a lábánál fogva. Ahogy ez történt, erőteljes hangokat kezdtem hallani a légkörben e jelenet körül, és ahogy ezek a hangok erőteljesen felemelkedtek a föld felszínéről, a félelem lába köré tekert arany lasszó elkezdett villódzva hullámozni, mintha egy villám sújtotta volna.
   És akkor elkezdett a félelem szelleme lezuhanni arról a helyről, amelyet a légkörben tartott, mintha a szentek imái által felhatalmazott lasszó súlya húzná le a helyéről. Ahogg leesett, úgy tűnt, egyre jobban összezsugorodott, amíg a földhöz nem ért, majd úgy tűnt, hogy széthullik a földön.
   Amikor a félelem földet ért, láttam Kanada népének lábait, amint lábfejük sarkával rátaposnak erre a már erőtlen szellemre, miközben a félelem felett aratott győzelmüket ünnepelték. Aztán úgy tűnt, hogy a szent igék elárasztották az elmémet és a szívemet, ahogy ezt az őrült jelenetet láttam kibontakozni magam előtt:
   “Nektek pedig, akik félitek az Én nevemet, felragyog az Igazság Napja, sugarai üdvösséget fognak árasztani. Kimentek és ugrándoztok, mint a hizlalt borjak. A gonosztevőket eltiporjátok: olyanok lesznek lábatok alatt, mint a hamu azon a napon, amelyet készítek – mondja a Seregek Ura.” (Mal 3,21-22)
   “A békesség Istene hamarosan összetiporja lábatok alatt a sátánt. A mi Urunk, Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” (Róm 16,20)
   “A szeretetben nincs félelem. A tökéletes szeretet kizárja a félelmet, mert a félelemnek köze van a büntetéshez. Aki tehát fél, abban nem tökéletes a szeretet.” (1Jn 4,18)
   A halasztott remény és a félelem lehullik azokról a helyekről, amelyeket az egész világon kontrolláltak, mivel a szentek imái a föld minden tájáról felhatalmazzák az angyali birodalmat, hogy ne csak megszüntesse ezeket a fejedelmségeket, hanem teljesen eltávolítsa őket azokról a helyekről, ahol sokakat fogva tartottak a világ nemzetei között.
   “Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat.” (Ef 6,12-13)
   Ahogy az emberek világszerte kezdenek állást foglalni, ezek a fejedelemségek nemcsak a befolyásukat veszítik el, hanem a HELYÜKET is ELVESZÍTIK! Isten népétől származó imák és petíciók hamarosan elűzik a félelem szellemét, ahogy az angyalok, akiket azokba a régiókba küldtek, elkezdik lehúzni őket az igazak felhatalmazó imái által.
   “Valljátok meg tehát egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Igen hathatós az igaz ember buzgó könyörgése.” (Jak 5,16)
   Félelem és halasztott remény szelleme, lejössz Kanadában, Észak-Amerikában és az egész világon! Nem lehet többé uralmad és hatásköröd felettünk Jézus hatalmas nevében! A napjaid meg vannak számlálva!
   IMÁDKOZZATOK TOVÁBB, SZENTEK, AZ IMÁDSÁGAITOK ERŐTELJESEBBEK, MINT GONDOLNÁTOK!
   – – –

 6. Ez is csakis az emberek egészségének a megőrzése érdekében történik, ugye?
  Egészen elképesztő,hogy emberek még mindig nem veszik észre,hogy mi folyik valójában.
  Nagyon sajnálom ezeket az embereket, akiknek pusztán annyi a “bűnük”,hogy mertek gondolkodni, mertek kérdéseket feltenni és nem birka módra elhinni mindent amit harsognak.
  ??
  Még mindig nem furcsa senkinek,hogy az általuk/általunk választott képviselőik/képviselőink nem állnak ki mellettük/mellettünk, értük/értünk???!!!!
  Hogy elárulták azokat az embereket,akiknek felesküdtek a megválasztásukkor,hogy őket, a közösséget fogják szolgálni és minden erőfeszítésük az emberek javát szolgálja majd????!!!
  Ez lenne a szolgálatuk???!!!!
  ?

 7. Komolyan bárki azt hitte, hogy ebből lehet valami? Nem fogom kifejteni, számokat hozok ide és akkor mindenki döntse el miről is beszélünk.
  Az Apollo program mai áron kb. 300 miliárd dollárba került. Nagyjából 9 évig tartott és többszázezer mérnök dolgozott rajta (csúcspontján 400.000), a végén sikerült eljutni a Holdra. Az utóbbi néhány évben csak az USA több mint 10.000 millárd dollárt nyomtatott, az a pénz szerintetek hol van? Ez több mint 30x annyi mint a 10 éves Apollo program teljes értéke, csak ez a “megbízás” most amin dolgoznak egy kicsit más jellegű. Az egyik oldalon ennyi erőforrás van az érdekek mögött a másik oldalon meg annyi, hogy ha 2 hónapig nem kap az alany fizetést hajléktalan lesz és nem tudja etetni a gyerekeit. Ennyi a történet.

  Fulford egy nagy mesemondó, semmi több. A WEF pedig annyira komoly mint hogy a világ “hivatalos” leggazdagabb emberei tényleg a leggazdagabbak… Ez a kirakat, de a “lényeg a szemnek láthatatlan” a tényleges pü. elitnek ennél százszoros nagyságrenddel nagyobb vagyona van, de őket nem látod a címlapokon feszíteni, de persze az előbbi nem független az utóbbitól, nyilván meg van mindennek az oka és célja.

  Jelen gazdasági-társadalmi rendszer több szempontból is a végéhez ért, ahogy eddig volt nem lehet tovább működtetni. Ezért történik ami történik és csak találgathatunk, hogy mi lesz a vége.

  Jön a vihar kapaszkodjatok össze. Ennyit lehet tenni. Szerintem. Ez a nagyok játéka, csak remélni tudom, hogy van ott még nagybetűs Ember a homokozóba, mert ha nincs akkor az emberiségnek annyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük