Gondolatok a műtőasztal mellől… – 2022. január

Dr. Farkas András sebész orvos beszámolója.

11 thoughts on “Gondolatok a műtőasztal mellől… – 2022. január

 1. A közönséges szezonális náthát felruházták a görög ábécé soron következő betűjével (Omicron), az influenzát átcímkézték koviddá, és egyébként orrba-szájba megy a kamuzás, manipuláció, hazudozás, adathamisítás. Mindez része a totális pszichológiai hadviselésnek, amikor az embereknek már annyira elege lesz, hogy azt mondják: “Jöjjön már valaki, és tegyen rendet!”. Ekkor jön a globalogazdi, és előhúzza a kalapból a Nagy Újraindítást, vagyis a totális megfigyelést és irányítást: “Nem lesz semmid, de boldog leszel” (Klaus Schwab, Világgazdasági Fórum) – persze csak ha rendszeresen beadatod a soron következő transzhumán kotyvalékot. A birkanép majd boldogan elfogadja, hogy valaki leveszi róla az önálló gondolkodás és problémamegoldás terhét. Csak az vágyik a szabadságra, aki tudatában van annak, hogy rab.

  Kreálj egy problémát, válts ki félelemreakciót, és mindjárt kínáld is fel a megoldást. Alapvető marketing-trükk, és nagyon hatásos.

 2. Csak a faszbúkot tudjátok elképzelni a kommunikációra a guglival karöltve (gmail) ?
  Az új világrend játszóterén lehet csak megosztani bármit is ?
  A sátán ölében lehet csak elképzelni a világot az okos telefonnal ami egy az egyben lehallgató és megfigyelő készülék !
  Amíg ezt használja a sok álomvilágban élő tudatlan addig a teljes elnyomás napról napra csak közeledik.
  Ha minden ember betenné az okostelefont a fiókjába és 1 évig nem kapcsolná be, ha a faszbukkerek 1 évig nem mennének fel a faszbúkra, akkor meg is szűnne az egész covid baromság, meg a világot elnyomók uralma, mert abból táplálkoznak amiket megoszt az a sok agyatlan faszbukker.
  Ha nem kapnának adatot, a mesterséges intelligenciájukat akár le is állíthatnák, mert nem tudnák kihasználni.
  A faszbúkon bármilyen csoport létrehozása újabb kiszolgáltatottságot szül a hatalomnak, mert mindent tudnak egyénre leosztva, hogy ki mennyire veszélyes és mit gondol, pontosan ezt kellene megszüntetni !
  Nem véletlenül reklámozza a pornós Gattyán a plakátokon : DIGITALIZÁCIÓ A MEGOLDÁS !
  Igen, a totális kontrollra csak a DIGITALIZÁCIÓ A MEGOLDÁS ! Vedd már észre !
  Kapcsold ki, böngészésnél rendszeresen töröld a cookiest, ne használj gmailt, faszbúkot. Az okostelefon lehallgat mindent !
  Nem tűnt még fel???, hogy olyan reklámokat kapsz az arcodba a neten amikről az előző napokban beszélgettél valakivel.
  Bárki kipróbálhatja ! Beszélgessél bárkivel szóban s közben az okostelefonod a kezedben, hogy biztosan jól felismerje a szavakat és érthető legyen.
  A téma legyen a sör, sör márkákról és 1-2 napon belül heineken reklámokkal fogod magad szembe találni, bárki kipróbálhatja, működik !
  Honnan ? Hogyan ? Hát úgy hogy mindent lehallgat az okostelefonod és küldi a faszbúknak meg a guglinak és az államok titkos szolgálatainak meg még vagy 5 másik elemzőnek !
  Minden tudnak rólad még azt is, mikor kakálsz, mikor kire vered ki 🙂
  Szóval ha senkinek sem lenne okostelefonja akkor nem tudnák bevezetni a qr kódos covid app rendszerüket .
  A kormány 20000 Ft-al támogatja a nyuggereket, hogy vegyenek okostelefont. Miért is ?, hogy mielőbb mindenkinek legyen és akkor aztán csak azon lehessen majd élni. És aztán végleg kontrolloznak, bekovidizáljanak, oltásfüggőkké tegyenek mindenkit.

  Edward Snowden figyelmeztetett már 2014-ben, de a birka tömeg rá se hederített…

  Cinikusan fogalmazva:
  Kösz, sok faszbukker, guglista, gmailes, okostelefonos nyáj.
  Ezért jutottunk idáig és MÉG NINCS VÉGE !

  1. Sajnos igazad van 🙁
   Vannak emberek akikkel csak a faszbúkon lehet kapcsolatot tartani, és ez számomra félelmetes, az meg még jobban, hogy nem is értik az illetők, ez miért nem tetszik nekem.
   “Okos” telefont nem is tudsz üzembe helyezni, ha nincsen emilcímed vagy fészbukod!!!
   Engem meg hülyének néznek, amiért régi NOKIA telefonomat használom.
   Úgy tűnik azt is már csak egy ideig, mert a szolgáltatóm megszünteti a 3G-t és nagy a 4-5G készülékekkel lehessen telefonálni a jövőben…….
   A munkahelyemen a biztonsági őr nem érti, hogy szerintem az adatvédelmi törvényt sérti, ha “védettségi kártyát” ha ő lecsippantja, és minden adata az illetőnek ott van! Nem érti, ezzel nekem mi a bajom!
   Mivel nincsen kártyám, ezért “CSAK” PCR-os-nak hív!!!!!! Kicsit sem diszkriminatív…….
   Mellesleg ez a szerencsém is, mert így legalább én tesztel tudok dolgozni
   A
   Szép új világ

 3. Még a legaljasabb, legkegyetlenebb náci/komcsi diktatúrák sem merészelték eddig nyíltan orvosi kísérletre kényszeríteni a gyerekeket!!!

 4. A teljesen beoltott ausztráloknál szerzett immunhiányos szindróma alakulhat ki, miután a kormány legújabb adatai szerint tízszer nagyobb az esélyük az Omicron fertőzésre, mint az oltatlanoknál.
  ÍRTA: THE EXPOSÉ ON 2022. JANUÁR 25 •
  https://dailyexpose.uk/2022/01/25/fully-vaccinated-australians-developing-ade/
  Észrevételem szerint, tavasz közellettével az enyhülés időszakában rengeteg “korokozó” fog támadni. Így nagyon sok megbetegedés lesz, ami persze a covidra lesz írva. (és majd jöhet a szorítás)

 5. Kedves Tamasi Doktor Úr!
  Nem ehhez a témához tartozik kérdésem,a Magyar Közlönyben még nem találtam
  információt,azért írok Önnek.
  Tudható-e valami arról,hogy az oltatlanok továbbra is,–február 15 után– bankolhatnak-e?
  Köszönettel:Tóth-Kovács katalin

 6. Köszönet Önöknek Dr Ur s neje,a tiszta szándéku jóindulatu felvilágositó ismeretterjesztő munkájukért!

 7. A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk és az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin, valamint az e-kereskedelmi platform, a Gumroad alapítója, Sahil Lavingia közötti Twitter-beszélgetés felkeltette a figyelmet, miután a népesség összeomlásának lehetőségéről és olyan elképzelésekről beszéltek, mint a “mesterséges anyaméh” a válság kezelésére.

  Egy tweetben Musk kijelentette, hogy “sokkal jobban kell aggódnunk” a népesség összeomlása miatt. Erre válaszolva Lavingia azt írta: “Be kellene fektetnünk olyan technológiába, amely sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé, olcsóbbá, hozzáférhetőbbé teszi a gyerekszülést, szintetikus anyaméheket stb.”
  https://www.wionews.com/science/synthetic-wombs-elon-musk-other-tech-entrepreneurs-discuss-population-collapse-solutions-446496

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük