Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

Mindig is próbáltam objektív és tárgyilagos lenni a Covid-19 kétes ügyeiben! Újra meg teszem, hogy bemutatom azt az FDA és CDC hivatalos állásfoglalását ami 2020.12.01 én lett frissítve szó szerint: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested” ami : Jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok a 2019 – nCOV-ről a tesztek elkészítésének az időpontjáig!

Ez a hivatalos FDA jelentésének a 42. oldalán olvashatjátok amit a fotón aláhúztam! Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában! Bárki lehet vírus tagadó, hiszen nem tudják igazolni a Covid-19 létezését! Tegyétek fel magatoknak ezek után a kérdéseket, hogy mi ez a mindenkit beoltunk vagy így vagy úgy, egy kísérleti mRNS-alapú vakcinával???

– Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

– Mire jó ez az oltás ha nem ismerjük mi ellen kell alkalmazni?

Mára tisztán kivehető, hogy ez amit mindenki hall és lát az az ” Emberiség ellen elkövetett legnagyobb csalás “. Hamis eredményeket mutat ki a PCR teszt! A PCR tesztet a biokémikus és a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis alkotta meg. A tesztet soha nem tervezték a betegségek vagy vírusok diagnosztikai eszközévé. Valójában a PCR-teszt nem képes izolálni egy vírusfertőzést vagy egy élő vírust. A teszt nem tesz különbséget élő és elhalt vírusok között.

Senki nem tagadja, hogy most valamit ránk zúdítottak viszont ezt a valamit nem izolálta senki, így nem lehet megállapítani, hogy mi is ez valójában! https://www.fda.gov/media/134922/download


Forrás: Szendrői Tibor írása nyomán

Az információk ugyancsak megjelentek az Egészség Logikája Rétirobival csoportban
https://www.facebook.com/groups/2521780507904896/

20 thoughts on “Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

 1. Nézzétek meg jobban a dátumot: 12/01/2020, azaz 2020. január 12. Amerikában először a napot írják, majd a hónapot, majd az évet. Tehát ez több mint egy éves állapotot leíró állásfoglalás. Tavaly januárban még valóban nem volt izolálva, 1-2 hónappal utána már igen.

  1. A hónap/nap/év (HH/NN/ÉÉ) dátum formátum csak az Egyesült Államokra jellemző. Tehát december 1-je és nem január 12-e.

   1. 2020 február elejére az USA-ban, Kínában és Oroszországban is már meghatározták a vírus RNS-ének aminosav-sorrendjét! Február végére már Magyarországon is!

    1. “meghatározták a vírus RNS-ének aminosav-sorrendjét! Február végére már Magyarországon is!”
     Igen, egy számítógépes programmal.
     Amely programot arra állítottak ben, hogy a rendelkezésre álló 25-30 szekvenciából alkossanak egy 30 ezer szekvenciából álló vírust. A számítógépen, természetesen. Az eljárást úgy hívják, hogy alignment, a szoftver neve Mafft software (version 7.450).
     És beprogramozták, hgoy a vírus hasonló legyen a SARS-COV-hoz.
     Források:
     https://peds-ansichten.de/2021/01/pcr-methode-missbrauch-betrug/
     https://samueleckert.net/die-virusexistenzbehauptungen-von-sars-cov-2-sind-eindeutig-widerlegt/
     A SARS-COV-2 vírust, de a SARS-COV-ot sem, soha senki nem izolálta.
     És ez ellen (nem létező vírus ellen) oltanak most.

     1. És azt is megtudhatjuk Dr. Kaufmantól, hogy a különböző laborok, különbözőképp egészítik ki, és ezt szépen elnevezik mutációknak! Ez ám a tudomány! Röhej… lenne, ha nem a bőrünkre menne!

  2. Nem jelent semmit. Meg kell nézni a későbbi izolációs folyamatot, én megtettem. Izoláció = valamit elkülöníteni minden mástól. Az izoláció szót hamisan, megtévesztően használják. A vírus izoláció folyamata az elmúlt 70 évben nem sokat változott, leegyszerűsítve pedig így néz(ett) ki:
   Van valami mintájuk, orrváladék, tüdőváladék, mindegy. Értelem szerűen ebben jelen van számos vírus, baktérium ,sejt töredék. Ebből kéne elkülöníteni egy adott vírust (többször és több személyből az elkenőrzés végett, de ez se történik meg, 1 minta van).
   Ezt higítják valamilyen szerves anyaggal, régebben tejjel. Még több genetikai anyagunk van a mintában. Lecentrizik hogy anyagtömeg rétegenként elváljon majd kiemelik azt a részt (nem pedig 1 vírus típust) ami szerintük tartalmazza amit keresnek. Ezuzán szaporítani próbálják vagyis megnézni történik-e valami. A kultúra antibiotikum érzékékeny sejtekből áll, pl majomvese (újabb genetikus anyag) és hozzáadnak pl marhakivonatot meg lószérumot. Ezek után megmérgezik a kultúrát két féle antibiotikummal és mikor a sejtek kiéheztetve és megmérgezve meghalnak, közlik, hogy megvan a vírus mert megölte a sejteket.
   Ez A CDC HAZUG IZOLÁCIÓJA, laikus is ellenőrizheti, az angol tudás elég. Soha nem különítették el a covid vírusát minden mástól és bizonyították, hogy fertőzni tudnak vele.
   https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

   Akit mélyebben érdekel, ez itt a világ első vírus izolációs vitája orvosok közt:
   https://lbry.tv/@FwapUK:1/DR.-ANDREW-KAUFMAN-VS-JUDY-MIKOVITS—1ST-EVER-VIRUS-ISOLATION-DEBATE:b

   És ez a folytatása:
   https://www.bitchute.com/video/6KiGpwKSoAFQ/

   1. “. Ebből kéne elkülöníteni egy adott vírust ”

    Látom sokan szeretik osztani az észt, de belegondolni, hogyan működik az már nehéz. Vírus CSAK ÉLŐ SEJTBEN SOKSZOROZODIK!!! Vagyis mindenféleképp izolálás első lépéseben egy sejttörmelékbe lesz. Ettől kéne elválasztani, csak sajnos nem minden vírust lehet. Ok egyszerű ahogy ujabb-ujabb kémiai anyagokat adsz hozzá, legvégén darabokra törőd a vírust.
    Környezetben is a vírus emberi nyálka-fehérje és sejttörmelék koktéljába kerül ki vagy kerül beléd. Vagyis mikor vírusfertőzés ér valójában más ember testváladékát szívod magadba, amibe egy kis meglepetés: a vírus keveredik.

    Szigorúan nézzük vírusok többsége definíció szerint sose voltak izolálva. (pl kanyaraó se) mert lehetetlen, mert valami stabilizáló közeget hozzá kell adni, és onnantól már mondható nincs izolálva.

    1. a lényeg az, hogy nincs izolálva, így azt sem lehet tudni, hogy mit okoz, ha beadják bárkinek, vagy ha úgymond megfertőződik valaki. Mesék nagyszerűek, alkalmasak az ágyban az elalvásra, de nem arra, hogy egy világot hülyítsenek vele és mindenkit tönkre tegyenek.

  3. Nagyszerű! Akkor itt egy kihagyhatatlan ajánlat: 1.000.000 dollárt kapsz a HealthGlade-től, ha bebizonyítod nekik, hogy a COVID-19 létezik!:
   “Körözik: Élve vagy halva… A megfoghatatlan COVID-19. Azt mondják, hogy létezik, de eddig nem adtak rá bizonyítékot. Soha nem izolálták, és soha nem bizonyították, hogy létezik. Kicsit olyan, mint a Mikulás.
   Akárhogy is, azok számára, akik vakon hisznek a kormányoknak, hogy a COVID-19 létezik … itt az életük lehetősége. A HealthGlade hivatalosan 1.000.000 dollárt ajánl fel annak, aki bebizonyítja, hogy a COVID-19 létezik.
   Most valódi bizonyítékról beszélek. Ne fáradjon azzal, hogy elküld egy videót, amin egy híradós egy mainstream média TV csatornán papagájként rikácsolja, hogy létezik. Ne fáradjon azzal, hogy elküld egy linket egy tanulmányra, amelynek jól hangzó címe van, de nem olvasta el, mert nem érti.
   Valódi tudományos bizonyítékot kell szolgáltatnia. Bizonyítékot arra, hogy izolálták, majd bizonyítékot arra, hogy az izolált vírus valóban COVID-19-et okoz, például az általa okozott állítólagos ártalom bemutatásával, beleértve: teljesítse a Koch-féle posztulátumokat.
   Amint üzembiztos bizonyítékkal rendelkezik a COVID-19 létezéséről, lépjen kapcsolatba velünk, hogy időpontot foglaljon a beadvány benyújtására. Minden beadvány egy Zoom híváson keresztül lesz benyújtva, ahol Önnek személyesen kell bemutatnia a bizonyítékait és bizonyítania kell. Meg kell adnia személyes adatait, hogy tudjuk, ki Ön, és bele kell egyeznie abba, hogy a zoom-hívás felvétele felkerüljön a közösségi média videócsatornáinkra, hogy a nyilvánosság függetlenül értékelhesse azt. Ha cáfolhatatlan bizonyítékot szolgáltatott, örömmel kifizetjük Önnek a pénzt.
   Ha pedig nincs bizonyítéka arra, hogy létezik, kérdezze meg önmagától, hogy miért hisz a COVID-19-ben?”
   https://healthglade.com/1000000-reward-for-proof-that-covid-19-exists/

   Én azt mondom, ne tétovázz!

 2. A letöltött PDF dokumentumot nyissuk meg.
  Fájl menü / Tulajdonságok.
  Na itt – országfüggetlenül (azaz mindegy melyik országban nyitjuk meg) – kiolvasható a dokumentum létrehozási dátuma: 2020. dec. 2., szerda, 10:01:27 CET

  1. … A CDC írása elején, leírnaknegy olyan mondatot, hogy emberek millióit betegítette meg. Ez múlt idő. 2020.decemberében még nem voltak milliós betegszámok… Csaxólok.

 3. “Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában!” — no, ez a mondat nem igaz. Az aláhúzott angol szöveg nem ezt mondja, hanem azt, hogy nem volt ilyen vírusuk, amikor a tesztet fejlesztették, jóval korábban. És nincs szó az oltásról.
  Olyan lesújtó, ha egy orvosdoktor belinkeli a hivatkozást, aztán abban bízik, (joggal), hogy azt senki nem ovassa el figyelmesen.

  1. Hát nem tudom… én azon a ponton, hogy a vírus nélkül kifejlesztik a tesztet már igencsak gyanakodnék. Hogy fejlesztették ki? Ha csalás, miért is bíznék bennük a továbbiakban? Nem izoláltak semmit, mert nem tudnak vírust izolálni. A szót hamisan használják. Már 70 éve egyébként.

   1. Dehogynem. Tudnak – vagyis tudnának – izolálni. A PCR erre alkalmas, alacsony ciklusszám esetén kapnak egy masszát, amit tudnak tisztítani, tudják labor és mikroszkópos módon azonosítani és tudják visszaoltani egy állati sejtsorba. Ami visszaoltva elszaporodik és újra kivonják, na az lenne a tiszta vírus. Ilyet nem csináltak. Igen a további megjegyzésekkel is egyetértek.

    1. Kedves Tamási Doktor, tud olyan vírust mondani, ami biztosan izolálva volt? Nem kötekszem, évek óta ugxanazokat a köröket futom, mert nem értettem dolgokat. Ez eddig az én problémám, de most a coviddal hirtelen mindannyiunk problémája lett. Ugyanis ha nincsenek vírusok, ha valójában exosome-ok (Dr Kaufman) akkor nincs mitől félni és soha többé nem lehet az embereket így behülyíteni és egy mérgező oltással eltenni láb alól.
     Nekem a veszettséggel kezdődött, mert gyerekként egy buta film után borzasztóan féltem tőle, de pont ezért mindenre figyeltem, ami ezzel kapcsolatos volt.
     Fiatal felnőttként egy tejlaborban dolgoztam és egyszer csak azt a hírt kaptuk, hogy egy csapat tehén megveszett. Majd kiugrottam a bprömből, de valamelyik állatorvos megnyugtatott, hlgy a tejtől nem kaphatom el. Csak ugye a nyál, elütött rókát nem nyúzunk, stb. Később megtudtam, hogy a veszettséget a Negri tesztettel vizsgálják, beküldik az állat levágott fejét. Miért is, ha a nyála hemzseg a vírustól?
     Ez az orvos itt a veszettség nyomába eredt. És nem találta.
     http://whale.to/vaccine/rabies.html
     Amit talált,hogy kölönböző dolgok hasonló tüneteket okoznak és kaptak egy közös címkét, valamint, hogy a Negri teszt megbízhatatlan.
     Ezt követte Dr Lanka megnyert kanyaró pere, az a vírus sincs meg, sőt szerinte egy csomó másik sem, részletezte, hogy a bemutatott ilyen-olyan betegségekhez tartozó vírusképek valójában nem vírusok képei.
     Feltűnt mikor utána néztem egyes vírusoj képeinek, hogy tulajdinképpen nincsenek képek , esetleg egy kép, majd ugyanaz tökrözve, elforgatva, kiszínezve. Miért? A logikus az lenne, hogy egy csomó labor vizsgálja és a képeket feltöltik.
     Rég óta olvasom Jon Rappoportot, aki szeret un. járványok nyomába eredni. Ő írta az AIDS Inc-t is. A HIV vírusáról se tudták bebizonyítani, hogy az AIDS okozója, sőt azt sem, hogy amit láttunk a képen csakugyan a HiV vírusa.
     Az USA nagy polio járványát a DDT agyon reklámozott használata okozta. A Zikának is valami rovarírtóhoz volt köze.
     A legutóbbi Eboláról is hazudtak, környezetszennyezés, formalinnal mérgezett kutak, oltások – hadonló tünetek, egy cédula.
     A fekete himlőről kiderült, hogy nem terjedt emberről emberre, csakis ágypoloskákkal terjedt (korabeli feljegyzések).
     Az influenzáról kiderült, hogy az EMF-hez kapcsolódik, Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow – egy nagyon alapos dokumentumregény.
     A megfázás csak mostanában lett vírus és biztosan nem volt fertőző.

     Ez az egész nagyon nem áll össze. És akkor ott van még a Dr Kaufman és Dr Mikovits vita az izolációról.
     Ha csakugyan lehet a PCR segítségével vírust izolálni, melyik lett tényleg izolálva és lett róla bebizonyítva, hogy csakugyan kiváltja a neki tulajdonított betegséget?

     Persze a legnagyobb kérdés, hogy ha nem vírus, akkor mi. Dr Tom Cowan The Contagion Myth c. könyvében van egy érdekes kísérlet, amiben a DNS ‘komunikál’ egy másik, távolabbi DNS-el a hangvillák ‘komunikációjához’ hasonlóan. A gyerekbetegségekről sorban olvasom, hogy szerepük van, mint egy kód amit le kell futtatnunk későbbi előnyökért. A mumpsz védi a nőket a petefészekráktól, a bárányhimlőn természetesen átesettek között kevesebb később a szívbeteg és állítólag amíg nem oltottunk szamárköhögés ellen az asztma és légúti allergia sokkal ritkább volt (whale.to).

     Ha a víruslegenda meghalna, ennek az egésznek két perc alatt vége lenne és soha többé nem lehetne eljátszani, mert egy tömeges megbetegedés esetén mindenki rögtön a mérget keresné, ahogy én most az elektro-szmogot.

     1. Elnézést a sok hibáért, képernyőn pötyögök és néha pontatlanul érzékel és nem veszem észre.

 4. Az információszabadságról szóló törvény hónapokig tartó fárasztó vizsgálata után az ír kormány végül megtisztította az asztalt, és elismerte, hogy nincs tudományos bizonyítéka a SARS-CoV-2 vírus (COVID-19) létezésére. Mely más nemzetek fogják beismerni, hogy ez a járvány kamu volt?

  “JOGI AKCIÓINK RÉSZÉBEN kértünk bizonyítékot arról, hogy ez a vírus valóban létezett [és] bizonyítékot arra, hogy a lezárások valóban befolyásolják a vírusok terjedését; az arcmaszkok biztonságosak és megakadályozzák a vírusok terjedését – nem. Nincsenek ilyen vizsgálatok; a társadalmi elhatárolódás tudományosan megalapozott – nem. Ez van kitalálva; ez a kapcsolatfelkutatás valamilyen hatással van a vírus terjedésére – természetesen nem. Ez a szervezet – pótolja, míg ő csinálja. ” – Gemma O’Doherty

  Eredetileg élőben közvetítették Tony Holohan, ír orvos főorvos irodájából.
  https://rumble.com/vcahj6-irische-regierung-gibt-zu-covid-19-gibt-es-nicht.html
  Forrás: https://principia-scientific.com/irish-government-admits-covid-19-does-not-exist/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük