Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

Mindig is próbáltam objektív és tárgyilagos lenni a Covid-19 kétes ügyeiben! Újra meg teszem, hogy bemutatom azt az FDA és CDC hivatalos állásfoglalását ami 2020.12.01 én lett frissítve szó szerint: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested” ami : Jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok a 2019 – nCOV-ről a tesztek elkészítésének az időpontjáig!

Ez a hivatalos FDA jelentésének a 42. oldalán olvashatjátok amit a fotón aláhúztam! Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában! Bárki lehet vírus tagadó, hiszen nem tudják igazolni a Covid-19 létezését! Tegyétek fel magatoknak ezek után a kérdéseket, hogy mi ez a mindenkit beoltunk vagy így vagy úgy, egy kísérleti mRNS-alapú vakcinával???

– Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

– Mire jó ez az oltás ha nem ismerjük mi ellen kell alkalmazni?

Mára tisztán kivehető, hogy ez amit mindenki hall és lát az az ” Emberiség ellen elkövetett legnagyobb csalás “. Hamis eredményeket mutat ki a PCR teszt! A PCR tesztet a biokémikus és a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis alkotta meg. A tesztet soha nem tervezték a betegségek vagy vírusok diagnosztikai eszközévé. Valójában a PCR-teszt nem képes izolálni egy vírusfertőzést vagy egy élő vírust. A teszt nem tesz különbséget élő és elhalt vírusok között.

Senki nem tagadja, hogy most valamit ránk zúdítottak viszont ezt a valamit nem izolálta senki, így nem lehet megállapítani, hogy mi is ez valójában! https://www.fda.gov/media/134922/download


Forrás: Szendrői Tibor írása nyomán

Az információk ugyancsak megjelentek az Egészség Logikája Rétirobival csoportban
https://www.facebook.com/groups/2521780507904896/

12 thoughts on “Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

 1. Nézzétek meg jobban a dátumot: 12/01/2020, azaz 2020. január 12. Amerikában először a napot írják, majd a hónapot, majd az évet. Tehát ez több mint egy éves állapotot leíró állásfoglalás. Tavaly januárban még valóban nem volt izolálva, 1-2 hónappal utána már igen.

  1. A hónap/nap/év (HH/NN/ÉÉ) dátum formátum csak az Egyesült Államokra jellemző. Tehát december 1-je és nem január 12-e.

   1. 2020 február elejére az USA-ban, Kínában és Oroszországban is már meghatározták a vírus RNS-ének aminosav-sorrendjét! Február végére már Magyarországon is!

    1. “meghatározták a vírus RNS-ének aminosav-sorrendjét! Február végére már Magyarországon is!”
     Igen, egy számítógépes programmal.
     Amely programot arra állítottak ben, hogy a rendelkezésre álló 25-30 szekvenciából alkossanak egy 30 ezer szekvenciából álló vírust. A számítógépen, természetesen. Az eljárást úgy hívják, hogy alignment, a szoftver neve Mafft software (version 7.450).
     És beprogramozták, hgoy a vírus hasonló legyen a SARS-COV-hoz.
     Források:
     https://peds-ansichten.de/2021/01/pcr-methode-missbrauch-betrug/
     https://samueleckert.net/die-virusexistenzbehauptungen-von-sars-cov-2-sind-eindeutig-widerlegt/
     A SARS-COV-2 vírust, de a SARS-COV-ot sem, soha senki nem izolálta.
     És ez ellen (nem létező vírus ellen) oltanak most.

  2. Nem jelent semmit. Meg kell nézni a későbbi izolációs folyamatot, én megtettem. Izoláció = valamit elkülöníteni minden mástól. Az izoláció szót hamisan, megtévesztően használják. A vírus izoláció folyamata az elmúlt 70 évben nem sokat változott, leegyszerűsítve pedig így néz(ett) ki:
   Van valami mintájuk, orrváladék, tüdőváladék, mindegy. Értelem szerűen ebben jelen van számos vírus, baktérium ,sejt töredék. Ebből kéne elkülöníteni egy adott vírust (többször és több személyből az elkenőrzés végett, de ez se történik meg, 1 minta van).
   Ezt higítják valamilyen szerves anyaggal, régebben tejjel. Még több genetikai anyagunk van a mintában. Lecentrizik hogy anyagtömeg rétegenként elváljon majd kiemelik azt a részt (nem pedig 1 vírus típust) ami szerintük tartalmazza amit keresnek. Ezuzán szaporítani próbálják vagyis megnézni történik-e valami. A kultúra antibiotikum érzékékeny sejtekből áll, pl majomvese (újabb genetikus anyag) és hozzáadnak pl marhakivonatot meg lószérumot. Ezek után megmérgezik a kultúrát két féle antibiotikummal és mikor a sejtek kiéheztetve és megmérgezve meghalnak, közlik, hogy megvan a vírus mert megölte a sejteket.
   Ez A CDC HAZUG IZOLÁCIÓJA, laikus is ellenőrizheti, az angol tudás elég. Soha nem különítették el a covid vírusát minden mástól és bizonyították, hogy fertőzni tudnak vele.
   https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

   Akit mélyebben érdekel, ez itt a világ első vírus izolációs vitája orvosok közt:
   https://lbry.tv/@FwapUK:1/DR.-ANDREW-KAUFMAN-VS-JUDY-MIKOVITS—1ST-EVER-VIRUS-ISOLATION-DEBATE:b

   És ez a folytatása:
   https://www.bitchute.com/video/6KiGpwKSoAFQ/

 2. A letöltött PDF dokumentumot nyissuk meg.
  Fájl menü / Tulajdonságok.
  Na itt – országfüggetlenül (azaz mindegy melyik országban nyitjuk meg) – kiolvasható a dokumentum létrehozási dátuma: 2020. dec. 2., szerda, 10:01:27 CET

 3. “Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában!” — no, ez a mondat nem igaz. Az aláhúzott angol szöveg nem ezt mondja, hanem azt, hogy nem volt ilyen vírusuk, amikor a tesztet fejlesztették, jóval korábban. És nincs szó az oltásról.
  Olyan lesújtó, ha egy orvosdoktor belinkeli a hivatkozást, aztán abban bízik, (joggal), hogy azt senki nem ovassa el figyelmesen.

  1. Hát nem tudom… én azon a ponton, hogy a vírus nélkül kifejlesztik a tesztet már igencsak gyanakodnék. Hogy fejlesztették ki? Ha csalás, miért is bíznék bennük a továbbiakban? Nem izoláltak semmit, mert nem tudnak vírust izolálni. A szót hamisan használják. Már 70 éve egyébként.

   1. Dehogynem. Tudnak – vagyis tudnának – izolálni. A PCR erre alkalmas, alacsony ciklusszám esetén kapnak egy masszát, amit tudnak tisztítani, tudják labor és mikroszkópos módon azonosítani és tudják visszaoltani egy állati sejtsorba. Ami visszaoltva elszaporodik és újra kivonják, na az lenne a tiszta vírus. Ilyet nem csináltak. Igen a további megjegyzésekkel is egyetértek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük