EGY KÉZ IRÁNYÍTJA AZ ÚJ (COVID) VILÁGRENDET?

Hogyan kötődik Orbán Viktor és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva új világrendet hirdető Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez? Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen Bill Gates “vakcinapápával”? Mi a lényege ennek az új világrendnek, a Great Resetnek?

A válaszok Toroczkai László videójában.

19 thoughts on “EGY KÉZ IRÁNYÍTJA AZ ÚJ (COVID) VILÁGRENDET?

 1. Kérem a kovetkező videó megtekintését, aminen a címet: A mai időkben a tudományt hatályon kivül helyzeték.
  Beszélgetés Werner Beregholz-cal, aki egy fizikus és aki a német parlament tudomány Covid-Bizottságának a tagja.

  Bergholz egy wessie (nyugati ) és a német-német egyesülés ünnepére 500 km elutazott a festői szép Dresdába a videóban moderáló kopasz
  emberhez, aki ossie ( keleti ).

  Forrás: Forrás: https://uncutnews.ch/werner-bergholz-die-wissenschaft-ist-ausser-kraft-gesetzt/

  A Bergholz elmondja az pcr-testtől kezdve, az oltásokkig számokkal az egész világjárvány ügyet. Kezdi azzal, hogy a WHO hogy csinált egy
  pandémiát, ami nem az. Mert sem a halálozási számok, sem kórházak intenziv osztályainak a kihasználása nem teszi azt indokoltá.

  A pcr-teszt nem tudja kimutatni a virust. A virus nincs izolálva.
  A pcr-tesztnél olyan génszekvenciát használnak, amihez két vélhetőleg covid-ban meghalt emberek tüdejének a kimosásával keletkezett
  savas anyag vizsgálatával nyertek. Tehát az egész PCR-tesztelés egy önkényes, a differenciális diagnosztikára alkalmatlan eljáráson alapul.
  ( Más forrásból tudom, hogy egy ilyen tesztlabor havonta 50 ezer Euró forgalmat csinál. A labor tiszta haszna 15 – 20 ezer Euró is lehet. )

  Na most semmi bizonyíték nincs, hogy milyen virus ez. Ez lehet náta is. Vagy külömben senki sem tudja, hogy mi. Berholz elmondja, hogy ezen
  hamis PCR-teszt alapján generálják a magas számokat a pandémia fenntarhatóságára és ami még rosszabb, ez azt emberek megfélemlítésére
  és önkényes bezárására használják fel, például a hatósági házi karanténra. Ha az ember szervezetében véletlen találnak ilyen gén-szekvenciát,
  akkor azt önkényesen bezárják.
  Hol ott semmi bízonyítékot nem tud senki felmutatni, hogy az bajba került ember valóban fertőz.

  Berholz állandóan valószinüségekről beszél, hogy ilyen hamis pcr-tesztnek mennyi a valószinüsége, hogy egy fertőzőtt embert ki tudnak szürni.

  Többek között most lassan az oltáshoz jutunk el. Bergholz is elmondja, hogy az oltás kockázatát és a hasznát is.
  Mi van az oltással, vagyis a számokkal. Az oltás nem véd meg. Tulajdonképpen értelmetlen.

  Bergholz szól az emberekre rákényszerített szájmaszkok értelmetlenségéről és azoknak az emberi szervezetre való káros hatásáról is.

  Bergholz ember is beszél az emberekre rákényszerített korlátozásokról is, hogy ezt egy törvényt tisztelő társadalom nem engedhetné meg.
  Vagy ö sem érti, hogy merik ezt megcsinálni és mi folyik itt.

  Senki se gondolja, hogy az az ember, Berholz csak úgy a levegőből kapott számokkal dobálodzik. Az kedves jóindulatú és rosszindulatú kételekedők
  megtalálhatják a tudományos forrásmunkákat, amire az ember a beszédében hivatkozik.

  1. Mivel én a covid-19 ügyben nagyon sok információt tanulmányozok, néhe a kormány hivatalos oldalát is meg szoktam nézni.

   Sajnos a következő oldalom

   https://koronavirus.gov.hu/elhunytak

   megjelent adatokat, mint Sorszám Nem Kor Alabetegség

   legutolsó bejegyzés 30171 2010.09.28-án
   Elhunytak: Budapest 5 419, Vidék 24 760

   Hatósági házi karantén: 4 520

   sajnos nem értem.

   Elöször is mikor történt a halál ?

   Ezek mind, mind koronban meghaltak lennének ??? Ezek beoltottak, vagy talán mind oltatlan volt ???

   Milyen kritériumok miatt kerülnek ma Mo.-on emberek hatósági házi karanténba ? Mennyi ebből a tünetmentes egyén ?
   Ezen kérdés azért érdekes számomra, mert én tünetmetesen és tesztelés nélkül 2020 május végén 14 napos hatósági karaténbe kerültem Mo.-on.
   Történt ez annak ellenére, hogy a meghalt 34 éves fiam temetésére utaztam be Mo-ra.

   iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és a kedves válasz a kérdésemre iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

   Köszönjük megkeresését.
   A halálozás a koronavírus járvány ideje alatt történt minden esetben, tekintettel arra, hogy ez az összes koronavírusban elhunyt személy száma. Oltottságukkal kapcsolatosan nem állnak rendelkezésre információk.
   Karanténba azon személy kerül, aki pozitív PCR teszttel rendelkezik (vagy más módon állapítják meg a fertőzés tényét), vagy közeli kontaktnak minősül, s még esetleg külföldről történő beutazás esetén. Tüntetmentességgel kapcsolatosan nem állnak rendelkezésre információk.
   Jó egészséget kívánunk.

   1. Pl. úgy kerülnek karanténba, mint a 3. osztályos gyermekem egész osztálya, mert a jólértesült anyuka leteszteli a gyerekét, mert az megfázott. Elég 1 ilyen is az osztályba, de sajnos ennél jóval többen
    vannak. Nem tudom, hogy csak Budapesten ilyen elkeserítő-e a helyzet, de a gimnáziumos gyermekem tanára azt írta, az iskolában 80 % az oltottság… Ez katasztrófa.

 2. Kedves Toroczkai Úr!
  Kissinger volt a külügyminiszter a vietnámi háború idején,amit
  nem szabad kihagyni a történetből.Borzalmas volt!!
  Köszönet ezért az igényes videóért.
  Magyarul is elérhető H.Kissinger: “Világrend” c. könyve (2015),
  és a “Kínáról” című(2014),akit érdekel.
  Arra kérem Önt,hogy vigyázzon magára!
  Üdvözlettel
  Tóth-Kovács Katalin

 3. Orbánról ismert volt eddig is, hogy a Soros iskolájában járt. A Schwab féle kormányzó tanodáról nem tudtam. Hm, egy igazi szarjankó, megkente magát kis nemzeti mázzal (na nem nagyon :az Álmok Álmodói kiállítás már soknak bizonyult), úgy könnyebb eladni
  magát a népnek, és kiénekelni a sajtot.
  Megoldás elindítója?
  https://www.europereloaded.com/south-africas-highest-court-set-to-free-the-continent-from-the-new-world-order-and-the-central-bank/
  Talán?

  A Great Reset azt is jelenti, hogy majd most következünk MI. Eddig nem tudtunk minderről, de így legalább tudjuk személy szerint, hogy ki az ellenség. Tehát újra indítunk.

  1. Kedves Attila! Én sem tudtam,teljesen magam alatt vagyok a csalódástól!
   Nagyon,de nagyon megvisel lelkileg az,ahogy az idősekre hajt!Úgy döntöttem,
   hogy a végsőkig ki fogok tartani NEM oltottként,mert még szüksége van rám
   a félárva Unokámnak. Ha tetszik,ha nem! Üdvözlettel:Tóth-Kovács Katalin (71)

  2. Az elmúlt évtizedekben megszerzett ismereteim szerint a médiában bemutatott politikusok többnyire biodíszlet, nem hogy befolyásuk nincs a folyamatokra, de önálló gondolataik sincsenek.

   Tudomásom szerint Magyarországon is többszintű hatalmi struktúra áll a jelenlegi látható politikai réteg felett (inkább a “felett” szó alkalmasabb szerintem a viszonyok kifejezésére, mint a “mögött”).

   A piacgazdaság bevezetése óta nyilvánvalóvá vált, hogy a DeepState törekvése az, hogy a társadalmat két nagy és gyűlölködő táborra ossza szét, ahol az értelmesebb keveseknek ne legyen semmi esélyük pártot alapítva a hatalmat megszerezni, vagyis ne alakuljon ki egy meritokratikus államgépezet és társadalom.
   Az utóbbi időben egyre több influenszer használja a kakokrácia szót saját politikai “elit”-jére. Eddig én sem ismertem ezt a fogalmat, ami a legtehetségtelenebb hülyék uralmát jelenti.

 4. Kitűnő összefoglaló. Bemutatja, hogy kik, mióta és hogyan irányítják a globális világpolitikát, igaz, nem a kezdetektől. A pénzhatalom uralma ugyanis több száz éves (templomosok, Fuggerek, Rothschildok, stb.) és az Egyesült Államok jegybankjának privatizálásával (1913), majd az IMF (International Monetary Foundation) és a Világbank (World Bank) 1944-es és ’45-ös létrehozásával, az un. Bretton Woods-i megállapodások bevezetésével (https://hu.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods-i_rendszer) globális pénzügyi hatalomhoz jutott az amerikai nagytőke. Természetesen kétséges, hogy valóban nemzeti amerikai érdekek állnak-e pénzuralmi rendszer mögött vagy éppen magánjellegű csoportosulások, melyek anyagi és politikai befolyásukat a világ (és az USA) felett tovább kívánják-e növelni.
  A Föld lakosságának csökkentése, az etnikai különbözőségek megszüntetése, az egyének minden területre kiterjedő megfigyelése és kontrollja, a transzhumanizmus ötlete nem új keletűek, de ma már megvalósíthatóak, hiszen a technikai feltételek többnyire adottak és egyelőre nincs ellenállásra képes entitás. A világ államai végletesen eladósodtak, tehát gazdaságilag és így politikailag, katonailag gyengék, mindent átsző a korrupció, a félelem és zsarolás, összeomlóban vannak az intézmények, jog és tudomány már régóta nem jutnak tényleges szerephez a közéletben.
  Érdekes felsorolás, hogy kik és mikor kaptak kiképzést a Világgazdasági Fórumtól. Ha A. Merkel és Orbán V. „együtt jártak iskolába”, az bizonyára politikai és gazdasági képzettségüket minősíti, de míg Merkel asszony 2010-ben megkapta a Coudenhove-Kalergi díjat a nemzetek feletti és etnikumok, nemzetek nélküli Európa eszméjének felkarolásáért, ami később a migránsok befogadásában nyilvánult meg, addig Orbánt a határzár megépítése miatt gyalázzák a mai napig is. O.V. Soros-ösztöndíjjal is tanult valahol valamikor. Az objektivitás kedvéért megjegyzendő, hogy egy tanfolyam elvégzése nem jelent automatikusan világnézeti elkötelezettséget, viszont minden ismeret hasznos lehet.
  Toroczkai elnök úr valóban jól látja, hogy a világot „egy kézből” irányítják, legalábbis egy belső körből. Erről Novus ordo seclorum – Az új világrend címmel Drábik J. is írt sok évvel ezelőtt (http://mek.niif.hu/01500/01560/html/01.htm) Hasonlóképp nyilatkozik egy bankárcsalád feje is: https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/itt-jacob-rothschild-elmagyarazta-hogyan-es-miert, valamint ilyen következtetésre jut pl. dr. Michel Yeadon, a Pfitzer egykori alelnöke, mikor az oltásokról ad interjút: https://fenevadjele.hu/koronavirus/nem-a-covidtol-kell-felni-hanem-a-kormanytol-es-az-oltastol-ezek-veszelyesek. Sok minden bizonyítja, hogy a járvány nem a véletlen műve https://www.besthirdetes.hu/tudasfa/vegso-bizonyitek-a-covid-19-et-az-uj-vilagrend-bevezetesere-terveztek.html) és csak egyik eszközét képezi a világrend átalakításának.
  A kérdés az, hogy a világ államainak jelentős része mivel kényszeríthető arra, hogy vezető politikusai és tudósai átlátszó módon hazudozzanak, döntsék romba saját gazdaságukat és irtsák népüket. A másik kérdés, hogy a kényszert mivel háríthatja el bármely jövőbeli magyar kormány, ha az a nagyobbaknak sem sikerül.

 5. Az 1993-as évfolyamot végig néztem, és még két nevet magyar osztálytársat láttam: Jaksity György, és Surányi György. Valamint egy volt román miniszterelnők is, Adrian Nastase. Ő kicsit peches volt, mert korrupció miatt lecsukták néhány évre (Romániában létezik egy DNA: Antikorrupciós Igazgatóság, amelyik még működik is)
  Orbán Viktor Mihály ugyanakkor tagja még egy illusztris társaságnak: a Trilateral Commissionnak, amit Brzezinski és David Rokefelller alapított 1972-es Bilderberg gyűlésen.

  Szóval fasságból igencsak jó kiképzést kapott a mi kis Napoleonunk, … Keresztény demokrata nemzeti, aha. Soros, Schwab, Rokefeller, Bilderberg- meg a többiek.

  Így már érthető, a 27%-os világbajnok ÁFA, a hatalmas adók, az Alkotmány megszüntetése, az EESZT, az ONline számlázás stb

  1. Ne felejtsük ki O.V. tagságát a Senatus Consultum nevű, elég kétesnek tűnő társaságban (http://senatusconsultum.eu/Society/), ahol a globális “elit” illusztris tagjai között (mint pl. Kim Jong-Un) feszít, akik persze mind egy szálig egy jobb világ megteremtésén fáradoznak – mármint a maguk számára.
   Ott említik meg, hogy O.V. az oxfordi Pembroke College-ba járt. Vajon kinek a pénzén? Ugyanis ott nem 2 fillér a tandíj, és nyilván nem ő kereste meg a rá valót vagonrakodással vagy pizzafutárként, hiszen tudomásom szerint soha egyetlen “rendes” állása sem volt…

 6. Thre Great Reset leleplezése most a Vatikánból is. Itt Ettore Gotti Tedeschi beszél, aki a 60-as és a 70-es években a Vatikánban
  dolgozott.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/ex-praesident-der-vatikanbank-pandemie-ist-ein-werkzeug-fuer-den-grossen-reset/

  A nagy tervet, a népesség csökkentését akkor elérték. A demokrácia nyugati “morális értéktársadalma” követte az elvárásokat.
  És lényeges népesség csökkenést hajtott végre a saját kárára, Henry Kissinger parancsára.

  De ebben a mai Facebook is kiveszi a részét. Mert a megszületett gyermekeket a tudományos algorithmusaival és végtelen
  profit kapzsiságával egyszerüen megmérgezi, a demokráciát egyszerüen manipulálja és azzal vissza is él. A 37 éves usa
  facebook whistleblowler ezt észre is vette. De ezt a facebook fönöke, Mark Zuckerberg a vádakat egyszerüen tagadja.
  Már nem elöször történik meg, hogy a facebook-ot megpróbálták a mai politikusok megreformálni, de ez a mai napig nem sikerült.

 7. A pályának két fele van, nem egy kapura játszák a covid, great reset játékot, Talán ez kezd most kikristályosodni, legalábbis Spanyolországban:
  Ha ennek sem lesz viszhangja, akkor semminek:
  A spanyol Egészségügyi Minisztérium nem rendelkezik SARS-CoV-2 tenyésztéssel tesztelésre, és nem rendelkezik laboratóriumok listájával, amelyekből a vírus mintái származnak. A kormány megerősítette ezt a kritikus jogászoknak és szervezeteknek.

  „A diagnózisért és kezelésért minden felelősség az egészségügyi szakemberekre hárul, felismerve, hogy„ a vizsgálatok önmagukban gyakran nem elegendőek a betegség diagnosztizálásához ”… De a teszteket arra használják, hogy döntéseket hozzanak a kijárási tilalomról, az üzletek bezárásáról, a karanténról, a betegek kezeléséről, az oltásokról és az abszolút diktatórikus intézkedések indokoltak, és az emberek szabadságát visszavonják, miközben „általában nem elegendőek a betegség megállapításához”.

  Tehát, mivel elismerően nincs vírus, és nincs pontos diagnosztikai teszt, ezért a lezárások is alaptalanok voltak, és most is azok.

  “…abszolút diktatórikus intézkedésekről döntöttek, „általában nem elegendőek a betegség megállapításához”, amint azt maga a minisztérium is elismerte.

  És most egy üzenet mindazoknak, akik oltottak: „Fogja meg ezt a dokumentumot, és menjen el háziorvosához vagy egészségügyi központjához, és kérjen magyarázatot. Mert valamit befecskendeztek a szervezetébe, de az a személy, aki beadta Önnek, azt sem tudja, hogy mire való és mit tartalmaz. Ez felébreszti az embereket, vagy visszaalszanak? ”
  Ez van tehát SPANYOLORSZÁGBAN, ahol a:” A Liberum Egyesület, a Biológusok az Igazságért és egy magánszemély kérésére az Egészségügyi Minisztériumhoz, hogy nyújtsanak tájékoztatást arról a vírusról, amely miatt valódi egészségügyi diktatúrát szenvedünk, és amelyre emlékeztetnek, kísérleti gyógyszert használnak”

  https://www.europereloaded.com/spanish-government-says-that-the-sars-cov-2-virus-has-not-been-isolated/

  itt a PDF, az eredeti, spanyol határozattal: https://www.eldiestro.es/wp-content/uploads/2021/09/RESPUESTA-MINISTERIO-DE-SANIDAD.pdf

 8. Tisztelt Doktor Urak!

  Figyelmükbe ajánlom a következő cikket, benne a dokumentum értékű videóval. Egy 2019 októberi tudományos konferenciáról szól. Itt dr Fauci és a többiek nyíltan beszélnek mindenről amit tenni szándékoznak. Jó lenne ha egy hozzáértő feliratozná magyarul. Hogy a kételkedők, azok, akik eddig nem hitték el, hogy ezek az emberek milyen sátáni tervet eszeltek ki, ezután ők is meg legyenek győzve, Ezeknek a szörnyetegeknek a saját szájából lehet hallani!

  https://healthimpactnews.com/2021/bombshell-video-emerges-where-fauci-and-others-planned-for-a-universal-mrna-flu-vaccine-which-became-the-covid-19-mrna-vaccine-because-people-were-not-afraid-enough-of-the-flu-virus/

  Az egész konferencia pedig itt van:

  https://rumble.com/vnc1ps-2019-cspan-video-emerges-where-forcing-unproven-mrna-vaccine-on-public-is-d.html

 9. Szeretnék hinni Toroczkai Lászlónak, azonban felmerült egy kérdés bennem: Toroczkai László vajon szerepel a listában? Ő hogy került ilyen pozícióba?

 10. A Toroczkaiéhoz hasonlóan széles ívű áttekintést ad Ernst Wolff, pénzügyi-gazdasági szakértő újságíró 2021. augusztusában elhangzott fél órás előadása “Tervszerű pusztítás” címmel. Különösen figyelemre méltó mindaz, amit a digitális pénz tervezett bevezetéséről mond.

  Itt találtam (redRsChannel): https://www.bitchute.com/video/MAyoxhZJbBit/

  Az első 7 perc leirata:
  Franklin Delano Roosevelt amerikai elnök mondta egyszer: “a politikában semmi nem történik véletlenül”
  Ha pedig valami történik, biztos lehetsz benne hogy azt pont úgy tervezték meg.
  Ha azt vesszük mi történt az elmúlt egy-másfél évben akkor ijesztő jelentőséget nyernek ezek a szavak.
  Valóban előfordulhat hogy mindaz amit megéltünk meg volt tervezve?
  Egyvalamit szögezzünk le: semmi ilyen tervre nem tudok bizonyítékot felmutatni tényleges dokumentumok formájában.
  De miután 18 hónapon át alapos részletességgel tanulmányoztam a témát, azt kell mondanom,
  hatalmas számban vannak jelek és jelzések, amelyek pontosan ebbe az irányba mutatnak.
  Ezekről és ezek következményeiről fogok ma beszélni.
  A helyzet amiben jelenleg vagyunk, az emberiség történelmében egyedinek mondható.
  Soha még nem volt az egész világ ilyen globális méretű kényszerintézkedéseknek alávetve, mint napjainkban.
  És soha nem hoztak még annyi intézkedést, amelyek az első pillantásra ennyire érthetetlennek, esetenként pedig értelmetlennek és gyakorta ellentmondásosnak tűnnek.
  Hivatalosan most az emberiség történelmének legsúlyosabb egészségügyi krízisével van dolgunk.
  Az ellene hozott intézkedések azonban a helyzeten nem hogy javítottak volna, hanem folyamatosan súlyosbították.
  Minden orvos meg tudja erősíteni, hogy az emberek egészségi állapota az emberek többségének rosszabb most, mint a válság előtt volt.
  De még azoknak a szemszögéből is, akik elrendelték az intézkedéseket, romeltakarítás előtt állunk.
  Az állítólag bennünket fenyegető negyedik hullám és a bejelentése hogy szükség lesz harmadik, negyedik és ötödik oltásra, azt igazolják, hogy az eddigi intézkedések céljukat, nevezetesen a betegség visszaszorítását teljes mértékben elvétették.
  És ez még messze nem minden.
  A lezárásoknak köszönhetően jelenleg súlyos globális gazdasági krízissel is szembe kell néznünk.
  A termelési folyamatok világszerte szétzilálódtak.
  A logisztika padlót fogott, a beszállítói láncok széthullottak.
  A terménybetakarítás csökken, élelmiszerellátási problémák jelentkeznek és mindezen túl hiány lépett fel a gazdaság nagy része számára létfontosságú félvezetőkből is.
  De ezen a területen is azt látjuk: a problémákat nem hogy kezelnék és megoldanák, újabb intézkedésekre kapott felhatalmazással és folyamatos fenyegetéssel újabb korlátozok bevezetéséről csak megsokszorozzák és tovább súlyosbítják.
  Ennek legfrissebb példája Kínában egy kikötői terminált, a világ harmadik legnagyobb teherkikötőjét lezárták egyetlen pozitív teszt miatt a kikötői munkások között.
  Vagy Új-Zéland. Új-Zélandon az elmúlt héten, teljesen komolyan ötmillió embert helyeztek három napra karanténba, mert egyetlen 58 éves embernek pozitív lett a tesztje.
  És van még egy válság, a kisvállalatoké, amely világszerte messze a legtöbb munkahelyet teremti és ráadásul a legnagyobb adóterhet viseli.
  A kis- és középvállatokat a folyamatosan gerjesztett bizonytalanság és a folyton változó szabályozás hétről hétre egyre beljebb szorítja a sarokba és még soha nem volt olyan mély válságban mint most.
  És ez még mindig nem minden.
  Jelenleg világszerte hatalmas mértékben gyülemlik fel az inflációs nyomás, különösen a nyersanyagárak a termelői árak és az élelmiszerek terén
  De még itt sem tesznek ez ellen semmit, hanem pont ellenkezőleg, folytatják a pénznyomtatást, sőt, még tovább is fokozzák.
  Kormányok és jegybankok a válság kezdete óta mintegy 20 ezer milliárd dollárt pumpáltak bele a globális pénzügyi rendszerbe anélkül, hogy ennek látható lenne a vége.
  A Nemzetközi Valutaalap pedig, vagyis a világ leghatalmasabb pénzintézete a jövő hétfőn 650 milliárdot bocsát ki a valaha legnagyobb összeget saját devizájából, az SDR-ből.
  A társadalmi helyzet sem valami fényes.
  Csak egy példa: Az Egyesült Államokban, a világ legerősebb gazdaságában mintegy négymillió embert fenyeget a kilakoltatás, mert nem tudják a bérleti díjat megfizetni vagy a jelzáloghitelt törleszteni.
  És ennél több mint tízszer annyian vannak az Egyesült Államokban, figyelem, a világ leggazdagabb országában, akik nem képesek saját jövedelmükből élelmezni saját magukat.
  És amit a gazdaság szándékos tönkretételével és az egyre fokozódó inflációs nyomással nem sikerült elérni, azt a politikusoknak igen: a lakosság határokat átívelő megosztását a történelemben még soha nem tapasztalt mértékben.
  És mindezeket megkoronázandó itt van még az Egyesült Államok által szándékosan előidézett afganisztáni hatalomváltás.
  A talibánnak szántszándékkal hadianyagot adtak át 20 milliárd dollár értékben…

 11. Még nem néztem végig a videót (megteszem majd) de elöljáróban engedjék meg hogy elmondjam: az egész Covid-háború globális kontextusában, és a háttérhatalom és nemzetállamok közti góliát-dávid harcban (már ahol még van ilyen szembenállás egyáltalán) igazságtalannak és aránytalannak tartanám Orbán Viktort és a jelen magyar kormányt hibáztatni és kiszemelni egyfajta bűnbakként.

  Hogy miért gondolom ezt, ennek láttatására megosztanék a Csoporttal és támogatóival egy-két gondolatot, tapasztalatot.

  Engem magam elsősorban a 2006-os események, többek közt a tény hogy Brüsszel mosolyogva nézte végig ahogy Hazánk elvérzik az akkori ballib alatti diktatórikus visszarendeződés áldozataként, sodort a politikai és gazdasági elemző tevékenység felé. Az akkori majd későbbi kutatásaim alapján tudom hogy Toroczkai és társai azok akik már az első körben lepaktáltak a háttérhatalommal és azok bábjaként játszották el a maguk álnemzeti szerepét az akkori ballib rezsim ellen, valójában a ballib szövetségeseként.

  Nemcsak Hazánkban állt elő az ehhez hasonló jelenség. Az egész nyugati politikára jellemző a ballib-globalista és áljobb, álnemzeti hamis dichotómia, és azért csúszik az egész Nyugat lefelé, a globalizmus és orwelli diktatória irányába, mert a nemzeti demokráciák védelmét egyetlen nyugati jobboldali kormány nem valósította meg, még olyan szinten sem hogy a keresztény értékeket megőrizzék, nemhogy a demokratikusakat. A közelmúltban a nyugati “jobb” nem volt több mint álnemzeti szájhős, a jelenben még az sem.

  A francia sárga mellényes forradalom is azért robbant ki és tart a mai napig, mert a szabad világ fehér őslakosságának érdekeit ott sem védte meg egyetlen mostani kormány, sem a jobb sem a baloldalon, de középen sem. A Covid-háború forgatókönyvét nem utolsósorban az a cél motiválta hogy okot kreáljanak az olyan tömeges demonstrációk legitim betiltására mint a Yellow-vest, és hogy maszkokkal takarják a tömegbe csempészett erőszakos provokatőrök arcát, és azon rohamrendőrökét, akik lelövik, vagy halálra botozzák a fegyvertelen népet. Tudni érdemes, mert tény, hogy Toroczkai és társai voltak azok akik még a Gyurcsány ellenes tüntetések alatt pontosan ezt a provokatőr szerepet játszották el- titokban ők szították az erőszakot a tüntetések közepette, annak érdekében hogy a háttérhatalom által irányított ballib rezsim számára okot gyártsanak az “erőszakos” demonstrációk fegyveres leverésére.

  Szerintem lényeges központban tartani azt a tényt is hogy már évtizedek óta egész Európát és Nyugatot olyan idegen érdekek vezérlik amely értelmében a fehér keresztény lakosság kulturális, gazdasági és politikai értékei lerombolása is a cél, a szó szerinti népirtásunk mellett.

  Orbán Viktor és kormánya politikájában legalább még él a nemzet gazdaságának védelmére való törekvés.
  Hogy a kormány Covid politikájában én is csalódtam, többször is kifejtettem ezen az oldalon is. Ugyanakkor, amikor végig gondolom, belátható, nemcsak a magyar kormányra de minden egyes kormányra nézve is, hogy ami igaz az orvosi és eü társadalomra, igaz a politikai vezetésre nézve is, azaz satuban vannak, meg vannak fenyegetve, kényszerpályára lettek terelve. Ha OV ma úgy kiáll az igazsággal és megharcol érte, ahogy én ezt egy korábban kifejtett idealista feltételezéssel elképzeltem, azonnal merénylet áldozata lenne vagy eltávolítanák egyéb módon.
  A médiákra nézve is igaz ez. Mihelyst a mi néhai kiváló Lovas Istvánunk több százezres olvasói tábort ért el, a háttérhatalom eltette láb alól.

  Ami pedig a jelenlegi Covid-háborúval való szembenállás gyakorlati lehetőségeit illeti, elrettentésként ott van az egyik afrikai országvezető példája (nem ugrik be az ország neve), aki szembeszállt a Covid narrativával, és életével fizetett érte. Ugyanez történne otthon is. Amikor ezt így belátom, a magam korábbi OV-kormány-ellenes kirohanásaim is korrigálni próbálom.

  Az hogy OV (is) kényszerpályán van, miként bárki a helyében így lenne, abból is feltételezhető hogy az utóbbi évtizedekben a globális háttérhatalom minden egyes nagyobb befolyással bíró és nemzete érdekeit képviselni próbáló felelős országvezetőt eltávolított, akár a bal, akár a jobboldali színekben próbálta védeni saját népét. Minderre példaként ott van pl a volt ír PM Bertie Ahern, vagy a svéd Olof Palme.

  Az egész szabad világ mattot kapott, az emberiség órái meg vannak számolva. Ilyen helyzetben senki de senki nem tudna használható tanácsot adni egyetlen kormánynak sem, a hazainak sem, és senki nem tudna jól cselekedni a helyükben, szerepükben. Csak a civil szféra tehet valamit, csak a rendszeren kívül tevékenykedő orvosok. Ezért van oly égető szükség az Önök kiváló Csoportjára és az ébredők táborának azaz a civil ellenállók lényeges növelésére.

  Ami a hivatalos és döntéshozó szerepeket illeti, miként a hazai és a nemzetközi orvosi társadalom etikus tagjai, a jóakaratú politikusok is túszul lettek ejtve. A kibicnek semmi sem drága. Bírálni mindig nagyon könnyű- egy hiba amit én is gyakran elkövetek- míg a bíráltak szerepében jól cselekedni már jóval nehezebb, illetve az adott esetben egyenesen lehetetlen.

  Szívesen veszem a fentiekről való észrevételeiket, ellenvéleményeik is.

  1. Kedves Éva!
   Akkor szerinted nincs más hátra – ha a kormányokon, vagy a mi Orbánunkon múlik -, menjen mind a 7 milliárd velünk együtt a halálba? Csak az ő kis életük maradjon meg? A rossz hírek szerint Orbán – és majd az összes politikus – olyan titkos társaságok tagja, amelyek az új világrend felépítésén “fáradoznak”. Nem egyszer hallottuk tőle is és külügyminiszterétől is, hogy megyünk az új világrendbe! Persze minden magyarázat nélkül, hogy ez mit is jelenthet az emberek számára! Minden országvezetőnek van lehetősége ellenállni, csak ahhoz ki kellene állniuk a nyilvánosság elé és elmondani az embertömegeknek az igazságot, megnevezve azokat, akik fenyegetnek, zsarolnak és a világ és az emberiség pusztítását vették tervbe! Ez megvédené őket a retorziótól. Össze is foghatnának az országvezetők. Miért nem teszik? Egy kisebbség az, aki a világot fenyegeti! Ezekkel nem bír el a világ? El kellene ezt hinnünk? Nem lehet, hogy ez azért nem kerül még szóba sem, mert mindannyian beültetett emberek? Hogy Toroczkai hogy s mint tett , vagy tesz, hogy saját népszerűségének előmozdítására készítette- e el ezt a videót, vagy sem, muszáj leszögezni, hogy az abban foglaltak igazságok! Nem akarok erről többet írni, tudnék, de ez nem az a fórum. Van néhány ország Európában, ahol már megszüntették az összes korlátozást Svédország, mint tudjuk soha nem is vetette alá magát ennek a “kötelezettségnek”. Ha jól emlékszem Dán, vagy talán Holland bíróság kimondta a PCR tesztek alkalmatlanságát, és ezzel már meg is bukott az egész koronamutatvány. Egy másik ország bírósága -talán az osztrák- a maszkok egészségre ártalmas voltát. Magyarország miért nem lépi ezt meg? Felelős orvosok álltak ki, itt a mieink is és a világban több ezren! Ez nem elég hivatkozási alap a magyar kormánynak és miniszterelnökének és a pártoló politikusoknak? Nem, nem! Gyilkoljuk csak a népet, rohasszuk le a gazdaságot, csakhogy a kiválasztott kisebbség évezredes vágya a világuralomról beteljesülhessen!

 12. Komolytalan válasz: nem ismerik a Jelenések könyvét, amiben az illuminátus kecskeimádók rosszul járnak.
  Komoly válasz: láthattátok Ernst Wolff híreit: hamarosan egy tisztítótűz jön a világra és abban minden ígéret, papír (pénz) “elég”.
  Jön majd a hiperinfláció Wolff szerint és szerintem is, éa nem tudják, hogy a hitelpénz megszűnik értékmérőként szolgálni.
  Vagyis az összeharácsolt pénzükkel nem mennek semmire, bár még nem tudják mi következik ezért teszik, amit Bafomet elvár.
  Ezt tényleg izgalmas lesz átélni, ahogy íz összes vagyonos ember kaparja a vakolatot, hogy élvezze munkája “gyümölcsét”.
  Aki ezt nem látja át, azt irígylem. Boldogságot kívánok a gyógyszergyártóknak, családjuknak.
  Soros terve nem az ő malmukra hajtja az örömet.

 13. Az hogyan is van,hogy a Schwab poronty Csányi Sándor hirtelen magához kérette az ellenzék nyertes me.jelöltjét bizonyos Márki-Halk_Zajos Pétert!Ugyan,miről is beszélgettek?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük