A kiszivárgott Pfizer-szerződés: Az orvostörténet legnagyobb botránya

Az egyetemi docens, dr. Hannes Strasser oltóorvos volt! Az Osztrák Orvosi Kamara tagja és alaposan szemügyre vette a kitakarások nélküli szerződést:

 • Az, hogy ezeket a szerződéseket az Európai Bizottság és az EU tagországok kormányai aláírták, számomra orvosként hihetetlen. Véleményem szerint ez az orvostudomány történetének legnagyobb botránya.
 • Azt kell elképzelni: Hogy egy olyan “vakcinát”, amelynek a hatékonysága és a biztonságossága nem ismert, amelynek az előállítása nagy veszélyekkel jár és amely a szerződés szerint halálhoz, betegséghez, rokkantsághoz vezethet, feltételesen jóváhagyott az EMA, majd ezt követően a időseket, betegeket, egészségeseket, gyermekeket, csecsemőket és terhes nőket oltottak vele.
 • A “vakcinát” világszerte 4,6 milliárd alkalommal fecskendezték be.
 • Röviden és tömören fogalmazva: az EU Bizottság és az európai kormányok úgy hazudtak, hogy majdnem rájuk szakadt a plafon és gátlástalanul kísérleti nyulat csináltak minden beoltott emberből.
 • Most már minden beoltott ember számára világossá kell váljon, hogy a kormány politikusai kezdettől fogva tisztában voltak azzal, hogy az “oltás” minden lehetséges következménnyel járhat, beleértve a halált is és hogy a hosszú távú következményeket ahogy korábban sem, úgy most sem lehet előre látni.
 • Nem tudjuk, hogy hosszú távon mi lesz az oltottakkal. Annyit látunk, hogy egyre többen halnak meg, egyre többen betegszenek meg és például a rákos megbetegedések robbanásszerűen szaporodnak.

A legújabb publikációk szerint világszerte már 17 millióan haltak meg a kovid elleni “oltások” miatt. A felelőtlen politikusok számtalan ember halálában és betegségében bűnrészesek világszerte. Kinyitották Pandora szelencéjét a kovid elleni “oltással” és most az emberiség felett betegségek, halál és rossz dolgok terjednek.

Dr. Strasser részletes elemzése itt olvasható:
https://auf1.info/dr-strasser-der-groesste-menschenversuch-der-geschichte/

2 thoughts on “A kiszivárgott Pfizer-szerződés: Az orvostörténet legnagyobb botránya

 1. Drága jó Dr Strasser !

  Ön is elhitte, és gondolkodás nélkül oltott !!!
  Nem ???
  De !!!

  Utólag megint, bűnbánóan a kuplerájból kijönni, és szent szűzet játszani !!!???
  Ön ugyan úgy hiteltelen, mint a többi meaculpázó !

  A legelején kellett volna feltenni kérdéseket, leignkább önmagának !!!
  Nem ???
  De !!!

 2. “Most már minden beoltott ember számára világossá kell váljon, hogy a kormány politikusai kezdettől fogva tisztában voltak azzal, hogy…”

  Valószínűleg ez a legkisebb gondjuk a beoltottaknak mostanában…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük