Jakab István új szókimondó videója – a tanzán elnöki videóval együtt

Jakab István nagyon jó riportalanyokat választ ki beszélgetéseihez, sok bölcsességet gyűjt össze a tévécsatornáján és saját fejében. Egyébként is egy nagyon világos szellemű barátunk, aki nem rejti véka alá az igazságot.

A mostani videója kifejezetten szókimondó, leleplező, amelyet mi sem mutat jobban, mint hogy a közösségi média néhány óra alatt letörölte. Ezért fontosnak tartjuk, hogy sokan megnézhessék. Az összefüggéseket ajánlom mindenkinek, aki még gondolkodik a birkaság és a szabad élet, a félni vagy nevetni között. Nagyszerű zárása a videónak, hogy a tanzániai elnök nyilatkozata, aki egyébként biológus tudós ember, tejles terjedelmében magyarul megtekinthető.

4 thoughts on “Jakab István új szókimondó videója – a tanzán elnöki videóval együtt

 1. Tanzán elnök? “Aki egyre inkább önkényuralmi jellemvonásokat tanúsít”? – Legalábbis a megyei napilapokat és egyéb fideszes sajtóorgánumokat birtokló Mediaworks megyei napilapja szerint. Olyan cikket rittyentettek az “önkényúr” tanzán elnök köré, amit még Goebbels és Pogogyin is irigykedve olvasna…

  Nézzük a propagandacikket szó szerint:

  “Tanzánia egész Afrikát fenyegeti?

  FOKVÁROS.Tanzánia veszélybe sodorhatja az egész afrikai kontinenst azzal, hogy nem hajlandó közzétenni járványügyi adatokat a koronavírusról és beszerezni az oltásokat – figyelmeztetett Johan Nkengasong, az afrikai betegségmegelőzési központ igazgatója. Tanzánia május eleje óta nem közölt semmilyen felmérést a járványhelyzetről. John Magufuli államfő, aki egyre inkább önkényuralmi jellemvonásokat tanúsít, a járvány kitörése óta nemigen vezetett be korlátozó intézkedéseket, miközben többször bagatellizálta a a vírus jelentette veszélyt.”

  És kik azok, akik nevüket adják ehhez a propagandaszöveghez?

  Ők azok: https://mediaworks.hu/vezetoseg/

 2. Jakab István monolőgját hallgatva az embernek az a benyomása keletkezik, hogy ő talán más égitesten nőtt fel, hiszen megfeledkezik arról, hogy a mai világ szörnyűségeinek forrását már régen tudták nevén nevezni – kapitalizmus, imperializmus – és amely ellen már találtak “vakcinát” is, amelyet a közösségi társadalmi rendszer néven emlegetnek ma is. Ennek pedig rövidebb neve is van: kommunizmus. Ahol pénz nem lesz, de állam sem., mégis az lesz a szabadság birodalma. Miért fél kimondani ezt a szót Jakab István? Talán a “háttér-hatalom” megtiltotta azt neki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük